Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
BOCS HOGY KÉRDEZTEM BAZMEG....

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

willow
Na nem ezt akartam teljesen, de itt van még egy link, ami ezzel fogalkozik.
Planet Battlefield Fórum 2

Ne fárassz már, még sok van hátra a munkaidõmbõl...
Istencsászár
DICE patch az mi a szösz?

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
pedig lehet monjuk énse tom, hogy hogyan kell de láttam sõt tapasztaltam is eggyik csávó levetõdött a földre és nekiállt bukfencezni és úgy lõtt leis darált mint a huzat én meg majdnem elkeztem csíterezni meg anyázni, hogy ez lehetetlen amit mûvelt

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

willow
Sappo, that's because your graphics card not only lacks any Pixel Shader but also newer T&L features. I have contacted Splizxer, thanked him for the progress so far and asked about video cards without a Pixel Shader, here's his reply:

"unfortunately, you need at least ps.1.1 to display anything correctly, while the BF2 demo uses ps.1.4, it also uses 1.1-1.3, as well as 2.0 and 2.1 "

fbi was able to make it work without any Pixel Shaders but everything looked ugly and green. I'm actually still curious to see him post his work-around to run without any Pixel Shader, just for fun. Other than that, it looks like those without a PS card will have to get one with at least PS 1.1.

PS fbi, PM me your original "green mess" fix, if you don't mind. Pure curiosity.
Planet Battlefield Fórum

ez nem igy meg registriben tudod modositani a keyt..

Valakitõl hallottam valami olyasmit, hogy lehet speckó mozdásokat csinálni gyalogosan: bukfenc, vetõdés, ilyesmi. Ez ûbernagy hülyeség volt, vagy csak én nem jöttem rá, hogy kell? (A demoban próbáltam, full még nincs nekem) Vagy volt már róla szó?

mila69en
hát pedig akkor nem lessz jó!!! vagy a 77.30 ezt csomagolták is a gémhez vagy a 77.50-es kell neki

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Néhány info, ami mehet FAQ-ba is (BB!)

Probléma: Kidobál néha az asztalra a játék.
Megoldás: Még nincs. A külföldi fórumok alapján mind ATI, mind nVIDIA probléma, tehát semmiféle hardvertõl, operációs rendszertõl, vagy drivertõl nem függ látványosan. Ez olyasvalami, amire a DICE kell megoldást találjon.

Probléma: Grafikai lag tapasztalható high-end grafikus kártyákkal.
Megoldás: Ez ugyancsak ismert, és széles körû probléma. Nem, nem a gépeddel van a gond, hanem megintcsak a BF2 címû romhalmaz program a hiba forrása. Mind GeForce 6800+, és X800+ kártyákon is elõfordul. Egyeseknél segít rajta az AGP Aperture 256MB-osra növelése BIOS-ból (másoknál értelem szerûen ez nem megoldás, pl PCIE esetén), megint másoknál pedig a Fast Writes kikapcsolása is segített (ATI kártyáknál ugye ez eleve OFF ajánlott, viszon sokaknak nV kártyáknál is ez okozza a gondot)
Szal akinek X850XT-vel stb akadozik a game highon, az ne a 9600pro-sra hurrogjon akinél simán fut a játék... Valszeg valami overhead probléma a gyorsabb hardverekkel. Vagy új VGA driver, vagy DICE patch lesz a megoldás erre.

Probléma: Nem tudok átbindelni bizonyos billentyűket.
My Documents\Battlefield 2 (vagy Demo)\Profiles, majd nyisd meg a Global.con-t. Nézd meg ebben, hogy melyik profilt használod. Ezután nyisd meg a Controls.con filet, és a megfelelő szekcióban láthatod az Infantry, Land, Air, Helicopter, Sea, és Default(=Common) részlegeket. Az egyes dolgokhoz rendelt key a sorok végén van.
A kívánt sorokat törölheted, és azután ingame szabadon bindelhetőek már. Vagy akár egyből ebben a fileban mindent átirhatsz a kívánt gombokra.
hi all!
folyamatosan kapok egy jhiba üzenetete a game-tõl a multi játéknál :
BF2 Memory Error:
memory.dll: thread 2380 is deallocating main thread memory

Mi ilyenkor a teendõ?

Asus P4c800, His radeon x800pro, SB Audigy 2ZS,intel 2,6 Ghz, 512MB (400)

And5
eredeti key vel lehet hasznal a generált key accot ?

Sephi
Az Asus oldalon csak a 71.89 driverek vannak. Hogy en az nvidia-rol nem rakok fel drivert az is tuti.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TDC Geronimo
engem már 5* elõléptettek de nem marad meg :(

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mila69en
vezérlõpult/rendszer/speciálsi/telsesítmény résznél beállítások/megint speciális/módosít

vilmoska
Valaki írja le lécci hogy hol lehet kikapcsolni a lapozófájlt!
köszi

A régi TV -ken csak régi mûsorokatlehet nézni?

Starfish
Hát akkor faq. De súgok. Gef4-ekkel nem megy a cucc......

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

FAQ!!! (mint káromkodás)

mila69en
77.30-al jók az árnyékok

ja, akkor nem ez van -> FAQ

Zs0lt1
A demóhoz is és a finalhoz is adtak egy nvidia drivert(77.30).
Próbáld meg azt feltenni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Nekem is volt ilyen, amikor az öcsém elbaltázott valamit a beállításokban. Kitöröltem mindent a Documents and settings mappában, ami a bf2-re vonatkozott, újraraktam, és megjavult. Hátha neki is ez...

ranGer2
neki gef4 titanium a van.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Zs0lt1
Hát nincsenek, remélem tényleg csak a túlterheltség miatt van ez, mert kezdek ideges lenni :-)

Sephi
Fax kivan. Asus-om van a nvidia 71.83 driverekkel es a jatekban az arnyekok szarak es feszt kifagy a STARTING SERVER resznel. Mi a baj?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

uHs Gerzson
Nekem nincsenek még a tegnapi medálok vannak csak :(

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
Nnah megnézem, lehet nekem is ottvannak már a cuccaim :-)

Starfish
Videókaresza milyen is?

Pharaoh
FAQ?

ranGer2
Egyik haveromnak a problémája: Elinditáskor visszadobja az asztalra.. én driver re tippelek más ötlet?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

mila69en
hát a fene tudja a teljes gémhez se csináltam új account-ot a demos acco-mat használom ott meg cd-key se volt.... oszt lehet, hogy a gémet se kell újra rakni csak kicserélni a cd-keyt

0Fritz0
Próbagyuszi? :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mr Manson
fragvadászok

unlockot mindenkinek

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Szerintem az accounthoz vannak rendelve a statisztikak, es nem biztos hogy az eredeti cdkeyel majd engedi a regi accodat hasznalni. Probald ki es majd ird le mit tapasztaltal.:)

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

mucius
crackelt gammával hol lehet tolni? próbáltam pár magyar servert, de cd-key práblemet írt ki.

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

mila69en
tényleg és ha meg veszem a eredeti gammát mert jövõhétre tervezem és újra rakom a gémet attól függetlenûl az elért pontjaim megmaradnak ugye?

hi all!
folyamatosan kapok egy jhiba üzenetete a game-tõl a multi játéknál :
BF2 Memory Error:
memory.dll: thread 2380 is deallocating main thread memory

Mi ilyenkor a teendõ?

Asus P4c800, His radeon x800pro, SB Audigy 2ZS,intel 2,6 Ghz, 512MB (400)

mila69en
én is visszaszívom vazze nekem is megvan minden<#taps><#taps><#taps><#taps>

Lehet nem egybol updateli a serverrol, ha nem van kis csuszas vagy ilyesmi.

Rusid
Hopp visszaszívom. Nem tüntek el csak gondolom a szerverek túlterhetsége miatt csak késõbb írja hozzá a statodhoz, nekem már fenn vannak a tegnapi eredményeim.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

De ott kell, nekem jo ott van minden. Erdeti a game amugy?

Pharaoh
Én is tegnap szereztem 3-at de ebbõl csak egy volt a BFHQ-nál, ma mekapcsolom a gépet és már ott volt mind a három.

mila69en
igen.. vagy nem ott kell?:D kaptam 5-öt de csak 2 van meg

Rusid
Nekem is eltüntek pedig tednap egy csomot szereztem, de nekem pontok is eltüntek ,vagy 4 órát toltam tegnap és abból csak egy órát logolt :(.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Megoldott a joy irany es gaz gond... Nemtom hogyan de megy.

Hol nezted? A BFHQban?

mila69en
nekem sincsenek meg:((( de, hogy lehetséges ez?
ezért küzdöttem és apritottam?<#hehe><#hehe>

Nekem csak 1 medal van de nem tunt el.

Zs0lt1
Húúú de tele lett a faszom a köcsög rankos szerverekkel bassza meg.
Reggeltõl idáig játszottam, csomó medált begyüjtöttem, meg csomó 1-2-3. helyezést, nna mondom kilépek megcsodálom a medáljaimat. Kiléptem, erre medálok sehol. Nem voltam ideges, ááá.

Starfish
Monnyuk én nem fogom berhelni, mert minek. Így is tökéletesen fut a cucc. Nem akad, csak ha lag van. Az ellen meg ez nem ér semmit :D