Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Starfish
Monnyuk én nem fogom berhelni, mert minek. Így is tökéletesen fut a cucc. Nem akad, csak ha lag van. Az ellen meg ez nem ér semmit 😄

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

willow
nem.
lelassúl minden és egy idõ után egy ablakot dob ki, hogy elfogyott a memória.
Amint bezársz valamit megy tovább minden rendesen.
De általában a játékok nem zabálják menet közben a memóriát.
pontosan ki van számitva a memória felhasználásuk.
A grabber progik zabálják meg a rosszul megirtak.

kicsit probalkozol beenged, 5-10 perc max, es angolul megy a duma, az meg nem gond.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Starfish
Az fincsi 😄 De nem hiszem. El fog indulni, max ha elfogy a memó kidob a gamma =)

willow
töltsdb be a bf2-õt és utánna taskolj ki és nézd meg, hogy mennyit foglal ill. a többiek mennyit.ezután inditsd újra a gépet. ezt játszd el kb 5-10 x és akkor képet kapsz róla, hogy a bf2 futás közben mennyi memóriát használsz. De azt is számold bele, hogy az agp videó kártyák is használják a memóriát. Ezt a biosban tudod állítani, hogy mennyit max. érdemes legalább annyit engedni, mint amennyi a kártyán van.

ReTeK
szép sötét kék háttér :-)) ?

willow
Ki kell probálni.

Starfish
Meg lehet játszani. Nem tudom mi lesz a következménye =)

Pharaoh
A ping jó, csak mindig fullon vannak és nem igazán értem , hogy mit mondanak a csapattársaim.
Nagyon kéne egy magyar is.

Szerintetek lezs magyar ranked server? Jo lenne, bar a nemet servereken is jo ping mondjuk.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Andrew csak poénnak szánta a vas tesztet 😊
A régi géppel próbáltuk, és azzal csak 32 fõt bír el. (azért van 26-on)
Majd jövõhéten lészen egy kis fejlesztés, akkor feljebb emeljük.
csácsá,

bar nekem sajna geforce4800 asom van ezert nem megy bf2 😞 de nagyon szivesen futtatok bf2 servert az itt osszegyult jatekosoknak!

szal ha valaki mar futtat bf2 dedikalt servert linuxon akkor pls vegye fel velem kapcsolatot! vagy valaszban adjon egy emil/msn cimet ahol el lehet erni :-) minel tobb szerver van annal jobb a mar most bf2 ot jatszo jatekosoknak! :-)

udv

snipa
AndrewCB
Köszi! Probálunk mindig a legjobbak lenni! <#vigyor>

ReTeK
a lapozófájl kikapcsolós mókát 512Mbnál is meg lehet játszani vagy 1Gb felett érdemes csak ? <#confused>

vilmoska
A cb server sztem a legkirályabb

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

Mér, ez a vas csak 26 fõt bir el?
Starfish
Miért hogy van? Én tapasztalatot írtam le......

Visszaraktuk 26 fõre.
Sorry a szarakodásért de muszály volt letesztelni 😄
Skiper
khösz😄

gyuri http://gyur6.uw.hu

And5
vkinél volt ma már futár ?

Koszonom.

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

mila69en
jaja én is kommandóztam eggyet<#hehe><#hehe><#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

29910 (szerveren)
mucius
szerintem nézzél meg pár tesztet és rájösz, hogy ez nem így van 😊

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Pharaoh
Még nem találkoztam olyan rabked szerverrer, ahol normális csapatjáték lett volna. mindenki csak a saját pontjai után rohangál.

Tudja valaki hogy hanyas portot kell tiltani a CD-Key figyeles tiltasara ?

Nekem mondhatod ezt a gázkar témát, az én õskövületemen cask 2 gomb van a stick mellett, és azokat sem használom 😊
Letapasztom jobbkézhez a joyt, balhoz meg odabindeltem a repülés billentyûit, és igy repülök (WASD,balctrl,balalt,space,balshift,x,f).
Ez komoly??? Teszteltétek is már?

AndrewCB
Mint Life irta, most 250 emberke fér be a ..::CB::.. serverre.

Egy ilyen gépet sikerült kapnunk tesztelésre.

SERVER

Persze 32 procival! 😊

Starfish
Hát nekem a Throttle Controllal ment rendesen. csak a negatív tolóerõ nem ment. Így nehéz volt helybõl felszállni 😄

Megprobalom, de mar vagy 3x csinaltam es mindig jo iranyba huztam. Es az miert vanm, hogy felismeri a gazkart de a jatekon belul nem csinal semmit sem a repcsi sem a heli a gazkarra

Az semmi, de én szétszedtem és kipucoltam a joyt, mert aszittem kontaktos lett 😄 Nemtudtam miért baszodtam bele folyton a vizbe, ha felfelé húztam, meg miért jobbra ment ha balra nyomtam... (13 éves QuickShot)
Nekem a gázadással vannak gondjaim, de ez lehet, hogy a joy hibája. Gyakorlatilag vagy full gázon megy, vagy lassul folyamatosan. Hogyan lehet pl. fix 70%-on tartani a hajtómû teljesítményét?

Én is 😊
Nagyon precíz ember írhatta ezt a részt...

Starfish
Hamér joy-ról esett szó. Az érzékenységet nem lehet állítani valahol gammán belül. Túl ézékeny volt a szentem tegnap.

A settings beállításoknál tényleg az adott irányba (steer right, pull right stb) kell húzni a joyt, amerre kéri, különben inverz lesz.

Mert amikor bindelted a menüben az axist, rossz irányba nyomtad el a joystickot.
Én is ezen szivtam elsõre 😊 Hiába irja a left/righthoz ugyanazt, hogy "joy x axis", mégis ha a leftre kattintasz, akkor ott tényleg balra nyomd a joy-t.
Kis upgrade történt a CB szerveren...
250 slot <#nyes>
Igen, ezen az 1-en, de senki nem jatszik.

Tudna valaki segiteni, hogy miert inverz a joy tengelyek a Bf2-ben? Minden jatekban kiralyul mukodik de ebben egyedul a pitch ami jo de a roll es a rudder inverz. Fogalmam sincs miert...

lac coo
Már hogy itt be van kapcsolva ? És le is lehet tölteni ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SUNILAND HUN BF2 FULL|26ms|195.56.234.94:16567
Ezen az 1-en van csak.

Még nem volt ott, mikor elkezdtem írni

lac coo
Ja ..9800 pro 256 bites , szûrésekkel lazán veri a 6600 GT .

Starfish
Én se azzt mondtam hogy csak egyikre fejleszt. Csak arra optimalizált a cucc. Ezért amiket eredményeket kapnak a benchelõ guruk nem teljesen tükrözi az igazi erõviszonyt. Példának okáért 9800Pro vs 6600GT. Elismerem jó kari a GT, nade nem annyival amennyinek mutatták. Vegyünk egy tesztet hamár tesztrõl esett szó. kapcsold be mindkét karinál az élsimítást 4x-re és a szûrést 8x-re. Közel azonos eredményt kapsz. Alap beállításokon télleg elveri rendesen de amint bekapcsolod ezeket elég nagyot esik a GT teljesítménye. 9800Pro. 40-50 FPS között mindkét esetben, GT alapban 60 FPS (???), szépítésekkel leesik 40-50-re simán. De ez csak személyes vélemény. A PS3-at meg kihasználja már? =)

0Fritz0
Eddig még csak a Fraps-el próbáltam felvenni múvit, de jó lenne egy ilyen beépített demo. Talán majd az egyik peccsben benne lesz. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ugy tudom nem, a meccs utan a menubol letudod tolteni magadnak az aktualisan lejatszott videot. De most nezem All See Eye-ben hogy a szerver infonal BF2_Autorec 0, szal ezek szerint a szerveren kellene be kapcsolni.
Jo lett volna pedig <#szomoru1>

lac coo
Demo rögzítés csak a szerver oldalon mûködik ?
Én otthon nem tudom megcsinálni magamnak mint pl. UT vagy COD ?

Battlerecorderrol tudtok valami infot ?
A menuben listazza a letoltheto meccseket, de a letoltesre klikkelve
Failed Looking UP The Host Name.
Mukodott mar valakinek ?

lac coo