Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

willow
nem.
lelassúl minden és egy idõ után egy ablakot dob ki, hogy elfogyott a memória.
Amint bezársz valamit megy tovább minden rendesen.
De általában a játékok nem zabálják menet közben a memóriát.
pontosan ki van számitva a memória felhasználásuk.
A grabber progik zabálják meg a rosszul megirtak.

kicsit probalkozol beenged, 5-10 perc max, es angolul megy a duma, az meg nem gond.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Starfish
Az fincsi 😄 De nem hiszem. El fog indulni, max ha elfogy a memó kidob a gamma =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

willow
töltsdb be a bf2-õt és utánna taskolj ki és nézd meg, hogy mennyit foglal ill. a többiek mennyit.ezután inditsd újra a gépet. ezt játszd el kb 5-10 x és akkor képet kapsz róla, hogy a bf2 futás közben mennyi memóriát használsz. De azt is számold bele, hogy az agp videó kártyák is használják a memóriát. Ezt a biosban tudod állítani, hogy mennyit max. érdemes legalább annyit engedni, mint amennyi a kártyán van.

ReTeK
szép sötét kék háttér :-)) ?

willow
Ki kell probálni.

Starfish
Meg lehet játszani. Nem tudom mi lesz a következménye =)

Pharaoh
A ping jó, csak mindig fullon vannak és nem igazán értem , hogy mit mondanak a csapattársaim.
Nagyon kéne egy magyar is.

Szerintetek lezs magyar ranked server? Jo lenne, bar a nemet servereken is jo ping mondjuk.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Andrew csak poénnak szánta a vas tesztet 😊
A régi géppel próbáltuk, és azzal csak 32 fõt bír el. (azért van 26-on)
Majd jövõhéten lészen egy kis fejlesztés, akkor feljebb emeljük.
csácsá,

bar nekem sajna geforce4800 asom van ezert nem megy bf2 😞 de nagyon szivesen futtatok bf2 servert az itt osszegyult jatekosoknak!

szal ha valaki mar futtat bf2 dedikalt servert linuxon akkor pls vegye fel velem kapcsolatot! vagy valaszban adjon egy emil/msn cimet ahol el lehet erni :-) minel tobb szerver van annal jobb a mar most bf2 ot jatszo jatekosoknak! :-)

udv

snipa
AndrewCB
Köszi! Probálunk mindig a legjobbak lenni! <#vigyor>

ReTeK
a lapozófájl kikapcsolós mókát 512Mbnál is meg lehet játszani vagy 1Gb felett érdemes csak ? <#confused>

vilmoska
A cb server sztem a legkirályabb

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

Mér, ez a vas csak 26 fõt bir el?
Starfish
Miért hogy van? Én tapasztalatot írtam le......

Visszaraktuk 26 fõre.
Sorry a szarakodásért de muszály volt letesztelni 😄
Skiper
khösz😄

gyuri http://gyur6.uw.hu

And5
vkinél volt ma már futár ?

Koszonom.

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

mila69en
jaja én is kommandóztam eggyet<#hehe><#hehe><#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

29910 (szerveren)
mucius
szerintem nézzél meg pár tesztet és rájösz, hogy ez nem így van 😊

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Pharaoh
Még nem találkoztam olyan rabked szerverrer, ahol normális csapatjáték lett volna. mindenki csak a saját pontjai után rohangál.

Tudja valaki hogy hanyas portot kell tiltani a CD-Key figyeles tiltasara ?

Nekem mondhatod ezt a gázkar témát, az én õskövületemen cask 2 gomb van a stick mellett, és azokat sem használom 😊
Letapasztom jobbkézhez a joyt, balhoz meg odabindeltem a repülés billentyûit, és igy repülök (WASD,balctrl,balalt,space,balshift,x,f).
Ez komoly??? Teszteltétek is már?

AndrewCB
Mint Life irta, most 250 emberke fér be a ..::CB::.. serverre.

Egy ilyen gépet sikerült kapnunk tesztelésre.

SERVER

Persze 32 procival! 😊

Starfish
Hát nekem a Throttle Controllal ment rendesen. csak a negatív tolóerõ nem ment. Így nehéz volt helybõl felszállni 😄

Megprobalom, de mar vagy 3x csinaltam es mindig jo iranyba huztam. Es az miert vanm, hogy felismeri a gazkart de a jatekon belul nem csinal semmit sem a repcsi sem a heli a gazkarra

Az semmi, de én szétszedtem és kipucoltam a joyt, mert aszittem kontaktos lett 😄 Nemtudtam miért baszodtam bele folyton a vizbe, ha felfelé húztam, meg miért jobbra ment ha balra nyomtam... (13 éves QuickShot)
Nekem a gázadással vannak gondjaim, de ez lehet, hogy a joy hibája. Gyakorlatilag vagy full gázon megy, vagy lassul folyamatosan. Hogyan lehet pl. fix 70%-on tartani a hajtómû teljesítményét?

Én is 😊
Nagyon precíz ember írhatta ezt a részt...

Starfish
Hamér joy-ról esett szó. Az érzékenységet nem lehet állítani valahol gammán belül. Túl ézékeny volt a szentem tegnap.

A settings beállításoknál tényleg az adott irányba (steer right, pull right stb) kell húzni a joyt, amerre kéri, különben inverz lesz.

Mert amikor bindelted a menüben az axist, rossz irányba nyomtad el a joystickot.
Én is ezen szivtam elsõre 😊 Hiába irja a left/righthoz ugyanazt, hogy "joy x axis", mégis ha a leftre kattintasz, akkor ott tényleg balra nyomd a joy-t.
Kis upgrade történt a CB szerveren...
250 slot <#nyes>
Igen, ezen az 1-en, de senki nem jatszik.

Tudna valaki segiteni, hogy miert inverz a joy tengelyek a Bf2-ben? Minden jatekban kiralyul mukodik de ebben egyedul a pitch ami jo de a roll es a rudder inverz. Fogalmam sincs miert...

lac coo
Már hogy itt be van kapcsolva ? És le is lehet tölteni ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SUNILAND HUN BF2 FULL|26ms|195.56.234.94:16567
Ezen az 1-en van csak.

Még nem volt ott, mikor elkezdtem írni

lac coo
Ja ..9800 pro 256 bites , szûrésekkel lazán veri a 6600 GT .

Starfish
Én se azzt mondtam hogy csak egyikre fejleszt. Csak arra optimalizált a cucc. Ezért amiket eredményeket kapnak a benchelõ guruk nem teljesen tükrözi az igazi erõviszonyt. Példának okáért 9800Pro vs 6600GT. Elismerem jó kari a GT, nade nem annyival amennyinek mutatták. Vegyünk egy tesztet hamár tesztrõl esett szó. kapcsold be mindkét karinál az élsimítást 4x-re és a szûrést 8x-re. Közel azonos eredményt kapsz. Alap beállításokon télleg elveri rendesen de amint bekapcsolod ezeket elég nagyot esik a GT teljesítménye. 9800Pro. 40-50 FPS között mindkét esetben, GT alapban 60 FPS (???), szépítésekkel leesik 40-50-re simán. De ez csak személyes vélemény. A PS3-at meg kihasználja már? =)

0Fritz0
Eddig még csak a Fraps-el próbáltam felvenni múvit, de jó lenne egy ilyen beépített demo. Talán majd az egyik peccsben benne lesz. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ugy tudom nem, a meccs utan a menubol letudod tolteni magadnak az aktualisan lejatszott videot. De most nezem All See Eye-ben hogy a szerver infonal BF2_Autorec 0, szal ezek szerint a szerveren kellene be kapcsolni.
Jo lett volna pedig <#szomoru1>

lac coo
Demo rögzítés csak a szerver oldalon mûködik ?
Én otthon nem tudom megcsinálni magamnak mint pl. UT vagy COD ?

Battlerecorderrol tudtok valami infot ?
A menuben listazza a letoltheto meccseket, de a letoltesre klikkelve
Failed Looking UP The Host Name.
Mukodott mar valakinek ?

lac coo

Figyu, te most vitát akarsz nyerni vagy a hibát kijavítani? Melyik a fontosabb neked? A game az emberek döntõ többségénél vígan elfut, nálad van valami gubanc. Amennyi hozzászólást itt bepötyögtél annyi idõ alatt 5x felrakhattad volna az origit, amire most lusta vagy. Ki tudja, 10 perc munkával egy csomó stressztõl megkímélnéd magad.