Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ezeket instant-ba ?

Get a life!

Pharaoh
Felmész egy ranked szerverre.

vilmoska
nyírd az ellent,segíts a társaidnak,foglalj zászlót blablabla

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

Wolwarine
Erre voltam én is kíváncsi de ha vissza olvasol 4-5 hozzászólást láthatnád, hogy már kérdeztem és válaszoltak, hogy van rá MOD hogy minden benne legyen a SP módmab is...

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

de akkor hogytudok pontokat gyújteni meg ieneket ?

Get a life!

Wolwarine
Igen mert csak az van benne...

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Szaiasztok nekem 1 ojan broblémám lenne h single playerbe nem birok single-t jáccani csak Instant Battle-t help !!!

Get a life!

Wolwarine
Feloldották? Van mér ennek valahol valamien nyoma? Progi?

Igen, single player ilyen szar. De modderek ezeket a korlátozásokat már feloldották, lesznek SP modok, 64+ botos mapekkel, repcsikkel, ahogy kell.

vilmoska
Csak azért mert láttam egy ilyet:*redcode*Borg
Azthittem te vagy az!
Lenne egy kérdésem:Ha kikapcsolom a lapozófájl akkor lesz valami baja a gépnek?

arty
nekem tetszett a 26, a 64es szervereken már tömeg van 😞

weapons mod marad, ugye?? 😊

Forza.

szaiasztok nekem 1 ojan broblémám lenne h single playerbe nem birok single-t jáccani csak Instant Battle-t help !!!<#help><#fejvakaras><#falbav><#csodalk><#conf><#kerdes><#heureka>

Get a life!

DannyL
Ja, nem COD-oztam. DC-ztem.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Starfish
Mind1. Akkor nem mondtam semmit. Csak mert CoD-ban Tudatlan szerveren a jeepnek jó redna a motorhangja. =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

DannyL
hoggyõõõmi? <#help>

Starfish
Te meg mit rednázol he? CoD? Tudatlan szerver? Vagy bf? 😄 Redna powaaa....

Wolwarine
Most nem aért de csak 16 BOT ellen lehet játszani? CSAK? Na és a többi fegyver hogy jön elõ nem vágom 😄 Pls help... (full version)

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

DannyL
mûmájer! <#mf2>

Duddits
Amúgy jó a banner, ki csinálta?

DannyL
Redná-redná hõõõõõ... <#hawaii>

Max Damage
na jah, kár h már fél MO-nak megvan 😄

// Köszi Borg a felkiáltójeleket 😄

Duddits
Nem muszály írnia. Elég ha nézi a topikot, nem?

Starfish
Hamarosan megjelenik mi? Kár hogy valakinél már ott van az eredeti. Megkapják még1szer? Ha igen akkor kérek egyet 😄😄😄😄😄😄

AndrewCB
Igazából Én még soha nem láttam itt! 😊

Starfish
Az jó 😄 Nah de asszem szenvedek tovább itt, mert ez már szenvedés a melóhelyen.

0Fritz0
Jah igaz, erre ment a válasz: #17799

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DannyL
10 óra és kint is van a játék. 😊

DannyL
Nembaj Fricc ott segít ahol tud! <#vigyor3>

Starfish
Szerintem nem ezt kérdezte, de lehet hogy én vagyok a hülze. 😄 <#vigyor2><#nemtudom>

DannyL
Ebbõl a hamarosan megjelenõ a legviccesebb. 😊

0Fritz0
"IRC chat a DICE fejlesztõivel ma este
A QuakeNet IRC hálózat ma este lehetõséget teremt, hogy egyenesen a Battlefield 2 fejlesztõinek, azaz a Digital Illusions csapatának tegyétek fel a hamarosan megjelenõ játékkal kapcsolatos kérdéseiteket."

forrás: www.battlefield.hu

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Wolwarine
Most nem aért de csak 16 BOT ellen lehet játszani? CSAK? Na és a többi fegyver hogy jön elõ nem vágom 😄 Pls help...

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Starfish
A logo tudod micsoda?

Starfish
Hát ez a rohadvány double post. Elegem van. Sorry érte.

Starfish
Jelentkeznék én, csak jövhéttõl nem tudom fogok e ennyit fórumozni. Fõleg mert itthagyom ezt a szutyok állást. Bazzeg. Kajálni nem engednek el. 10 órát ülök itt és WC-re alig mehetek el. Kapják be. Jövhétre kell új állás!!! Addig meg Párom és BF2. =)

0Fritz0
Bárki is lesz az, már most sajnálom az anyukáját. <#wink>

Szóval nemtudtok segíteni? <#conf>
Starfish
Mi van már itten e? Elszabadultak az indulatok? Ejj ejj. Nem jó. Akkor egy kis levezetés. Épíccsé, védekezzé. Nem BF2, de indulatokat levezeti. Jah meg gazdálkodjá. <#idiota>

Ne indulatoskodj

uHs Gerzson
Gero szerintem simán házigazda lenne hozná a piát és a lányokat és mindjárt otthonosabb lene a forum ;D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ezt a Bandew nevû házigazdát látta már valaki itt mostanában?

Mert én nem. Ezért jó lenne, ha az aktív itteniek közül valaki jelentkezne házigazdának.
TDC Geronimo
Ez valóban az

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
<#violent> Fritz

kábé ez a dice logo...

0Fritz0

lac coo
BF2 címû romhalmaz program a hiba forrása.<#wilting><#wilting><#wilting>

Engem az ilyen mondatokért majdnem bannolnak már....:-DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nincs, miért?

Bocs tudom ez is láma kéréds de mi az a dice logo?
vilmoska
Borg neked van clanod?

0Fritz0
Sztem kezd el nézegetni a DICE logokat a gémben.

0Fritz0
Csak ésszel...

Hi tudom láma kérdés ( és vissza is olvastgattam kommenteket),de nem akadtam a hiba megoládásra.Szóval a problémám a következõ lenne amikor belépek egy szerverre
akkor utána mindig kidob a következõ üzenetttel:no response from server...has disconnect from server és a game megvan crackelve mountolva van és fel van téve.Remélem tudjátok orvosolni a problémámat elõre is köcci.
<#worship><#worship><#worship>