Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
Próbáld ZA-t kilõni és nézd meg úgy is lagol-e.

TDC Geronimo
Lehet valami kémprogi. Nézz körül valami spy progival hátha.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

joebacsi
lol :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

lac coo
Mi jelzi ha egy szerveren megy a battlerecorder ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nah, okosok..Ha abbahagytátok egymás fikázását, valaki mondja meg nekem, hogy mi a f..ért, laggol nálam az összes magyar szerver, mint az állat ?

ZA, Nod32 van fennt (ADSL).
Pharaoh
Tod lézetik, olyan hogy sportszerûség és ferplay. (ha ezt tudnám, hogy kell írni)

Starfish
Bazzeg. Az UAV és egy jó Commander = wallhack? :D:D:D:D Én már mondtam squadoknak hol az ellen mikor ránéztem a térképre és foglalták a zászlót nekünk :D

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

SLYTHOMi
megelõztél, cmd-t is fel akartam rakni <#circling>

joebacsi
micsoda dejavu *hüpp-hüpp* :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

cigu-[hun]
"en ? inkabb a kocsog csiter magyarokat keni kibannolni oreg"

érdekes...

<#banplz>

joebacsi
miabajod vele kicsiszivem? :)

Guer
Most végig olvastam a topicot és loooool
nevettem egy jot rajta
itt ugyláccik mindenki überprogémer
de vegyétek már észre hogy ez nem erröl szol...
nézzétek meg a css topicot ott is szoktak nézeteltérések de ami itt van...
<#taps>

TDC Geronimo
<#banplz>

0Fritz0
Mivel szent kötelességünk a flémet életben tartani, íme: <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
Hi Borg!
Kicsit el vagyok maradva. Mi a stájsz most az -s dologgal? A teams topic meg nem nyitható most nekem...:)
Ja tök jó tudni mi az a BC meg ilyenek...tegnap pl ranked szerveren simán volt, vagy 20x haltam meg emiatt és nem anyáztam mert aki béna és elveszti az összes bázisát az szívjon így. :) Szóval azon a szerveren bombázták, helirõl, tankkal lõtték sniperezték egyszerre. Ja a vadász gép is bombázta. El is vesztettük secc pecc, de következõ fordulóba megkapták. :) Szerintem ez nem probléma, minek ide tiltások, ha a játék ad rá lehetõséget.

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Starfish
<#nemtudom><#integet2><#violent> :D

TDC Geronimo

TS Zolly
Na mék enni, oszt szijjeszta. Ne nagyon irkáljatok me nem akarok annyit vissza olvasni. !!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Starfish
Nem lehetne abbahagyni? Ez már csak felesleges szófecsérlés. Mindenki viccel és ezzel megy a flame. Szerintem nincs értelme. Kicsit máshova állított azt a bizonyos vonalat valaki ugyebár, más megelég közel a vonalhoz játszik. Nem lépte át. És most BCzzen le aki akar, de ha zászlót foglalok és oda spawnol valaki akkor lelövöm. Sõt tüzérséget küldök a repterére, hogy a heliket és repcsiket kiktassam ha ott vannak. Szerintem mivel ezek a lehetõségek benne vannak a játékban ki lehet használni õket. Meg amúgy is. Nem az az elsõ dolga egy háborúban a feleknek, hogy megbénítsa valamelyik részét a másik seregnek? Szabotálja a radart, tüzérséget, lebombázza a reptereket, a fõhadiszállásokat? Ott támad ahol a legnagyobb kárt tudja okozni. És ha eljut addig a pontig, minden áron megvédi magát hosz túl akarja élni. Akkor élõ háborúban is ráordítanál a rra az emberre hogy BC?.....

Tufa
egy SG-st sem láttam még az alábbi pontokat elkövetni :DDD
Nem LBandi volt az aki lámázot, bc-zet megállás nélkül?

TS Zolly
Ahha! Most már tom az SG Teams ,,szabadcsapat,, miért nem akar warozni. Mindig ti nyernétek.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

polak
aztán majd ellesznek magukban:)
erõssen kétlem hogy valamit is át kéne hozni a régi játékokbol:)

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

polak
<#bohoc>

Bandew
Jajj de így van! <#eljen>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

BEAST
nemrég clean sweepen rögtön a MEC artikra meg a radarra mentem és amikor lehetõségem lett rá beugrottam egy tankba a zászló mellé ... közben spawnolgattak a MEC-cek én meg daráltam õket ... erre a fél MEC csapat elkezdet sikongatni hogy BC BC ... pff ... ha kint parkoltam volna az úton arra várva hogy kijöjjenek és én frageljek az BC de ha zászlót foglalok és megvédem magam sztem nagyon is jól teszem ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tufa
War szabályok, az nyer aki:
-Legtöbbet káromkodik
-Legtöbbször írja le a Láma szót
-Legrégebben és legtöbbet kockúl a gépnél
-Legtöbbet fenyegetõzik hogy igy meg úgy végez veled a való életben(amibõl kb az lenne hogy megdobna a szemüvegével és sírva elrohanna ha látná hogy nem robban)
-Leggyorsabban irja le a cheater, BC, BR szócskát miután meghalt

Automatikus kizárás annak,:
-Akinek van pofája lelõlni a "pro"-kat
-Aki nem válaszol a sértegetésekre

dronkZero
Hát b+, qrvajó lenne ilyenekkel szopni waron. Már megbocsáss.
Inkább alázzanak szarrá, de nehogy már gondolkoznom kelljen minden egérklikk elõtt, hogy na, ez most vajon átlépte azt a képzelt vonalat, vagy nem? És ha egy hõkövetõ berepül, és kiszed valamit? Akkor megóvjátok a meccset?
Úristen, bazzeg, ti komolyan ezt akarjátok?!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BEAST
fejezd már abba , htx ...

Starfish
Bazzeg. Nem értem.... Beszéltek itt BC-rõl meg minden. De azt nem értem hogy hogy lehet BC, ha artilery-t kap egy bázis. Legyen az bármelyik bázis. Azért mert kapja az áldást és közben spawnol oda... Na bumm. Velem is megesett. Az meg hogy átmegy, felrobbantja valaki az ellen tüzérségét, radarját stb... hát kérem háború van. Közben meg megvédi magát és aki oda születik azt lelövi? Ha látja hogy valaki oda születik akkor hagyja békén ss hagyja hogy megölje õt? Vicces.

Ha télleg ott táborozna direkt emiatt akkor oké télleg BC. ennyi =)

Pont te beszélsz aki a kis szeréyn pontját is bcvel szerzi? :D

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

TDC Geronimo
<#idiota>

polak
nem hiszem hogy flémelni kéne... sg-s vagy, probáld megálni...

BEAST
LOL :DDDDDDD nc

Col Andrew
Publicon ezt nem nagyon várhatod el..

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Persze-persze, tudjuk. Az FB klán csak úgy megy valamire, ha mindenki megáll az orrotok elõtt, és megadja magát :D
Ahoz képest mikor valamelyik nagylán ellen nyomtuk és az eggyik arc a felszálló gépet lekapta helyböl mondtuk neki hogy nem kéne bczni meg ilyenek és ö bocsánatot kért majd leparkolt a kifutópájánkra a mig-jével és átadta !
Ez lenne a helyes magatartás! <#worship>

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

polak
bebaszna ha warszabályt is csinálnának... egyenlõ lenne a nevetségessel.<#nevetes2>

Csak hülyéskednek :) Bár már egy kicsit erõltetett...
polak
nem igen értem minek csináljátok. hirdetésre van szükségetek? szomoru<#szomoru1>

Starfish
Nyehe. Ugyanmár =) Szívesen. sak még nincs befejezve. A hangi dolgokkal gebasz van. Azt meg még nem tudom hogy kell megoldani =)

Másik. Regeltem az oldalon, de nem kapom meg a mail-t. Nem tudok aktiválni =)

Mi meg majd odairjuk a nevünkhöz az õ klán prefixüket :D Najó az FB-ét nem, ennyire nem égetem le magam :D
TDC Geronimo

TDC Geronimo

TS Zolly
Drop? Én igennel szavazok.

Eltudná nekem magyarázni hogy kell megoldani az nvidiás problémát? Elovastam az FAQ-ban de nem vagyok egy bitagyu ember és azok a megfogalmazások nekem nem túl érthetõek! Elõre is köszi
raziel.
Megtaláltam a tört szerverket, köszi mindenkinek aki segitett^^

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

dronkZero
Jó, mondjuk egy olyan kiegyensúlyozatlan cuccban, mint a DC nem csodálom, hogy nem akarta senki. Azért egyik alap BFben sincsenek olyan mértékben tömegpusztító fegyverek, mint a DCben... Gondolok itt elsõsorban a SCUDra.
Egyébként publicon tényleg nem kellemes, de ki lehet jönni belõle. Ott a tiltását még meg is értem. De ha pl a magyar warszabályzat, ne adj' isten a CB tartalmazni fogja, akkor szomorú leszek. Waron ugye az ellenség teljes megsemmisítése a cél, nehogy már mûvileg leszabályozzuk! Ott aztán tényleg csak és kizárólag a csapat hibája, ha kempelõdni kezd, de akkor aztán meg is érdemli.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Tufa
értem mire akar utalni, csak röhej hogy milyen kivitelezésben :D

Starfish
Izé. Nem kapom meg az aktivációs mailt...... =)