Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3TOMI3
teeeee 😛

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Me0w
Ki 😊

Together we'll fly someday...

Meggymag
Na akkor én mint régi BF1942es csak egy valamit mondanék: LÁMA SZAROK VAGYTOK MIND ÉS BF1942 POWER!! <#mf2><#eplus2><#felkialtas>
Viccet félretéve minden gémben vannak pöcsök akik elbsszák azt és flémelõs faszkalapok is. Szal most mindenki nézzen magába kicsit....

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Zs0lt1
Én is ittleszek 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Me0w
Igazad van valahol, csak fajo, hogy masok abban elik ki a munkahelyi/otthoni flusztraciojukat hogy halomralovik az alapon a szuletoket es utana meg is magyarazzak oldalakon keresztul hogy miert 😉 Inkabb irnak azt hogy szarok a szatokra, az elfogathato de ez a 'ez haboru' meg ilyenek kurvara nem kene...

polak
hmm, nyilatkoztam volna a dc-rõl?😊 most legalább ezt is tudom

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Ahhoj
enyem lesz <#duhos2>

3TOMI3
most télleg nem akarok kötekedni de te kipróbáltad a vietnámot???

TDC Geronimo
Go 20k gyerekek......Továbbra is ilyen értelmesen!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

3TOMI3

Zs0lt1
Igazán nem akarom megvédeni Hattorit, de a dc-seknek meg az a szokása, hogy kb 1 perc játék után szart fosnak a szájukból, hogy milyen szar a vietnám.
Szal errõl ennyit.

TDC Geronimo
OMFG!

gergod
A legjobb csapatok meg ne sírjanak, ha publicon BC van. Ez public. Midig lesz néhány ember, aki BCzik. Ki kell szavazni, lehet neki szólni, ha ezután is nagyon pofátlanul csinálja neadj isten bannolni is lehet.

De azt, ha a kedves legjobb csapatok eldöntik, hogy nem lehet BCzni, azt az egyszerû láma júzer, aki csak napi 1 órára betér egy szerverre, azt olyan kurva magasról szarja le, hogy el sem hiszitek.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

GCR
Menj és vedd be a gyógyszered !!

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Ahhoj
nem hiszem el hogy nem ismeritek fel, hogy nem tudjatok egymast meggyozni a magatok igazarol... nektek nincs jobb dolgotok mint egesz napot csak a bc-kerdesnek szentelni es megmondani a tauti frankot? 😊
mindenkinek meg van a maga velemenye, mindenkinek vhol vmenynire igaza lehet, ez van 😊

Me0w
Ne haragudj, te vagy aki minden 2. hozzaszolasban lekopi a dc-t, szal ensem foglak csontig szopni mer huhh-huuuhhh vietnamos...

Zs0lt1
Jönnél csak vietnámozni, olyan helikempet kapnál, örökre megemlegetnéd 😛
Ennyi közünk azért van az egészhez.

3TOMI3
én egy láma vietnámos vagyok és nekem elhiheted ha hastingsen csak az amcsi main van és megy a két mi8 kempelni ott mien bc megy megszületsz és már meg is halsz

polak
hehe láma vietnámos😊 mi hülye barmok aki azt se tudják hova fussanak... mutasd az utat

Me0w
Jo ez a BC nem BC tema 😊 Imadom mikor a sok lama vietnamos meg publikplayer beleszol a temaba, mer' ok aztan nagyon ertenek hozza 😊)

Semmi szukseg nincs a jatekban BCzni, felesleges 32x leirni hogy "EZ HABORU BASZEG!!", ez egy jatek. Vannak benne szabalyok amiket be lehet tartani, es a legjobb csapatok ugy is kepesek nyerni hogy nem az el nem foglalhato bazisra lovoldozik be a municio javat. Lehet itt irogatni a faszsagokat, a lenyeg az, hogy a fairplay keretein belul is lehet kurva izagalmas meccseket jatszani. Es inkabb vesszek el egy CB OC meccset, minthogy minden masodik ember csak azt tudja a klanunkrol hogy baseraperek vagyunk.

3TOMI3
nyah mivan vihar elõtti csend??? <#hehe>

"nem uav meg arty rombolásról van szó, hanem hogy befekszek a ház mögé és aki spawnol lelövöm, oszt a fél csapat percekig ott fogócskázik kezdõn.."

Ezert mondom, hogy aki nagyon arcatlanul csinalja, az legfeljebb kiszavazodik. De idiota club szabalyzatokat csinalni ra folosleges. Csak arra jo, hogy akinek rosz napja van, az jogaszkodni kezdjen jatek helyett. Meghatarozzak, hogy milyen legnagyobb sebesseggel lehet tankokkal athaladni a keresztezodeseken. A repulogepeknek es helikoptereknek felszallasi engedelyt kellene kerni valamelyik szerver operatortol. A jarmuvekbe pedig csak bebiztositott fegyverrel lehet utazni, a veletlen lelovesek elkerulese vegett. Ja, es csak vagott viraggal lehet felszerelve az osszes kaszt, nehogy valakinek baja essen. Az esetleges harcokat pedig egyszeruen az donti el(harc helyett), hogy ki tud tobb szabalyt felsorolni. Legalabb itt ne akarjunk mar parlamentet csinalni!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

lac coo
Ja így már értem :-DDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nem tud valaki segíteni olyanban hogy fel akarom rakni a játékot és amikor írja hogy válsszak nyelvet nem ír semmit,nem szerepel egy nyelv se amit válszthatnék?
"Na de miért nem ? :-DDDD Ha singlét lehet akkor multiba miért nem ?"

Single-ben is csak a szerver tud rogziteni. Sosem talalod ki, ki a szerver ilyenkor! 😊)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nem uav meg arty rombolásról van szó, hanem hogy befekszek a ház mögé és aki spawnol lelövöm, oszt a fél csapat percekig ott fogócskázik kezdõn..

lac coo
Na de miért nem ? :-DDDD Ha singlét lehet akkor multiba miért nem ?

"Na akkor ezt a demorögzítést csak a szerver tudja ?
Mert ha én írom be konzolba akkor az a válasz , hogy " can't record demo as a client ".Ez mit jelent ?"

Szorul szora azt, amit eloszor tippeltel. Klienskent nem lehet demot rogziteni.

Skiper
<#eljen>
Ez jó volt. 😊

gyuri http://gyur6.uw.hu

"sztem ésszerû megoldás lenne,ha a fõbázison spawnolókat 4-5secig nem lehetne sebezni."

Aki meg odamenne felrobbantani az UAV-ot, radart, miegymast, annak idopontot kene egyeztetnie az ellenseges commander titkaraval, ket hetre elore. Ne idegesitsetek mar gyerekek! A base camp benne van a jatekban. Aki meg nagyon arcatlanul csinalja, az legfeljebb lehetoseget nyer az aktualis kiszavazo showba.

lac coo
Na akkor ezt a demorögzítést csak a szerver tudja ?
Mert ha én írom be konzolba akkor az a válasz , hogy " can't record demo as a client ".Ez mit jelent ?

Ahhoj
fairplay

3TOMI3

polak
ha te mondod, MESTER <#worship>

én is meg lettem örökítve😄😄 juppi
mondjuk akkor ott azon a mapon is keményen ment a BC, de könnyen megoldható, ki kell lépni, elmentem offi szerverre, ott nem csinálják.
sztem ésszerû megoldás lenne,ha a fõbázison spawnolókat 4-5secig nem lehetne sebezni.

joebacsi
még jóval elõtte kezdte az ipart 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahhoj
-Legrégebben és legtöbbet kockúl a gépnél
-Akinek van pofája lelõlni a "pro"-kat

ezek megvannak, eleg a nyereshez, vagy me gyurnom kell? 😊)

lac coo
Ezt értem, de ha én írom be magamnak a konzolba akkor nem rögzít ?

3TOMI3
lol a bfvben is csináltál egy ilen scrínsot gyûjteményt, a bubáról <#worship>

hát ezzel a grafikai laggal a faszom kivan már.. pedig mindent megpróbáltam ami FAQba van irva😞 yó lenne vmi fasza javitópeccs hozzá
Ahhoj
saját -ot j-vel, koszi 😛

scorpeeon
na, akkor videót lejátszani már elméletileg tudnék,de késziteni hogyan lehet pl single playerben? konzolba kell vmit beírni vmit? és a lejátszót honnan lehet elérni?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Jóvan mondom ha ti gerinctelenül akartok jáccani akkor legyen de sirás lessz a vége ha 5 perc után már spawnolni sem tudtok....<#gun>

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Jaj istenem. Persze hogy lehetséges a bc. Hogy oldották volna meg a készítõk? Egy energiapajzzsal? Kicsit rontaná a játékélményt.

1, ha csak az artillery-t lövik ki nem szól senki semmit. Még akkor sem ha oda és visszamenet megöl egy-pár embert.
2, szerintem azért az jelent valamit hogy a zászló át van húzva nem?
3, ha valaki akkor bc-zik vagy br-ezik amikor minden pont az övék akkor sem helyes de valahogy meg lehet érteni mert unatkozik. De 1 perccel a kezdés után az szánalom.

Ez az én véleményem.
TDC Geronimo
Suicide gomb......spawn képernyõnél a térkép alatt <#idiota>

Starfish
Az hogy mikor kilépsz a szerverrõl akkor közli hogy demo készült és letöltheted. =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Running
Jaj ne már. Én annak is tudok örülni, ha szétlõnek 25x egymás után mert béna, vagy bénák vagyunk. Akkor vagyok csak ideg, ha saját hibámból ölnek meg, vagy ha a sajátom, mert képtelen figyelni.
A játék engedi a bc-t, innentõl kezdve mind1 ki mit talál ki, mi jogos és mi jogtalan.

"Ahoz képest mikor valamelyik nagylán ellen nyomtuk és az eggyik arc a felszálló gépet lekapta helyböl mondtuk neki hogy nem kéne bczni meg ilyenek és ö bocsánatot kért majd leparkolt a kifutópájánkra a mig-jével és átadta !
Ez lenne a helyes magatartás!"

Sajnos nem talalom a beallitasok kozott, de meg tudna mondani valaki, hogy melyik gombbal tudom bekapni a fegyver csovet, ha hivatalnokokkal talalkozok valamelyik szerveren jatekosok helyett? Ugy gondolom mindenkeppen azonnal ongyilkosnak kene lennem, ha veletlenul fegyvert talalok fogni valamelyikre. Nem tudom, mi a rosszabb. Olyanokkal jatszani, akik minden trukkot, bugot, cheatet vegigprobalgatnak rajtam, vagy olyanokkal, akik az angol kisasszonyoktol jottek teadelutanra, es hatszaz oldalas szabalykonyvvel kivannak kuzdeni.

BEAST
... ne csak dobálozz a szavakkal ... fejtsd ki ha lehet ... szerinted az lenne a fair ha a támadó csapat megvárná amíg az ellen spawnol , fedezékbevonul , célba vesz és majd szépen egyszerre elkezdjük lõni egymást ... könyörgöm ez nem párbaj 😄DD ha meglát az ellen lelõ , ez van .

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Amikor csatlakozol a szerverre ott kiírja a beállításokat...nah ha ott 1-es van akkor megy rajta 😉