Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mapok nagysaga valtozo, en nem jatszottam sokat, de elkepzelhetonek tartom, hogy a mappok nem kisebbek, max a jarmuvek gyorsabbak 😊 A repulok biztos.
Levegoben eleg szellos a csata 😊
A toltes viszont iszonyat, medium textura qualityvel 1 giga ram mellett rettenetesen lassan tolt, kb megbolondul az ember mire betolti a mappot es van hogy meg az elejen is toltoget kicsit... hiaba, kell majd meg vennem 1 giga rammot 😞 ennek nem orulok.
caddie
Nem kifogásokat keresek. Leírhatom azt is, hogy ez a game egyszerûen egy kalap szart se ér... Nna. <#wave>#wave>
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
LV,Stálingrád,Berlin sosem volt a szivemhez közel.
El Ala éppen a nagy távolságok miatt volt olyan népszerû.Páncélos,heli,vadász ott élt igazán.(Ja és az SA3 is 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
War. War never changes.
Szerintem egy jól lecsupaszitott (DC style) sivatagos óriásmap semmi problémát nem jelent majd az engine számára.
Mekkorákat? Mert eddig itt a legnagyobbak a pályák a sorozatból. A BF42 engine 256x256, 512x512, és 1024x1024 négyzet területû pályák voltak. Asszem egy négyzet oldalhossza a játékban 2 méter, vagy valahogy úgy. Az 1024es pályára azt írta a szerkesztõ, hogy csak nyílt tengeri csatákra való. BF2ben meg az alap méret kb akkora. Aztán hasonlítsd már össze bármelyik pálya részletességét mondjuk Midway-jel! Na, akkor melyik engine nem fog bírni micsodát? Szóval ez kamu kifogás, keress másikat! <#mf2>#mf2>
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Majd szólj, hogy merrefelé dobod, hogy yol odaálljak. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Ez a motor egyszerûen képtelen lesz megjeleníteni akkora mapokat. Olyan szaggatás lesz, hogy csak nézel. Max lesz Sztálingrád, meg Berlin és egy-két kisebb map, vagy némi custom.
De ehhez is kell kb. 6-8 hónap minimum. Szóval a BF2 megy a klotyóba.
Igazából nem is vártam ettõl semmi jót, így nem is csalódtam. Csak hülye voltam, hogy megvettem...
És ilyen süllyesztések voltak a talajba, amibe egy tankkal bele lehetett állni? Ezen a mapon én is rengeteget nyomtam anno, de a nevére már nem emlékszek.
Na ennyit a nosztalgiáról.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
De szerintem 100% hogy megcsinálják õket, amint lesz erre lehetõség.
Szép meg minden, de a nagy "taktikai csata" kicsit háttérbe szorul. Amolyan a gyorsabb az ügyesebb!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Zsúfolt minden, õskáosz van egy egy csatában. Marha szép és könnyen használható rádióparancsok vannak, csak épp a lényeget nem lehet rendesen kifejezni.
Rengeteget tölt, mire kilépek lemegy a nap. Meg úgy az egészrõl messzirõl bûzlik az EA-féle "húzzunkleegybõrtésadjunkelanevemiattsokat" elv.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Mert Én egyikre sem. Már a 20-ik cd kulcsot generáltam, de semmi. Mindig cd-key in use. 😞
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
ez van! gartulálok!
bf2-rõl amugy nincs hir ASE filter mikor várható. vagy meg tudják e oldani?
Together we'll fly someday...
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
remélem lesz ide is valami WWII mod
Tegnap kipróbáltam a joy (Saitek Cyborg 3D Platinum) configot BF2 alatt, viszont a repülõknél fel-le mozgás épp fordítva mûködik mint ahogy szeretném, vagyis ha elõre tolom akkor megy felfelé!? Próbáltam fordítva beadni neki (a fel iránynál lefelé húztam a joyt a konfigban) de nincs változás, van valami megoldás? Köszi a segítséget!
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
GanXstaZolee#2709