Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polak
ez igaz viszont szerintem se stalingrad se berlin nem tul jo pálya... szal vannak kicsibõl is tul kicsik. pl stalingrad... most bf2ben vannak olyan ugymond kis pályák amik nagyon el vannak találva...
a másik meg hogy a nagy pályák általában valamilyen oknál fogva hasonlítanak pár 42es mapra...
meg nem mondom melyikre mert se a mostanit se a régi pályákat nem ismerem név szerint. 42 is azért nem tetszett tulzottan mert marha nagy volt a map és annak az esélye hogy 1 repülõ lazán kibombáz mégnagyobb... 4 perc furikázás 2 mp akció... persze a repülõsöknek marha jó mert tiszta akció az életük benne. vietnamban is volt ilyen és az se volt valami érdekes... 1 mig17-el szarrá kempeltem 1 adott bázist, ami közben én jol elvoltam de az ellenfél kevésbé...

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

CAD
En ugy erzem pont annyi ujitast hozott, amely boven eleg ahoz hogy pl en ujrakezdjem a stuffot. Az hogy mi lenyegi az mar szubjektiv.

Mapok nagysaga valtozo, en nem jatszottam sokat, de elkepzelhetonek tartom, hogy a mappok nem kisebbek, max a jarmuvek gyorsabbak 😊 A repulok biztos.

Levegoben eleg szellos a csata 😊

A toltes viszont iszonyat, medium textura qualityvel 1 giga ram mellett rettenetesen lassan tolt, kb megbolondul az ember mire betolti a mappot es van hogy meg az elejen is toltoget kicsit... hiaba, kell majd meg vennem 1 giga rammot 😞 ennek nem orulok.

caddie

Fritz Von...
Nekem a DC sem tetszett, BF1942, ennek a jó modjai (Eve of destruction, Battlegroup és Forgotten Hope mod). Ezek ütöttek.

Nem kifogásokat keresek. Leírhatom azt is, hogy ez a game egyszerûen egy kalap szart se ér... Nna. <#wave>

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

spitfire
Izlés kérdése kinek mekkora map tetszik.Én kifejezetten a nagyokat szerettem.
LV,Stálingrád,Berlin sosem volt a szivemhez közel.
El Ala éppen a nagy távolságok miatt volt olyan népszerû.Páncélos,heli,vadász ott élt igazán.(Ja és az SA3 is 😊

polak
mint sly a mortarral😊

dronkZero
És húsz perc pixelezés 1x 10sec akcióval neked ekkora gyönyört okoz?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ÉS azt tudja vki hogy miért lép ki 20 perc után? Hol lehet megnézni?

War. War never changes.

Szerintem menni fog nekik, hidd el. Most is vannak relatíve nagy pályák BF2-ben, csak túl vannak zsúfolva. És még igy is jól futnak.
Szerintem egy jól lecsupaszitott (DC style) sivatagos óriásmap semmi problémát nem jelent majd az engine számára.
dronkZero
"Ez a motor egyszerûen képtelen lesz megjeleníteni akkora mapokat."

Mekkorákat? Mert eddig itt a legnagyobbak a pályák a sorozatból. A BF42 engine 256x256, 512x512, és 1024x1024 négyzet területû pályák voltak. Asszem egy négyzet oldalhossza a játékban 2 méter, vagy valahogy úgy. Az 1024es pályára azt írta a szerkesztõ, hogy csak nyílt tengeri csatákra való. BF2ben meg az alap méret kb akkora. Aztán hasonlítsd már össze bármelyik pálya részletességét mondjuk Midway-jel! Na, akkor melyik engine nem fog bírni micsodát? Szóval ez kamu kifogás, keress másikat! <#mf2>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Az! 😊 Jómap volt. Mint ahogy DC-ben a legtöbb. Az összeset kérjük BF2 alá 😊
Zsoltika 007
Felezünk a zsákmányon? <#idiota>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

0Fritz0
Kár.

Majd szólj, hogy merrefelé dobod, hogy yol odaálljak. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
<#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

polak
szerintem így is sok a nagy körbejárhatatlan map... kisebb városi pályák ahol a légi jármûvek csak taktikai csapásként használhatóak na olyanok kellenének... 400 méter 1 zászló, mire jo az?

Fritz Von...
Nem fogok. 😞

Ez a motor egyszerûen képtelen lesz megjeleníteni akkora mapokat. Olyan szaggatás lesz, hogy csak nézel. Max lesz Sztálingrád, meg Berlin és egy-két kisebb map, vagy némi custom.
De ehhez is kell kb. 6-8 hónap minimum. Szóval a BF2 megy a klotyóba.
Igazából nem is vártam ettõl semmi jót, így nem is csalódtam. Csak hülye voltam, hogy megvettem...

Me0w
73 eastingrol beszelsz

Together we'll fly someday...

A desert shield az melyik volt? Amikor két nagy bekerített bázis van a két átellenes sarokban, és köztük relatív sík sivatagos terep? Meg középen még egy bázis, meg mellette a másik sarkok felé még 2?
És ilyen süllyesztések voltak a talajba, amibe egy tankkal bele lehetett állni? Ezen a mapon én is rengeteget nyomtam anno, de a nevére már nem emlékszek.
TS Zolly
Allig várom már. Persze ha a fegyvereket is átirják rá. Pölö SA-3 a kedvencem, sok enemy pilóta örömére. Bár gazella nem volt a kedvencem. De az el a láma és a sivatagi pajzs eszméletlen volt. Emlékszem a Bravo"zerO inglis klán elleni visszavágóra.Desert Shild. Scudal fõbézünkrõl bekempeltem õket az E5-õs bézre, erre jön az A10-ük kiszedni engem, gyorsan ki a scudból, nem volt idõm stingerre váltani, sima rpg-t engedtem rá, amitõl lezuhant. Én vissza a scudba, nyomattam õket ezerre tovább. Le is nulláztuk õket.

Na ennyit a nosztalgiáról.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

0Fritz0
Tarts ki a világháborús modig. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TS Zolly
Shilka??? Mellik mappon van? Te a TG-re gondolsz szerintem. Símán lelehet szedni vele a rüpülõket, ha sokat gyokozol vele, akkor bele jössz. Ráadásul eszméletlen jó gyoalogságot irtani vele.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Jah, egy jókis gazala, el alamein, vagy hasonló 42/DC-s map jól jönne már bele 😊
De szerintem 100% hogy megcsinálják õket, amint lesz erre lehetõség.
Mr Manson
Igen! ahogy jatszogatok én is, nincs az a filing ami anno egy Gazalan, egy Tobruk tudott nyujtani ... hogy Kharkov-ot ne is emlitsem.
Szép meg minden, de a nagy "taktikai csata" kicsit háttérbe szorul. Amolyan a gyorsabb az ügyesebb!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Fritz Von...
Mert szerintem nem jó... Lényegi újítást nem hozott a BF1942höz és a Viethez képest. Grafika úgy-ahogy, nem rossz. A mapok kicsik, nyoma sincs annak, ami anno El Alamein volt pl.
Zsúfolt minden, õskáosz van egy egy csatában. Marha szép és könnyen használható rádióparancsok vannak, csak épp a lényeget nem lehet rendesen kifejezni.
Rengeteget tölt, mire kilépek lemegy a nap. Meg úgy az egészrõl messzirõl bûzlik az EA-féle "húzzunkleegybõrtésadjunkelanevemiattsokat" elv.

Azért ezt szerintem még korai kijelenteni.
fistin
mert szerintem semmi jót nem adott nekik, mert mi is ugyanúgy játszunk törttel! így én is bánnám!

BEAST
<#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Me0w
Miert?

Fritz Von...
Én már megbántam...

bazza
Van! Nekem most esett ki a szemem hogy kapcsolódik! Máris kaptam egy basic armor medált! 😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

DannyL
csumpendáré

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

GanXstaZoleeWrk
tán meg kéne venni én is emiatt mentem a fukarékhoz 😄

GanXstaZolee#2709

AndrewCB
Be tudtok menni Ranked szerverre?

Mert Én egyikre sem. Már a 20-ik cd kulcsot generáltam, de semmi. Mindig cd-key in use. 😞

A moderálást nem a topikban kéne kitárgyalni.
Starfish
Melik hozzászólás lett törölve?

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Starfish
Ejj ejj. Kis büntis =). Azért nem kell a sarokban állni =) Félre a viccel. Ez innentõl mindenkinke szól =). Ha flém van és 2-3 hozzásyólás után nem rendezõdik és csak rosszabb lesz akkor törlöm az illetõk ilyen jellegû hozzászólásait. Útálni fognak sokan, de ha lehet mindenki, és fõleg a saját érdekében, ésszerû keretek között rendezze le a nézeteltérést. Felesleges vita szerintem senkinek nem kell. És így még a topic is jobban átlátható lesz.

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Mr Manson
engem meg töröltök... tök jó! csak azt nem tudom miért is! na mindegy!
ez van! gartulálok!

bf2-rõl amugy nincs hir ASE filter mikor várható. vagy meg tudják e oldani?

CAD
Akarcsak te 😄 (Es en, es o, es mindenki... vegtelen rekurzio.)

caddie

Me0w
Csak squadon belul mukodik, ha ott nem hallod akkor az options / general / Voice over IP / Enable a megoldas

Me0w
Sztem ne szologass be allandoan mert kezdesz kurva unalmas lenni

Me0w
Semmi baj nincs vele, hogy nem vagy szamitogep guru, csak jopofan irtad le, ennyi 😊

Me0w
Nem hurrogtam le, egyszeruen vicces volt ahogy leirta... 😊 Semmi banto nem volt benne 😊

A mouse invert-re gondolsz? De az felülcsapja a vízszintes mozgást is gondolom!?

- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.

TC3
A beállításoknál ki kell jelölni az invert négyzetet!
Azután rendben lesz!

Crem
Állítsd a játékban be fordítva, ne a konfigban...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Használd a topik keresõt, és megtudod 😉
Mr Manson
jaja... de még mindig 42 az isten , számomra!
remélem lesz ide is valami WWII mod

Pink Tiger
mindig így jársz😊)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Sziasztok!

Tegnap kipróbáltam a joy (Saitek Cyborg 3D Platinum) configot BF2 alatt, viszont a repülõknél fel-le mozgás épp fordítva mûködik mint ahogy szeretném, vagyis ha elõre tolom akkor megy felfelé!? Próbáltam fordítva beadni neki (a fel iránynál lefelé húztam a joyt a konfigban) de nincs változás, van valami megoldás? Köszi a segítséget!

- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.

Mr Manson
én is megvettem... de kezdem bánni

GanXstaZoleeWrk
most hogy már beélesítették a cd key rendszert elsõ lesz a bf2. Én is megvettem mert felidegelt 😄

GanXstaZolee#2709