Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig csak 10 TLD-s játszott.Lehet akkor nem voltál fönt.😊Most én sem vagyok nagyon aktív,de azért Nauronnal találkoztam és azért írtam ezt neki.De még én se taliztam veled.😛
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
@="cdkulcshelye"
Ez a pontos helye , a FAQ -ban rosszul van írva .
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
szal nincs eredetid ergo nem mehecc fel ranked szerverre...
tudtommal😛
hahh...
De az se lenne utolsó, ha a helin ülve kinyitnám az ernyõt, a rotor meg felcsavarna😄 Na az valóban móka lenne😄
Lehet, hogy azon nem röhögnék annyira. Fõleg, ha én állnák alatta. Meg akkor kellene csinálni rá csorsparancsot. Pl: "Bocsika, az én kezembõl esett ki"
Na az poén lenne!
Amúgy van pár hasonló dolog, amiket nem dolgoztak ki rendesen, tehát ez már fel sem tûnik. Különben az ergyõ fékezi a manyust, tehát a grav. nem úgy hat a késre, tehát ez elnézhetõ a programozóknak.<#vigyor2>#vigyor2>
caddie
caddie
nem dicsekszek a szaros 1100 pontommal valakinek van 25 ezer 😄
amugy gero meg ha tobb pontom is lenne akko is jobban jatszanal nalam fenyevekkel 😛
Lehet, hogy a késnél ezt mûveli!?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
http://www.totalbf2.com/game/console/
caddie
Amugy meg www.battlefield.hu ... es ott tekintsd meg a klanokat.
Nagyjabol ezek aktivak, amennyire tudom: FRX, FB, CB, eX, BB... mintha PT-t lattam volna valahol... ennyi jutott eszembe.
caddie