Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robogo
Semmi gond.😛
Eddig csak 10 TLD-s játszott.Lehet akkor nem voltál fönt.😊Most én sem vagyok nagyon aktív,de azért Nauronnal találkoztam és azért írtam ezt neki.De még én se taliztam veled.😛

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

BEAST
én még nem láttam TLD-s játékost , sry <#rolleyes>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
háát nemtom ... én mindig ezt használtam ... nekem kb 40-45 fps alapjáraton amikor elindítom a felvételt 25-30 , nem túl szerencsés de pár másodpercet túlélek :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Robogo
Ja,hogy már TLD nincs is?Tudom,hogy utálod a TLD egyes tagjait(de ez nem biztos),de azért tutommal nem vagy olyan hülye,hogy ne tud azt,hogy a VÉNY és a TLD csak a clanbase-n egyesült PB klánná és nem véglegesen és szerintem vak se vagy,hogy nem láttál még TLD-st játszani.Na ennyi lenne.Aztán ebbõl nehogy flém legyen.😛

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Drachomir
nezted mar a demo rogzitest? szerintem is jobb mint kulso progibol kepet lopva..<#lookaround>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

TC3
Elméletileg a játékban is van lehetõség felvétel készítésre!
Ha minden igaz.

Drachomir
csak ranked serveren tudsz pontokat kapni viszont ahhoz eredeti game kell egyesek szerint masok szerint meg nem .. en majd megmondom ha nem vagja ki a cdkulcsom egy rankeden valo jatek utan <#eplus2>.. kulonbven megyek es megveszem a cds verziot ... <#dumcsi>

Tufa
nem tudsz valami más programot amivel videót lehet rögzíteni? fix 70-80FPS-em van ha jáccok, de ahogy elindítom a videó felvételt, a max lemeny 25re, ha repülök akkor 8-9 de elõfordul hogy megáll a kép :S

GCR
Windows Registry Editor Version 5.00

@="cdkulcshelye"

Ez a pontos helye , a FAQ -ban rosszul van írva .

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Hysteria
elofordul a legjobakkal is ... ittt ne warezolj menj vedd meg gyorsan 1,2 😊

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

ezt irtad:"van egy kis gondom. CD key in use...hogy tudok újat generálni, vagy nincs értelme azt is használják vajon? generátor megvan."
szal nincs eredetid ergo nem mehecc fel ranked szerverre...

az már PB...
tudtommal😛

grizzly21
vki help #21075 re!
és nekem a statisztikám miért abszolút 0 amikor már játszottam?:o

VéNY
hahh...

Drachomir
Kiugrik a helikopaterbol es zuhan <#nevetes1>

Skiper
😄

gyuri http://gyur6.uw.hu

Hysteria
ez lennek en:

http://bf2.slawed.net/stats/43469987/

grizzly21
szoval a kérdés hogy hogyan kell átirni a registryben? mert a faqban ez van

grizzly21
van egy kis gondom. CD key in use...hogy tudok újat generálni, vagy nincs értelme azt is használják vajon? generátor megvan.

TC3
Ha megnézed, nyitva az ernyõ!
De az se lenne utolsó, ha a helin ülve kinyitnám az ernyõt, a rotor meg felcsavarna😄 Na az valóban móka lenne😄

Hysteria
😊

TC3
😄
Lehet, hogy azon nem röhögnék annyira. Fõleg, ha én állnák alatta. Meg akkor kellene csinálni rá csorsparancsot. Pl: "Bocsika, az én kezembõl esett ki"

Helikopteren unatkozik a csávó. Mi ebben a furcsa?

CB,mNz,PB,7thcr/ami eX/,tRs

Hysteria
ja kb 😊) vagy elejtene ott fent es vkinek a fejebe alna 😄

TC3
Szerintem jobb lenne, ha beleállna a kezébe, és utána siránkozva futkározna😊
Na az poén lenne!

Hysteria
de a kesnek akarhogyan is lekellene esnie 😄

Murry
Kicsit sérti az önérzetem, hogy a CoR klánt nem említetted meg.<#ejnye1>

Hysteria
kedvenc gamem mar hogy akadnek ki ezen 😄

TC3
Ja bocs, én nem csesztetni, vagy fikázni akartam!!!
Amúgy van pár hasonló dolog, amiket nem dolgoztak ki rendesen, tehát ez már fel sem tûnik. Különben az ergyõ fékezi a manyust, tehát a grav. nem úgy hat a késre, tehát ez elnézhetõ a programozóknak.<#vigyor2>

Hysteria
nem akadok fent nyugi csak tokjo poen 😊)

CAD
Egy olyan jatekba ahol a repulot feltoltik 10 meterrel a kifuto felett, es kozben javitjak, tovabba vegtelen uzemanyag van stb., nem biztos, hogy ezen fen kene akadni 😊

caddie

Hysteria
nelegyetek mar ien vakok nezzetek meg hogy hol csijnalja azt a kessel ugyanebben a helyzetben probald megcsinalni h lefele nezel.. 😄

Hysteria
jo vazz tom h kesnel ezt muveli de azert nezd meg a gravitacio miatt a kesnek lekellene esnie 😄

CAD
Jah elnezest, csak azert mert oket nem annyira ismertem, de te ugy is jobban ismered oket ird be oket.

caddie

Hysteria
hmm azert mondtam mert vmik oldal aljan levo hsz ben kerdeztek... 😛

nem dicsekszek a szaros 1100 pontommal valakinek van 25 ezer 😄

amugy gero meg ha tobb pontom is lenne akko is jobban jatszanal nalam fenyevekkel 😛

TC3
Ha sokáig nem használod a stukkert, akkor unalomûzésként pörgeti!
Lehet, hogy a késnél ezt mûveli!?

CAD
Ez default idle "mozgasa" a kesnek 😊

caddie

gergod
Jah, már hülyeségeket beszélek. Elvileg itt is a magasabb rangú kapja a commander posztot.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

a vietnámos klánokat kihagytad...

Skiper
😄

gyuri http://gyur6.uw.hu

gergod
Hát az AA-ban még ennél is kevesebb értelme volt az honor rendszernek 😄 Itt legalább lehet weapon-t unlockolni.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

CAD
Amugy imho, lehet erdemsebb lenne demokat feltenni nem avikat, kisebb lenne, erdeksebbe lenne stb.

http://www.totalbf2.com/game/console/

caddie

Hysteria
ezt hogy a szarba csinalja? 😄

Érdekes 😄

TC3
THX a tippet, kipróbálom!

CAD
Itt csak egy klan van mint az fent is latszik 😄

Amugy meg www.battlefield.hu ... es ott tekintsd meg a klanokat.

Nagyjabol ezek aktivak, amennyire tudom: FRX, FB, CB, eX, BB... mintha PT-t lattam volna valahol... ennyi jutott eszembe.

caddie

BEAST
😄

Tufa
na akkor itt az ideje hogy én is videózgassak egy kicsit <#hehe>

BEAST
aham

Drachomir
Sajna meg sokan nem ismerik a csapatjatek fogalmat es mindenki azt hiszi meg tud vedeni egy outpostot egyedul is.. jah ha ismertek nomalis klanokat lecci irjatok meg hol lrhet oket megtalalni?<#circling>