Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Ezt nem is olvastam reggel.... ÁÁÁÁÁÁ <#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#violent>#violent>pegig imádom a gamét, de asszem maradok bokorugró, ágyutöltelék :(((
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
elfelejtettem irni.
...
...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Talán azért találkozol még velünk ritkán, mert a magyar szerverek nem ranked-esek sajna.
De ha körül nézel a magyar szerverek tájékán akkor láthatod, hogy BF2 szerverünk is van.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Mi ebben a lényeg?
Számíthat valamit a Rank táblázatban??
Holnapra kérném az asztalomra ezt a manõvert, csak repcsivel. <#wink>#wink>
A fõoldalról elérhetõ: BF2/bf2.13.zip
<#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Semmi gond, én írtam böszmén!
Ha õszinte akarok lenni, én akkor lennék megnyugodva, ha 4 Gb muzsikálna benne!!!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Ill be back !!!!
az a hiba hogy neked is kevés a ramod sajnos igen manapság úgy néz ki 512 sem elég......
ha van potom 9 rongyod akkor vehetnél még +512 õt
Ill be back !!!!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
mennyi lenne eredetiben? mert gondolkozom rajta, nagyon gondolkozom...
biztos dijjaznák.P
vagy milenne ha megrendelnem az 576-tol es utalvannyal probalkoznek fizetes gyanant <#nyes>#nyes>valszeg elkuldene a <#gunyos1>#gunyos1> - ba miiii ?<#taps>#taps>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nincsenek pletykák?<#help>#help>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
caddie
PB/TLD+VÉNY
Eddig csak 10 TLD-s játszott.Lehet akkor nem voltál fönt.:)Most én sem vagyok nagyon aktív,de azért Nauronnal találkoztam és azért írtam ezt neki.De még én se taliztam veled.:P