Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TC3
Kedves Hatt. Szerintem nem 1 ember volt, de nem gond! Én úgy emlékszem, hogy több emberrel találkoztunk😊

TC3
Figyi, te ne irogass így felém, mert én BFV óta nem igazán multizok, és a büdös életben nem csaltam, de szerintem leszállhatnál rólam!

Frankie
erre ment 😊

Frankie
hát nézd:

én kb. 400, BF42-es meccset jáccottam/adminoltam, de ez idõ alatt összessen 1 db csíterrel találkoztam 😊

Szóval na magadból indulj ki 😊

polak
necsináld😊 1 cheater bfv-s magyarrol tudok, bár biztos lemaradtam valamirõl... kik csíteltek?

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Csirke4
Csak 7699 új üzenet 2 hét alatt. Hát mi van veletek? 😄😄
retteneteske
szerintem sem jellemzõ a dolog.
bár egy kupakiírás hatására lehet hogy egy-két emberkébe belebújik a kisördög.<#vigyor1>

TC3
Hát azért ez eléggé erõs, de igazad van!
Csakhogy én azért írtam, mert annó a BFV-nél ez ment!!!

BEAST
így van 😊 sztem elég kevesen csítelnek ... vagy nagyon jól csinálják :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

erdos
de azért kövezzenek meg de abszolút nem jellemzõ ez a csítelés. Ha leklõnek akkor azért lõnek le mert fasz voltam. szerintem.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

TC3
Különben te mirõl beszélsz?
Szerintem nem neked írtam, meg nem azért írtam mert lelõnek!

BEAST
lehet ... de sztem azért több jó meccs lenne mint agyoncsítelt 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

erdos
Én akkor is megkockáztatnám. Aki így akar nyerni az már több mint szánalmas.

0Fritz0
Azért ne abból induljunk ki, hogy minden második ember csíter. 😊
Az okoskákat pedig idõvel szépen bannoltatjuk, felnyégyeljük és felgyújtjuk. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Frankie
na ja mindenki csal aki lelõ 😊

bírom az ilyen embereket 😊

polak
Szerintem sehogy de ez mindig benne van. Netes játéknál mindig lesznek ilyen gondok

TC3
Csak hogy az otthon ulõ emberek eléggé szeretnek csalni /tisztelet a kivételnek/! Azt hogy ellenörzöd? Azzel a vicc progival, amit úgy hívnak, hogy PB?
Bocs, de ez az igazság!!!

BEAST
nekem tetszik <#eljen>

erdos
Ide is beírnám:

egy ötlet.
Azthiszem hogy az lenne alegjobb hogy kiírnánk egy magyar kupát ugyanilyen feltételekkel. Le lehet azt játszani otthon is. aztán majd kiderül ki mit tud. gyszerû a lebonyolítása, bár pénzdíj nem lesz de az erkölcsi gyõzelem többet ér.
vélemény?

Azért voltak wines szerverek mert a linuxos szerver sokkal bugosabb mint a wines.
3TOMI3
én is :Ð

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

BaSZNád Beast

-tRs-Landor

francois
Nincs valamelyik chat-en bf szoba, mert ez afórum kicsit lassú egy normális beszélgetéshez.

BEAST
köszönöm mindenkinek <#vigyor2>

a LANhoz ... maga a rendezvény szar votl , gépek , csapatbeosztások , stb ... de nekem tetszett 😊 a társaság jó volt , a lányok szépek voltak ... én elvoltam 😉

3TOMI3
melyik klán ellen játszottátok azt a 351-4-es eredményt?

Én készítettem el a szerverek konfig fájljait, le is teszteltem többször,
Itthon tökéletesen ment a voip része, úgy hogy ment a gépemen 2 szerver, és közben a BF2, és a szomszédom lan alol rácsatlakozot, így játszottunk 2x2 kört, hogy a timelimit is tesztelve legyen, és semmi ne akadjon össze.
Tökéletesen ment, még a VoIP is.
Erre ott még a VoIP-t sem tudták mûködésre bírni.
BB kérdezte, hogy tudok-e menni segíteni a szervereket és a klienseket életben tartani, de sajna pont egyedül voltam itthon a gyerekekkel, és nem tudtam elmenni.
3TOMI3
HBD Beast

Pont ezt mondtam tegnap BB-nek.
Nagyon korai volt BF2-bõl ilyen volumenü lanpartyt csinálni.
Szegény még több sebbõl vérzik...
1-2pach és szerintem helyre áll a béke.
Svindler
Meg lesz oldva!

PT-6| Rodat

HAli v.kinek van egy cd v dvd borítója? Az megköszönném ha elküldené a [email protected]!!
Elég hamar, a mocskos kis<#violent> daimlert is meg csinálják! Ha jol láttam😄DDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Ménem hívod fel öket!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

0Fritz0
Az FRX-esek még bütykölgessenek egy kicsit a szerverükön, mert mindenkit kivág kör végén. 😊
Ez máshol már nem tapasztalható.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Szerintem az EA-nak akkor kellett volna lefújnia ezt a LAN-t, amikor már tudták, hogy mind a kliens, és a szerver része is egy rakás szar lett a BF2-nek. Nem véletlen voltak ott wines szerverek, mert tudják hogy a linuxossal még több gond van...
De azért jó volt látni az emberek optimizmusát elõtte, ahogy azt hitték, hogy ha az interneten az emberek 90%-ának nem megy rendesen a játék, akkor majd a LAN-on jó lesz 😄
Ezt az egészet az elsõ (2-3) patch után kellett volna rendezni. Legkorábban...
Media Markt-ban van battlefield 2, van valakinek rola infoja? 😉
Hát a csoportmeccseken is akadtak már a gépek. Elõször csak egy, de kb húsz perc szünet után amíg megpróbáltak csinálni valamit oda átültettük a commandert utánna Megának kezdett akadni, odajöttek a szervezõk csináltak valamit aztán aztmondták hogy jó. Folytattuk a játékot és fél perc múlva kidobta a deszktopra😄
ekkor már az ellenek (trs) 4 gépe nem volt jó
ekkor feláltunk és hazamentünk

DannyL
Ahhoj, nem ment. Nálam basztatták a bios-t és ugyan olyan szar maradt. 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

polak
jah, nekünk is volt szar gépünk de örûltünk hogy ki nem fagyott... a II. csapat játéka után tõlünk mindenki haza akart menni... mi szanaszét reklamáltuk az agyunkat még mielött játszottunk volna és így kaptunk egy egész használható sórt... én félig örülök hogy elmentem félig nem, a 9 óra várakozás majd onnantól 6 meccs egyhuzamban példáúl nem tartozik az örömök közé... sajnos ezek után nekem nincs kedvem még 1 lanra elmenni.
a gyõztesnek pedig gratulálok a csapatom nevében.
eX.Hatt

uHs Gerzson
A Battlegroup42 mod is áttért a bf2-re való fejlesztésre. csek

HBD BEAST <#pias><#wink>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Heppi börszdéj BEAST! <#wave>

Zs0lt1
nincs és nem is lesz!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
HBD Bíszt!
Grat a nyerteseknek!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

salazar
van már valami normális patch geeforce 4 - hez?

démonigyerek
na mentem aludni
bye tufa

démonigyerek
sajna már nincs meg, de pont azt kaptam le mikor zetorg 20métert reepült😄

démonigyerek
jól van
de egyébként tök jókat repültünk
van is egy jó képem, mindjárt berakom

Tufa
Biztos csalunk

démonigyerek
vazz
ti indítottátok
én már megnutam és beszáltam
mind1 hagyjuk
bezzeg titeket nem rúgott ki

Tufa
Én kiléptem, téged kirugtak. Miért te is?

démonigyerek
teis kiléptél a szerverrõl?
most akartam visszamenni