Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skiper
Beast?!
Beast! Beast, vazeee, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOTT!!!!!!

gyuri http://gyur6.uw.hu

Csendben elvitted a 22k-t brada 😄 gratulálok.

Max Damage
de tegyük hozzá, azért szerintem ha a LAN része egy nagy sz*r is volt, annyi jó volt az egészben hogy gyakorlatilag 7 óra szabadidõ, megfelelt egy szokásos BF találkozónak 😄

Max Damage
Maradjunk annyiban hogy az egész lanparty a szerencse kérdése volt hogy melyik csapatból hány ember esik ki, ahol sok az vesztett, ahol kevés az nyert. Persze ha feltételezzük hogy a játékosok tudták mikor éles és mikor nem (mondjuk mi geci módon megoldottuk ezt: színpadon bemondja a nõ hogy ÉLES, ÚJADINDÍTOTTÁK A SZERVERT, rögtön mindenki írja hogy "nem éles" 😄). De gyakorlatilag a 10vs10 ez egy álomhatár lett volna, amit talán a csoportmérkõzéseken el is lehetett érni (én ott még nem hallottam hogy gondok lennének), de utána, illetve annak végén amikor az eX kettes csapatával játszottunk, ott már náluk is elõjött a hiba, és emiatt fel is adták, pont mint mi is a 3. helyért való kûzdést. Mind1, a hostessek jók voltak 😄, plussz a segítõkész (már amelyik az volt) emberkék is 😄

Robogo
Boldog szülinapot Beast!!<#pias>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Rusid
Hmm kicsit túloztam mégpedig a következõkben nem negyeddöntõ hanem nyolcad. Valóban nem biztos ,hogy csak nekünk voltak szar gépeink. A selejtezõknél tuti ,hogy akikkel játszottunk azoknak is szar volt ,az utolsó meccsünkön nem tudom ,hogy az ellenek minden gépe jó volt, de mint írtam csak hirtelen felindulásbol irtam amit irtam noha nagyjábol úgy volt. Értem én ,hogy a szervezõknek is tele volt a tökük az egésszel csak akkor nem éreztem a dolgot korrektnek.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Ahhoj
hehe, megfigyeltem, hogy mindeig mindenhol mindenkinek csak a sajat gepe vagy legalabb is a csapatabol volt vkinek rossz a gepe... mindenki masnak biztos jo volt... 😄D

es itt is: uj a jatek, nem volt meg ismeretes a bug, amire a rajottek menet kozben a szervezok, csak hat ehhez a bios-ban kellett matatni 😊

es meg kell hagyni, hogy ahol meg lett csinalva, ott ezekkel a szar gepekkel is ment popecul, meg a 3,8as catalyst-tal is :😉

Rusid
Linuxos a szerver, de a pontokat ugyanúgy hozzáadja. Azért ilyen ,mert ha kiírja a pontokat akkor kör végén mindenkit kirak a desktopra.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Max Damage
Hát srácok ez durva volt. Az elsõ 3 kör, nekünk legalább is tök zavartalanul lement, 3 gyõzelem (Ex Battlefielders II, PT6, JCSR) a nyolcaddöntõn már kezdõdtek a problémák, ugyanis két játékosunk kiesett (Ghost, Lancelot) - ugyan ezt még 1 trükkel kitudtuk játszani, de még így is kegyetlen volt, de nem baj vígasztalt a tény hogy nyertünk így is (SX), rendben a csapat feláll, mondjuk akkor most aztán nekivágunk és jönnek a kémény meccsek az elõdöntõben. Mi az eX egyes csapatával kerültünk össze, de sajnos pont kifogtuk (nem is, inkább kifogatták velünk!!!) a legrosszabb sort, így az elsõ kör végén (kb. 30 ticket különbség) már 3 emberünk nemtudott játszani (a szerencse kérdésére pont a 3 legfontosabb játékos). Félidõ, a másik 3 ember elkezdte a gépet keresni ahol majd tud játszani, persze a készítõk sürgettek minket, hogy kezdjünk már, stb. Pedig beconfigolni, restartolni, bejoinolni nem kis idõ de ezt ti is tudjátok. A klassz az volt hogy a 3 ember így is ráb*szott, mert egyiknek a billentyûzet akadt ki, a másiknak meg ugyanolyan fosul ment mint a másik gépen. Mondjuk remek, természetesen elindult a meccs 7vs10-ben, mikor kb. 3 perc után a pilótánk (Lancelot) gépe is meghalt. Az az elõtti körben meg nem hagyták hogy beállítsa a Joy-t, mert nekik kezdeni kellett... Innentõl vergõdés, kikapás, stb. (6vs10 kellemes, fõleg a kulcsemberek nélkül). Hát had jegyezzem meg hogy ezek után ne lepõdjön meg senki hogy nem játszottunk a 3. helyért a PT6-al, mert akkor inkább legyen egy jó napjuk és nekünk is, nem szenvedünk azokon a szar gépeken ilyen problémák mellett. Ezért elnézést is a PT6-tól, de legalább így ti lettetek a 3-ak, ha meg valós meccseredményt akartok látni akkor megnézitek a 351-4-es eredményt amit nyertünk az elsõ körben Gulf Of Omanon, vagy jöttök egy gyakmeccsre és kész 😊

Egyébként nemtudom hogy az EA hogy gondolta ezt, de van pár dolog amit nagyon megtudnék kritizálni ebben a LAN szervezésben...
1, Semmire nincs idõ (se beállítások, se ts, pedig minden gépen acc-ot kell csinálni), ugrálás az egész, játékosok nélkül indítják az éles meccset, stb.
2, Windows-os szerverek voltak amik pedig lefagynak 😄
3, A multkoti BF42 lan party-n használt gépek (ez olyan mintha 166Mhz-es Intelek lennének egy UT2004 lanpartyn, mert az UT sima még ott is jól ment)
4, mi az hogy jó Catalyst driver sincs fenn rajtuk? 😊 Kockás árnyék, stb... Hááát' egy játék bemutatására szóló lanparty-n nagyon nem elõnyös!)
5, nem kicsi a nyeremény, a minimum hogy jól megszervezik, és ha valahol bármilyen gond van restart és megy elõlrõl minden miután mindenki befejezte és megtalálta azt a gépet amin mûködik is a játék... Nem pedig: "Akkor nem játszol! Mehet a visszavágó!"

Azért köszönjük mindenki nevében a lanparty-t, reméljük hogy a következõ lanpartyn már összeszedik magukat, és valami színvonalas partyn vehetünk részt.

// -<<Max-Damage>>-

Érdekes,nekem a Account szerverre a login általában fél perc alatt megvan,de a pályabetöltés után ez a "client date" dolog eltart rendre vagy másfél percig is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

örülj neki h csak 2perc nekem néha 5 is😞
az az ellenörzés meg mindenkinek van.

Effendi
Nekem egy kérdésem lenne!
Nem tudom csak nálam történik-e ilyen, de az aproblémám, hogy amiikor elindítom a bf2-t akkor ugye be kell lépni az accaunt szerverre. Na amikor loginolok, akkor vagy 2 percet cár mire megtalálja önmagát. Kérdés: lehet-e, hogy csak nálam van a hiba, ah igen hogy tudom ezt kiküszöbölni.

Ezen kívûl, amikor a pályabetöltés van, akkor a 100 % elérése után szintén vagy 30 mp-et várakoztat míg beenged a pályára. Addig "Verify clien data" üzenete van.

Remélem tud valaki ezekre megoldást.
Kis segítség: ha tûzfal kikapcs akkor is detto, szal nem hiszem, hogy port probléma.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

DannyL
Na mindegy én nem bántam meg hogy elmentem, az frx jól beszeszelt legalább! JÓCCAKÁT! <#nevetes1>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Saját tapasztalatból mondom, hogy az elsõ sor is szakadék volt. 😉 Totál mindegy hol ült az adott csapat.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Robogo
Kösz a wart nagyon jók voltatok mi meg az elsõ kört úgy elbasztuk ahogy van.😞(

hozzáadni éppen hozzáadta a szerzett pontjaimat...
A csoportmérkõzéseket nagyrészt az döntötte el, hogy melyik sorba sorolnak le, hogy hova üljél.
Mi voltunk a PT-6.
Szilárd meggyõzõdésem, hogy az 5. 6. sor a vége felé már teljes mértékben
játszhatatlan volt, mindkét soron 3 gép ment el úgy, hogy 2 fps volt rajtuk
másodpercenként.
A TLD-nek szeretném megköszönni a ultrakorrekt hozzáállást a negyeddöntõben
vívott csatában, 3 gépünk befosott, náluk csak 2 volt gázos ( !!!! ez milyen már !!! 20 gépbõl az 25 % !!! ) és engedték, hogy 4 perc után restartolgatva a gépeket egy lehelettel jobb viszonyok között menjen a game.
Persze a 2. spawnra beállt ugyanaz az agyhalál , de akkor már nem volt pofám
restartot kérni.
Úgyhogy commanderként lefeküdtem egy félresõ helyen, de ahhoz, hogy az UAV ikonjáról rávigyem a célterületre az egeret az kb 10 sec volt per alkalom...
Ugyanez volt még egy másik gépnél is.

Leginkább az a valószínû, hogy a winyók melegedtek túl. A restartolt gépek marha lassú töltés után akkor szaródtak el megint ,amikor egy -két killt már
nyomtál, és új terület textúráit mizazmást kellett volna virt. memóriába felcache-elni. És mivel a lapozás innéttõl már sehogy sem ment, akár le is feküdhettél a földre sasolgatni.

Robogo
Hát igen biztos nehéz volt a szervezõknek ez az egész,meg nem is irigykedek,de azért szerintem mindenki köszöni a lan party-t.(de nem biztos😊)

Gh0st
szar server... es nem is adja hozzá a pontokat mikeet ott szerzel... ilyen ranked és mégsem feeling... eddig csak 2 vel vagy 3 al találkoztam

Gh0st
hát mókás történet biztos nem... mert sztem 2. helyre simán ottlettünk volna talán pici esély van hogy 1.k is lehettünk volna de úgy hogy 3 emberünk nem képes játszani... ááááh

Sziasztok!
Ez valami újdonság, vag nálam szart be valami: ranked szervereken, a játék vége után eddig szépen kiírta a "top Players", stb, most meg üres a lista, nincs elsõ, második, harmadik, semmi.
Mi ez?
BurnBaby
ahogy én láttam:
az elején a csúszás sajnos elég normális, akkor derül ki ha a hálózattal, egyébbel gond van. a szerverek mentek, a bf2-k elindultak a gépeken, a voipot nem tudtuk belõni lanon (ne kérdezzétek miért, elõre be volt tesztelve a konfig amit vittem, de nem indult el), uh. gyorsan feltolták a ts-t a gépekre, így 10re, mire kezdeni kellett az is ment.
az elsõ meccsek indítása elég macerás volt, de akkor még azt hittük eddig volt a nehéz. de sajnos a problémák csak fokozódtak. olyan gépek, amin korábban normálisan ment a játék egyszer csak nekiálltak szaggatni izomból. tekintve, h a bf2 hibajavító rutinunk igen csekély max. grafika butítás, restart, ráolvasás, imádkozás, beletörõdés volt az eszköztárunkban...
1-1 probléma a bf42 lanon is volt tavaly, de ilyen tömeges, ráadásul olyan, amit tehetetlenül kell szemlélni, mert ötlet se nagyon van...
sajnálom. remélem azért utólag mókás történet lesz belõle 😊

www.battlefield.hu

Gh0st
hallod mikor átültem a 2. géphez kicsnálom az új accot és a wasd nem mûködött enter re nem jött elõ a spawnképernyõ e-vel nem szállt be a cuccokba na mondom a spawnt megoldom jobb egérgombbal az e-t a wasdt meg a sprintet beallitom de a sprint továbbra sem mûködik ugyanúgy szaggat a gép... hát mondom ok akkor ebbõl ennyi elég volt sõtt sokis

Rusid
Ja megsérteni nem akartam vele senkit hirtelen felindulásból írtam biztos nem könnyû egy ilyet megrendezni ,de ez kritikán aluli volt.

TLD Robi
legalább a 8-ba benne vagyunk😊,de nem volt olyan rossz,csak a csúszás volt húzós.Amin én játszottam gépen,annak hála az égnek nem volt semmi baja 😊

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Rusid
Hmm még csak nem is 4. lettünk na mindegy...

Rusid
Én csak azon akadtam ki ,hogy 8 órás várakozás után végre mi jövünk az ex ellen na mondom végre. Nem sokáig tartott az örömöm mert kb. 5 percem volt a teljes billkonfigra mondom nem gáz megleszek erre betölt az a fos és kemény 15 fps szakít. Mondom ez nem frankó ,ha már bejutottunk a legjobb 4 közé akkor legalább egyenlõ esélyekkel induljunk (hozzáteszem az elõzõ meccseken egyszer nem problémáztunk volt ,hogy 4 emberünknek is 15 fps volt a max köztük nekem is pedig heliztem), szólok a rendezõ csókának, hogy ugyanmár ,ha nem nagy kérés akkor had üljek már át egy másik géphez ,nagy nehezen ráált, adott egy gépet hogy ezen tuti jól megy én elhittem. A konfigra már csak 1 percet adott mondván ne húzzuk már az idõt mondanom sem kell elindították nélkülem a meccset holott líder volnék. Mondom nem baj 5 percig kibirják nélkülem ,ja 10 perces volt az egész meccs, szal beérek 5 perces késéssel na mondom akkor most szórakozzunk, de az a szar szintén 15 fps-el ment úgyhogy jobb híján felfeküdtem egy épület tetejére és csendben végiglagoltam a meccset. Egy lövésem nem volt a játék végéig, mint késõbb megtudtam még valakinek volt ue. a problémája, de õ már meg se próbált más gépet kérni. Ja ami a legjobb volt odamegyek a végén a csókához ,hogy most mi van meccselünk a 3 helyért ,mert ahogy számolgadtam még lett volna egy mecsünk. Elõször mondja ,hogy persze ,majd kis idõ után, hogy mégsem ,mert késõ van szal jó lesz nekünk az a 4.hely. Amúgy az elsõ 3 meccs jó volt a vacak gépek ellenére is, de azért a negyeddöntõt vehették volna egy cseppet komolyabban is.

BurnBaby
16 induló csapatból a sorrend:

1. Poison Thorns
2. eX-Battlefielders I.
3. PT-6
4. species^Firebird

a többi eredményt késõbb. köszönjük a kitartást sok probléma ellenére is...

www.battlefield.hu

TLD Robi
ja az meglehet 😊,bár én nem bírtam volna,elég volt nekem az a 6 óra várás 😊

nemtudom kik õk de vn egy kérdésem:

MÁÁR VÉGE IS???😄DD

TLD Robi
ja ok,tõllük kaptunk ki,jól elb@sztuk az elsõ kört 😊,ja és grat a PT-nek.<#taps>

hát ha azt irta h megint akkor a PT mert tavaly is ök nyertek...

TLD Robi
te tudod,hogy melyik klán nyert?Vagy a top 8-at?😊

gratula nektek meg a kitartásotok is dicséretes😄

TLD Robi
melyik klán vagytok?😊

NyertunK 😊)))))) (megint) 😛

az ünnepi kaki...

TLD Robi
Nem volt azért olyan rossz vagy legalábis nekem nem😊,a TLD-vel jól elhülyültük az idõt és legalább a csajok jók voltak😊<#eljen>

jah hát nekem is lett volna jobb dolgom ha tudtam volna hogy ilyen lesz

kijönnek itt a nagy problémák<#nevetes1>

ugye-ugye...

jah meg mx510 se....

egy kaplak sz@r volt az egész, EA bek@phatj@<#mf3>

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

ja meg nyakbaakasztó sem volt mint tavaly<#schmoll2>

Robogo
Nekem is ez volt.😛
Amikor mentem gyalogosan vagy repülõvel akkor mindig egy fekete kocka követett meg a házak ilyen fehér szinûen villantak.😊

ja hát nekem medium beállításoknál (az volt eredetile beállítva) csinált olyan villanásokat a kép meg árnyékokat hogy azt hittem lõnek rám😄D
így gyorsan levettem lowra és akkor jó lett ez viszont biztos driver hiba

az a 10venti nem sokat ért egy akkora terembe😞

hát lehet bár szerintem ma nem volt olyan meleg mint egy hete és a közgáz épülete is régi így hûvõsebb van benne mint pl egy panelban

Robogo
De még így is szarok voltak a gépek szóval nem csak a melegtõl volt a gond.

szerintem az nagyon sokat jelentett hogy 3.8-as catalyst volt és a bf2 ezt nem nagyon szerette bár én nem nagyon értek ezekhez a szoftveres izékhez...

Robogo
Valamelyik szervezõ mondta ezt,hogy a melegtõl is lehet a gond és ezért hoztak kb 10 ventilátort a terembe.😊