Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
ten-codes aki esetleg telleg forditani akar 😛

Together we'll fly someday...

3TOMI3
el kell indítani 😛
mi nem megy?

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

HalalUr
Ha a pbweb.exe filére gondolsz akkor igen. NEM MEGY EZ A SZAR! mit lehet még csinálni?

Inkább mégse kéne...

BurnBaby
benne van. tény, h csak egy link, és kattintani kell hozzá, nem megy le magától az érdeklõdõk gépére 😊))

www.battlefield.hu

Frankie
javaslom inkább a Private Gold megtekintését, ott több számítástechnikai tapasztalatot véltem felfedezni 😄D

a faq-ba berakhatnátok az eredeti exe-t

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

3TOMI3
😊

And5
Még nem láttam egy mûsorukat sem de multkor olvastam itt, hogy elég épületes és szakképzet kritikákat készítenek 15 perc mulva kezõdik a mûsoruk hát most megnézem. Hopsz lehet engem is így próbálnask a képernyõk elé csalogatni mind1 max röhögök egyet

BurnBaby
star, cca 1+ hete fennvan a gépemen. játszani továbbra se nagyon van idõm, de olyan 2 hét múlva már emberszabású leszek 😊))

www.battlefield.hu

Me0w
Rofl, ne viccelj 😄 telleg?

Starfish
és azt a kis pb-s exe file-t is futtattad ugye? =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

3TOMI3
jaja oda kell

Starfish
Vááááááháháháháhá.... Eskü ha egy forumról kiszemeznek 2-3 embert akkor is jobban járnának, mint ezekkel a mûsorvezetõkkel 😄

HalalUr
Na jóvan lehet, hogy láma vagyok, de végignyomtam a FAQ-t, és letöltöttem a html filét, és pbwebet, és százszor frissítettem meg minden, de szar a egész. Jó helyre másoltam a html filét? (pb gyökérkönyvtár oszt kész?) sorry, de help. ledob azzal az üzenettel, amivel ilyenkor le szokott dobni

Inkább mégse kéne...

And5
A FIX TV újabb támadása

Mûsorvezetõ: Domingo és Szalu

Game Over - "...ahol a játék elkezdõdik..."
Mûsorunk egyedülálló a magyar médiában. Mûsorvezetõink profi "gamerek", játékosok mutatnak be élõben, interaktívan PC-re és különbözõ konzolokra készült játékokat. A játékvilág gurui és kezdõ játékosai a képernyõre tapadnak és kíváncsian figyelik adásunkat, ugyanis hetente más-más kiadó legújabb megjelenéseit, újdonságait mutatjuk be. Elsõként, profin, élõben és interaktívan.

és ki találta ki azt hogy a ten four=tiz negy? 😄

Starfish
rörölgetem...lol. törölgetem. =)

Starfish
Inkább rörölgetem a levesestányérkám alját a fincsi kis kenyérkével =).

Kicsit más. Érint BF2-t ezért gondoltam megosztom veletek. Júli végére jön az ATI R520-as karesza. Legalábbis akkor debütál elvileg. Apán az, hogy az új generációs csip is már a végsõ fázisban van, és 2005 végén, 2006 legelején debütálni is fog az R580. Azt hogy mit lehet várni tõle egyenlpre titokként kezeli az ati. De majd meglássuk mit hoz az 520. Jah és mégvalami. Jövõ év közepéig valszeg még AGP marad az uralkodó csatolófelület, de a PCIex kareszek ára drasztikusan esni fog, elõsegítve az átállást. Jöcõ év közepétõl szinte csak PCIex kareszeket fog gyártani mind2 cég, low end és irodai munkára marad az AGP. =)

nyugodtan jusson eszedbe rola konzervkaja... 😊
siman kiadtak reggelinel a ebedre valo konzervet laktanyaban is :-)

hadgyakorlatrol nem beszelve ahol a pampán siman csak azt toltuk arcunkba 😉
nem is tod milyen siraly konzervkajat tuzbe bevagni, 10 perc utan konzervbol kikanalazni kenyerrel konzervet kitorolni... :-D
3TOMI3
Commander e vagy??? 😛

a magyar szarazfoldi haderoknel toltott ev utan garantaltan a kovetkezo ellatmanyozok vannak:

logisztika egysegek zaszlóalj szinten mukodnek/mokodtek, feladat: loszer, benzin, fegyver, javitas, tabor epites, atkelo hidak epitese, vedelmi feladatokhoz szukseges munkalatok elvegzese alegyseg, reszleg szinten, pl utasz szazad

logisztikan belul volt a hadtap ahol a kopaszok foztek mostak 😉
az ellato szazad-ban voltak a szakacsok es alajuk vezenyeltek a gyoparokat...

Starfish
Hadtáp. Nah de ha legalább nem valami konzervkaja jutna elsõre eszembe róla.... 😄

arty
ráadásul "katonásabb" is, így "fílingesebb" 😊

Forza.

arty
azt nem lehet, h squad membert SE tegyen át ? csak sima unassignedet?

Forza.

Frankie
de vitatkozzunk 😊

támogatás - ez max az öregeknek és a rászorulóknak kell 😊
orvos - ez meg a betegeknek 😊

a hadtáp és szanitéc az már magyarabb 😊

Frankie
volt Easy Század is mégse annak fordítanám 😊)

ki beszélt itt századról? 😊))

Beers
Ha jól emlékszem hadtáp század nem volt,ellátó azonban igen!
Vagy én emlékszem rosszul?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
A botokat a skynet irányítja?

Promi
%hun

Igy ird be.
ezaz hogy beírtam a keresõbe hogy hun, de csak egyet adott ki!

War. War never changes.

Promi
Max otthon a single player jatekokban, mikor elakadsz valahol hajadat tepve 20 -ik alkalommal sem tudod megcsinalni.😊
Megcsináltam az SG szerverre, hogy van autobalance team, de aki squadleader, vagy commander azt nem pakolgatja át.
Zsoltika 007
Miért melyik játékban van értelme??

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Promi
Ebben a jatekban annyira felesleges a csit, mont a counter-strike -ban.
Elveszti az ertelmet a jatek.
Aki cheat how-to-t tesz közzé, az meg is lesz.
TS Zolly
Végülis???

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Running
Semmi baj! Van a fórum tetején egy baszott nagy kép. A "2"-es alsó vonalán egy ilyen hogy FAQ. Arra rákattintasz és olvasol. Ha nem boldogulsz mé mindig ráérsz itt érdeklõdni, hátha a jófej srácok válaszolnak és segítenek abban hogy neked is sikerüljön feltenni.

Pharaoh
Azthiszem a faq-ban már benne van hogy kell megcsinálni.

Sziasztok.
Eredeti játékom van. Nem tudom föltenni az 1.01-et. Elkezdi installálni, aztán kiírja, hogy Patch failed. Please Help.

Me0w
Nekem %HUNra nem talalta meg a Trs szerveret csak HUNra...

Frankie
hadtáp

hivatalosan 😊

Biztos igazad van, de nekem tegnap HUN-al csak két szervert dobott ki. Na de mindgyárt megnézem mi a helyzet.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

GCR
Ez így ebben a formában nem igaz 😊 .Most próbálltam , megtalalja .

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Tegnap én is ott nyomtam velük 😊 Ott már tényleg normálisabban lehet játszani. csak az a baj,hogy az nem lehet Voip-os (asszem ez az amikor mikrofont is lehet használni). Márpedig úgy az igazi 😊

Me0w
Ez csak akkor ok ha a HUN elott van szoveg, ergo a %HUN megtalalja a 'bla bla HUN'-t de a 'HUN bla bla'-t nem.

GCR
Yeeeees ,joinol az ASE a nem passwordos szerverekre

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Így írd be a belsõ keresõbe: %HUN , és akkor kijönnek a magyar szerverek, már valaki egyszer leírta 😊

Me0w
A Trs szervere 1.1-es es jo arcokkal lehet ott gamelni 😊 Tobbek kozt a PT-6-osok is ott fordultak elo tegnap 😊 A keresobe meg ne %HUN-t irj, mert nekik HUN-nal kezdodik, szal siman HUN. Vagy ase-bol BF2 magyar szerverek, megnezed az IPt es join.

Running
Hát engem nem érdekel, de már félek jármûbe ülni, fõleg ha látom a listán h alacsonyak a rangok. 😞 Kinek hiányzik a kick, kérni meg senkit se fogok udvariasan h ájj arrébb met lõnék köszi, ájj arrébb mert mögöttem vagy, ájj arrébb mert nem tok tõled menni, ájj arrébb másik szerverre m,ert láma vagy, lécci ne hasajj be a lánctalpam alá lécci, lécci ne lõdd a tankot géppuskával, inkább majd én lécci...

TS Zolly
Mellik találta ki, hogy a support Magyar fordítása támogató legyen? Megfelelõ elnevetés az ellátó. Ellátó nem csak kaját, hanem lõszert és egyéb felszerelést is biztósít a csapatoknak. Legalábbis anno az én idõnben ez volt.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy