Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
Bár mondjuk a FAQ szót a bannerban ki lehetne flashben emelni valami pulzálással, meg valahogy egyértelmûvé tenni, hogy az nem csak abból a részbõl áll, ami jobbra kinyílik, hanem tovább is van ha rákattint.
http://probaforum1.atw.hu/php/9/chat.php
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
2x figyelmeztet 20mp közzel, ha 60mp-hez érve is nagyobb a ping mint 120 akkor kick.
Csak az aktív játékosokat vizsgálja, teháta belépés utáni közvetlen magasabb ping miatt senkit nem fog kickelni.
Repatarurgyán
A patch nekem sem megy fel az eredeti Battlefield 2-re,háromszori újrarakás után sem.A FAQ-ban lévõ 2 megoldás sem segit,ugyanugy patching failed lesz csökentett módban,és a Temp mappás másolgatással is.
Most már utolsó ötletem hogy nekem nem a C:\Program Files... mapába van a játék rakva,hanem a D:\Games... "saját készitésû" mappába.Most lehet hogy ezért nem patcheli meg ez az istenverés?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Minden jog fenntartva!
De így legalább squad führernek meg commandernek beáll, aki nem akarja, hogy balancolva legyen 😊
High ping kicker is van elvileg, de azzal még nem foglalkoztam.
Persze a hiba megjelölésével, és a helyes fordítással.
Minden jog fenntartva!
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Anno semmi nem volt magyarul, mindenki 10 evesen mar legalabb tudott 100 angol szot, ha jatszani akart egy jatekkal c64-en.Tudtommal minden kozepiskolaban kotelezo nyelvet tanulni, nem hiszem, hogy ennyien a latint valasztanak az angol helyett.
Butul a fiatalasag, butulnak ezert a jatekok, az idosebbek, meg csak sirankoznak, miert egyre butabbak a jatekok.Rossz tendencia.Elokapartam, a duke3d-t manapsag, olyan otletekkel /szivatasokkal van tele/ amit ma egy jatekkeszito se mer megengedni, mert tul hulyek hozza a vasarlok.Persze kivetelek mindig vannak.Bocs, ha hosszu volt es hogy nem vagott a temahoz szorosan, de kijott a 20. screenshot utan, amit itt lattam, tele van felreforditasokkal.
szerintem
magas ping ellen nincs valami trigger? mint bf42 alatt volt... egy idõ után kick lett a 200+ gamer 😊
Forza.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
War. War never changes.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
10-89 - bomb threat 😄
10-90 bank alarm at... Ezt meg akkor maikor a havi vizum vészesen közelíti a nullát költekezés után 😄
Na jó költõi kérdés volt 😄
SORRY nem láttam.....
1000 bocs!
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430