Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Mert a marhák rajta ácsorognak a C4-en, aztán mikor elkattintom a páncélos alatt, õk is szállnak a tavaszi széllel.
Minden jog fenntartva!
Together we'll fly someday...
www.battlefield.hu
(És azt is belehet állítani hogy ha nem nyomsz semmit akkor auto forgive vagy auto punish )
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
www.battlefield.hu
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Vagyis, amikor ezt sulykoljátok, akkor magatok terjesztitek a hülyeséget és a végén egymást fogjátok szivatni akaratlanul.
Másrészt (persze ebben is tévedhetek) ha forgive-t nyom akkor is kap büntetést a másik, csak kevesebbet.
Javítsatok ki, ha rosszul tudom ezeket!
<#nezze>#nezze>
Minden jog fenntartva!
ennyi nem lesznek erõsebbek a lövések
A másik meg az, h ha vki csalni akar az csaljon, de minek ezt reklámozni?
This PB Requires A1310 C1.110 Error Loading pbcl
ha ezt irja ki pb akkor mit kell csinálni?
Telepítésnél kiír valami böszmeséget, de gond nélkül lehet használni szervereken is!
Ja és mielött valaki szintén beleokoskodna, én napok óta így játszom!
Forza.
jovan hulye kerdes<#idiota>#idiota>
Rangok
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Támogatja a BF2 a 64 bites procit/op. rendszert?
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
en is kivancsi wok hogyan lehet masik accommal kiprobaltam olna :))
unlock,pont es egyeb dolgok ...
bar szerintem a jateknak enm ez lenne a lenyege...
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
- Köszi csávók a patch felrakásának történetét, nekem is szar volt alapból.
- Az account belépés felgyorsult, nálam 1/3 annyi idõ lett.
- A szerverkeresés is jó lett, habár nem tom miért van náhány pirossal jelölve.
- A pingek szerintem tök szarok még most is.
- A játék nem fagy le szerverkeresésnél, valamint nem dob ki a játékból desktopra, legalábbis egyenlõre.
- Viszont a néha beköszönõ connection problem még mindig megvan (ilyenkor fél perc szünte, aztán vagy kilép, vagy megy tovább), valamint az is érdekes hogy néha elmegy a hang. Ilyenkor meg csak a játék újraindítása segít a dolgon. Jelentem a hangoknál mediumon van, szoftveresen, ac3-am van.
- Egyre több a ranked szerver. Ez tulajdonképpen jó, mert könnyebb feljutni, de egyre több a kezdõ is. Ez még nem lenne gond, de olyan majmok, hogy tegnap és tegnap elõtt is lett egy-egy kickem az ostobaságaik miatt. Legtöbbször gázolás miatt, mert vagy mögöttem állnak, vagy elém rohannak. Egyszerûen nem értem az embereket, mert ha legalább fasz és elém ugrik és hiába taposom a féket elgázolom, miért nyomja azonnal a ki***szott page up-ot. Még elnézést se tudok kérni, már benyomja. Sokat fel is élesztek mert mediccel vagyok, de akkor is benyomja. :( Tisztelet a kivételnek. Mit gondol, ha lövöm a másik tankot és hátrálok elõle, majd a hátam mögé is figyelek????????? Ha lövöm a másik tankot miért rohan oda 3 ember rárakni a bombát???? Hát persze h meghalnak a köv lövéstõl mire észreveszem õket, és megint én vagyok a fasz. Ezek a magányos rambó pontvadász lamer csávók a kedvenceim akik rakatra hullnak, mert géppuskával nekimegy a tanknak. Najólvan nem sajnáltatom tovább magam, csak érthetetlen számomra miért van az h valaki hülye akkor engem leminuszol. :( Hozzáteszem sokszor hibázok én is, de azt elismerem és nyomom a sorryt rögtön. És hasonló esetben ha én nem figyeltem és azért ütnek el, nem büntetem a csávót érte!!!!! :(
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.