Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A BF2 elég intenzíven használja a shadereket, ez egy különösen nagy terhelés a kártyáknak. Épp ezért lehet, hogy máshol nem is jön elõ a gond.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Szvsz nálad rossz a kártya, fõleg ha múlthéten vetted. Vidd vissza garba. Más miatt nem csíkozhat.
Nem dulpaannyi? (Bár én próbáltam mindent és semmi változást nem tapasztaltam ...)
Mellesleg van már 80.40-es is a guru3d.com-on ... próbáld ki a 77.50-est és a 80.40-es Forceware-t ... hátha ...
Valamint nézd meg tényleg a hûtést ... nincs túlhúzva a kari? Attól is lehet ... próbáld meg csökkenteni az órjaeleket ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Szerk: Én túlmelegedésre tippelek.
Repatarurgyán
directX reinstall
másik játékoknál nem volt gondod VGA-ddal?
minimum grafikán megy a game? (lehet hogy lejebb kéne ragd grafikát mrt nem bírja VGA-d)
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
amihez peccs kell 😊
deh csinálnak modot hozzá ami elvileg elég állat lesz!(én még nem próbáltam ki)
Szal mennyetek tesztelni
mostanában itt nyomulok elég soat és nekem nagyon bejön!
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
Sõt ha a squad leader vagy és van mikrofonod és a commandernek is akkor nagyon lehet összedolgozni! (tapasztalat)
Most me'? Van nala egy csomo C4, valahova csak kell raknia. A part messze van, a helikopterekkel nem lehet repulni. Mit csinaljon igy szegegy gyerek, ha a napi matyizasaval mar vegzett, es meg kapott egy BF2-t is?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
teamplay: zéró
fairplay: zéró
pl: amcsi oldal, anyahajó: beszállok a vadászgépbe elindulok majd pukk gameover, visszalépek erre látom a kolléga bõszen pakolja a C4-et a másik gépre majd elszalad, másik csapattárs beszáll elindul barátunk elõrohan majd detonátor piros gomb pukk, ekkora tetû gyerekek vannak, ha ilyen a csapattárs nem is kell ellenség! 😊
másik élmény: amcsi hangár megyek a géphez erre ott lövik egymást a csapattársak, hogy ki száljon be a gépbe, odaérek egyik elhúz a géppel a másik meg elkezd körüllövöldözni mondván húzzak innen, na nyomtam is a disconnectet nesze neked csapatmunka! <#gun>#gun>
Ott van fekete képernyõre tipp ...
Utálom a patcheket 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Jelenleg is gyúrnak rajta, de negy meló, mivel amíg nincs SDK addig nem tudnak az AI-nek waypointokat adni, ezért csak ott tudnak a botok mozogni, ahol a 16 playeresen tudtak ...
Ráadásul még ha ki is cseréled, akkor is van rá esély, hogy kidobál majd desktopra ... ugyanis engem 10-bõl 8-szor kidob ... meg bugos is, de ökörködni jó ...
Ráadásul azt is megcsinálták, hogy buggy-k helyett kopterek és Harrierek spawnoljanak 😊
Keress rá, Gamespy BF2-es fórumából szereztem én is ... 5 MB körül van ...
Másról nem tudok ...
Van valakinek ötlete?
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
borg.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
bármeik szerverre be lehet menni, csak a sajátra nem
szal van egy ien progi, valamit borg is mondott, amire a nem eredeti játékost beengei
és ne jöjjetek a faqval, mert ott nincs leírva, csak a cdkulcs, ami már rég megvan
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem tom ki írogatja be a kérdéseit félpercenként. Ráadásúl bennvan a FAQ-ba mind! Szal kicsit gondolkozz el és vegyél vissza mielõtt ilyeneket írsz...
muhahaha
ilyenkor nem tudtok segíteni, de amikor a faq-t kell mondani akkor nagy a pofád
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
'CD Key in use' hibaüzenet esetén valaki már használja az általad generált CD kulcsot, ez esetben újat kell generálni, és átírni a registry-ben.
START Menü --> Futtatás/Run --> Regedit - Itt keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2 mappát. Itt az 'ergc' tartalmazza a kulcsot, tehát azt kell módosítani."
kb. kemény 3 másodperc volt amíg megtaláltam