Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ejnye!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
haverom csinált egy servert a bf2höz, és amikor felmenne a serverre akkor kiírja a cdkey already in use.
ez miért van? hogy kell megcsinálni hogy tudjon játszani?
Szingliben lehet nagyobb mapon nyomulni?
A FAQban csak a több bot-ot találtam...
Tesztelném a légierõt komolyabban, ami így sok pályán elérhetetlen, illetve korlátozott számban és minõségben van jelen.
Köszi!
Te, én pofán lõttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
engem egyszer dobott eddig ki...valaki betámadott a netrõl:)
és korábban az antivir guardot is kikapcsoltam, de az eset után bekapcsoltam, azóta nincs gond
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
(AMD 2800+ XP pörgetve 2.2Ghz-en, 512MBram dual-ban, ATI radeon 9600)"
kevés a memó, kevés a kártya...:(
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
<#fejvakaras>#fejvakaras> de nem is tudom állítani legújabb driverrel sem a régebbivel...
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Eszköz leírása Sapphire Radeon 9600 Pro - Secondary Video Adapter
Csak az nem tudom mié van hogy ööö
EZ ÍRJA KI NEKEM
Nos akkor ezt a videó karit meddig lehet húzni hgy végre jól mennyen a BF2?
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Az a problémám,hogy folyton kidob a windozba mostmár a battlefield.Olvastam az Faq-ba hogy nincs megoldás,de ezt nem hiszem el.
Tegnap elõtt még rendesen ment azóta volt pár windóz frissítés,processzor csere,bios frissítés.Tud valaki adni 5leteket ill. sikerült már megoldania valakinek ezt a problémát?
thx ;D
(hiába no, mindent én se tudhatok fejbõl, fõleg hogy még nem is játszottam vele :P)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Na most nem nagyon jövök rá hogy ez msot 9600 pro vagy se hogy lehetne megnézni?
1 GB az ajánlott config
nekem is ilyenem van, és mondhatom elég szépen megy vele a game :)
(AMD 2800+ XP pörgetve 2.2Ghz-en, 512MBram dual-ban, ATI radeon 9600)
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Písz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Íme szavai:
Szervezünk egy public wart. A felállás a következõ lenne a tRs tagjai vezetnék a squadokat mindkét oldalon ,valamint a commandereket is mi biztosítanánk.
A meccs vagy péntek este 9:00-kor vagy szombat este 9:00-kor lenne. Akit érdekel a dolog az küldje el a nick-jét és egy neki megfelelõ idõpontot (szombat vagy péntek)
az alábbi mailcímre [email protected].
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Medal Of Honor lowba kb így néz ki :-DDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szétszedtem ripityomra a BF2-õt, hogy megnézzem hátha bele tudjuk tenni a FrontLine modba a mapok képeit kliens letöltés nélkül, és megtaláltam a készítõkrõl készült fénykép hegyeket <#nyes>#nyes>.
Viszot van a csapatban 2 jó nõ :D
1 golyó kilövése után a tárbol 2 golyót von le. (ezt nem nagyon értem)
jeep felrobbantásához 36 golyó szükséges a tár szerint(!)
és ide még mindig nem tudtam felugrani (az elsõ fokra csak nagyon ritkán)
Az állás és az állva szemhez véve..., fekvés és fekve szemhez véve a fegyvert,
Egyáltalán nincs különbség.