Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Engem pl. kifejezetten untat az amerikai szövegelés. A "mekis" duma jobban bejön, bár igaz sokszor rá kell néznem a státuszsorra hogy mirõl is van szó. A zászló elfoglalásakor hallható szöveg ("orrigál" vagy mi a vége) pedig egyenesen tetszik, világéletemben így képzeltem el a "szorgos népünk gyõzni fog" buzdítást eredeti nyelven 😊 A kínai oldal se rossz, pl. amikor medic csomagokat dobál.
Más..
Tegnap lejövök a RDHA-ról, bekapcsolom a tévét, az HBO-n egy specops éppen felrobbant egy osztagot egy "becénégyézett" hulla segítségével. Kis idõ múlva egy claymore-ral rendeztek le egy csapat elõrenyomuló katonát. Jó levezetés volt nézni a meccs után 😊 ("A nap könnyei" volt a film címe)
Íme szavai:
Szervezünk egy public wart. A felállás a következõ lenne a tRs tagjai vezetnék a squadokat mindkét oldalon ,valamint a commandereket is mi biztosítanánk.
A meccs vagy péntek este 9:00-kor vagy szombat este 9:00-kor lenne. Akit érdekel a dolog az küldje el a nick-jét és egy neki megfelelõ idõpontot (szombat vagy péntek)
az alábbi mailcímre [email protected].
És ami az extra a dologban, el sem hittem, egy külön squad alakult a légitámogatás ellátására, Én voltam medickel a pilóta, a többiek meg mérnökkel javítások céljából 😊 Alig hittem el hogy ilyen is van 😊
UI.: Így aztán vertük is õket péppé <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Rang Pont 20perc 30perc
Private (PVT): 0 0 0
Private First Class (PFC): 500 2ó 20p 3ó 30p
Lance Corporal (LCpl): 1000 4ó 40p 7ó kb
Corporal (Cpl): 10500 47ó 73ó 30p
Sergeant (Sgt): 25000 116ó 40p 175ó
Staff Sergeant (SSgt): 50000 233ó 20p 350ó
Gunnery Sergeant (GySgt): 75000 350ó 525ó
Master Sergeant (MSgt): 150000 700ó 1050ó
First Sergeant (1stSgt): 150000 700ó 1050ó
Master Gunnery Sergeant (MgySgt): 250000 1166ó 40p 1750ó
Sergeant Major (SgtMaj): 250000 1166ó 40p 1750ó
Sergeant Major of the Corps (SgtMajC): 2500000 11666ó 40 perc 17500ó
Vegyünk térképenként 70 pontot amit összeszed egy jó játékos átlagban.
Legyen 20 és 30 perc egy pálya. Akkor lássuk mennyi a játékidõ amíg eléred.
20perc: 210 pont egy óra alatt
30perc: 140 pont egy óra alatt
Csak neked mégegyszer!!!
Magyarosítást hol találom ?
Ragok mennyi pontnál nõnek ?
sry hogy 26xxx nem olvasok vissza <#zavart2>#zavart2>
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
(Happy bantime, 2 hetig nyaralok, huaaaaaaaaaaaaaaaaa😄)
Together we'll fly someday...
steam, origin: ACE_hun
Már keresem is.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Há már mahdnem mindenkinek van büntipontja!Én vagyok a rekord a 4 pontommal 😊))))
Szoval tudjátok,hogy lehet megváltoztatni a fegyverek "tartalmát"????
Pl.: 1-ik fegyver mellé gránát,csavarkulcs,rakéta,hangtomitos csuzli van!!!!
Hogy lehet kedvem szerint beállitani ezeket?????
Ha lehet vki privát üzit küldjön a válasszal,mert nem vaok itt egésznap,figyelni,hogy ki mikor ir!!!!!
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
Mondjuk a csapatjáték nem volt túl meggyõzõ, de azért vicces volt.
😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
#26433 az elött az után!
#26434 ez pedig nem lac coo-nak ment!
Sorry!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Gyorsan le kell húzni egy pár bõrt a BF2-rõl , nehogy bevétel nélkül maradjanak.Bár ha nem hozzák normálisan össze a BF2-õt nem sokan veszik meg azt:-)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Az Electronic Arts nem hagyja pihenni játékosait, hiszen alig pár nappal a játék megjelenése után máris bejelentették az elsõ hivatalos kiegészítést. A Special Forces címû alkotásban a nevébõl is következtethetõ speckó osztagok irányítása lesz a feladatunk, annak minden érdekességével. Várjuk a részleteket.