Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
erre kifagy az egesz gepem kek halal, de feher szoveg nelkul, most meg full a server.
elso pozitiv elmenyem itt 😊
szerintem
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
van a bal felsõ sarokban egy kis szöveg pc DVD ROM onyli DvDCompatible
lehet kapni már olcsón dvd olvasót
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Egyébként meg olvassatok F.A.Q-ot mert az jó dolog de tényleg!
loser eddig te viszed a pálmát!<#idiota>#idiota>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
ami alapból az ALT ra van beállitva.
Nem jöttem még rá mire való.
Ötlet?
Ha nem akarsz erre áldozni, kérj valakitõl kölcsön egy olvasót, tedd fel a játékot, aztán a Mini-iso-t használd hozzá. Részletek a FAQ-ban.
De ha egyik sem tetszik, akkor itt biztosan lesz aki megvenné tõled a játékot kedvezményesen. <#vigyor>#vigyor>
Minden jog fenntartva!
Rossz esetben eközben újabb hibákat okoz, amit egy újabb javítással próbálnak orvosolni. <#duhos2>#duhos2> Szõ szerint 'folt' -> foltozgatják az adott programot, hátha használható lesz egyszer valamire.
Minden jog fenntartva!
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
..na ez még nekem is sok.....<#falbav>#falbav>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ok igazi GAMEREK, MUSORVEZETOK, es kiraly csokak, en meg sajna meg csak 3 hete nyomom az ipart 😊
szerintem
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
szerintem
Majd reszesedest kerek a logitech es tarsaiktol 😊
Vagy akar kulon is lehetne szedni, repcsis palyak meg rohangalos palyak, mert mondjuk az egyik varosos palyan, tul sok zaszlo van 64-es modban, es keves a 40 ember oda, de igy legalabb nincsen jarmu hiany 😊
szerintem
Alapból a zászlókat mutatja
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A default 'Q' gombot ki tudom mappelni a joystick valamelyik gombjara, de hogy abban a feljovo menuben eger nelkul mozogni lehetetlenseg ez nagyon fajdalmas ! repcsivel tobb szaz infot tudok nyomni ki hol talalhato, de ilyen korulmenyes modszerrel kinek van kedve ereje egerezni repules kozben.
Kerjuk kedeves DICE javitsatok, es legalabb 2 orat jatszatok a jatekotokkal mileott kiadjatok.
Ha van megoldas viszont szerettel varom 😊 Persze az se baj, ha nem a tulbonyoliztott config fileban leledzik.
szerintem
de vannak itt az ovjuk meg a szep magyar nyelvet huszarok es ilyen felig magyar-angol szavaktol felall a hatukon a szor 😊
szerintem
De programjavitásként, fejlesztésként is lehet értelmezni.
A lényeg, h. nem egy új program, hanem a régi javitása.
http://dict.sztaki.hu/english-hungarian
egy kis fantaziaval, pl a sok jelentes kozul kiszurod a legszimpibbet
amikor azt irja valaki feltettem a patchet.
fogod a szotart behellyettesited pl szep sorjaban
feltetettem a "darabkát" ez hulyen hangzik
feltettem a "flastromot", hmm az se tudom mi az flastrom, ilyenkor jonne az ertelmezo szotar az is van fent a neten 😊
de a harmadik valtozat mar eleg jol hangzik
feltettem a "foltot" bar egy informatikai szotarban gondolom javitas es hasonlo jelentessel bir, de valahol kozel jarsz mar ekkor a valosaghoz 😊
idoszakonkent kiadott bizbaz, aminek illene javitani boviteni stb az adott program hibajat, lehetosegeit, vagy epp elrontani. ahogy az EA-nal szoktak 😊
na kigonoszkodtam mara magam 😊
De ha minden szohoz legalabb ekkora magyarazatot kapsz, legalabb nem feleded el egy eletre 😊
szerintem
Soxor okoz gondot, h. teli van a %temp% könyvtár szeméttel. Pl. word nem tud megnyitni doksikat, stb. Ezt lehet manuálisan törölgetni idõnként, én irtam egy batch filet hozzá:
rd /S /Q %temp%
md %temp%
Ezt a két sort kimásolod, notepadba beilleszted, deltmp.bat néven elmented mondjuk a windows könyvtárba, és csinálsz róla egy shortcutot az inditópultba.
Vagy, ha ez bonyolult, közvetlenül az inditópultba teszed a file-t.
Valamint, ez már csak helyfelszabaditás és kisméretû filerendszer sebességnövelés, az XP system restore a winyo méretétõl függõen több gigát is elfoglalhat, saját gépen jobb klikk/tulajdonságok/a rendszer visszaállitása fülön meg lehet zabolázni, a 200 mega minimális amit enged bõven elég. Ilyenkor felszabaditja a helyet. Én mondjuk ki is szoktam kapcsolni.
Internet explorer: 100 megánál nagyobb cache méretre szintén nincs szüxég, és a sok kis file lelassiccsa a filerendszert, eszközök/internetbeállitások/ideiglenesen letöltött fileok/beállítások.
Ennyi. 😊
szerintem a legjobb ha 64-es mapon kb 40 ferohely van. sokkal elvezetesebb a jatek, es van repulo ott is ahol nincs 32-n.a fele palya meg gyakorlatilag szinte semmivel sem no.
Az meg az en velemenyem es ezzel nem is az admint szidom, hogy kepetlen volt az "EA Magyaroroszag" a jatek megjelnesere ranked servert inditani, zarjon be ilyen szerencsetlen ceg, cserelje le a toketlenekbol allo bandat, mert vicc. hogy ennyit kellett varni, legyen BARMILYEN ok is ra. Ha az admin olvassa, forwardolhatja a vezetosegnek 😊
szerintem
Mindi kiirja,hogy PATCH FAILED miért?
Nem találom a Hivatalos Magyar EA szervereket!!
Miért?
Megvettem a game -et a tört verziót leszedtem.
DVD rõl telepit patch fel és folyamatosan PB error van.
Már frissitettem is de még mindig valami verzió nem jó.
+ Elkezdte hogy CD key in use. Eddig ment de csütörtök óta
ezt is irta egyszer.
Ötlet?
Van magyar nyelvû EA support? Vagy a CD Galaxist hivogasam?
Ha a temp könyvtárból indítom, akkor kb fél másodpercig van fenn a fekete ablak azt ennyi!
Már próbáltam, hogy letöröltem és újra felraktam a játékot, de az sem segített!