Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mashuur city EA Hu remek kis squad nyomtuk helibe mindenki mikrofonnal stb
erre kifagy az egesz gepem kek halal, de feher szoveg nelkul, most meg full a server.
elso pozitiv elmenyem itt :)
erre kifagy az egesz gepem kek halal, de feher szoveg nelkul, most meg full a server.
elso pozitiv elmenyem itt :)
szerintem
Ez 1 ütõs kérdés volt <#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
De, pl ha beszál egy jármûbe, akko látszik a kis ikon, hogy mi, és a squadleader felett is a száma.
Szerintem ez csak a zászlókra vonatkozik, a csapattársakat attól még látod...
steam, origin: ACE_hun
Ez az, hogy látod a csapattársak felett, hogy mik, azok a kis ikonok, meg hogy látod hány méterre vannak a zászlók.
És hova rakja ezt az eseménynaplót?
steam, origin: ACE_hun
Mondjuk ennek semmi köze ahoz , hogy ki mennyi ideje BF-ezik....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
van a bal felsõ sarokban egy kis szöveg pc DVD ROM onyli DvDCompatible
lehet kapni már olcsón dvd olvasót
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Gondold el mit éreznek azok akik már régebb óta BF-nek és ilyen kérdésekkel bombázzák õket!
Egyébként meg olvassatok F.A.Q-ot mert az jó dolog de tényleg!
loser eddig te viszed a pálmát!<#idiota>#idiota>
Egyébként meg olvassatok F.A.Q-ot mert az jó dolog de tényleg!
loser eddig te viszed a pálmát!<#idiota>#idiota>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A billentyû között van olyan hogy 3d Map vagy mi,
ami alapból az ALT ra van beállitva.
Nem jöttem még rá mire való.
Ötlet?
ami alapból az ALT ra van beállitva.
Nem jöttem még rá mire való.
Ötlet?
Valóban DVD-t véttél, de a játék árához képest nem nagy kiadás ha veszel egy DVD olvasót is. 5000 Ft körül már lehet kapni, és elõbb-utóbb úgyis kénytelen lennél venni egyet. Vagy méginkább, vegyél DVD írót, azt 10-15 körül kapsz.
Ha nem akarsz erre áldozni, kérj valakitõl kölcsön egy olvasót, tedd fel a játékot, aztán a Mini-iso-t használd hozzá. Részletek a FAQ-ban.
De ha egyik sem tetszik, akkor itt biztosan lesz aki megvenné tõled a játékot kedvezményesen. <#vigyor>#vigyor>
Ha nem akarsz erre áldozni, kérj valakitõl kölcsön egy olvasót, tedd fel a játékot, aztán a Mini-iso-t használd hozzá. Részletek a FAQ-ban.
De ha egyik sem tetszik, akkor itt biztosan lesz aki megvenné tõled a játékot kedvezményesen. <#vigyor>#vigyor>
Minden jog fenntartva!
Javítás, ami kijavít több-kevesebb hibát a játékban.
Rossz esetben eközben újabb hibákat okoz, amit egy újabb javítással próbálnak orvosolni. <#duhos2>#duhos2> Szõ szerint 'folt' -> foltozgatják az adott programot, hátha használható lesz egyszer valamire.
Rossz esetben eközben újabb hibákat okoz, amit egy újabb javítással próbálnak orvosolni. <#duhos2>#duhos2> Szõ szerint 'folt' -> foltozgatják az adott programot, hátha használható lesz egyszer valamire.
Minden jog fenntartva!
Legegyszerûbb ha a clone dvds verziót rakod fel azt minden buherálás nélkül lehet patchelni, persze az origi cd kulcsodat ad meg majd telepítéskor és akkor nem lesz gond vele.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
..na ez még nekem is sok.....<#falbav>#falbav>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ahh, de van egy tippem, telefonalj be a fix-tvbe ok altalaban szamomra erhetetlen modon, mondjak magyarazzak el a dolgokat es hulyesegeket beszelnek, De neked hatha erthetobb a valaszaik !
Ok igazi GAMEREK, MUSORVEZETOK, es kiraly csokak, en meg sajna meg csak 3 hete nyomom az ipart :)
Ok igazi GAMEREK, MUSORVEZETOK, es kiraly csokak, en meg sajna meg csak 3 hete nyomom az ipart :)
szerintem
Ha felraktam a legújabb foltot, akkor mit kell ki irnia a játéknak verzió számnak?
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Daredevil, hiaba irsz privit, nem tudom jobban leirni mint, ahogy az elobb tettem. please segitsen rajta valaki :)
szerintem
Csak azzal!
hat izeles kerdese az teny, a legiparadet nagyon szeretjuk, most beult mellem egy csoka EA ranked 2-n megmutattam, hogy lehet vezetni helivel joyt, el is rohant venni egyet :)
Majd reszesedest kerek a logitech es tarsaiktol :)
Vagy akar kulon is lehetne szedni, repcsis palyak meg rohangalos palyak, mert mondjuk az egyik varosos palyan, tul sok zaszlo van 64-es modban, es keves a 40 ember oda, de igy legalabb nincsen jarmu hiany :)
Majd reszesedest kerek a logitech es tarsaiktol :)
Vagy akar kulon is lehetne szedni, repcsis palyak meg rohangalos palyak, mert mondjuk az egyik varosos palyan, tul sok zaszlo van 64-es modban, es keves a 40 ember oda, de igy legalabb nincsen jarmu hiany :)
szerintem
Skacok most vettem meg eredetibe a játékot,de ezt csak dvd-olvasoval lehet feltenni mert csak cd-irom van ??
Én a 32-es mapekre javasolnék 40 embert. 64-esen 40 emberrel csak légiparádé lenne az egész, a gyalogság meg csak körbe kergetné egymást a rengeteg zászló között.
Mondjah már meg valaki mi a patch!
Futtatod/telepíted a javítócsomagot. Ez jó lesz? <#circling>#circling>
azt Alt gombot hogy tudom kicserélni más funkcióra ?
Alapból a zászlókat mutatja
Alapból a zászlókat mutatja
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
AMI MEG NAGYON BOSSZANTO, vagy csak meg en nem jottem ra a megoldasrra.
A default 'Q' gombot ki tudom mappelni a joystick valamelyik gombjara, de hogy abban a feljovo menuben eger nelkul mozogni lehetetlenseg ez nagyon fajdalmas ! repcsivel tobb szaz infot tudok nyomni ki hol talalhato, de ilyen korulmenyes modszerrel kinek van kedve ereje egerezni repules kozben.
Kerjuk kedeves DICE javitsatok, es legalabb 2 orat jatszatok a jatekotokkal mileott kiadjatok.
Ha van megoldas viszont szerettel varom :) Persze az se baj, ha nem a tulbonyoliztott config fileban leledzik.
A default 'Q' gombot ki tudom mappelni a joystick valamelyik gombjara, de hogy abban a feljovo menuben eger nelkul mozogni lehetetlenseg ez nagyon fajdalmas ! repcsivel tobb szaz infot tudok nyomni ki hol talalhato, de ilyen korulmenyes modszerrel kinek van kedve ereje egerezni repules kozben.
Kerjuk kedeves DICE javitsatok, es legalabb 2 orat jatszatok a jatekotokkal mileott kiadjatok.
Ha van megoldas viszont szerettel varom :) Persze az se baj, ha nem a tulbonyoliztott config fileban leledzik.
szerintem
megpatchelted a gatyod, ezt is lehet mondani :)
de vannak itt az ovjuk meg a szep magyar nyelvet huszarok es ilyen felig magyar-angol szavaktol felall a hatukon a szor :)
de vannak itt az ovjuk meg a szep magyar nyelvet huszarok es ilyen felig magyar-angol szavaktol felall a hatukon a szor :)
szerintem
Ha foltos a ruhám akkor mi van????? Rosszul adták ki az eredetit és foltozni kellett???
A patch foltot jelent. Általában a "hibás" filet nem cserélik ki teljesen, csak a "hibás" byteokat irják át benne.
De programjavitásként, fejlesztésként is lehet értelmezni.
A lényeg, h. nem egy új program, hanem a régi javitása.
De programjavitásként, fejlesztésként is lehet értelmezni.
A lényeg, h. nem egy új program, hanem a régi javitása.
persze, egy szotar segitsegul, de nem er megkerdezni mi az a szotar :)
http://dict.sztaki.hu/english-hungarian
egy kis fantaziaval, pl a sok jelentes kozul kiszurod a legszimpibbet
amikor azt irja valaki feltettem a patchet.
fogod a szotart behellyettesited pl szep sorjaban
feltetettem a "darabkát" ez hulyen hangzik
feltettem a "flastromot", hmm az se tudom mi az flastrom, ilyenkor jonne az ertelmezo szotar az is van fent a neten :)
de a harmadik valtozat mar eleg jol hangzik
feltettem a "foltot" bar egy informatikai szotarban gondolom javitas es hasonlo jelentessel bir, de valahol kozel jarsz mar ekkor a valosaghoz :)
idoszakonkent kiadott bizbaz, aminek illene javitani boviteni stb az adott program hibajat, lehetosegeit, vagy epp elrontani. ahogy az EA-nal szoktak :)
na kigonoszkodtam mara magam :)
De ha minden szohoz legalabb ekkora magyarazatot kapsz, legalabb nem feleded el egy eletre :)
http://dict.sztaki.hu/english-hungarian
egy kis fantaziaval, pl a sok jelentes kozul kiszurod a legszimpibbet
amikor azt irja valaki feltettem a patchet.
fogod a szotart behellyettesited pl szep sorjaban
feltetettem a "darabkát" ez hulyen hangzik
feltettem a "flastromot", hmm az se tudom mi az flastrom, ilyenkor jonne az ertelmezo szotar az is van fent a neten :)
de a harmadik valtozat mar eleg jol hangzik
feltettem a "foltot" bar egy informatikai szotarban gondolom javitas es hasonlo jelentessel bir, de valahol kozel jarsz mar ekkor a valosaghoz :)
idoszakonkent kiadott bizbaz, aminek illene javitani boviteni stb az adott program hibajat, lehetosegeit, vagy epp elrontani. ahogy az EA-nal szoktak :)
na kigonoszkodtam mara magam :)
De ha minden szohoz legalabb ekkora magyarazatot kapsz, legalabb nem feleded el egy eletre :)
szerintem
Tényleg, akinek nem megy fel a patch nézegette az eseménynaplót? Soxor benne rejlik a hiba oka...
Mondjah már meg valaki mi a patch!
Gondolkodtam, miért nem megy fel sokaknak a patch (nekem nem volt gondom).
Soxor okoz gondot, h. teli van a %temp% könyvtár szeméttel. Pl. word nem tud megnyitni doksikat, stb. Ezt lehet manuálisan törölgetni idõnként, én irtam egy batch filet hozzá:
rd /S /Q %temp%
md %temp%
Ezt a két sort kimásolod, notepadba beilleszted, deltmp.bat néven elmented mondjuk a windows könyvtárba, és csinálsz róla egy shortcutot az inditópultba.
Vagy, ha ez bonyolult, közvetlenül az inditópultba teszed a file-t.
Valamint, ez már csak helyfelszabaditás és kisméretû filerendszer sebességnövelés, az XP system restore a winyo méretétõl függõen több gigát is elfoglalhat, saját gépen jobb klikk/tulajdonságok/a rendszer visszaállitása fülön meg lehet zabolázni, a 200 mega minimális amit enged bõven elég. Ilyenkor felszabaditja a helyet. Én mondjuk ki is szoktam kapcsolni.
Internet explorer: 100 megánál nagyobb cache méretre szintén nincs szüxég, és a sok kis file lelassiccsa a filerendszert, eszközök/internetbeállitások/ideiglenesen letöltött fileok/beállítások.
Ennyi. :)
Soxor okoz gondot, h. teli van a %temp% könyvtár szeméttel. Pl. word nem tud megnyitni doksikat, stb. Ezt lehet manuálisan törölgetni idõnként, én irtam egy batch filet hozzá:
rd /S /Q %temp%
md %temp%
Ezt a két sort kimásolod, notepadba beilleszted, deltmp.bat néven elmented mondjuk a windows könyvtárba, és csinálsz róla egy shortcutot az inditópultba.
Vagy, ha ez bonyolult, közvetlenül az inditópultba teszed a file-t.
Valamint, ez már csak helyfelszabaditás és kisméretû filerendszer sebességnövelés, az XP system restore a winyo méretétõl függõen több gigát is elfoglalhat, saját gépen jobb klikk/tulajdonságok/a rendszer visszaállitása fülön meg lehet zabolázni, a 200 mega minimális amit enged bõven elég. Ilyenkor felszabaditja a helyet. Én mondjuk ki is szoktam kapcsolni.
Internet explorer: 100 megánál nagyobb cache méretre szintén nincs szüxég, és a sok kis file lelassiccsa a filerendszert, eszközök/internetbeállitások/ideiglenesen letöltött fileok/beállítások.
Ennyi. :)
Eredeti Játékom van!!!!
Ha lehetoseg van allitani a magyar EA rankeden a jatekosok szamat "nem penz kerdes stb, jaj de mirol is beszelek mocskos rablo banda, szoval penz nem szamit/
szerintem a legjobb ha 64-es mapon kb 40 ferohely van. sokkal elvezetesebb a jatek, es van repulo ott is ahol nincs 32-n.a fele palya meg gyakorlatilag szinte semmivel sem no.
Az meg az en velemenyem es ezzel nem is az admint szidom, hogy kepetlen volt az "EA Magyaroroszag" a jatek megjelnesere ranked servert inditani, zarjon be ilyen szerencsetlen ceg, cserelje le a toketlenekbol allo bandat, mert vicc. hogy ennyit kellett varni, legyen BARMILYEN ok is ra. Ha az admin olvassa, forwardolhatja a vezetosegnek :)
szerintem a legjobb ha 64-es mapon kb 40 ferohely van. sokkal elvezetesebb a jatek, es van repulo ott is ahol nincs 32-n.a fele palya meg gyakorlatilag szinte semmivel sem no.
Az meg az en velemenyem es ezzel nem is az admint szidom, hogy kepetlen volt az "EA Magyaroroszag" a jatek megjelnesere ranked servert inditani, zarjon be ilyen szerencsetlen ceg, cserelje le a toketlenekbol allo bandat, mert vicc. hogy ennyit kellett varni, legyen BARMILYEN ok is ra. Ha az admin olvassa, forwardolhatja a vezetosegnek :)
szerintem
Hello! Elmondjátok nekem hogy mit jelent a patch?
De aranyos !<#action>#action>
-->F.A.Q<-- you!<#wave>#wave>
Bazijoe, ha visszaolvasnál,tudnád a választ: Ujraindítod a gépet,belépésnél nyomsz F8-at, csökkentett módban indítod rendszergazdaként, és simán felmegy a pecs. De sajna nem sok értelme, mert kevés szerveren tudsz játszani, mert mindenhol cd-keyt kér. Úgyhogy gyûjtsd a pénzt az eredeti játékra, mert megérdemli<#vigyor2>#vigyor2>. Egyébként én 1 ilyen kérdésért kaptam büntetõ pontot 1 kedves embertõl<#mf3>#mf3>, pedig megírtam, hogy olvastam a FAQ-ot. Köszönöm !
Miért nem tudom felrakni az 1.02-es javió patchet?
Mindi kiirja,hogy PATCH FAILED miért?
Mindi kiirja,hogy PATCH FAILED miért?
Tud valaki segiteni?
Nem találom a Hivatalos Magyar EA szervereket!!
Miért?
Nem találom a Hivatalos Magyar EA szervereket!!
Miért?
Tud valaki segiteni?
Megvettem a game -et a tört verziót leszedtem.
DVD rõl telepit patch fel és folyamatosan PB error van.
Már frissitettem is de még mindig valami verzió nem jó.
+ Elkezdte hogy CD key in use. Eddig ment de csütörtök óta
ezt is irta egyszer.
Ötlet?
Van magyar nyelvû EA support? Vagy a CD Galaxist hivogasam?
Megvettem a game -et a tört verziót leszedtem.
DVD rõl telepit patch fel és folyamatosan PB error van.
Már frissitettem is de még mindig valami verzió nem jó.
+ Elkezdte hogy CD key in use. Eddig ment de csütörtök óta
ezt is irta egyszer.
Ötlet?
Van magyar nyelvû EA support? Vagy a CD Galaxist hivogasam?
ha rendszergazdaként lépek be csökkentett módban, akkor ugyan úgy, ahogy simán "paching falied" jön fel.
Ha a temp könyvtárból indítom, akkor kb fél másodpercig van fenn a fekete ablak azt ennyi!
Már próbáltam, hogy letöröltem és újra felraktam a játékot, de az sem segített!
Ha a temp könyvtárból indítom, akkor kb fél másodpercig van fenn a fekete ablak azt ennyi!
Már próbáltam, hogy letöröltem és újra felraktam a játékot, de az sem segített!