Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen.Lehet,hogy ki is találhattam volna 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

lac coo
Arra azért számítsatok , hogy nem ússzuk meg bann nélkül holnap 😄DDDÉn se.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mohus
Kennedy

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
Hát akkor elkerülte a figyelmemet . De mellette a töbiek továbbra is elküldtek , mert rossz dolgot mondtam a játékról ..Azt meg nem hiszem hogy bárki megállná szó nélkül..Bár kétség kívül az az okos megoldás 😄DD

Szal béke van...Semmi rosszat nem mondtam csak annyit , hogy kicsit sokat követel a BF2..Ami tényleg rosszat mondtam azt csak a rám mondott "kedvességek" miatt volt....

A háttérzenének a címét nem tudod véletlenül?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ja, le is maradtam a kedvenc szerveremen a "nagy éjfél utáni hajrárol" 😞
<#smile>

\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá

DummyBoy
Én is mondtam ... már az elején ... azóta pedig elég sok hozzászólás volt ezügyben ... én is nagyon vártam, teszteltem a demot, a fullt, megvettem, a híbáit meg majd csak kijavítják ... a legtöbb gondot a "hülyegyerekek" jelentik , azok ellen sajnos nehéz védekezni (Pointfarm, DTK, BC...)...

Sajnos Te erre nem figyeltél, helyette belekötöttél mindenkibe és mindenbe ...
Ezért küldtek el oda, ahova ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

lac coo
Na ez az ....Amíg én nem küldök el senkit a faszra , én sem hagyom ...He tetszik nektek , ha nem...Nem hogy inkább játszottunk vola valamit , ki mit akar 😄DDD

sztem itt se(bár lehet, hogy rosszul gondolom, mert nincs türelmem kikeresni a vita elejét) az 1szeri fikázásról (amit személy szerint inkább vélemény-nyílvánításnak neveznék) hanem ezek sorozatos, 1re agresszívabb és elöbb-utobb értelmetlen, alaptalan sorozatárol van szó, ebböl pattant ki ez az egész ügy, ami sztem nyugodtan megbeszélhetõ lehetett volna(és igen ez a bf2-védõk hibája is) mindenféle faszra-küldés, anyázás és személyeskedés nelkül...

lac coo
OK..Majd megnézem....

mohus
INNEN letöltheted 53MB-MPG

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
Nyugodtan jöhetsz "fikázni" Cs-t is meg FC-t is.Ha igazat mondasz, garantálom senki nem küld el kapásból a faszra.

az utolso pár szora vonatkozoan: az a baj, hogy Õ ezzel tisztában van, de nem érdekli...

lac coo
Nem mondták ! Olvass vissza ! Inkább elküldtek a faszra.Azt meg már csak nem hagyom .Ez a "fikázás" meg elég hülye duma....Ilyen a játék és kész ..El se hiszed mennyire vártam hogy kiadják , de buktam , ilyen roncsal nem játszom ..Ez van...

Érdekes,volt demója,ami még jóval gyengébb volt a sebzés/célzás rendszerével,+ az összes mostani hiba.Azért én 12 ezer kiadása elõtt megnéztem volna...
Na de mindegy,én részemrõl befejeztem,mert hogy itt bárki meggyõzze a másikat,az teljessen kizárt,és jó lenne már inkább a játékban történt dolgokról olvasni itt,mint errõl a nem is tudom mirõl szóló vitáról.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DummyBoy
Csak az a baj, hogy elõször sokan ezt mondták, de mivel Te ezerszer elismételted ezeket, ezek után mindenki alkotott róllad egy számodra nem éppen pozitív képet ...

Az a lényeg : Egyszer elmondtad volna és kész ... soxor csinálod és direkt ... ezért utál (megjegyzem jogosan) mindenki ...

És utolsó szó jogán: Én a BF2-t a hangulata miatt szeretem ... ha jó grafikájú taktikai játékot akarok játszani akkor nem a PC elõtt fogom megtenni azt ... SZIGORÚAN SZÁMOMRA!!! sem a CCS sem az FC nem hozta ezt a jó hangulatot ... mégsem fikázom õket ... De Te igen ... És ez Téged minõsít!

lac coo
Nem .Mi az BF2 video ?

TDC Geronimo
Látom snipa te is csak a flémre gerjedsz <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mohus
ezek szerint nem nézted meg a hangulatjavító videót😊 #33739

lac coo
Egyébként nem neked szólt , de válaszolj nyugodtan más helyett 😄DD

lac coo
Hát egy XBOX 360-at elviselnék 😄DDD

bszod FOGD MÁ BE PLS komolyan mondom én ekkora seggfejet mint te még életemben nem láttam ..mind1 ide se irok többet még ekkora LAMA LOOSEREK vannak mint te bye<#mf3><#mf3><#gunyos1>

mondta bárki, hogya bf2nek nincsenek hibái?
senki, de a hibák az fcben is megvvanak, és ami azt illeti szvsz az fcnél a hibák már a háttértörténettel, és a játék folyamatával kezdõdnek...

mohus
de jó😊

akkor a PC-d is eladó?😊 vegyél konzolt😊

lac coo
Nem játszom vele már ..Talán a sokadik patch után .

lac coo
Hát ha ezt elõre tudom nem veszem meg 😄D
De a játék mint játék alapvetõen tetszett csak aztán kurvára meguntam a sok fagyást , szarakodást a bugokkal hibákkal és eladtam ...

valoban laco, ha ennyire szar a bf2 minek játszol vele, és minek vagy itt ebben a topikban?<#gun>

mohus
mazochista😊

lac coo
Én teljesen és 100%-ig tisztában vagyok a BF2 hibáival ...

Ezt akartam hallani . Nem azt hogy húzz a faszra ne mondj rosszat a BF2 -rõl

PEACE 😄DDDDD

DummyBoy
A realisztikus és a rajzfilmszerû között nem látod az ellentmondást?

attol függ hol, a magyaro szervereken sajnos igen, de hafelmész 1 igényes német vagy brit szerverre, ott igenis megy a harc, squadszinten, a 64 gamer között nem nagyon találsz 2-3 embernél többet aki nincs squadban, aki nincs az is csak azért mert repül...
Még én is beszélek a squadban (az alap hogy benne vagyok, pedig nincs nagy angol tudásom) még dalian plant-en vagy GoO-n is 6osával mennek az emberek...
Azért nincs a magyarokon rendes játék mert pont az ilyen laco tipusu emberek kezdik el a dolgokat... Azért kiváncsi leszek, mikor érjük el, hogy az ilyen emberek kizárodjanak 1-2 szerverre és csinálják a hülyeségüket, a többi szerveren meg normális rendezett játék menjen...

Tehát akkor szerinted:
A grafika gyenge,a vizen sehol nem létezõ tárgyak tükrözõdnek,a gépigény a plafonon (bár ez neked nem gond ahogy nézem),a szerverkeresõ szar...

De könyörgöm....,téged akkor hogy vettek rá hogy ezt a játékot megvedd????

Sáska
LOL, még mindig itt tartotok?<#lama><#banplz>

DummyBoy
Én teljesen és 100%-ig tisztában vagyok a BF2 hibáival ...

És te a sajátjaiddal? Mellesleg sosem használtam a játékok beépített szerverkeresõjét ... ott az ASE ...

lac coo
Elõtte istenítetted a szerinted fullos FC grafikát, most meg rajzfilmszerû?

Itt se látok ellentmondást .Rajzfilmszerû de ötször részletesebb mint BF2 ....De megrajzolhatják bármilyenre , nem ez a lényeg...

nem tudod már végre befogni ? ne adjátok alá a lovat..amugy is hülye bszki ..

Istencsászár
figy 1 szó EA garantált bughalmaz, szar engeine, tele hibával..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ja ... megint magad ellen beszélsz ... az elõbb volt a szar FC netkód most meg a BF2 mostani szerverkeresõjét fikázod ...

Ebben mi a magam ellen beszélés ? Amúgy is netkód nem vethetõ össze egy egyszerû szerverkersõvel ....

lac coo
Hát te tök lökött vagy esküszöm ...Az hogy milyenre rajzolnak meg egy texturát teljesen mindegy ! A lényeg a részletesség abban BF2 kivsit lemaradt a 2005-ös évrõl...Mégis olyan gépet kér mint a fear pl....A szerverkeresõ meg tényleg szar mintha nem tudnád . márpedig egy multira tervzett játéknál talán illene legalább ezt megcsinálni normálisan .

Istencsászár
hát 64 playeres csata inkább nevezném fejtlen lámahentnek mint normális játék😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ez úgy jogos és igaz ahogy van<#eljen>

lac coo
Hozzátéve hogy az FC beéri feleakkora géppel is...És még részletesebbek a texturák is....Ez a lényeg , ezen marjuk egymást ahelyett , hogy belátnátok amit mindenki tud ...Nem indokolt semmivel a BF2 gépigénye csak a lassú motorral...

DummyBoy
Ja ... megint magad ellen beszélsz ... az elõbb volt a szar FC netkód most meg a BF2 mostani szerverkeresõjét fikázod ...

Elõtte istenítetted a szerinted fullos FC grafikát, most meg rajzfilmszerû?

Legalább arra vennéd a fáradtságot hogy a saját hülyeségeidet ne hazudtold meg 😊

ami azt illeti nem elég jók érvnek, mert mint te is mondtad, bár nagyon enyhén kifejezve, a játék grafikája mese-szerû, a valósághoz semmi köze, igényes az tény, de a saját sulycsoportjában, ami messze a bf2 alatt van...
a bf2 az megprobálja a valóságot visszadni, ezért van benne a lehetõség a 64 playernek, hogy a háborút (és nem a génmanipulált szörnyek lövöldözése, ami megint a játék mese-mivoltjára utal) adja vissza...

TDC Geronimo
<#nyes>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mohus
aki képek alapján ítél meg egy játékot "grafikailag", hát nem is tudom...

én a BF2-t a hangulatáért szeretem és a többszintû(member/leader/commander) csapatjáték miatt
Eztmegnézheted esetleg hangulatjavítónak😊 53MB MPG

lac coo
Na tényleg lépek , amúgy is elflémelgettek ti itt nélkülem is , majd figyeljétek csak meg...

DummyBoy
Mit érsz a képekkel láma?

Sokkal szebb BF2-es képeket tudnék mutatni, sokkal szebb FC képeket is?

Mi értelme belinkelni õket??? Még egy normális AA sincs rajtuk!!

Tisztázd a fogalmat magadban "észérv" ...

Bocsáss meg hogy a jó fél napja tartó vitán nem tudok már pontossan eligazodni.
Amugy a gépigény összevetése is irreális szerintem ha BF2-t és Far Cry-t nézzük.
Reálissan szerintem a Joint Operations lehetne összehasonlitási alap,ami mûfajûban,kivitelezésében az a kategória mint a BF2.

lac coo
Ja ja majd meg szakadtak....Csak egy épkézláb szerverkeresõt nem tudtak összehozni 😄DD Pl....