Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak nem tudtam pontosan mi volt abban a hozzászólásban.
Minden jog fenntartva!
ha ezzel bárkinek a lelkébe tiportam, bocs 😛
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Minden jog fenntartva!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Minden jog fenntartva!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ilyen szépen ez a szemétség még nem volt megfogalmazva.
Egyrészt hátrányban hozza a tisztességes játékosokat,mert amig én egy kör alatt összeszedek 30 pontot vagy 50-et,addig õ egy a játéktól alapjaitól teljessen idegen módon szerez,mindenféle nehézség nélkül 150-et.
Az igy összeharácsolt módon elõbb jut több unlockolható fegyverhez,melyek ha nem is nagyban,de jobbak mint az alapfegyverek.
Az adott szerveren elvesz 2 helyet olyan játékostól aki normálissan játszana,és ezzel a saját csapataikat is gyengitik,mivel nem a játék valódi céljával foglalkoznak.
Tönkreteszik a játék pontrendszerét,mivel a rangsorolás igy értelmetlenné válik.
Igy hirtelen csak ennyi ok jutott eszembe miért tisztességtelen ez.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A legtöbb sniper szedi a sátorfáját és odébbköltözik, miután egy másik 2-3 alkalommal egymás után lelõtte. 😊
Minden jog fenntartva!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vajon miért nem adják ki a ranked szerver kódot bárkinek?
Szal szvsz a pontfarmolás = csit
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
khumbula
A G36C azért jobb mint az alap spec ops fegyver.
erõsebb és azért pontosabb is.
csak sajna lassan táraz :/
khumbula
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
EZT NEM SZERESSÜK!!!
ELÕSZÖR OLVAAS, CSAK AZTÁN KÉRDEZ
nekem mûködik.
kapcsold ki a hertzfrissítõ programokat
Nekem ez segített, amikor ilyen problémám volt. Ha nem jó akkor próbálj meg régebbi drivert a videókarihoz.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
<#beka2>#beka2>
*Update* Fileplanet have removed the download from their site. If anyone knows why can they please contact me. Until I know why I will not be linking to any mirrors. Furthermore, will all mirrors please make the file unavailable until further notice.
In addition, I have disabled Battlefield Browser as a courtesy to Gamespy in case it is causing server issues. Sorry for the inconvenience but I'd hate to think I was negatively affecting your gaming fun. Again, if anyone knows what's going on please contact me asap.
-Kurt
Founder and Lead Developer
Le lett tiltva a progi, mivel a gamespy-nak szerver gondokat okozott.