Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Standard Deviation: 0.8 0.4 0.02
g36
Standard Deviation: 2 0.2 0.08
na most a nagyobb a jobb?
fekve guggolva allva?
vagy mi ez?
May the force serve you well!
Ja es persze csak ranked szervereken szamolja a pontokat.
Egy snipernek gyk semmi haszna a férfiember ákával megy csak a csajok bújkálnak kukkerrel! <#idiota>#idiota>
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
G3 Assault, vagy G36C Spec-ops?
Mind kettot kiprobaltam, megse nagyon tudok donteni.
Talan inkabb G36C Spec-ops fele huz a szivem.
Szerintetek mejik a jobb?
En 1 loves utan behatarolom kiszurom (kb. 90%) a kornyekemben levo snipert
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(pl az is qrvajó szerintem, ahogy a csónak géppuskájánál ül fel a csóka a szélére, amikor körbenéz...)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Bar lehet, hogy az eros zoom utan szamitando ez az ertek ?
szerintem
Bar anno lifeforce talan, azt mondta szinte nincs kulonbseg prone. crouch stb helyzetbol loni... de hat ezek alapjan eg es fold, akkor nem tudom mire alapozta amit mondott ???
szerintem
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
a sqadba amikor jáccok fél percig jó a mikrofon utána meg úgycsinál mintha nem lenne mikrofonom és akkor azt nem hallom aki a sqadba beszél meg nem is birok neki beszélni!
ez miért van?
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egyszerûen nem _értem_, hogy valaki miért izgul a statokra. De most komolyan, miért tölt el az ember órákat a gép elõtt becsatlakozva, ha még csak nem is játszik? Mi élvezet van benne? Én személy szerint azért hagytam fel mindenféle MMORPGvel, mert nem tartottam szórakoztatónak, hogy mindenféle fiktív számokat növelgessek több órai munkával. Na, ez a farmolás még annyit sem ér.
Másik fele a dolognak, hogy ezzel lehet, hogy az illetõ hamarabb éri el a kitüntetéseket, meg a rangokat, de abban biztos vagyok, hogy aki döntõ többségében ezzel foglalkozik, az _valódi_ skillben úgy lemarad, mint a borravaló. Aztán majd csak csilingelnek a kitüntetései a földön, amikor századszor ölik meg alja tizedesek, meg õrmesterek.
Olyan fílingje van a farmolásnak, mint IRL a seregben a talpnyalásos ranglétramászásnak. Itt is ugyanúgy lenézik az embert, csak elõnye nincs a dolognak.
Szvsz azért a 400x500 pixelnyi képért nem éri meg a fáradtságot.
Nem szentbeszédnek szánom, mindenki azt csinál, amit akar, csak a szánalmassági faktorra szeretném kicsit ráirányítani a figyelmet...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha észrevesznek akkor azt basztad el hogy a BF2-vel kezdtél játszani, a comm pillanat alatt kiszúrja scannerrel hogy hol vagy aztán jön a heli vagy az artillery és neked annyi 😄
Ne reklámozd a sniperkedést így is túl sok kukkeres nyomorék van a szervereken, haszontalan kit néha már nagyon közel vagyok ahhoz hogy elkezdjem letékázni õket 😊
a sqadba amikor jáccok fél percig jó a mikrofon utána meg úgycsinál mintha nem lenne mikrofonom és akkor azt nem hallom aki a sqadba beszél meg nem is birok neki beszélni!
ez miért van?
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Together we'll fly someday...
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
nembaj, mi értjük
én még 1* sem pontfarmoltam, de ha meglátok valakit akkor megyeg és kinyirom, és az sem érdekel ha a csapatból van. ha a másik is a csapatbõl van, akkor is kinyírom, akkor akkor meg pláne hogy ha ellenség a másik.
pl a késelés, felélesztés, stb. (ezt nem szabadott volna mondanom??)