Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Promi
Elmeletileg jo, de a gyakorlatban nem igy mukodik, hogy piff puff es jovan.😊
rkm
Standard Deviation: 0.8 0.4 0.02
g36
Standard Deviation: 2 0.2 0.08

na most a nagyobb a jobb?
fekve guggolva allva?
vagy mi ez?

May the force serve you well!

hogyne lenne haszna amugy meg volt commander.. 😛PP pl jön a saját helid az ellenség má ottvan a légelháritoban má akarná kilöni a helit piff puff paff azt má ki is szedted 😛 😄 megmentetted a helit ami bizony jol jön a saját embereidnek..tessék 😄<#idiota>

Promi
En a DAO-12 imadom,sajnos csak kozelharcban jo, tavolra mar sz@rt sem er.
Snipernek szerintem tok gyenguszok mozgas koben ugyen fog fejbe lonni, aztan meg keresek egy fedezeket. Granatveto ellen viszont nincs mit tenni 😛, esetleg ha picit melle lovok 😛

Promi
En nap mint nap latok ojan commandereket akik elkezdenek repulozni, helizni stb., stb.Az ijenek szamomra ojan idiotak, mint a helibe beulo gunner aki csak nezelodi, vagy taxinak hasznalja.
igen koszi, en probalgattam sima fegyvereket es arra jottem ra hogy az m4 iszonyatosan a tobbi felett van szorasa szinte semmi,visszarugas nagyon nagyon pici, tuzgyorsasag meg a legjobb. M4nel tenyleg nem nagyon szamit hogy milyen pozicioban lossz.

Promi
Sokat kell jatszani, az elso unlokkolasi lehetoseged 1000 pont korul van.
Ja es persze csak ranked szervereken szamolja a pontokat.
Akkor nem volt commanderük vagy egyszerûen nem foglalkoztak veled mert szkennel méterre pontosan ki lehet szúrni bárkit, ha ki akartak volna nyírni ki is nyírnak 😊
Egy snipernek gyk semmi haszna a férfiember ákával megy csak a csajok bújkálnak kukkerrel! <#idiota>

mit kell tenni ahoz hogy unlokolhass?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Promi
Most allok a 3. unlock elott, de nem tudom eldonteni, hogy mejik fegyvert unlokkoljam.

G3 Assault, vagy G36C Spec-ops?
Mind kettot kiprobaltam, megse nagyon tudok donteni.
Talan inkabb G36C Spec-ops fele huz a szivem.
Szerintetek mejik a jobb?
gyalogság ellen nekem az egyik kedvencem viet légelhárito..az igen nagy 😄

Promi
Promi
2 napja 3 sniper kempelt a felettem levo hazteton, de mind 3 ojan lama volt, hogy teljesen a hazteto peremeig kijottek, Promi_papa meg tankelharitoval csemegezre mind 3 -at.😊)
hol van ez pontosan?

hát ha egy ellenséges APC menne el az orrod elött mindenhonnan lönének én is azthiszem hogy neked az lenne az elsö hogy snipereket kilödd..föleg dargon valley-n ahol kb 999 helyen lehet egy sniper azon az also bázison...😛PPamugy nem voltak lámák mert igen jo meccs volt és szoros..

alma2
almakat nem szidjuk, a legkemenyebb bf-es mag 😊

szerintem

Promi
1 re gondoltunk.😊
Promi
Mert alma banda volt az ellenseg.
En 1 loves utan behatarolom kiszurom (kb. 90%) a kornyekemben levo snipert , mig a legtobb ember megy tovabb, mert nem tudjak (nem foglalkoznak vele)mi az a hang.
nem lámák ellen kéne nyomulni 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

dronkZero
Az szvsz csak grafikai tuning, belsõ nézetbõl nem fogod látni. Egyébként pont az ilyen apróságok miatt nem értem, hogy mit is fikáznak a grafikán. Még hogy ugyanolyan, mint a 42... Nevetséges.
(pl az is qrvajó szerintem, ahogy a csónak géppuskájánál ül fel a csóka a szélére, amikor körbenéz...)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mondom engem pl dragon valley-n fent a kéményen nem szurtak ki egész pályán ott voltam halál nélkül lol 😛

alma2
Csak egy a fura ebben, hogy szinte a snipernek van a legnagyobb szorasa fekve 😊
Bar lehet, hogy az eros zoom utan szamitando ez az ertek ?

szerintem

hogy lehet forogva hasravagni magam? mar sokszor lattam de nem jottem meg ra hogy kell :/

alma2
jo ez az unlock leiras a bf22.com-on, sebzes szoras stb. kellene az eredeti fegyverekrol is.
Bar anno lifeforce talan, azt mondta szinte nincs kulonbseg prone. crouch stb helyzetbol loni... de hat ezek alapjan eg es fold, akkor nem tudom mire alapozta amit mondott ???

szerintem

A múltkor 3x egymás után nyomtam le egy amcsi snipert MEC mediccel (távolsági tûzharcban, õ az õ bázisán, én az enyémen)... 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

odex
van még valami problémám!
a sqadba amikor jáccok fél percig jó a mikrofon utána meg úgycsinál mintha nem lenne mikrofonom és akkor azt nem hallom aki a sqadba beszél meg nem is birok neki beszélni!
ez miért van?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

100% agreed

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ha már úgy is haszontalan, minek ölitek õket? Hadd haszontalankodjanak az ellenségnél 😊

dronkZero
Kicsit beleflémelek én is a dologba... 😊

Egyszerûen nem _értem_, hogy valaki miért izgul a statokra. De most komolyan, miért tölt el az ember órákat a gép elõtt becsatlakozva, ha még csak nem is játszik? Mi élvezet van benne? Én személy szerint azért hagytam fel mindenféle MMORPGvel, mert nem tartottam szórakoztatónak, hogy mindenféle fiktív számokat növelgessek több órai munkával. Na, ez a farmolás még annyit sem ér.
Másik fele a dolognak, hogy ezzel lehet, hogy az illetõ hamarabb éri el a kitüntetéseket, meg a rangokat, de abban biztos vagyok, hogy aki döntõ többségében ezzel foglalkozik, az _valódi_ skillben úgy lemarad, mint a borravaló. Aztán majd csak csilingelnek a kitüntetései a földön, amikor századszor ölik meg alja tizedesek, meg õrmesterek.
Olyan fílingje van a farmolásnak, mint IRL a seregben a talpnyalásos ranglétramászásnak. Itt is ugyanúgy lenézik az embert, csak elõnye nincs a dolognak.
Szvsz azért a 400x500 pixelnyi képért nem éri meg a fáradtságot.
Nem szentbeszédnek szánom, mindenki azt csinál, amit akar, csak a szánalmassági faktorra szeretném kicsit ráirányítani a figyelmet...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Promi
Ruhellem en is a snipereket, szamomra ojanok mint pld. a csotanyok haszontalan sunyi kis dogok.😊
Promi
Ha kiszurjak oket es bejelolik, vagy en szurom ki, nagy eloszeretettel megyek a sniperekert helivel is.<#violent><#vigyor>
De biztos hogy az EA meg akarja változtatni, nekik sem érdekük hogy szaros tízéves köcsögök basszák el a többiek játékélményét <#levele>

"ha észrevesznek akko má vmt elkurtál..az a legfontosabb hogy ne szurjanak ki.ha meg igen..akko kinyirod mint én vagy 6x azt csak megunja a lámerja 😄"

Ha észrevesznek akkor azt basztad el hogy a BF2-vel kezdtél játszani, a comm pillanat alatt kiszúrja scannerrel hogy hol vagy aztán jön a heli vagy az artillery és neked annyi 😄
Ne reklámozd a sniperkedést így is túl sok kukkeres nyomorék van a szervereken, haszontalan kit néha már nagyon közel vagyok ahhoz hogy elkezdjem letékázni õket 😊

😄DDDDD

odex
van még valami problémám <#falbav>
a sqadba amikor jáccok fél percig jó a mikrofon utána meg úgycsinál mintha nem lenne mikrofonom és akkor azt nem hallom aki a sqadba beszél meg nem is birok neki beszélni!
ez miért van?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

mesor
Igen!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

kérdés: ha több ember áll egy zászlónál 1xre akkor gyorsabban lehet elfoglalni?
lac coo
<#mf2><#mf2><#mf2>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Me0w
Egy kepet rolad

Together we'll fly someday...

lac coo
Különben mit rakott be Fleko , hogy sarazzátok ???

Me0w
Nah, a masik szep eletu...

lac coo
Nem kell ide ranked szerver kód, elég a statszever címét megtudni, márpedig arra a te géped küld adatot mikor választasz egy unlockot...Sajnos...Azt meg kb az nem tudja aki nem akarja..

lac coo
<#banplz>

Me0w
Fleko te mar anno bizonyitottal milyen 'tisztan' jatszol, ebben a kozossegben lehet meg nem ismernek, de szerintem meg most menj a picsaba az exploitjaiddal.

Elég kevés embert láttam akinek megvan a veteran explosives. Az egyik én vagyok 😊)

FCH kari
én képtelen vagyok megszerezni a "löszerfeltöltö-robbantgatos-és a energia feltöltös badgest.a löszeres és a eü-s lehet menne csak nincs türelmem hozzá.a robbantgatos az egy nehéz dolog. c4-el nincs gond ha nem az aknákkal én még aknát ugy nemtudtam lerakni hogy a saját csapattársam ne ment volna bele.csak azt nem tudom minek jelzi a halálfej hogy azt kerüljeki mert valami van ott???

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
lehet hogy félre értem de ez azt jelenti hogy több játékos harc taktika és ami a "játékkal jár" nélkül szerzi a pontjait??

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

fr3ddy14
😄
nembaj, mi értjük
én még 1* sem pontfarmoltam, de ha meglátok valakit akkor megyeg és kinyirom, és az sem érdekel ha a csapatból van. ha a másik is a csapatbõl van, akkor is kinyírom, akkor akkor meg pláne hogy ha ellenség a másik.
pl a késelés, felélesztés, stb. (ezt nem szabadott volna mondanom??)