Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem gazdaságossági szempontok miatt...

steam, origin: ACE_hun

Afe
estleg lehet tudni, hogy mitöl lett ez?

Egyéb okosság nincs, épp azért mondta tanult gergod kollegám ezt a megoldást...

Afe
kösz ..egyéb okosság?

gergod
Vedd meg eredetibe

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Afe
Hali! egy ideje nem tudok sehova se fellépni, mindig ezt írja:
"CD-key is alredy in use. Please contact Electronic Arts customer support if you suspect that your CD-key has been hijacked."
megtudná mondani vki, mi illyenkor a teendõ, azon kívül, hogy felvenném a kapcsot az EA-val??

FCH kari
biztos ezt már te csak tudod

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
szerintem nem mert vissza lövöldözött

Pharaoh
Mintha erre valaki írt volna megoldást:

dxdiag-ba belép és ott a hang fülben a gyorsítást leveszed.

fr3ddy14
múltkor engem is letékázott, merthogy én kinyírtam, mikor nem is játszottam vele, pont akkor léptem be

nemgond, mert van 25millió másik külföldi server, ami mûkszik <#mf1>

leveskocka
driverproblema lehet...
Sziasztok!

Van valakinek ötlete az alábbi problémára:

Belépek a játékba, beállítom a mikrofont. Kezdõdik a játék, kb 15 másodpercig hallom is a többieket, de aztán már nem müszik a VOIP.
MSI alaplapi hangot használok.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

SigS
A tobbi meg amire nem tudsz hamis kulcssal felmenni nagyreszt ures ... <#nyes>
Vajon miert ? <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Hasonloval enis talalkoztam mar, de arra gondolok hogy nem lehet ez akkor amikor kint van menuben az egyen ? Talan ilyenkor nem sebzodik amig allitgat vlamit a menuben.

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

Cobra.
Én is találkoztam már olyannal, hogy az ember szerencsére épp nem volt gépnél, és 2 teljes tár közeli beleeresztése után gránáttal tudtam csak megölni. Gondolom vagy nem egészen ott volt, ahol láttad, vagy csak simán elfelejtette a szerver, hogy valaki lõtt rá <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Még mindig nem jöttetek rá, hogy a két magyar (5-6) server, ami át van írva, hogy lehessen hamis cdkey-el is bemenni, az nagy fos, és mindig lesznek benne ilyen fasságok?

Zs0lt1
hehe lol :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Me0w
Inkabb az van hogy ketten egyszerre ertek annyit mint egy fakocka, ezert kell kitarazni 1 emberre 😛

Together we'll fly someday...

Danee
ez mondjuk logikus 😊

Zs0lt1
ha sérthetetlenség csit létezne, akkor c4-el sem tudtad volna kinyirni, nem? :-)

BurnBaby
az a sok koffein...

www.battlefield.hu

FCH kari
én kari vagyok és 2deci kolátol fejre állok<#rinya>

FCH kari
ja mégvalami!!ha lehetne adni rangot kamikazeért"ha másgépp nembirom repülövel leszedni helit""akkor kiskecsegnek én adnák mondjuk ezredest<#vigyor2>.elismerem jol repül<#worship> énsajna nemtudok

FCH kari
VALAKI!!!létezik sérthetettlenség cheat??tegnap magyar rankeded egy csáko ketten lötük belement 1-1tár géppisztoly+1tár pisztoly és nemhaltmeg
végül c4-el birtam kinyirni.

3TOMI3
jah

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Zs0lt1
nem kellett punisht nyomni, mert autopunish van.

3TOMI3
persze mindenki punisht nyomott...

Danee
Hehe, egy Ghost nevû srácot igen megszivatott az autokick az EA HU-n. Véletlen beleszállt vadászgéppel a saját blackhawkunkba, ami mellesleg tele volt 😊
Ezután:

3TOMI3
pistikésnek néztél engem??? 😛
vagy Gerot nézted??? 😊

Danee
<#vigyor3>

leveskocka
pistike vagyok,12,34 eves...egy fel deci bortol berugok,lehet irigykedni,mert en csak annyit hanyok ki,meg a mama almas pitejet...viszont a papanak van penze,es lattam mar kinaiakat...
Zs0lt1
a lanon a tRs-ben két tizenhat éves pistike volt, akik valós szkillel rendelkeznek, bizonyítva ezt már a BFV ideje alatt. A többi pistike mind 18 év feletti volt :Ð
Nem kevered te a tRs-t az s^FB-vel ;P

Higher
nem azért a 2 fillérért zsolti, de a lanon nekem trs egy része "pistikésnek" tûnt 😊))

arty
lassan gondolom ebay-re felkerülnek a kikupált karakterek ... 😊

sietni kell, a legmagasabb ranguakat hamar elkapkodják!
e-bay

😉

Forza.

0Fritz0
Lassan mi is felbérelhetnénk pár kinai farmert, hogy non-stop nyomják helyettünk.
A pontok mindenek felett.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mér? 1szerre 11 géppel nyomta, de az 1ik csak 3 orát ment 1 nap, ezen kívül nem aludt, nem evett, nem végezte dolgát, meg lehet csinálni<#eplus2>
amugy télleg az ilyen kis <#kocsog>ök elmehetnének melegebb részekre...<#violent><#gun><#integet2>

\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá

Sokat játszó ember

Napi 243 óra... hmm.. nem semmi!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Sanko
Hol a diplomáciai menüpont? Hol lehet békét kötni?

a mohának mindig a déli oldala fás

Zs0lt1
LOL, a hír címét be tudtad kopizni, de a hírt basztál végigolvasni.
HIHETETLEN BAZDNEG!

Zs0lt1
Én már elõre félek a kövi bf talitól. Odaözönlik majd a sok P1st1ke13 szintû fazon, megisznak majd egy deci bort, amitõl belesznek nyomva, mint a rajzszög, aztán ott fogják osztani az észt, hogy mennyire istencsászár a statjuk. Mennyire király lesz. De szerencsére 10-11 felé lelépnek majd, mert lövik a pizsit, utánna kezdõdhet majd az igazi bf tali :Ð

Jah Landor, a #34460-es hsz-ed utsó mondatára inkább nem válaszolok jó ;P

Jó látom kössz, akkor mi a ráknak csinálták meg ezt a progit ha nem használható.
forza milan
mennymár!egy óra alatt körbe körbe heliztek,ennyi pontér!ilyen nincs!

Boxer HUN
olvass vissza képekkel van illusztrálva. (Le van tiltva).

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

geri15
haxoror: aham 😊

Cobra: értem, most már azt is tudom mijaza pointfarmolás 😛 egyébként ez egy esõs, kínai pálya, látszik egy jellegzetes ház, ami a kínai reptér mellett van

vgez: hát én legutoljára akkor játszottam a BF2-vel amikor megjelent, akkor is csak kipróbálás szinten 😛 mondjuk így tényleg durva, mert 600 pont, semmi killel az kicsit erkölcstelen, már ha lehet ilyet mondani....

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Szevasztok!Na megvan ez a kis progi Battlefield 2 Browser - UPDATE!!De van vele egy kis bibi mikor feltelepítettem,és elindítanám akkor nem indul el ki ir valami baomságot error... most fejbõl nem tudom pontossan.És hivatkozik valami honlaphoz. Ha valaki tud valamit örülnék . Kössz!
FCH kari
én probálgattam az 5-6 rankeden amig kevesen voltak addig a csomagok szépen lementek de egy bizonyos látszám felett szétesnek.gondolom a lagg miatt van

Boxer HUN
Az miért van, hogy küldöm a fiúknak az utánpótlást, és amikor földet ér abban a pillanatban felrobban a láda?

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Az elõbb hatszor mostmár tízszer szedtél le tankkal úgy hogy ebbõl csak hármat vettem észre. Hú apám, te tényleg vérprofi vagy.<#nevetes1>
Respect!
leveskocka: akkor a 'kasztot' majd te választod a BFmeeten! 😄

-tRs-Landor

FCH kari
hihetetlen pontok de nézni kell az idöt is!több mint egy ora hossz
de mondjuk nulla killel??érdekes!hogy az ilyeneket nemlehet letiltani valahogy?!?