Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem megyen

Az elsõ hír tényleg jó, leszámítva, hogy egy 64-est sem bírnak indítani. szuper.

fr3ddy14
kár? inkább a pontfarmereket kéne törölni!<#ejnye1>

remélem nem állnak le a susmorgásnál 😄

\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá

kár<#nyes>

fr3ddy14
csak a statkeresõk nem találják a neveket amiket beírok
úgyláccik bedöglélöttem

Col Andrew
Jaja az EA-nél valami ilyesmit susmorognak!! <#vigyor1>

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

tízszer logoutoltam most már jó az accountom
fr3ddy14
nemhiszem

Danee
Én azt hallottam hogy Freddy-nek törölték a statját. igaz ez? <#alien>

fr3ddy14
meg szentem nem eredetije van

most nem megy, de volt már ilyen nem1x, ne foglalkozz vele, de sztem a tracker megy most is, csak luta vok regelni 😉
amugy srácok, a got3n csak nekem nem megy?

Talán inkább V-VI.
Fosok, ahogy eddig is azok voltak, menj az I-II-II-ra, bár azokon nincs senki 😊

steam, origin: ACE_hun

HELPer
Az Electronic Arts frissítette a hivatalos Battlefield 2 weboldalt egy jó és egy rossz hírrel.

A jó hír az, hogy engedve a közösség nyomásának a következõ napokban újabb 300 'ranked' szervert fognak indítani Európában, melyek 'EA European Official' néven fognak futni. Mindegyik szerver 32 játékos befogadására lesz alkalmas.

A rossz hír az, hogy az 1.03-as patch augusztus végére kiírt kiadási dátuma kicsit elhúzódik, de természetesen mindent megtesznek, hogy behozzák a lemaradást és minél hamarabb elérhetõvé tegyék a mindenki által várt frissítést.

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer
Nem tudjátok, hogy mi van a EA HU IV és V magyar ranked szerverekkel?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

csuhi
nekem is volt már ilyen, a következõ loginnál megoldódik (asszem 😛)

fr3ddy14
off
látoom monori vagy(én üllõi)
írtam a sg monor topikodba<#smile>

ez így nem lesz jó állapot
😄
fr3ddy14
neménvoltam!!

fr3ddy14
basszus, egyik statkeresõ sem találja a nevem
törölték??

huh azt hittem csak nekem szar
hali...
Este szintet kellet volna lépnem, de helyette még az alap rangom is eltünt.
Ha valakinek van tippje mi lehet segítsen PLEASE!!!(nem eredti játék)
fr3ddy14
de bírnám haa az összes játékosnak lenulélázódna a statja, és mindenki új lappal indulna.

FCH kari
ez müködik de a többi nem.rank

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Me0w
Kiraly a gep valoban egy 4 eves videokartyaval 😊 Egyebkent nem megy GF4-el 😛

Together we'll fly someday...

fr3ddy14
basszus nekem se jó!!
nekem ezt írja 12logoutolás utáén is 19321978 (kb 😄)<#csodalk><#csodalk><#ijedt><#ijedt>

FCH kari
NEM MÜKÖDIG SEMMILYEN RANGLISTA.és rankedra sem tudok felcsatizni

Danee
srácok, a BFHQ nektek se mûködik? mert a bátyám accountjával is megpróbáltam bemenni, annak is mindent lenullázott. Gondolom csinálnak megint vmit

fr3ddy14
az 5ös nemjó, mert a 6os után felmentem az 5össre, és azon ugrálnak a hullák<#csodalk><#csodalk><#csodalk><#ijedt>

Szerintem ez régen, még az 1.0-val mûködött.

Nekem szintén, akkor lehet tegnap is ezért volt jó a 6-os magyar server... 😄 Mingyá kipróbálom az 5-öst...

fr3ddy14
nembaj

ui: nektek mûködik a módszer tört játékkal, hogy amikor kiírja hogy cdkey..., akkor lerakom asztalra a gamet, és generálok másik kulcsot, aztán átírom regeditbe, aztán megint elinddítom a szervert?
ez nekem nem megy, ugyanúgy kiírja

Danee
aszittem törölték a pontjaimat vagy vmi.. bazz, de már 5x ki be léptem, és még mindig private-t ir vagy meg milliós pontszámokat lol

fr3ddy14
amikor ezeket írja akkor logoutolni kell amíg jó nem lesz.

Pedig ma már nem megy...

Danee
srácok nektek se megy a BFHQ? nekem egyszer 0 pontot mutat, egyszer 194274-et....
Igaz nem az én regsztrációmmal van vmi??

fr3ddy14
lehetek a barátod????<#ijedt><#ijedt>
viccet félretéve ügyes vagy<#eljen>

fr3ddy14
tegnap azon játszottam 4órát

Danee
Én azért léptem ki mert valami nyomorék kempelte a repterünket (nem emléxel ki lehetett??)

Gef4-el nem fog elindulni!
gergod
FAQ

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Nem is megy 😄

Nekem is ez volt miután feltettem a patch-t!!! Megszereztem a Clonedvd-s verziót és azzal már meg.
Sziasztok!

Sajnos nem indul el a Battlefield 2. Elindítom, a képernyõ elsötétül és aztán kilép a Windowsba. Nem értem mi lehet a baj, mert eddig minden játék futott, a gépem király. nVidia GeForce 4 Titanium 4200 videókártyám van.

Kérlek segítsetek!!!
FCH kari
sajnos én tapasztalom zt hogy páran elöszeretetel támadják a nemfoglalhato bázist.nemvoltzászlonk az anyahajorol kellett indulnunk folyamatosan támadták heliver reppcsivel ja és még a commander is volt olyan kedves hogy nyomta a tüzérséget.irogatunk hogy ez igy nem játék légyi fejezzékbe de gondolom jot rühögtek azt csinálták tovább. de mikor fordult a kocka akkor rettentöen felvoltak háborodva hogy mit csinálunk én személy szerint megpakoltam autot c4-el és go a repterükre amit értem bunkoság volt ez tény de kölcsön kenyér vissza jár

vgez
vannak ellenpéldák is tegnap egész jót játszottam magyar II -en jó kis csapat jött össze volt taktika is meg ami a magyar szerverek elõnye a magyar VoIP <#wink>sokkal jobb eredményt értünk el mint a többi csapat hogy közben megbeszéltük a taktikát és persze a 6 csapattag nem a térkép 6 különbözõ pontján volt <#wave>
én a pisztolyos késes jelvényt egy német 20/20 szerveren szereztem, ahol 32 méretû a strike map(nem az ahol mindig ugyanaz strike megy mert azon én is voltam és nem adja a pontot, szóval felejtõ), könnyebb odalopakodni az ellenséghez és úgy leszedni, és persze normál gyalogsági katonával érdemes ha tûzpárbajnál jól jöhet a golyóállómellénye <#dumcsi>

FCH kari
a pisztoly szerintem nehézlessz magyar 5-6 rankeden lagg és egyebek miatt.trükk??ugribugri-lehetöleg fejlövés.

Running
Élmények:
Tegnap volt elõször amikor nem igazán találkoztam ismerõssel a szerveren. Mondom nem gond, irány helizni. Kicsit meglepõ volt hogy senki nem alkalmazta, beszálltam, csináltam heli squadot, kiírtam, invitáltam embereket. Jöttek is egybõl, mondom szupi irány elõre. Megyek fütyi pass pályán, felszállok, el is jutok a hídig mikor szembõl belémjön az egyik vadászgép (lövés nélkül), mondom nem baj, még1x. Látom 2 ember kilépett, majd vissza, be-ki,mi a rák. Be köv helibe, várom többieket, látom a csapatom 3 helibe osztódott szét. Mondom nekik gyertek ide, senki. Semmi gond, majd ha meghaltak jönnek, de nem, volt aki halála után autókázott, volt aki vadászgépezett és volt aki másik helivel ment, mert pilótáskodott. Néztem mondom mi a fene ez. Beírom, h aki nem a helibe jön hagyja el a squadot. A helis lelépett a másik sráccal, az apc-set kirúgtam meg a jet-eset, mert nem jöttek. Invite más embereket. Megint jönnek. Beszállnak helibe, én forgok a leszállón h lássan ki bombázza erre az egyik töketlen kiszáll és eltaposom a forduláskor. 4x mondom sorry erre meg is büntet. A SAJÁT EMBEREM!!!! Biztos hülye noob, elindulunk eljutok a hídig erre befogják a helit, szól a jelzõ, erre az egyik barom kiugrik a semmibe és sérültem fut tovább. Visszamentem, felszedtem, eljutok egy zászlóig, ott kiugranak. Kicsit ideges voltam már, hagytam õket. Késõbb se lett jobb a helyzet, mivel össze-vissza mentek, kiléptek-beléptek a squadba. Hagytam az egészet a francba és átmentem egy másik szerverre.
Nem is tudom mikor volt olyan, hogy ennyire szar lett volna. Úgy vettem észre kicsit sok most a kezdõ. Gondolom az eladott példányszám miatt.

Kérdés: A pisztolyos badgetet nem tudom elérni, illetve 1x sikerült de nem kaptam meg. 😞 A Strike Karkand pályán próbálkozom (azon a szerveren amin mindig az megy), de nem igazán megy. Van valami trükkje a dolognak, vagy valami jó pálya, jó hely, ilyesmi?

Crem
nem csinálok belõle lelkiismereti kérdést, mivel szelektíven nem tudok bombázni...

A Clean Sweep mapon ti 5 helyre tudtok születni az USA csak egy re!!!! Te-ti azt támadtátok én az 5-bõl EGY-et!

Mint már írtam, ahogy elvették a játékszered egybõl elhúztatok a serverrõl. Még meg se próbáltál segíteni a többieknek visszaszerezni. Egyedûl 1 emberrel találkoztam ott az pedig Shrank volt.

Mellesleg egy szaros BH-val foglaltam el a repteret,amíg ti a repülõért veszekedtetek...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?