Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Fosok, ahogy eddig is azok voltak, menj az I-II-II-ra, bár azokon nincs senki 😊
steam, origin: ACE_hun
A jó hír az, hogy engedve a közösség nyomásának a következõ napokban újabb 300 'ranked' szervert fognak indítani Európában, melyek 'EA European Official' néven fognak futni. Mindegyik szerver 32 játékos befogadására lesz alkalmas.
A rossz hír az, hogy az 1.03-as patch augusztus végére kiírt kiadási dátuma kicsit elhúzódik, de természetesen mindent megtesznek, hogy behozzák a lemaradást és minél hamarabb elérhetõvé tegyék a mindenki által várt frissítést.
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Este szintet kellet volna lépnem, de helyette még az alap rangom is eltünt.
Ha valakinek van tippje mi lehet segítsen PLEASE!!!(nem eredti játék)
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Together we'll fly someday...
nekem ezt írja 12logoutolás utáén is 19321978 (kb 😄)<#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
ui: nektek mûködik a módszer tört játékkal, hogy amikor kiírja hogy cdkey..., akkor lerakom asztalra a gamet, és generálok másik kulcsot, aztán átírom regeditbe, aztán megint elinddítom a szervert?
ez nekem nem megy, ugyanúgy kiírja
Igaz nem az én regsztrációmmal van vmi??
viccet félretéve ügyes vagy<#eljen>#eljen>
Sajnos nem indul el a Battlefield 2. Elindítom, a képernyõ elsötétül és aztán kilép a Windowsba. Nem értem mi lehet a baj, mert eddig minden játék futott, a gépem király. nVidia GeForce 4 Titanium 4200 videókártyám van.
Kérlek segítsetek!!!
én a pisztolyos késes jelvényt egy német 20/20 szerveren szereztem, ahol 32 méretû a strike map(nem az ahol mindig ugyanaz strike megy mert azon én is voltam és nem adja a pontot, szóval felejtõ), könnyebb odalopakodni az ellenséghez és úgy leszedni, és persze normál gyalogsági katonával érdemes ha tûzpárbajnál jól jöhet a golyóállómellénye <#dumcsi>#dumcsi>
Tegnap volt elõször amikor nem igazán találkoztam ismerõssel a szerveren. Mondom nem gond, irány helizni. Kicsit meglepõ volt hogy senki nem alkalmazta, beszálltam, csináltam heli squadot, kiírtam, invitáltam embereket. Jöttek is egybõl, mondom szupi irány elõre. Megyek fütyi pass pályán, felszállok, el is jutok a hídig mikor szembõl belémjön az egyik vadászgép (lövés nélkül), mondom nem baj, még1x. Látom 2 ember kilépett, majd vissza, be-ki,mi a rák. Be köv helibe, várom többieket, látom a csapatom 3 helibe osztódott szét. Mondom nekik gyertek ide, senki. Semmi gond, majd ha meghaltak jönnek, de nem, volt aki halála után autókázott, volt aki vadászgépezett és volt aki másik helivel ment, mert pilótáskodott. Néztem mondom mi a fene ez. Beírom, h aki nem a helibe jön hagyja el a squadot. A helis lelépett a másik sráccal, az apc-set kirúgtam meg a jet-eset, mert nem jöttek. Invite más embereket. Megint jönnek. Beszállnak helibe, én forgok a leszállón h lássan ki bombázza erre az egyik töketlen kiszáll és eltaposom a forduláskor. 4x mondom sorry erre meg is büntet. A SAJÁT EMBEREM!!!! Biztos hülye noob, elindulunk eljutok a hídig erre befogják a helit, szól a jelzõ, erre az egyik barom kiugrik a semmibe és sérültem fut tovább. Visszamentem, felszedtem, eljutok egy zászlóig, ott kiugranak. Kicsit ideges voltam már, hagytam õket. Késõbb se lett jobb a helyzet, mivel össze-vissza mentek, kiléptek-beléptek a squadba. Hagytam az egészet a francba és átmentem egy másik szerverre.
Nem is tudom mikor volt olyan, hogy ennyire szar lett volna. Úgy vettem észre kicsit sok most a kezdõ. Gondolom az eladott példányszám miatt.
Kérdés: A pisztolyos badgetet nem tudom elérni, illetve 1x sikerült de nem kaptam meg. 😞 A Strike Karkand pályán próbálkozom (azon a szerveren amin mindig az megy), de nem igazán megy. Van valami trükkje a dolognak, vagy valami jó pálya, jó hely, ilyesmi?
A Clean Sweep mapon ti 5 helyre tudtok születni az USA csak egy re!!!! Te-ti azt támadtátok én az 5-bõl EGY-et!
Mint már írtam, ahogy elvették a játékszered egybõl elhúztatok a serverrõl. Még meg se próbáltál segíteni a többieknek visszaszerezni. Egyedûl 1 emberrel találkoztam ott az pedig Shrank volt.
Mellesleg egy szaros BH-val foglaltam el a repteret,amíg ti a repülõért veszekedtetek...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?