Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
A bf2ben mikor a controlst allitod, a pitch left/rightnel az ellenkezo iranyba huzd a joyt. latni fogod, hogy azt irja Axis1+ meg -, abbol latod hogy mit csinaltal.

Together we'll fly someday...

geri15
nekem csak 1 tippem van, hogy mint az egérnél nincsen inverzre kapcsolva? nem volt soha joystickom csak tipp

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Hi!

Légyszi segítsetek! Az a problémám, hogy felraktam egy joystick-ok a gépre. Ha win-bõl megcsinálom a kalibrálást és megnézem a tesztet, teljesen jó. De ha a játékban használni akarom, és balra húzom, akkor jobbra dõl a heli. Ha pedig jobbra húzom, akkor balra dõl... Elõre -hátra jól megy. Mi lehet a baj?
BurnBaby
így is... 😊

www.battlefield.hu

Pharaoh
Egyes pályákon elég gyorsan eltévedne mindenki, kimenne a mapról, vagy leesene egy szakadékba.

Me0w
Hehe, jo lenne a bf2hez egy ilyen 'Total Eclipse' mod, ahol total sotet van es ugy kell lovoldozni 😄

BurnBaby
és sötétben minden tehén tehén!

www.battlefield.hu

Col Andrew
Így van

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

alma2
Lehet, hogy igy van, bar teljesen mas kartyank van. a dynamic nekem is max amugy mediumon van.meg egy ket erdekes szamomra erthetetlen helyen, ahol elkezdett ugralni egy picit, pl a tenger kozepen az anyahajonal nagy fordulasnal a repcsviel, az is megszunt...
mindegy a lenyeg a nagy fps = eletero, gyorsasag, hatalom stb 😊

szerintem

fr3ddy14
játszottam küldföldi rankedon 1.0án
naon cool volt

Col Andrew
csak mert én is próbálgattam az fps eket felbontásváltoztatással, de semennyit nem nyertem ahhoz képest amit a dynamic cucc lejjebbkapcsolásával.

alma2
nem tudom, helibol minden ember olyan picinek tunik 😊
de gondolom mindenhol hasznos, mint minden jatekra is igaz ez szerintem.

szerintem

flexman970 vok a játékban. Vannak jobb és ügyetlenebb napjaim :-) bár ahogy jobban belegondolok. lehet hogy inkább néha gyengébb néha erõsebb ellenefeleket fogok ki, és ettõl változik az érzés. :-))))

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Boxer HUN
Elvonási tüneteim vannak a délutános mûszak miatt!!! pfff...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Col Andrew
akkor is jó amikor emberek közelében vagy, vagy házak belsejében?

alma2
nem a dynamic lightombol nem adok, akkor inkabb visszateszem 640be 😊
de egyertelmu, eg is folg a kulonbseg igy a jarmuk iranyitasaban... minden mozdulatodra reagal a picike..az elso par korben tortem is rendesen a helit.
Lehet hogy itt is van egy kis 'bug' mint a codban nagyobb ugras pontosabb loves stb csak 125 fps kell hozza 😊

szerintem

Col Andrew
9800 pro val mennie kellene simán 1024*768ban. a dynamic lightot, meg ezeket kell lowra venni a felbontás helyett és sokkal jobb lesz.

Khm, szerintem ennél többet nem érdemes megpróbálni...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Saaaaajnos én nem lehetek tag a feltételeitek miatt. <#szomoru2><#gonosz2>

Minden jog fenntartva!

fr3ddy14
inkább a kempelõs, pontfarmereknek kívánok rosszat(mint pl te).
ne egszer láttalak kempelni az el nem foglalható bázisokon<#gunyos1><#eplus2>

Hát, ezen a pályán tényleg csak az amerikai oldalt bc-ni.

Minden jog fenntartva!

Me0w
Nem is volt. Nincs es nem is lesz. Menj el megvenni a jatekot. <#lama>

Quki
Jelentkezhetnétek egy páran klántagnak a DS klánnál...max 6 ember kéne

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Promi
Na ezt a 800*600 -as "trukkot" en is kiprobalom.
Promi
"csattógós lepkét hajtottál"

Ej jo ez tetszik<#vigyor>
A regi szep idok.<#vigyor0>
alma2
Lehet, hogy sokan jobban kedvelik a 32 servereket, de amig ott eleg sok palyan nincs repulo, addig nem fogok kozejuk tartozni 😊
ket napja visszavettem a grafikat 800*600-ba a jatek ketszeresere gyorsult ati9800pro, mar erzem mi is a kulonbseg az amcsi es a mec vadaszheli kozott, eddig mindketto lomha volt, de a jelek szerint csak az egyik az 😊
sot tegnap mar ugy ereztem magam mintha luke lettem volna es pezsmapatkanyokat lovodoztem volna a a zaszlok korul a helikkel, igazan jo volt 😊

szerintem

odex
miért nincs tört ranked server????? megszünt?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Crem
Megpróbálom érthetõbben leírni, hogy zsenge korod ellenére fel tudd fogni.

AZT A BÁZIST EL LEHET FOGLALNI!!! Az amerikai bázist NEM!!!!
TE MEC voltál én USMC!! Én blokkoltam a felszállást, még mások próbáltak foglalni.
Összegezve: Nem én vagyok nyomorék, hanem te vagy buta a játékhoz.

Mégvalami! Kérlek szépen ne kezdjél meggyõzni, mert már akkor BF-tem amikor te még csattógós lepkét hajtottál..

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Promi
Sorry, de a harc heveben nem igen figyelek az irasokra.😞
Me0w
Jah, multkor fel orat probaltam belepni, meg irtam is de semmi reakcio 😛

Promi
Asszem te voltal mar velem (velunk) 1 csapatban.
Ha gaz van akkor 1 emberkent mozdulunk, amugy meg mindenki csinalja a dolgat.
Par embert mar kiraktam a squadunkbol, ha nem azt csinalta amit kell.
Mostanaban inkabb lezarom a squadot, mert mindenfele pistike a cerna hangjaval jon be hozzank.
Mr Manson
ezen nincs mit csodalkozni ... ez az EA

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

De k... jo! Az alatt a ket perc alatt, mig letorolgettem a konnyeimet, es beraktam a linket, odaveszett az eredeti kep a funpic oldalarol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Boxer HUN
Én próbálok vigyázni, de (ha eljutok odáig) a második találatom után belharcban úgyis leszedtek, nekem meg jut a KillAsist... <#nevetes1>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Biztosan sok a kezdõ :-) Pl én is. Kb egy hét eltelt, mire a legalapvetõbb dolgokra rájöttem. Sajna jó csapatjátékba még csak alig sikerült keverednem. A helibõl kiugrással én is úgy vagyok, hogy ha ismeretlen aki visz, sokszor rácsesztem, hogy lelõtték, ezért nagyon gázosnak tûnõ helyzetbõl inkább ejtõernyõzöm. Mostanság a harckocsik jönnek be, legutóbb egész este azt kóstolgattam. Azért ha valakinek nincs nagy tapasztalata hasonló játékok terén, bizony kell idõ, mig ráérez a mikéntshogyanokra :-) Én köszönöm mindenkinek a türelmét, akivel összehoz a sors.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Franc! Nekem benne van a cacheben, igy bejon. Kitoroltem a cachet es lamcsak nekem is a fooldal jon be. Sux!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kivéve engem...szerintem inkább kevés szerver bírja a terhelést. Emlékeztek, 128-as szerverek voltak beígérve.

Promi
Nem is jon be, csak a fooldal.
Na kapjatok ossze magatokat, a hangulat megteremtesenek ugyeben

Remelem nem volt meg kettonel tobbszor! 😊

Promi
Elek hat!.😊
Mindeg vigyazz ha 1 szerveren vagyunk, es van szabad heli szamomra.😊
TDC Geronimo
*forrás : bf.hu...illene odaírni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

reméljük neki csak rosszat 😄

\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá

BFHQ jo, de az oldalak nem jok, BFHQban megvan a 19602pontom (<#vigyor2>) míg bf2staton csak 181xx

\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá

Danee
mostmég jó, de kituggya mit hoz a holnap <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

fr3ddy14
mostmár jó az accountom
13331 pontom van<#taps><#taps>

Danee
Még lehet belõle film is (Saving Private Freddy) 😄

Danee
milyen jó lesz nézni private Freddy-t 😊
Freddy közlegény 😊

fr3ddy14
jaja

"The server is experiencing a high server load. We are aware of the problem and are in the process of getting a new server, in the mean time please bare with us. Try again later."
Ezt mondja a gt3n.

Col Andrew
sokan jobban kedvelik a 32 eseket.