Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Légyszi segítsetek! Az a problémám, hogy felraktam egy joystick-ok a gépre. Ha win-bõl megcsinálom a kalibrálást és megnézem a tesztet, teljesen jó. De ha a játékban használni akarom, és balra húzom, akkor jobbra dõl a heli. Ha pedig jobbra húzom, akkor balra dõl... Elõre -hátra jól megy. Mi lehet a baj?
mindegy a lenyeg a nagy fps = eletero, gyorsasag, hatalom stb 😊
szerintem
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
de gondolom mindenhol hasznos, mint minden jatekra is igaz ez szerintem.
szerintem
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
de egyertelmu, eg is folg a kulonbseg igy a jarmuk iranyitasaban... minden mozdulatodra reagal a picike..az elso par korben tortem is rendesen a helit.
Lehet hogy itt is van egy kis 'bug' mint a codban nagyobb ugras pontosabb loves stb csak 125 fps kell hozza 😊
szerintem
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Minden jog fenntartva!
ne egszer láttalak kempelni az el nem foglalható bázisokon<#gunyos1>#gunyos1><#eplus2>#eplus2>

Minden jog fenntartva!
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Ej jo ez tetszik<#vigyor>#vigyor>
A regi szep idok.<#vigyor0>#vigyor0>
ket napja visszavettem a grafikat 800*600-ba a jatek ketszeresere gyorsult ati9800pro, mar erzem mi is a kulonbseg az amcsi es a mec vadaszheli kozott, eddig mindketto lomha volt, de a jelek szerint csak az egyik az 😊
sot tegnap mar ugy ereztem magam mintha luke lettem volna es pezsmapatkanyokat lovodoztem volna a a zaszlok korul a helikkel, igazan jo volt 😊
szerintem
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
AZT A BÁZIST EL LEHET FOGLALNI!!! Az amerikai bázist NEM!!!!
TE MEC voltál én USMC!! Én blokkoltam a felszállást, még mások próbáltak foglalni.
Összegezve: Nem én vagyok nyomorék, hanem te vagy buta a játékhoz.
Mégvalami! Kérlek szépen ne kezdjél meggyõzni, mert már akkor BF-tem amikor te még csattógós lepkét hajtottál..
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha gaz van akkor 1 emberkent mozdulunk, amugy meg mindenki csinalja a dolgat.
Par embert mar kiraktam a squadunkbol, ha nem azt csinalta amit kell.
Mostanaban inkabb lezarom a squadot, mert mindenfele pistike a cerna hangjaval jon be hozzank.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Remelem nem volt meg kettonel tobbszor! 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
Ezt mondja a gt3n.