Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Jól látom, hogy a magyar szerverekbõl, csak a rankedeken vannak játékosok ? Sajna még nincs jogtiszta játékom! :-( Nincs kivel jácccani :-(((
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
klánt keresek, mert a mostani klánomból 2ember áttért wowra, mert megúnták a bf2-t<#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#duhos2>#duhos2><#mf3>#mf3>
és én megúntam hogy a klánból én játszok egyedül, ezért keresek
csak plz ne egy most alakult klán hívjon
a statjaim elég jók szoktak lenni
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
ezt írja: Amennyiben te vagy az oldal tulajdonosa optimalizáld a php kódot!
ezt hogy csináljam meg?
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
az alapbeállítás szerinti php.ini fájlban tárolt szkript idõtúllépési limitet túllépte a kód. Ez lehet hibás utasítás vagy egy lassan visszakapott adat a háttéradatbázisból.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Nemtudtok addig is vmilyet ajánlani??? Vagy ha nincs ranked jó a sima is...
Elöre is kösz<#help>#help>
kb 1órája csináltam
holnap már sok tartalom lesz rajta
mire felkeltek addígra meglesz az egész
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
haggyá békén....
De gustibus non est disputandum!
<#nyes>#nyes>
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
Counter-Strike-ban van egy palya a de_kurvasotet , ahol csak felkapcsolt lampaval tudsz menni egy kis kocka mapon <#vigyor>#vigyor>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
mi a baj? micsinájak?<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
hát csinálj egyet😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Légyszi segítsetek! Az a problémám, hogy felraktam egy joystick-ok a gépre. Ha win-bõl megcsinálom a kalibrálást és megnézem a tesztet, teljesen jó. De ha a játékban használni akarom, és balra húzom, akkor jobbra dõl a heli. Ha pedig jobbra húzom, akkor balra dõl... Elõre -hátra jól megy. Mi lehet a baj?"
így van ahogy aztán írták...a BF2 control settingsnél bökted el...
amikor a jobb irány állítod ott jobbra huzd a joyt, õ automatice tudni fogja aztán a balt😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de. volt 5-ös
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
remélem hamar indul újra megint
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Nem tudok ultiplayerbe jáccani!
egynook egy szervernél hogy join server és egyszerûen visszalép az eredeti multiplayer kezdõlapra.
mi lehet a hiba micsinájak?
all seeing eyerólé se tudo ndítani ert csak elindul a játé és nem poedg a szerver
<#help>#help>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF-ben ujra beallítottam, sikerult... Nem tudom hogyan...<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
The Negative Response Ribbon is awarded to recognize the individual who disrespects the chain of command, and who likes to punish others for his own foolishness while engaged in active combat.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic