Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mindig ilyen idióta vagyok és ilyenkor nem meglepõ módon többnyire volt BFV-seket szoktam magam körül látni, mi már megedzõdtünk Hastings-HueAlt amcsi oldalon 😉

Az mondjuk tényleg marha jó lenne ha a mikrofon nem rádió lenne hanem a körülöttem lévõk (az ellen is sõt fõleg az ellen 😊 beszédként hallanák, sztem gyengébb idegzetûek simán ráájulnának a billentyûzetre olyan beszólásokat üvöltözne mindenki az ellenre <#vigyor1>

PocoK Bf2
Ezekszerint van még "normális" gondolkodású emberke! Talán majd összefutunk egy német szerveren 😄 magyaron nem nagyon jáccok. Érthetõ okok miatt

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

én semmivel nemtok menõzni. még 40 órát sem játszottam, sokat bujkálok, mint egy flugos sztalker kushadok a bokok alján vagy a tetõkön, elvesztem a csoptársaim, vagy õk engem, de azért gyógyítgatok ahogy tudok 😊 átlagos vagy az alatti egy csomó értékem, legtöbbször a középmezõnyben vagyok. de soha nem csaltam és nem is akarok. legfeljebb káromkodtam és azt fogok is még 😊

khumbula

Me0w
Vagy a kor elejen atmegy es 2x tulero ellen jatszol 😊 Egyebkent mustaron mindenki usaba megy sajnos. Kezdem azt hinni en vagyok az egyetlen idiota aki abban a csapatban marad amibe rakja a teambalance az elejen es ha a tuloldalon kevesebben vannak akkor atmegy 😞

Together we'll fly someday...

De még csak nem is az bassza el, vagyis szerintem azzal sem a magad sem a másik játékélményét nem rontod el, ha óvatosabb vagy. Azzal bassza el, ha a sok kis hiú indián átkúszik a kör vége felé a nyerõ a oldalra.

khumbula

schrank
én csak azzal tudok menõzni hogy 218.61 órát játszottam eddig <#ticking> bár lehet hogy ez inkább a szégyelnivaló tulajdonságaim közé tartozik ? <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Az kb attól függ, hogy milyen BIOS-od van, nekem ugyanott, ahol az aperture size.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

ok már ezt is tudom...
Bár senkit nem érdekel, azért elmondom, hogy én úgy álltam neki anno, mint bf42-nek, hogy csapatjáték, és elsõdleges szempont, hogy a csapat gyõzzön. Természetesen igen hamarosan csalódtam ebben, hiszen kevesen játsszák ilyen szemlélettel a játékot, és a *szom televolt, hogy bejön egy tank a bázisunkra lelõ 3 embert, és csak én spawnolok oda vissza AT-ként, hogy próbáljam védeni a bázist, a többiek mennek oda, ahol szabad jármû van és/vagy biztonságos.
Ezután következett a squad/érem szakasz amikor is ha találtam egy jó squad-ot, akkor velük mentem és élveztem a játékot (legyen az infanrty/armored/heli), vagy ha ilyen nem volt, akkor megpróbáltam valami kitüntetést megszerezni.
(Sajna szinte az összes megvan már, amit ennyi játékidõvel meg lehet szerezni, kivéve: air defense ribbon, basic knife)
Hát ezzel is szívtam idõnként rendesen, mert pld a pisztolyos érem miatt kb 250x haltam meg....
Aztán ez is elmúlt, jött helyette a "megtanulok helizni" állapot. Most maradt a squad-dal való játék, vagy a "rambózás"-zás, hosszútávú statgyûjtés (heliidõ, armoridõ) illetve pusztán a játékért való játszás: az egyetlen dolog, amiben még nem tudtam csalódni/megunni/elérni.
Hiába "tenne jót" a statomnak pld karkandon tankozni, ha netán meg is szerzem a tankot, átadom másnak. (A múltkor asszem pont zero-nak adtam át 😊)
Tény ami tény: ha nagyon csapatorientáltan játszol, az nem tesz jót a statodnak.
Mondjuk érdekes, a w/l arányom: 740:449 azaz 1,64:1 ...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Me0w
Szerveroldali mod, nem kell letolteni

mNzJean
Ha lessz az sg szerveren valami harcászat én szivesen megyek, multkor jó game volt a karkandon igaz csak hatan voltunk de tetszett, csak a custom mapokat nem szeretem, de a városi küzdelemre szivesen benevezek.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Sziasztok! Honnan tölthetem le a REAL WEAPON MOD -ot?
BurnBaby
én se tudom. de neked legalább a neved kötelez 😊 qrvajó 😊))

www.battlefield.hu

Beers
Így van,és ott egy rossz kör miatt az 500. helyrõl 1300-ik lehettél!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

reménytelen
1.Én még azért a 6800LE-t is a 6800-as szériába sorolom. Amúgy meg az enyém kicsit jobb, mint a 6800LE, mert RivaTunerrel módosítva van. (Vita lezárva)

2.Nem találom a Fast Writes-t a BIOS-ban! (Az AGP Aperture size megvan, de azt nem állítom át) Kb hol van? Advanced fül, milyen beállítások?

dronkZero
Jah, stattal kapcsolatban... Részemrõl a stat a lesz*rom kategóriába tartozik. Sokan a kill/death-ra izgulnak, én úgy 1körül vagyok, mégis sokszor vagyok elsõ, ill. múlik rajtam a pálya kimenetele. A másik a score/min szintén nem hat meg. Sokszor alt-tabolok, van, hogy teljes pályát hagyok ki. Viszont a rangok, badge-ek tetszenek, meg a fegyver unlock is hiányozna.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Me0w
Szerencsere mindig elkeruljuk egymast, nem fenyegetsz a palyan 😛

A 6800LE mióta high end kari? tavaly még lehet az lett volna 😄D
BurnBaby
szomorúan hallom. én azt veszem észre magamon, h nekimegyek medic puskával a helinek is, csak essen le 😊)))

www.battlefield.hu

Me0w
Mi nem jott be? 😊

vgez
röviden Me0w ez most nem jött be

A fast write és az AGP aperture size BIOS beállítások.
Nekem az x800-sal gondjaim voltak bf2 tekintetében, amíg nem kapcsolatam ki a FW-ot. (reset + CTD)

Me0w
4688 pont, 1.26 k/d, 1.86 spm, 1.50 win/loss, 42 orajatekido. Mivel meg mindig rambozok ahelyett hogy megbujnek 😊

vgez
na én megszámoltam és a "csapat" kb 1/3 nak van 1> a K/D je ami ugye semmit sem jelent ld: #39182 hozzászólásomat én a SPM értékét elõnybe részesítem mert aki gyógyít, ellát, zászlót foglal, nekik általában nem olyan magas a KD-je, de a SPM jük még lehet egész jó és nagyban hozzájárulnak a többi "megamájerkiller" <#worship> eredményéhez

a "csapat"
átlag pontszám 16190
átlag K/D 1.22
átlag Win/Loss 1.24
szerintem kevés klánnak van ilyen átlaga (ez a stat oldalak, nem Klán!)
<#whatever>
szívesen megnézném Me0w a te stat od at is ha kiírnád a linkjét

Me0w
Nem kimondottan erdekel, legalabbis azt hittem hogy nem fog 😊 Azert meg mindig kirontok 3 sraw-al a t90 ele ha kell 😛

dehogynem, bftracks vagy mi a szösz 😊

PocoK Bf2
Mert téged is csak az a qrva stat érdekel!! Ezért volt jó a 1942 !! Ott nem volt stat! Nem azért jáccotak az emberek, hogy minnél jobb legyen a stat-juk!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

reménytelen
Grafikai lag tapasztalható high-end grafikus kártyákkal problémát tapasztaltam (medium beállításon is, pedig a táblázat alapján nekem mehet high-on; a legújabb, 78.01-es driver van fenn, de régebbivel is csinálta)

Nos, mivel a videókarim (aláírásomban) 128MB-os, ezért gondolom nem ajánlott az AGP aperture size méretét 256-ra állítani (bár nem tudom, hogy ez pontosan mi, ha valaki elmondaná, megköszönném)

A másik a Fast Writes kikapcsolása. Na, azt hol kell? (Magyar a Windows-om)
Me0w
Nem a tiedre gondoltam in fact, csak ugy altalaban. Gondolom azert a buzi helikoptereket kicsit legyengitik, mert ami most megy az tobb mint gyalazatos.

Me0w
Egyebkent en is sajnos eszrevettem magamon hogyha rankedre megyek, akkor 1 ido utan elkezdem nezni hogy megint szopos oldalon leszek, akkor nem rohanok bele olyan dolgokba amin f2kn siman belemennek. A stat bassza el sajnos a jatekot 😞

Miért? Semmi olyan változásról nem tudok, ami komolyan érintene. Mellesleg az utóbbi idõben gyalogos pályán általában legalább 2:1-et nyomok, csak ugye az átlagot lehúzzák a kezdeti szárnypróbálgatások...

Me0w
Majd 1.1-tol megenzem az uj k/d-ket 😉

Jéé, naytman k/d-je pont annyi, mint az enyém 😊

Me0w
Haha 😊) Nekem 8, csak vegigneztem az oldalt - bele is zavart a tankcsapdaba valami buzi midizene - es neztem hogy alt. 1 alatti K/D-k vannak. Kiveve persze paran...

De gonosz😄😄

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

0.x K/D-s emberek nélkül nem lennének 1.x 2.x stb emberek, BF2-ben nem is számít igazán nem csak a fragekkel lehet segíteni a csapatot😛

Me0w
Gratulalok sikerult az osszes ilyen 0,6-os K/Ds embert osszegyujtened 😄DD

vgez
Hi
koschwarz, =SAC=PocoK, =SAC=Kari függõleges helyzetû képet ide! [email protected] <#integet2>
köszönöm
http://www.bf2s.eu.tt/
-=vgez=-

Me0w
A magyaritas miatt

Running
A kedvencem akkor is az mikor a 6 ember 3 helikopterrel indul neki. Ilyenkor aztán eldurran az agyam. Fõleg mikor a csapattag fele pilótának hiszi magát, de csak arra képes hogy lelövesse magát. Persze akik jók, azokkal felváltva lehet repülni, de a legtöbben elismerik ki a legjobb.😊

Crem
ez olyan csapat volt, hogy le kellet szálnom elé, hogy máshová ne menjen csak egy választása legyen, hogy beül!😄DDDDDDDDDDDDD

Egyébként a fõbázison várták az ellenséget... szal...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

BurnBaby
amennyiben le lehetne zárni, ugye. tehát a ranked kivételével bármelyik szerver megfelelhet a céljaitoknak 😊

www.battlefield.hu

Running
19:00 ÓRA KEZDETTEL KEZDÕDÕ HATALMAS HÁBORÚ AZ ALAP BF2 VÁROSI PÁLYÁKON FOG ZAJLANI, csak késõbb jönnek a CUSTOM MAP-OK. AKIKNEK HIÁNYZIK, TÕCCSÉK LE!

Running
Lehet ezen javítani! Figyelmezteted õket mivel menyjenek, ha nem akkor kick, a nem a helibe spawol, akkor szintén szólsz, majd kick, ha kiugrik a gépbõl, szólsz, majd kick.😊 Hatékony fegyver a lámák ellen.

Látom te is csak arra vársz, hogy a szádbarepüljön a sültgalamb. Igy ne csodálkozz, ha kevesen vannak a szerveren.
A ti szerveretek pont a custom mappok miatt esett ki.
De majd ha lesz egy kis idõm áttanulmányozom azokat a mappokat.

-tRs-Landor

alma2
En a magyaritasra fognam 😊

szerintem

alma2
csinaljal mar egy screenshotot, ha ennyien vannak, ezek olyan hihetelen nagy szamok 😊
de este lehet, hogy felnezek 😊

szerintem

Crem
miért?😊

Clan Sweepen- a 120-ból nem jöttünk ki! Valamit ki kell találni, hogy legalább 1 qrva zászlót elfoglaljunk!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?