Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az SG szerverre.
És igen, lost village is van rajta.
Holdpro
Melyik szerverre ?
Lost village van valahol ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Ja, köszi mindenkinek a játékot :) Hogy miért kezdett el lagolni 18 player felett, azt nemtom. De utána 10 playerrel Al Khafjin megint nem volt semmi gond.
Ráadásul mikor a múlt héten toltuk 16-20-an, akkor nem volt lag. Szal passz.

Csak kár, hogy a 20 emberbõl kb 10 vette csak a fáradságot, hogy letöltse a custom mapokat :) Pedig állati jót gémeltünk utána még Al Khafjin.

Remélem pénteken is leszünk ennyien, akkor majd El Alamein is bentlesz már :)
Wow, thx :) Már megy is fel a szerverre.
uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Zoomja miatt jobb messzire, közelre meg a sorozat miatt gáz. Nem a lost-ra meg az ilyenekre kell gondolni.<#zavart1> A dögös kinézettel még senkit se tudtam lelõni. <#vigyor2>

Jackhammer

A legjobb unlock az egész gémben az AT streetsweeper <#eljen>
Csak az a bug ne lenne hogy a tárazást nem lehet megszakítani :(

A jakhammer is jó lenne de a 7-es tár kevés, én pl úgy emlékszem hogy ezeket 12-es tárral használják de mindegy

Sztem jó az unlock, dögösen néz ki jobb a zoomja és elég csak egy fegyvert megszokni akármelyik oldalra kerülsz használhatod :)

Messzire jó de közelre nem? <#fejvakaras><#idiota>

Running
Ja ez jó megoldás és hasznos. A medic unlockját nagyon vártam, de szerintem egy kalap szart se ér. Legalábbis én ott hagytam abba a dolgot, mikor közelrõl senkit se tudtam lelõni vele és kb 20x haltam meg. Messzire jó, de mediccel ki lõ messzire? Szóval én az alap fegyvert használom.

AT-vel nem voltam sokszor mert nem tudtam vele eltalálni senkit, kb 2 hete világosított fel valaki, hogy a kilõtt rakétát lehet irányítani. Azóta ha kell azzal is megyek. :)

koschwarz
újabban énis assaultozok, kezdõként természetesen medic voltam, majd support (unlockoltam a PK-t, elég erõs :) ), majd az antitankoztam, mert rohadtul idegesített, hogy soxor valaki egy APC-vel ki tudja irtani a fél bandát, mert mindenki b@szott AT-ként visszajöni (aztán rászoktam), most meg assaulttal nyomom. de mennyivel jobb az AK, mint az M16-os, egyszerûen érezhetõ különbség van erõben és pontosságban is. hiába, a jó öreg AK...

na mindegy, azt én se szeretem, amikor a csapattársat nem tudom éleszteni. egyébként mennyivel jobb a medic unlockolhatója? 1x-2x kipróbáltam, mikor medicet élesztettem a saját kitjével, de annyira nem voltam elájulva tõle.

ja, az tök jó volt, 2x-3x megcsináltam már tök ismeretlennel, hogy medic volt, lelõtték, felélesztettem a saját kitjével, majd egy közelben lévõ másik kittel kicseréltem a medic-kitet, mire a felélesztett fazon odament, kicserélte az én eredeti kitemet a saját eredetijére, én meg visszaszedtem a sajátomat. ez kb. 5-10 mp volt. és így mindenki hepi volt :)

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Running
Miért nem szedtétek le a pályákat? Utálom a custom mapokat, de most azokon is szuper volt és jók is voltak...
Ja hát voltak gondok, többször volt az, hogy váltok fegyverre mondjuk késrõl, erre lag miatt erre visszaugrik késre és ezt kb 3x, 4x, na ilyenkor kezdek menekülni.<#circling>

Tegnap játszottam elõször assaulttal hosszabb ideig. Nemrég unlockoltam a G3-at, azért még szoknom kell a fegyvert, meg azt is hogy nem tudok gyógyítani, több hulla mellett mentem el szomorúan.

erdos
Mellesleg azért az egyik CB-s kollega kellõképpen hülyét csinált belõlem vagy 4-5* :D Nem tudtam meglepni sose, szuperül csinálta.. :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Az elején szépen ment a szerver, utána kezdett lagzani nagyon. Ott szaladtál elõttem, egy tárat lõttem a hátadba és észre sem vettél :D Gondolom visszafelé is így volt... :-) De tényleg jó móka volt, de vhol olvastam hogy szerveroldali mod lesz és nem töltöttem le a pályákat sajna így kiszálltunk... :-(
Borg egész ügyes kommander na, jut eszembe. De azért jól esett néhanéha lelõni :D

Running
Veletek kergetõztünk a kövek körül abban a hatalmas lag viharban?? Az mekkora volt már, mindenki lõtte a másikat de alig találtuk el egymást a lag miatt, csak futkostunk körbe-körbe...<#vigyor2>

koschwarz
lehet hogy ezt már kérdeztem valamikor?...

koschwarz
mi ennek a híres f2k szervernek az IP címe nekije??? most már télleg kipróbálnám, milyen nem ranked-en a csapatszellem...

ehhez a szerverhez kellenek a custom mapok is, ugye?

PocoK Bf2
Én a Bf 1942-ben CTF-t jáccottam, mindíg külföldi szerveren(általában angol) Ott rengetegen "csapatjátékot" jáccottak. A zászlóhordozót követtünk jeep-el egészen a mi zászlónkig, ha meghalt azonnal felvettük és folytattuk tovább. Volt, hogy 4 ember vitte a zászlót mire "haza" értünk vele. Az volt az igazi csaptmunka!! Mikor a zászlót körberakták "c4"-el akkor én vágtattam elöl, felkaptam "bumm" meghaltam de a "haver" felkapta és már tudta is vinni!! Az volt az igazi!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Hááááhááááhááááááá. Ez így van, habár én csak ritkán találkozom magyarral. Csapatszellem nuku, összetartás nuku, anyázás maximumon.

Running
Tegnap jól játszottatok nagyon, a csapatmunkátok sokkal jobb volt mint a mienk, ezért sokszor felmorzsoltatok minket...de azért Running papa leszedett titeket párszor. :) Az arány legyen 2:1 javatokra a jobb csapatmunka miatt.
Gyertek pénteken és akkor meglátjuk.

Azért köszi h tegnap felnéztetek, nagyon örültem nektek.

Crem
Mellesleg igen érdekesek vagyunk mi magyarok is úgy álltalában egymással.

Találkozok egy magyarral egy külföldi szerveren (teddy666hun) Mivel senki nem használta a harci helit gondoltam elviszem. Nagynehezen bekönyörgöm a srácot. Mikor látom a hun jelzést még örülök is neki!:) Persze nem valami nagy gunner, de legalább használják. Mikor lelõnek minket és más ûl be a helyére beírja, hogy "anyád"....

a másik szösszenet: Kubra Dam ! Elfoglalja a squadom a repteret. Az ellenség már jön is 1 apc-vel 1 tankal és egy helivel. Jano79 : beméri a két páncélost. Repülõvel elöbb a tankot majd az APC-t kidobom. Jelöli a helit. Kilövöm de a roncs (vagy esetleg az utolsó rakéta eltalálja) erre megbüntet...
És még közli is, hogy egy láma vagyok.

összegezve: nem hazudtoljuk meg magunkat se itthon se külföldön.

természetesen tisztelet a kivételnek!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
ez semmi!:)
Tegnap KID1992 nevû játékos repülõvel volt commander! Ha el szerettem volna vinni a repülõt ott ugrált elöttem!:)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

erdos
Így néminemû tapasztalattal 5 az 1 -hez az RDHA-ra... :P
No ki tartja? :-)

erdos
Akkor mért nem dobtok egy msn-t? Mi mindig jáccogatunk és elég jó xderbiket nyomtunk ezelõtt is...

Running
SG ellen ki lehet állni. Pénteken lesz egy meccs, ha gondoljátok gyertek! Jöhettek ellenünk amennyien vagytok, Borggal ketten szétszedjük a fejeteket...<#taps>

joebacsi
mostanában kezdjük magunkat összerendezni, kicsit elpuhultak a srácok a nyáron, de jövõhéttõl már meccsezgetünk, aztán lassan visszaszokunk a heti 2 meccsre. De mivel még 0 meccstapasztalattal rendelkezünk, ezért elõbb pár hasonló cipõben járó csapattal kicsit kigyúratjuk magunkat...aztánmajd kaptok :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

dronkZero
"a többiek mennek oda, ahol szabad jármû van és/vagy biztonságos."

Én annak már örülnék, ha mindig, minden jármûnek lenne gazdája publicon is. Hiába szeretek medic lenni legjobban, az üres tankok, APC-k iszonyatosan idegesítenek. (T.i. az ellenség nemcsak elviszi, de el is foglalja vele a zászlót) Ezért unlockoltam elõször a Jackhammert, nem a távcsöves medic-cuccot. Ennek ellenére majdnemhogy utálok tankozni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

alberto 15
ezt nézzétek,
az a köcsög kommander elbújt fent a tankal.
<#boxer><#mf3>, de úgy kirúgták ezért, hogy csak na <#eljen><#worship>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

dronkZero
Jahhajjaj, ne is mondd. Egyelõre létszám-, illetve ellenfélproblémákkal küszködünk. Azt pl nem is értem, hogy ellenetek miért nem játszunk minden héten.

Tényleg, van egyáltalán kis hazánkban 16vs16ra képes klán? (Mi sem vagyunk ennyien, de szvsz ez lenne a cél)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

joebacsi
hát akkor? :)
minek törödsz a publik agyatlansagaval, ha ott vannak a warok? :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jaja, szerencsémre az eX klán keblére fogadott... :)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

joebacsi
Bár senkit nem érdekel, azért elmondom, hogy én úgy álltam neki anno, mint bf42-nek, hogy csapatjáték, és elsõdleges szempont, hogy a csapat gyõzzön. Természetesen igen hamarosan csalódtam ebben, hiszen kevesen játsszák ilyen szemlélettel a játékot, és a *szom televolt, hogy bejön egy tank a bázisunkra lelõ 3 embert, és csak én spawnolok oda vissza AT-ként, hogy próbáljam védeni a bázist, a többiek mennek oda, ahol szabad jármû van és/vagy biztonságos.

klánozol é?

Á soha nem adnám fel a hagyományos egeret imádok belegabalyodni a kábelbe <#idiota>

hmmm köszi asszem ez lehet a gond <#eljen>

Stotoo
bug, ha ugy halsz meg hogy he vagy kozelitve, ilyenkor ujra vedd elo azt a fegyvert, kozelits be, majd vissza es tadaaa megjavult

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Rusid
Lemerült az elem? :)

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Ja és kisjimmy bekaphatod te szerencsétlen détékás hülyegyerek :P

Az mitõl lehet hogy újabban az egér néha beakad és szinte lehetetlen fordulni vele?
Furcsa de csak akkor csinálja ha gyalog vagyok jármûben soha. <#help>

Én sem nagyon játszom magyar szerveren....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Azt most is hallani, ha a másik csapatból valaki medikért kiabál.
Néha odamegyek és belebámulok ilyenkor a lelõtt ellenfelem arcába. <#nyes>

Minden jog fenntartva!

<#eljen> <#nevetes1>

-tRs-Landor

A szerveren már most is vannak kb 5-en, szal aki jön a 7órás gyakra, az már gyûlhet is befele :)

karkand,nanhai,al khafji,masthuur,wake lesz a sorrend
Lesz! Ma este is 7kor, meg pénteken is.

25-étõl pedig indul a mapcycle kiszavazás, ahol lehet voksolni, hogy mely mapok menjenek, és melyek ne.
1: lol
2: A BIOSban a FW off nem fog segíteni, az csak az némely high-end ati kártyán segít. Vegyél még 1 giga ramot és majd rájössz... ;>

-tRs-Landor

A 6800LE-nél még a 6600GT is gyorsabb, szal mindegy te hova sorolod, még a középkategóriát is alig üti meg ma már :)
PocoK Bf2
Mémetül nem beszélek csak angolul, de azt is megértik a németek(általában). De egyedül nem szoktam menni majdnem mindíg magyarokkal vagyok ott. Meglepõen sok a magyar a német szervereken.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Pharaoh
Sajnos nagyon kevesen használják a mici-t, pedig az egy plusz-t ad a játékhosz

sajnos nem sok van, de én optimista vagyok, szerintem egyre jobb lesz játszani a hazai szervereken is, ha többen megértik a játék lényegét :)

Pocok te beszélsz németül, hogy tûröd a nyelvüket? A múltkor bejött két német srác az egyik magyar rankre, pontosabban már bent voltak, egy ötös csopban, ahová bementem. nagyon durván nyomták, folyamatos párbeszéd, hangosan. Magyarok nem beszéltek. nagynehezen bekérdezek két haragos die nicht längerzürden kraftizé között, hogy van-e magyar. semmi válasz :)

khumbula

Az mókás lenne. Fûben lapuló ellenséges sniper mögé odaosonni, majd a fülébe ordítani: "BUMMM HEDCSÁT" :)