Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igen, lost village is van rajta.
Lost village van valahol ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Ráadásul mikor a múlt héten toltuk 16-20-an, akkor nem volt lag. Szal passz.
Csak kár, hogy a 20 emberbõl kb 10 vette csak a fáradságot, hogy letöltse a custom mapokat :) Pedig állati jót gémeltünk utána még Al Khafjin.
Remélem pénteken is leszünk ennyien, akkor majd El Alamein is bentlesz már :)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Csak az a bug ne lenne hogy a tárazást nem lehet megszakítani :(
A jakhammer is jó lenne de a 7-es tár kevés, én pl úgy emlékszem hogy ezeket 12-es tárral használják de mindegy
AT-vel nem voltam sokszor mert nem tudtam vele eltalálni senkit, kb 2 hete világosított fel valaki, hogy a kilõtt rakétát lehet irányítani. Azóta ha kell azzal is megyek. :)
na mindegy, azt én se szeretem, amikor a csapattársat nem tudom éleszteni. egyébként mennyivel jobb a medic unlockolhatója? 1x-2x kipróbáltam, mikor medicet élesztettem a saját kitjével, de annyira nem voltam elájulva tõle.
ja, az tök jó volt, 2x-3x megcsináltam már tök ismeretlennel, hogy medic volt, lelõtték, felélesztettem a saját kitjével, majd egy közelben lévõ másik kittel kicseréltem a medic-kitet, mire a felélesztett fazon odament, kicserélte az én eredeti kitemet a saját eredetijére, én meg visszaszedtem a sajátomat. ez kb. 5-10 mp volt. és így mindenki hepi volt :)
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Ja hát voltak gondok, többször volt az, hogy váltok fegyverre mondjuk késrõl, erre lag miatt erre visszaugrik késre és ezt kb 3x, 4x, na ilyenkor kezdek menekülni.<#circling>#circling>
Tegnap játszottam elõször assaulttal hosszabb ideig. Nemrég unlockoltam a G3-at, azért még szoknom kell a fegyvert, meg azt is hogy nem tudok gyógyítani, több hulla mellett mentem el szomorúan.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Borg egész ügyes kommander na, jut eszembe. De azért jól esett néhanéha lelõni :D
ehhez a szerverhez kellenek a custom mapok is, ugye?
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gyertek pénteken és akkor meglátjuk.
Azért köszi h tegnap felnéztetek, nagyon örültem nektek.
Találkozok egy magyarral egy külföldi szerveren (teddy666hun) Mivel senki nem használta a harci helit gondoltam elviszem. Nagynehezen bekönyörgöm a srácot. Mikor látom a hun jelzést még örülök is neki!:) Persze nem valami nagy gunner, de legalább használják. Mikor lelõnek minket és más ûl be a helyére beírja, hogy "anyád"....
a másik szösszenet: Kubra Dam ! Elfoglalja a squadom a repteret. Az ellenség már jön is 1 apc-vel 1 tankal és egy helivel. Jano79 : beméri a két páncélost. Repülõvel elöbb a tankot majd az APC-t kidobom. Jelöli a helit. Kilövöm de a roncs (vagy esetleg az utolsó rakéta eltalálja) erre megbüntet...
És még közli is, hogy egy láma vagyok.
összegezve: nem hazudtoljuk meg magunkat se itthon se külföldön.
természetesen tisztelet a kivételnek!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Tegnap KID1992 nevû játékos repülõvel volt commander! Ha el szerettem volna vinni a repülõt ott ugrált elöttem!:)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
No ki tartja? :-)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Én annak már örülnék, ha mindig, minden jármûnek lenne gazdája publicon is. Hiába szeretek medic lenni legjobban, az üres tankok, APC-k iszonyatosan idegesítenek. (T.i. az ellenség nemcsak elviszi, de el is foglalja vele a zászlót) Ezért unlockoltam elõször a Jackhammert, nem a távcsöves medic-cuccot. Ennek ellenére majdnemhogy utálok tankozni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
az a köcsög kommander elbújt fent a tankal.
<#boxer>#boxer><#mf3>#mf3>, de úgy kirúgták ezért, hogy csak na <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Tényleg, van egyáltalán kis hazánkban 16vs16ra képes klán? (Mi sem vagyunk ennyien, de szvsz ez lenne a cél)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
minek törödsz a publik agyatlansagaval, ha ott vannak a warok? :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
klánozol é?
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Furcsa de csak akkor csinálja ha gyalog vagyok jármûben soha. <#help>#help>
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Néha odamegyek és belebámulok ilyenkor a lelõtt ellenfelem arcába. <#nyes>#nyes>
Minden jog fenntartva!
<#nevetes1>#nevetes1>-tRs-Landor
karkand,nanhai,al khafji,masthuur,wake lesz a sorrend
25-étõl pedig indul a mapcycle kiszavazás, ahol lehet voksolni, hogy mely mapok menjenek, és melyek ne.
2: A BIOSban a FW off nem fog segíteni, az csak az némely high-end ati kártyán segít. Vegyél még 1 giga ramot és majd rájössz... ;>
-tRs-Landor
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Pocok te beszélsz németül, hogy tûröd a nyelvüket? A múltkor bejött két német srác az egyik magyar rankre, pontosabban már bent voltak, egy ötös csopban, ahová bementem. nagyon durván nyomták, folyamatos párbeszéd, hangosan. Magyarok nem beszéltek. nagynehezen bekérdezek két haragos die nicht längerzürden kraftizé között, hogy van-e magyar. semmi válasz :)
khumbula