Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PocoK Bf2
Én már kinéztem magamnak ezt (SAMSUNG 19" TFT MONITOR 930BF) a TFT-t, de többen mondták, hogy nem tuok majd jáccani vele. Igaz ez?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

alma2
mar regen ajanlottam itt, de nem igazan erdekelte a nepet... sot igy az otodik resz utan nem egy nagy durranas, persze akik mesztelen csajok helyett inkabb amerikai dzsippeket nezegetnek, azoknak ajanlott 😊

szerintem

PocoK Bf2
ok! köszi

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

alberto 15
sajna már én is alíg játszok 😞
elmúlt a nyári jó élet 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Egy reinstallal megoldódott a probléma...
Danee
mien GS gyereket??

Danee
nekem nem tom mikor lesz meg a sergeant.... valószinûleg jó sokára... nyár óta csináltam vagy ezer pontot szvsz... szoval ez van 😊
Nekem fontosabb dolgaim is vannak mint abf (nem kifigurázni😊)

alberto 15
ez jó 😊

Nem pont a játékhoz kapcsolódik, de augusztustól
megy az Over There amerikai sorozat Irakról.
Pontosabban egy szakaszról szól, viszont eléggé véres
és drámai.

http://www.tv.com/over-there/show/16443/summary.html

http://www.mininova.org/get/80469 - Torrent

http://new.picasa.hu/subs.php?cimafilter=Over There - 1x01 - Pilot (XVID-JFKXVID)

Holdpro
Én meg többszõr járok úgy hogy látom fut valaki a tank felé , gondolkodom nekem kell-e a jármû.. végül én pattanok be elsõnek, gyerek a tetõmön a fegyver felforrosodásáig lõ, tudatja velem hogy nem tetszik neki a dolog.. következõ pillanatban közösben megjelenik XY pls kick SilverMoon.. másik pillanatban a BF2 szerverválasztó táblázatát nézem az ide és oda sem megyek sok szerver listával <#nevetes1>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Beers
Jobb ha nem tudod 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Pharaoh
Ki ez a GS?

Rusid
Mondjuk azt tudnám értékelni ha ezt a gs gyereket kitiltanák a magyar rankedekrõl.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

csomó ilyen haverom van, akiknek minden vágya celebekkel dugni... soha nem értettem. játékkal viszont én is álmodtam már: c64 - Elite - én vagyok a galaxis rettegett istencsászár kalóza 😊 jó volt.

khumbula

TDC Geronimo
Hát ez naggggyon nagy 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A mai nap több tanulsággal szolgált számomra. Egyrészt rájöttem hogy harc közben, gégemikrofonnal a fejemen nem igazán lehet hatékonyan vacsorázni. Szerencsére a mikrofon szivacsa könnyen tisztítható. Másrészt rájöttem hogy a kitüntetések hajszolása értelmetlen dolog. A legnagyobb elismerés amit egy katona kaphat, az az ha 'GS' harcostársunk KICK VOTE-ot indít ellene. A legjobbak közül ma többen is megkapták az érdemrendet a Ranked I-esen, ezúton is szeretnék gratulálni nekik. Remélem egyszer én is méltó leszek a díjra.

Méghozzá elég fantáziadús 😊

khumbula

Cobra.
Át kell írni a config file-t, mert abban még a crt frissítése van.
Illetve át kéne, én nem találtam olyan video.con-t, amiben a beállításaim lennének <#conf>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hi!Most csréltem le a régi monitoromat lcd-re és most nem indul a game.
Olvastam a faq-ban az erre vonatkozó infót,de én akármit bûvészkedek a refresh rate-el akkor sem indul.Valaki tudna segíteni?
Boxer HUN
Én úgy gondolom, hogy ha korábban volt "foltozva" (javítva), pláne ha többször is, sebezhetõbb, mint újkorában... De hát ez csak egy teória. 😊

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Holdpro
Inkább az ellenfél volt jó <#taps>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Running
Hát én ma nagyon hernyó voltam! 😊 Dehát gondoltam hogy este se lesz jobb, ha már dél körül is ótvar voltam.

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A JÁTÉKOT!

A KÖVETKEZÕ IDÕPONTOK: HÉTFÕ, SZERDA, PÉNTEK 19:00, majd bereklámozzuk.

mrteo
Sziasztok!
Miért van az, hogy egy teljesen ép tankot egyetlen lövéssel szét tud lõni egy másik tank?
Van olyan pontja a jármûveknek, amit ha eltalálunk hamarabb szétesik?
Többször jártam úgy ranked serveren is, hogy elõbukkant egy tank belém engedett egyet, és már néztem is, hogy hány msáodperc múlva éledek fel..

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

JO VOLT MINDEN KINEK GRATULÁLÓK

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Holdpro
Többek közt én voltam az egyik szerencsés 😊
Hozzáteszem Zsadnok vagy 4x elgázolt 😛

Mai estén megvolt a 4. TK-m is, szal ideje aludni 😄D
Mondjuk mindegyik pályát nyertük, és mindig 1-3 helyen voltam a listában, de azért amikor fritzet 3km-rõlegy potya lövéssel szedtem ki tankostul... Ami még nem is lett volna gond, ha nem az én csapatomban van 😄
How not to be seen (AVI,46 M😎
(forrás: www.hardwired.hu)

alberto 15
na
megvan a Sergeant rang
1 körbe már 110 pontot összeszettem😊

PocoK Bf2
<#wink>

Holdpro
Milyen map megy mert kivágott hogy nincs olyan mapom..

leveskocka
mit vigyorogsz,vazze😊
😊

igen kell update
Nem baj jösz késöbb

Crokin
Jóvan na, szarul jár az órám 😊

Repatarurgyán

Holdpro
Ha az update is kell nem leszek bent 7re..

uHs Gerzson
Még van 7 perc hovva siet én is megyek mert a természet hív ,)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Crokin
Na? Egyedül vagyok, így nem olyan izgi 😊

Repatarurgyán

Holdpro
SG BF2 Mappack v1 149 mb mindjárt lentvan
Kell az update is ?

alberto 15
😄DDDDD

uHs Gerzson
Gyurunk vazzeee? Gyurjunk 😄DDDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Délután 3 körül rágyúrtam külföldi rankeden a gyalogosharcra, hogy ász legyek estére, erre elértem kb 0.2 K/D arányt. Akkor öltem csak, mikor megbotlottam és véletlenül meghúztam a ravaszt.

mNzJean
ok akkor felnézek

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Nem lesz. Nincs szükség rá. Van high ping kicker, ami a külföldieket úgyis távol tartja.
mNzJean
pass lessz a serverre?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

BF2: How not to be seen
Aki ismeri a Monty Python-t és feledhetetlen mai napig örökzöld brit fekete humorú skecsjeiket annak bizonyára ismerõsen csengnek a következõ szavak: "In this picture we cannot see Mrs. B.J. Smegma of 13 The Cresent, Belmond. Mrs Smegma will you stand up please?" Nos eme skecset feldolgozták leleményes Battlefield 2 rajongók és videó formájában közétették. Erre tessék...
BF2: How not to be seen videó

Nagyon lol szedjétek 😄

http://thenamelessphoto.com/

uHs Gerzson
Tudod hogy nem szabad reklámozni? Mert ha nem majd meglátod miután kapod a büntetöpontokat és a banokat.

leveskocka
ez a magyar I. allandoan kapcsolati problemakkal kuzd .nem hiszem,hogy nalam a baj,mert a nemet szerverek kivaloan mennek...pedig jot kuzdottunk,az elobb csak 1-0-ra kaptunk ki😊de igy nem lehet jatszani...
<#banplz>

Minden jog fenntartva!

mivan a másikban betellett az sql ?
ugye ez nem beszólás mert akkor már bannolhatsz is onnét 😊))))))))
ja hogy nem is mehetek oda mert magosról teszek a statomra ami nincs is 😊))