Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a másikat technikai okok miatt töröltem
mostmár ez lesz az.
plz regeljetek és írjatok
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
jovan 😊)
de ez szvsz nem war vagy a bf2-nél már a public hentet is warnak hivják? 😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
<#violent>#violent><#phone>#phone><#wink>#wink>
BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERÕSEK EZEK A DOLGOK?
GYERE TE IS, JÁTSZ AZ
KEZDÕ TÉRKÉPEK:
1.El Alamein
2.Strike
3.Nan nai
4.Khafji
Ne feledje Senki ma Hatalmas WAR LESZ!!!!!!!!!!!!!!!
MINDEN MAPOT LE TÖLTENI!!!!!!!!!!!!!
SG szerver
HAvalaki nem tudja hogy tegye be a mapokat irjon
Mapok itt vanak
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ott 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nekem nagyon bejön
és szinte azzal szettem össze 10000 pontot 1 hónap alatt
jejeje <#idiota>#idiota>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
pedig már naon kéne a g36c
szerintem
szerintem
<<Beszótá?! 😊 >>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Én is kérdezek: Driver special abality-t mennyit kapok, ha egy teli bh-val tolok egy hátraszaltót 2 épület között, és pont a zászlóhoz érkezek meg (persze épségben)? (És mennyi TK-t a mûvelet közben kiugrott gyenge idegzetüek elütéséért?) 😊
<<szólt a Nagytestvér>>
P I. 77 MHz, 16 MB RAM, 12*CD-drive, 5,25\" Floppy, 14\"Commodore monocrome broáf
bar en se tudom mindet.
sot, ha BH-t, itt mi minden csapatszallitora hasznaljuk, mert kenyelmes, vagyis konkreatan a masik ket fel ugye total mas nevu, tipusu helikkel repul, de megis csak BH-zuk oket.
de ha azt irod "ketszemelyes heli", maris mindenki tudja mire gondolsz.
Mar csak az nem tiszta elottem, a szokincsedet akarod boviteni, vagy valami szaftos storyt fogsz elmeselni, ha minden szo megvan hozza ? 😊
szerintem
kezd kiforrni a tudas bizonyos emberekben, igy uj kihivasokat tamaszt eled.
ez jo ebben az egeszben, persze csak azoknak akik nem felnek a kihivasoktol 😊
szerintem
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
legalábbis tankkal leszedni foglalás közben --> sok frag + flag defend ,)
www.battlefield.hu
Tenyleg nem tul erosek, egyre jobban erzem azaz igaz aki azt mondta, egyszeruen letojjak az emberek, hogy repked-e vagy sem.
BH
szerintem
szerintem