Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guer
<#levele>

alberto 15
itt a megújúlt bf2csevegõ
a másikat technikai okok miatt töröltem
mostmár ez lesz az.
plz regeljetek és írjatok

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

uHs Gerzson
Én azt nem tom de war az kessegtetöbb reklámnak hangzik mint a publick csata 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Guer
<#hehe>
jovan 😊)
de ez szvsz nem war vagy a bf2-nél már a public hentet is warnak hivják? 😄

uHs Gerzson
Na most már peace mert ha nem wart inditok 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Guer
amugy még mindig nem war 😊

uHs Gerzson
Semmi gond találkozunk a pályán 😉

Bocsi téleg 😊 Ma SG SZERVERÉN WAR Én ott leszek.

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Guer
amugymeg azt azért nem mondanám hogy war
az azért picit más kategoria 😊

uHs Gerzson
Gondolom én amugy fürkészem az oldalakat az új pályák miat és néha elfelejtem öket letörölni miután megnéztem 😄DD

Guer
lál

Bisztosra kell meni mert szerdán is azért letünk kevesen mert a sok ember szabásu elfelejtete letölteni a mapokat
<#violent><#phone><#wink>

uHs Gerzson
Azt én linkeltem be 😉

Vanak ujak pl. El alamein

uHs Gerzson
Már 2 hete fent vanak a gépen 😄DDD

MINDEN MAPOT LE TÖLTENI!!!!!!!!!!!!!

uHs Gerzson
Végre én is tudok jönni 😉 <#eljen>

FIGYELEM, FIGYELEM!

BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERÕSEK EZEK A DOLGOK?

GYERE TE IS, JÁTSZ AZ KLÁN TAGJAIVAL ÉS LEHET BENNE RÉSZED, VÁRUNK MINDENKIT PÉNTEKEN (szept 23) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!

KEZDÕ TÉRKÉPEK:
1.El Alamein
2.Strike
3.Nan nai
4.Khafji

Ne feledje Senki ma Hatalmas WAR LESZ!!!!!!!!!!!!!!!
MINDEN MAPOT LE TÖLTENI!!!!!!!!!!!!!
SG szerver
HAvalaki nem tudja hogy tegye be a mapokat irjon

Mapok itt vanak

dronkZero
És akkor mi va'!? Beszó'sz? Beverem a pofádat! Különben sincs igazad, he! <#mf1>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

köcce

joebacsi
fórum fõlapján van egy olyan hogy "Fórum menü -> Beállítás"
ott 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

srácok h lehet ilyen animácíót v képet betenni a nevemhez?

lol😊

alberto 15
😄

joebacsi
azért infúziót cseréltél néha játék közben? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

alberto 15
15000 ponttól 25000 pont-ig úgy csinálta, hogy valakitõl mindíg elcsórtam a g36c-t
nekem nagyon bejön
és szinte azzal szettem össze 10000 pontot 1 hónap alatt

hát ja!nekem 3 accaountom van egyes okok miatt és pl ennél 6000 pontom van és most tart a felénél csak a fokozat!!pedig 10 500-nál adja<#wow1><#wow1>

És gondold át mégegyszer a g36 nem egy nagy durranás 😊

Mert ha végre meglesz akkor unlockolhatod a többit is!
jejeje <#idiota>

alberto 15
lol
most szedjek össze még 1000 pontot?

megkapod majd 26 000-nél sztem!

0Fritz0
Még jó, hogy az elsõ 25000 pontig kibírtad nélküle valahogy... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

alberto 15
megvan a 25000 pont, de még se rangot, se unlockot nemkaptam
pedig már naon kéne a g36c

alma2
Eroszakos ? egy nyamvadt vertocsa sincs az egesz jatekban, ami kicsit szinesebbe tenne a falakat 😊

szerintem

alma2
ahh en csak egy ismeretlenes egyenletet tudok megoldani.Ebben a kerdesedben legalabb ket ismeretlen "szo" van szamomra, tehat passz a valasz, vagy nincs megoldas 😊

szerintem

0Fritz0
Mi alapból vagyunk ilyen agresszorok és nem ez a kis barbi-gém tett minket ilyenné. <#hehe>

<<Beszótá?! 😊 >>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

😄

Én is kérdezek: Driver special abality-t mennyit kapok, ha egy teli bh-val tolok egy hátraszaltót 2 épület között, és pont a zászlóhoz érkezek meg (persze épségben)? (És mennyi TK-t a mûvelet közben kiugrott gyenge idegzetüek elütéséért?) 😊

ne játsszatok túl sokat ilyen erõszakos lövöldözõs játékokkal. mert ti is ilyen agresszívak lesztek.

<<szólt a Nagytestvér>>

P I. 77 MHz, 16 MB RAM, 12*CD-drive, 5,25\" Floppy, 14\"Commodore monocrome broáf

alma2
ajanlanam figyelmedbe, hogy surun olvassad bal felul a jatekban a betuket, ha lelo valaki, es akkor szep lassan megtanulja az ember.
bar en se tudom mindet.
sot, ha BH-t, itt mi minden csapatszallitora hasznaljuk, mert kenyelmes, vagyis konkreatan a masik ket fel ugye total mas nevu, tipusu helikkel repul, de megis csak BH-zuk oket.
de ha azt irod "ketszemelyes heli", maris mindenki tudja mire gondolsz.
Mar csak az nem tiszta elottem, a szokincsedet akarod boviteni, vagy valami szaftos storyt fogsz elmeselni, ha minden szo megvan hozza ? 😊

szerintem

alma2
mostanaban van egy ket tankos, aki le tud loni siman harci helivel, pedig aztan en sose allok le egy pillanatra sem vele...
kezd kiforrni a tudas bizonyos emberekben, igy uj kihivasokat tamaszt eled.
ez jo ebben az egeszben, persze csak azoknak akik nem felnek a kihivasoktol 😊

szerintem

jahh, akkor kérdezek tovább is :-) a kétszemélyes heliknek mi a neve?

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

hát köszönöm! Nehezen esett volna le nekem magától. Gyakorlatilag foggallmam sincs milyen jármûnek mi a neve.

BurnBaby
egy nagy probléma van vele - 6 emberrel 1 perc alatt 2-3 zászlót is befoglal. ne tegye! 😊 amúgy én nagyon kedvelem a bh-kat!
legalábbis tankkal leszedni foglalás közben --> sok frag + flag defend ,)

www.battlefield.hu

alma2
Szegeny Bh tok esetlen a jatekban, ezert erositeni kellen rajta, hogy legalabb igy nezzen ki 😊
Tenyleg nem tul erosek, egyre jobban erzem azaz igaz aki azt mondta, egyszeruen letojjak az emberek, hogy repked-e vagy sem.
BH

szerintem

BurnBaby
ill a black hawk-é is ,)

www.battlefield.hu

alma2
De szerintem a szovegkornyezetbol annyira egyertelmu, ha olvasod a forumot, hogy csak na. ha mas nem leglabb annyi valami nagy repulo dolog amiben 6 ember is elfer, sok ilyen meg nincs a jatekban 😊

szerintem

alma2
😊

hat ez tenlyeg nem egyszeru kerdes 😊
Black Hawk...

szerintem

Running
A Béna Here rövidítése!

nno megkérdezem a fórum leglámább kérdését. Mi az a BH?

alma2
vilagjaro turank tegnapi helyszine egy norveg server volt.
1.nagyon benan jatszanak.
2.nem tudjak mi az a teambalance 19-31 aranyban nyomtuk.
3. teamkill nem volt
3. de nagyon jol neveltek, mert szidtuk oket rendesen, de senki nem szolt vissza soha 😊

szerintem