Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
-tRs-Landor
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szóval ilyen a tehetség?
Mi történt akkor? Halálra röhögted magad? <#mf2>#mf2>
-tRs-Landor
asszem most 2 hete hogy nem nyultam hozzá.
szerintem már azt se tudom ki ellenség és ki társ😊
Elastic An-usZ Boys

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
igen nagy tartalmat tervezek, amit ma és holnap meg is csinálok
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
csak a rangok, a szerverek, és a fórum menüpont van megcsinálva
a többit este
és nem fog elmenni a lelkesedésem!!
Elastic An-usZ Boys
csak az egyiket akartam kitörölni kiszedte minda 2öt
lehet geco skillezödök a forumon:
- hsz kick
- double hsz
😄DDD
Elastic An-usZ Boys
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Megvártam még mindenki beszáll, ráraktam 5 c4-et😊 Mikor már félpálya felé járhattak, bumm 😊
2. Az el alamein pálya szar volt, kipróbáltuk, legközelebb nem lesz, ennyi. Én is elõször játszottam rajta és elég is volt.
3. Hát ilyen az élet, egyszer szülecc, másszor halsz. Én akármelyik oldalon álltam, nem tapasztaltam ezt. Legközelebb majd szólsz oszt nem lesz.
4. Legközelebb ha több ember lesz valószínû az a pálya is értelmet fog nyerni egyébként meg a kiesett idõ közben volt a nagy játék, de mind1.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
köszi<#smile>#smile>
Tudna nekem vki mondani 'tört' szervert!<#conf>#conf> nagyon szeretném már multiba kiprobálni!de megvenni nemfogom<#lookaround>#lookaround>
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Hát nekem nagyon is az. 3x jobb, mint az m4.
Tegnap ennyire sikerült egy embert felbosszantani azzal, hogy 5x egymás után leszedtem a BH-jukat úgy, hogy zászlót sem tudtak foglalni.
Egy dühös ember
Természetesen beállt csapattársnak, és megpróbált szivatni engem....
-tRs-Landor
akkor en is leirom amit tapasztaltam.
El Alamein palya... akkor jott a nep, repulovel nekimehetsz a nagy semminek a palya szelen aztan felrobban, ez eleg vicces... palya suxxx.
Borg nagymester az 1x1-es fobazisra nyomkodta az artiellyt, fele annyian voltunk talan 4-en, megszuletni se lehetett.Mr idiota otes, beallt a bazisunk melle, es a megjeleno jarmuveket lotte heli repulo, bar Borg is igen jol erezte magat, hogy lelojje a a megjeleno embereket a fobazison, ott kempelt a tankkal.Mivel szinte mindig ugyanott szuletsz egy helyen, nem volt nehez dolga.aztan ahogy tobben lettunk jott a lag.semmit nem lattal, csak ugralo jarmuveket.ennyi eleg is volt elso korre.
par ora mulva visszamentunk wake island a palya vegere sikerult beesenem.Ismet kicsi csapatunkat beszoritottak az anyahajora, megszulettem, meg is haltam ketszer, mert egy ellenseg kempelt az anyahajonkon a commander kis epuleten.Bar nem tudom, hogy sikerult oda mennie.de nem nagyon zavartatta magat utana leszedtem.Repulozni ismet nem lehetett, mert csak "pillanatat kepeket lattal ugy laggolt/
Palya vege dragon walley.Ennyi emberrel ugyse volt ertelme, zaszlokat stb foglalni, igy fritzzel vivtunk heli csatat, amit igen jol vezetett, marmint egy heli csataban nagyon megallta a helyet 😊
Mar eszembe is jutott miert alliottam anno at a celkerszt szinet, mert ezen a palyan nem latszik a felhos egben, persze a hud szinet nem lehet, igy sok ertelme nem volt.Igy lehet erezni mi a realism mod, celkereszt nelkul nehez volt a moka 😊
szerintem