Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balintk
Itt vannak az én pontjaim : Bõvebben:link

balintk
Nézzétek meg a clánomat : www.skclan.fw.hu

Stotoo
Ez engem is erdekelne, nekem vodnikra van beallitva, igy amikor tankozok akkor lesöpröm az asztalt az egerrel 😊

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Az a gondom hogy a jármûirányítás érzékenysége nálam a tankra van beállítva ezért a Vodnik géppuskája pl túl gyors, nem lehet vhogy beállítani a különbözõ jármûveket egyenként? (lehet hogy nem vettem észre vmit)

Márpedig egy emberrel lefogni a BH-t igenis nagyon hasznos.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alberto 15
jaja
sokkal jobb, és pontosabb

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Ha még egyszer reklámozza, meg lesz az, hidd el.
<#levele> c4lamanak lenni szerintem nem tehetsegg..

-tRs-Landor

Stotoo
ez akkor poen ha nincs ff😊

Danee
felrobbantottam c4-es bombahelivel a leszedhetetlen teli blackhawkot 😊

joebacsi
majd beleun magától is 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Stotoo
vki bannolja mar ki

TDC Geronimo
Ott van egy másik gém mi? 😉

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

You were killed - YOU WILL RESPAWN IN: 13

Szóval ilyen a tehetség?
Mi történt akkor? Halálra röhögted magad? <#mf2>

-tRs-Landor

Danee
Frizt, a tehetség az ILYEN LOL 😄😄😄😄

Hatt
nem sürün forumozok szal nincs értelme😊 a játékkal pedig még ritkábban játszok😊
asszem most 2 hete hogy nem nyultam hozzá.
szerintem már azt se tudom ki ellenség és ki társ😊

Elastic An-usZ Boys

0Fritz0
Jah, tehetségesek vagyunk... <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

alberto 15
ja és gyertek arra a fórumra is 😊

alberto 15
majd meglátjátok 😉
igen nagy tartalmat tervezek, amit ma és holnap meg is csinálok

Hatt
Jah kérdés, Peeeeccccsrõl van valami hír? Még idén kiadják vagy csak jövõre számíthatunk rá?

Elastic An-usZ Boys

Hatt
bízunk benne😊

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Mert jelenleg még igencsak lapos a bf2... Értem ezt az alatt hogy igen kevés csapat az ami komolyan veszi már most a játékot és ezekközûl is rengeteg a lámi csapat ami el fog tünni ha beindul végre a rendes klánszintû tornák dömpingje...

Elastic An-usZ Boys

alberto 15
még nincsenek készen azok a menüpontok!
csak a rangok, a szerverek, és a fórum menüpont van megcsinálva
a többit este

és nem fog elmenni a lelkesedésem!!

Hatt
Az normális hogy az oldalnál rákattintok a hírekre és ugyan azt a képet adja vissza mint az alap? értem azt a hir helyére a teljes oldal ujra kezdõdik😊

Elastic An-usZ Boys

alberto 15
miért?

Guer
tess visszaraktam 😊
csak az egyiket akartam kitörölni kiszedte minda 2öt
lehet geco skillezödök a forumon:
- hsz kick
- double hsz

😄DDD

Hatt
komolyan tetszik, de sajnos kb 1 hónapot adok neki és a lelkesedésed leüllepszik és ez az oldal is el fog tünni😞

Elastic An-usZ Boys

alberto 15
clantemplates 80%ban átalakítva

Guer
honnan loptad?

alberto 15
ha komoly akkor thx

Hatt
majd gyorsan törölted😊 grat

Elastic An-usZ Boys

Hatt
lol, kiütötted a hozzászólásom és a tiedbõl lett 2😊))))

Elastic An-usZ Boys

Hatt
szép

Elastic An-usZ Boys

alberto 15
csináltam a fórumomhoz egy weboldalt
sok cucc lesz rajta

PocoK Bf2
izé... gondolkodok <#nevetes1>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

PocoK Bf2
köszi, még gondolokodok rajta<#confused>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Danee
azon röhögtem tegnap egy amerikai szerveren masshtur city-n el akarták lopni a bh-nkat, amig én ott sunyultam azon az oldalán ahol takarásban voltam 😊
Megvártam még mindenki beszáll, ráraktam 5 c4-et😊 Mikor már félpálya felé járhattak, bumm 😊

Running
1. A lagról senki nem tehet és gondolom másokat is idegesített rajtad kívül! Gondolom Borg majd utánanéz miért van ez!
2. Az el alamein pálya szar volt, kipróbáltuk, legközelebb nem lesz, ennyi. Én is elõször játszottam rajta és elég is volt.
3. Hát ilyen az élet, egyszer szülecc, másszor halsz. Én akármelyik oldalon álltam, nem tapasztaltam ezt. Legközelebb majd szólsz oszt nem lesz.
4. Legközelebb ha több ember lesz valószínû az a pálya is értelmet fog nyerni egyébként meg a kiesett idõ közben volt a nagy játék, de mind1.

wander01
Pocok, én a Samsung 913N-t nagyon tudom ajánlani, kb 2 hete van meg és eszméletlen jó. <#taps><#worship>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

alma2
Minden elismeresem, az ilyen bonuszokert erdemes jatszani 😊

szerintem

Pppff...<#falbav>
köszi<#smile>
Pharaoh
Pl egy ott van a banner alatt is.

Hi
Tudna nekem vki mondani 'tört' szervert!<#conf> nagyon szeretném már multiba kiprobálni!de megvenni nemfogom<#lookaround>
Haggyadmá'! Csajozik a kis dzsiggoló! <#nevetes1>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Egy újab rajongod? <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Én speciel nagyon örülök, hogy komolyan veszed a továbbtanulást, elvégre életed hátralévõ része múlik rajta...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

És gondold át mégegyszer a g36 nem egy nagy durranás 😊

Hát nekem nagyon is az. 3x jobb, mint az m4.

Lol, Lol, Lol!

Tegnap ennyire sikerült egy embert felbosszantani azzal, hogy 5x egymás után leszedtem a BH-jukat úgy, hogy zászlót sem tudtak foglalni.
Egy dühös ember
Természetesen beállt csapattársnak, és megpróbált szivatni engem....

akarod mondani: amit egy katona hölgy kaphat <#vigyor3>

-tRs-Landor

alma2
orulok, hogy ilyen jol ereztetek magatokat az sg serveren.
akkor en is leirom amit tapasztaltam.
El Alamein palya... akkor jott a nep, repulovel nekimehetsz a nagy semminek a palya szelen aztan felrobban, ez eleg vicces... palya suxxx.
Borg nagymester az 1x1-es fobazisra nyomkodta az artiellyt, fele annyian voltunk talan 4-en, megszuletni se lehetett.Mr idiota otes, beallt a bazisunk melle, es a megjeleno jarmuveket lotte heli repulo, bar Borg is igen jol erezte magat, hogy lelojje a a megjeleno embereket a fobazison, ott kempelt a tankkal.Mivel szinte mindig ugyanott szuletsz egy helyen, nem volt nehez dolga.aztan ahogy tobben lettunk jott a lag.semmit nem lattal, csak ugralo jarmuveket.ennyi eleg is volt elso korre.
par ora mulva visszamentunk wake island a palya vegere sikerult beesenem.Ismet kicsi csapatunkat beszoritottak az anyahajora, megszulettem, meg is haltam ketszer, mert egy ellenseg kempelt az anyahajonkon a commander kis epuleten.Bar nem tudom, hogy sikerult oda mennie.de nem nagyon zavartatta magat utana leszedtem.Repulozni ismet nem lehetett, mert csak "pillanatat kepeket lattal ugy laggolt/
Palya vege dragon walley.Ennyi emberrel ugyse volt ertelme, zaszlokat stb foglalni, igy fritzzel vivtunk heli csatat, amit igen jol vezetett, marmint egy heli csataban nagyon megallta a helyet 😊
Mar eszembe is jutott miert alliottam anno at a celkerszt szinet, mert ezen a palyan nem latszik a felhos egben, persze a hud szinet nem lehet, igy sok ertelme nem volt.Igy lehet erezni mi a realism mod, celkereszt nelkul nehez volt a moka 😊

szerintem