Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
ja még én vagyok <#mf2> sûrûbben kéne találkoznunk és akkor lehet hogy nem csak 7*halnál meg egy körben egy ellenféltõl <#ravasz1>na majd megvárjuk hátha javul a légvédelem a peccstõl repülõért a faszom se fog sorbaállni lemegy a pálya fele mire hozzájutnék <#bee1>
azért 1000TK az 1000TK B+ <#guluszem1>és még mennyit nem punisholhattak <#merges2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Crem
A basecamprol meg csak annyit Schrank, hogy SOHA nem kezdtem az ellenség NEM elfoglalható pontján. De örömömet lelem, ha "ti" megteszitek és vissza tudom adni...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
nem!
Még mindig te vagy a favorit!😊

Egyébként meg nem lámaság kérdése! Te voltál az egyetlen aki beült a légvédelembe...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schrank
te vagy a statom szerint a legjobb ellen felem mert a sleepakármijen pályán 14* bombáztál le engem a fõbázison azért én ezzel nem menõznék<#ejnye1>
télleg neked én vagyok a leggyökerebb ellenfél még mindíg a BFHQ szerint ? vagy már volt akit 15* bombáztál le BC közben <#unalmas>

joebacsi
<#hehe><#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

alberto 15
nekem ezekbõl csak a legalsót szokták mondani 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Crem
Igazi magyar mentalitás:
Ha repülõvel szedlek le akkor:" mi van köcsög csak ehhez értesz???"
Ha tankal: " gyere b@zmeg szállj ki te láma, úgy küzdj!! "
Ha simán gyalogosként: " sz@rházi csíter vagy már belédlöttem 1 tárat..."

schrank
én csak akkor változtattam akkontot mikor demóról az eredeti gémre váltottam pedig jó lett volna a régi is <#idiota>
akinek jó a K/D-je azoknak a nagy része gyökér akikcsak repcsiznek (az elõbb említett gyalogosbombázó kiskirályok<#lama>) vagy tank-gyalogos pályán menõsködõ húdemenõvagyok a mezítlábas<#lama>-k ellen tankkal kiskirályok meg van az a fajta aki nem nagyon jáccik magyar rankeden" mert hogy laggol " a külföldi gyökerek ellen gyüjtenek pont milliókat és ha betévednek a magyar rankedre nem jáccanak végig egy kört se mert egy sokkal kisebb rangú honfitárs megalázóan legyúrja bármilyen fogásban<#taps> télleg mi van veled K R I S Z nm nagyon látunk amióta lenulláztak <#ravasz1> és társai

alberto 15
😊

Kandurex
Inkább 3 felkiáltó jelnek tûnik innen <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

alberto 15
játszottam egy jót magyar 3 as rankedon 3 kört 😊
kaptam is 3 aranycsillagot 😊

HBD koschwarz <#wave>

alberto 15
ok, de amúgy is akartam új nevet csinálni.
leszarom a pontokat

Plz vlki elárulná hogy ezen a szerveren mért nem jo a jelszó HUN jelszo az hogy sly.hu<#falbav>,köszi a segitséget

\"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de mindent hajlandó megtenni, hogy irigyeljék.\"

Nem azért hogy letörjelek de 1.x K/D után specopsal nem az új neveden fog múlni a 3.0 K/D ezt jármûben össze lehet hozni de gyalog már nem olyan egyszerû, egyébként az egész hülyeség ahogy van

Cobra.
Sajnos nem lehet Commanderként semmire kényszeríteni a squadokat, csak szóban tudod utasítani õket a cselekvésekre.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Elvileg a bal oldali squad listán jobb klikk, és ott. (Disband, talán?)
Még nem próbáltam. Milyen helyzet volt, ami miatt használtad volna?

Én legutóbb azt kértem az egyetlen (normális) squadtól, hogy válljanak ketté, és próbálják behívni a pár magányosan rohangáló embert. Ugyanis volt egy 6 fõs squad, meg 2-4 ember azon kívül.
Így már hatékonyabb volt a csapatunk, mert ugye két ütõképes squad lett egy helyett.

Minden jog fenntartva!

alberto 15
ok. már kész az új nevem, úgyis akartam újat csinálni, mert a régi nevembe benne van a klán jelzése! és én azt nem akarom

Pharaoh
Szerintem hülyeség erre gyürni, játszani kell és kész.

alberto 15
Kreálok én is egy új nevet, mert a mostani nevemmel már nehéz lesz összehozni a 3.0 k/d ratiot. csak azt a 26000 pontot sajnálom

mohus
"hanem kulcsfontosságú pontokat semmisít meg ami nem egyenlõ 3 ZIL-nyi turbános szõrmókkal"

na persze...kilövik a nagyi mellõl a scud rakátaállomást...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

schrank
1. a játékról van szó mit élvez azon hogy gyalogosokat bombáz le ahelyett hogy a csapatnak segítene a faszláma (pl.:dalian plant;omárbícs nincs pontjuk az usa-nak és ahelyett hogy kiugrana egy üres pontnál és elfoglalná bombázgat a majom mert lesz egy csomó pontja de a csapata ugy kikap mint a picsa
2.az usa az életben nem szõnyegbombáz mint ezek a fragvadászok hanem kulcsfontosságú pontokat semmisít meg ami nem egyenlõ 3 ZIL-nyi turbános szõrmókkal
3.arról nem is beszélve hogy egy valag DTK-t(látja a térképen hogy van ott csapattárs de neki még így is megéri bombázgatni -4 pont egyik oldalon +8 a másikon csinálnak úgyhogy már ezért kibasznám õket a szerverrõl<#ejnye1>

mohus
"felszállsz ledobsz 6-8 bombát visszarepülsz töltesz és kezdõdik elõrõl"

mé usa mit csinált az utóbbi háborúiban??

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Csirke4
De régen írtam ide 😊
Nem tudom.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Pharaoh
Nem.
De olyan mindta hallottam volna hogy squadokat tud feloszlatni, azt hogy?

A commander tud embereket kidobni (kick;ban vagy hogy hívják)?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

schrank <#eljen>
alma2 <#levele>
rühellek minden repkedõ bombázó-szúnyogot!
és pont azért mert nagyon kevés érdemleges dolgot lehet ellenük tenni..

-tRs-Landor

0Fritz0
http://www.funpic.hu/files/pics/00025/00025669.avi

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

alma2
ahh olvasni meg nem tud... szerintem parent lock van rajta 😊

szerintem

Pharaoh
Baz, és mit ír ki? Hogy láma vagy?

alma2
pl az eletbol vett pelda.
egy zaszloja van az enemynek kitornek paran tankkal apcvel dzsippel vagy gyalog.
te repulsz, a bacsi bemondja, elvesztettunk egy zaszlot, te megnezed melyik lett feher, mar repulsz is es adod a pogacsat a szajukba, igy a zaszlo feher marad, ok elpusztulnak, a csapatod meg boldog 😊

szerintem

oké patcholtam elindítom a jatekot és be akarok jelentkezni multipayerre irogatom a cuccosokat aztán nyomok egy creátot és kiír vmit.

schrank
F A Q

áááá lécci írjátok le

hogy kell tört serveren jáccani???

schrank
Auschan 8990Ft-os BF2 címû szoftver ez általába be szokott jönni <#mf2>

helo!fiuk mi lehet a gong, hogy nem inul a battlefield 2 a gépemen!a játék elindul, de mikor elindulna a menu vissza ugrik a játék a windowsba!ATI Radeon 9200 128mb videokártyam van!lehet ez probléma!valaki segitsen a kinek hasonlo problémai voltak!
schrank
nem baszogatni akarlak mert nem csak te szokod csinálni más is de mi a faszt élveztek azon hogy lebombázzátok a gyalogosokat légvédelem híjján ? persze tök sok pontotok lesz még talán engem is megelõztök<#nyes> de nem unalmas (felszállsz ledobsz 6-8 bombát visszarepülsz töltesz és kezdõdik elõrõl<#fejvakaras> ) <#szomoru2><#nemtudom> meg nem gondoljátok hogy G Á Z <#miaz>

köhm-köhm....

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

hogy kell tört serveren jáccani???

Danee
már van 290 pontom 😊 holnap private first class 😊

mohus
aha<#wilting>

schrank
te most saját magaddal eszmecserélsz <#fejvakaras>

mohus
igenigen

mohus
de kitekintettem egy 109-es pinggel rendelkezõ 64 fõs rankedre a minap

brutális volt...a helik kötelékben és igazi frontvonal volt, talán mindenki igazi katonaként viselkedett, csapatszellem hegyek, ami 64 ember esetén igencsak meglepõ volt

PocoK Bf2
HA jól emlékszem mikor beléptem a BFHQ-ba akkor nagy dobpergés oszt ott volt hogy választhatok egyet a lock-olt fegyverek közül. <#confused>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mohus
én EA HU-ra járok...

3-4 szerver van általában...az egyik mindig fullos

és azért jó általában ugyanazokat az arcokat látni😊

PocoK Bf2

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.