Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért 1000TK az 1000TK B+ <#guluszem1>#guluszem1>és még mennyit nem punisholhattak <#merges2>#merges2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Még mindig te vagy a favorit!😊
Egyébként meg nem lámaság kérdése! Te voltál az egyetlen aki beült a légvédelembe...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
télleg neked én vagyok a leggyökerebb ellenfél még mindíg a BFHQ szerint ? vagy már volt akit 15* bombáztál le BC közben <#unalmas>#unalmas>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha repülõvel szedlek le akkor:" mi van köcsög csak ehhez értesz???"
Ha tankal: " gyere b@zmeg szállj ki te láma, úgy küzdj!! "
Ha simán gyalogosként: " sz@rházi csíter vagy már belédlöttem 1 tárat..."
akinek jó a K/D-je azoknak a nagy része gyökér akikcsak repcsiznek (az elõbb említett gyalogosbombázó kiskirályok<#lama>#lama>) vagy tank-gyalogos pályán menõsködõ húdemenõvagyok a mezítlábas<#lama>#lama>-k ellen tankkal kiskirályok meg van az a fajta aki nem nagyon jáccik magyar rankeden" mert hogy laggol " a külföldi gyökerek ellen gyüjtenek pont milliókat és ha betévednek a magyar rankedre nem jáccanak végig egy kört se mert egy sokkal kisebb rangú honfitárs megalázóan legyúrja bármilyen fogásban<#taps>#taps> télleg mi van veled K R I S Z nm nagyon látunk amióta lenulláztak <#ravasz1>#ravasz1> és társai
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
kaptam is 3 aranycsillagot 😊
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
leszarom a pontokat
\"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de mindent hajlandó megtenni, hogy irigyeljék.\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Még nem próbáltam. Milyen helyzet volt, ami miatt használtad volna?
Én legutóbb azt kértem az egyetlen (normális) squadtól, hogy válljanak ketté, és próbálják behívni a pár magányosan rohangáló embert. Ugyanis volt egy 6 fõs squad, meg 2-4 ember azon kívül.
Így már hatékonyabb volt a csapatunk, mert ugye két ütõképes squad lett egy helyett.
Minden jog fenntartva!
na persze...kilövik a nagyi mellõl a scud rakátaállomást...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
2.az usa az életben nem szõnyegbombáz mint ezek a fragvadászok hanem kulcsfontosságú pontokat semmisít meg ami nem egyenlõ 3 ZIL-nyi turbános szõrmókkal
3.arról nem is beszélve hogy egy valag DTK-t(látja a térképen hogy van ott csapattárs de neki még így is megéri bombázgatni -4 pont egyik oldalon +8 a másikon csinálnak úgyhogy már ezért kibasznám õket a szerverrõl<#ejnye1>#ejnye1>
mé usa mit csinált az utóbbi háborúiban??
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
alma2 <#levele>#levele>
rühellek minden repkedõ bombázó-szúnyogot!
és pont azért mert nagyon kevés érdemleges dolgot lehet ellenük tenni..
-tRs-Landor
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
egy zaszloja van az enemynek kitornek paran tankkal apcvel dzsippel vagy gyalog.
te repulsz, a bacsi bemondja, elvesztettunk egy zaszlot, te megnezed melyik lett feher, mar repulsz is es adod a pogacsat a szajukba, igy a zaszlo feher marad, ok elpusztulnak, a csapatod meg boldog 😊
szerintem
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
brutális volt...a helik kötelékben és igazi frontvonal volt, talán mindenki igazi katonaként viselkedett, csapatszellem hegyek, ami 64 ember esetén igencsak meglepõ volt
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
3-4 szerver van általában...az egyik mindig fullos
és azért jó általában ugyanazokat az arcokat látni😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.