Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Egyébként be van állítva a favorit serverekhez a magyar ranked, csakhát elvétve látok ott normális játékosokat...
Várom , hogy lekopjanak a Topiman és hasonló kalibreû "progamerek"!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Bár furcsa módon, nem mindenkinél hallatszik. Nem jött még rá senki ennek az okára? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Minden jog fenntartva!
szerintem erdekes egy jatszma lenne.
szerintem
Ezért sok az érmem, mert pilótaként ált elsõ vagyok, vagy néha egyéb, de elsõ háromba tutti. (lásd arany)
Te akkor egy nagyon profi játékos vagy ha 100 alatt alig teljesítesz, mindenesetre én eddig kb 2 embert láttam a 3 hónap alatt aki erre képes volt. Azt hogy kinek játszom, majd azok döntsék el, akik látták és nem egy statisztika alapján ítélnek.
Nembaj hogy te máshogy játszol, legalább nem majmolsz.😊)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Érdekes módon nekem 64-esen soha nem volt 100-nál kevesebb. Medicként 64-es szerveren lehet a legjobban tarolni. 90%-ban USA-val játszol, és több, mint 50%-ban vesztesz, nagyon magas az SPM-ed. Nem tudom, miért nem látod be, hogy ebbõl látszik, hogy nem a csapatnak játszol, hanem magadnak.
Csak azért írtam, mert ezt írtad: "Nézzétek lássátok szíggyatok...."
Ha megnézed, nekem jóval alacsonyabb az SPM-mel, de nagyobb a W/L. Ez mindössze annyit jelent, hogy tök más stílusban játszunk, semmi többet. Csak nem értem, miért tagadod ennyire 😊)))
Amúgy: Flatline_hun
Mit képzeltek magatokról? Fõnököket, adminokat c4-ezni, rájuk vadászgatni, hozzájukérni, megszólítani?? Nektek csak parancs értettem van, meg jelentkezem, igen uram.
<#eplus2>#eplus2>
Ja, gondolom azt meg Te is láttad Murry hogy, nonstop fut a szöveg a képernyõn, hogy NO BASECAMP, SPAWNKILLING, stb. komolyan mondom röhej.....
Sniperrel vagy? BUMM HEDSÁT!
Tizen vártok a reptéren? BUMM HEDSÁT!
Punisholgatsz? BUMM HEDSÁT!
Kommanderként minden gyalogost egyenként spotolsz? BUMM HEDSÁT!
Lenyúlod a tankot amit más javít? BUMM ERYXSÁT!
2 napja benn voltunk CoR-osok 4-en, és persze az egész ES klán USA volt. Folyamatosan rape-eltek, aminek az lett a vége, hogy teljesen beszorítottak a MEC-es fõ base-re minket, és amilyen köcsögök nem foglalták be, hogy vége legyen a körnek, hanem ellopták a cuccainkat, majd feláltak a bázis köré 2 tankal 4 APC vel, és 6 emberrel. Ennek ellenére 2 perc után kitörtünk, kinyírtuk az összes páncélost, majd kiûztük õket a fõbase-rõl, és foglaltuk vissza a zászlókat.
Ekkor annak ellenére, hogy a szét rapelt vesztes oldalon voltunk, már 170 pontom volt. 30 pontal több mint a rapelõ legjobb ES-es gyereknek. Következõ pillanatban kirúgtak a szerverrõl.
2 perc múlva sikerült visszajönnöm, és kérdem tõlük, hogy miért rúgtak ki.
A válasz az volt, hogy kellett a hely egy ES es gyereknek.
Elsõ voltam a szerveren, mellette szakszvezetõ, és klán jelzés van a nevem elött.
Aha biztos...
Mondom neki, hogy van erre egy iratlan szabály. Miszerint ha kell egy hely akkor azt rúgjuk ki a szerverrõl akinek, legalacsonyabb a pontja, vagy sokat TK-zott, vagy nincs szakaszban, vagy nincs klánjel a neve elött.
Erre õ: Ha tovább folytatod akkor ki is bannolunk....
A gyereket
Folyamatosan figyeltem hogy hol hal meg, majd annál a zászlónál leálltam rapelni a fejét. Állandóan ki akart nyírni, aminek az lett a vége, hogy egymás után 8x öltem meg. Na ez volt az elõzménye a tegnapi napnak.
Tegnap majdnem ue. a szitu volt. Õ megint USA mi megint a nehezebb MEC-es oldalon voltunk. Most velünk játszott az OPC-s Cyberbob is.
És ismét mi a MEC-es oldalon (Cyberbob, és én) álltunk az elsõ két helyen a folyamatos rapelés ellenére, ekkor megint kirúgtak a szerverrõl.
Kb 2 perc múlva ismét fent voltam, de közben megkértem Ralph-ot, hogy adjon át egy üzenetet az adminnak a nevemben...
Amikor felértem rögtön közölte velem, hogy kellett a hely azért rúgtak ki.
Ekkor szólt Cyberbob is, hogy érdekes módon a két elsõ helyezettet sikerült kirúgniuk. Persze mint kiderült kamu volt az egész mivel, senki más nem volt ott
Erre csak az lett a válasza a gyereknek, hogy ha ilyen jók vagyunk, miért is vesztettük el a kört? Mondja õ 21 öléssel, és 49 halállal.
Gondoltam rá, hogy megkeresem õket a neten, és beírok a klán oldalukon a fórumba, de miután megtaláltam õket, és olvastam a hányadék beképzelt írásaikat a saját oldalukon letettem róla.
Undorító, hogy egy ilyen pisis mentalitású kretén azt csinálhat egy ranked szerveren amit akar.
Én csak 64-es rankeden és ua játszom majdem mindig mióta full kijött. Vagyis ott mindig 64 ember van...ott nehezebb szerepelni mint 32-esen, 16-osan.
A BH-val meg nem lehet mindent egyszerre csinálni, ha elfoglalok 3 zászlót és bazzeg még megtartani se tudják, nemhogy 3-at, hanem egyet se, nem feltételezhetõ hogy képes a csapat nyerni is. Nem akarok nagyképû lenni, de ha fentvagyok és jó a csapatom, legtöbb esetben is azért nyer az usa, mert csinálunk valamit. Sajnos az utóbbi idõben egyre inkább az van, hogy az összes kezdõ láma usával megy, a profik meg kínaival, meg mec-el. Emiatt felborul az egyensúly és képtelenség kihozni a csapatot gyõztesnek, vagy nagyon körülményes. Rengetegszer elõfordul az, hogy elfoglaljuk majd az összes zászlót, vagy mindent és az ellenfél képes úgy fordítani, hogy mi veszítjük el utána az összeset...erre nincs mit mondani. Nagyon sokszor elgondolkoztam már azon, hogy nem fogok az usával menni, mert most már egyre többször bosszant a csapat bénázása, dehát amíg a patch kijön addig helizek, utána meg jöhet a földiharc ismét...
aztán felpakoltam c4et az egyik zászló tetejére, és vártam hogy jöjjön.
jött is, én felrobbantottam a teli black hawkot, aztán utána a csapattársak elfoglalták a helipados zászlót, és nem tudtak blackhawkozni. ÉS mi nyertünk 😊
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Én amikor mastuur-on játszom az esetek többségében a MEC nyeri a pályát ticketekkel, miközben a BH-sok rengeteg pontot összeszedve veszítenek.
Hétvégén történt meg: Beállok 20 player mastuur 32 player map. MEC-nek nincs spawnpontja, vesztettünk, új kör. C4 madárral szedem le a BHt 5x!! egymás után (majdnem meglett az expert explosives) miközben a mi 8 emberünk harcol a földön az õ 3 emberük ellen. Szerinted miért nem szálltak ki a BH-ból, és próbáltak meg nyerni? Mert nem érdekelte õket, csak pontokat akartak szerezni. Aki ilyen körülmények között IS CSAK BH-ZIK, az nem csapatjátékos. Hiába medic, vagy engi.
Valami 180 ponttal nyertünk... Persze nem kevés anyázást/kiszavazást kaptam az ellenséges csapattól, de legalább a saját csapatom biztatott, hogy szedjem le a madarat az égrõl.
1 spec ops a c4 miatt, 1 antitank, 1medic, 1support
pl strike at karkand pálya, az amcsik elfoglalják az elsõ 2 bázist.
jönnek le foglalni, én fellopakodok, és visszafoglalom az egyik bázist, és ottmaradok bevédeni. páran oda spawnolnak aztán elfutnak, mikozbe jönnek az amcsik visszafoglalni a zászlót, nekem meg egyedül kell védeni
hát persze hogy nem sikerült. aztán visszafoglalták, kezdõdött megint elõrõl
szükségem lenne szerdán (október 5) egy admin segítségére a schönhertz kupán. az ea megkért h legyek ott segítsek, de ugye én szerver ügyben roppant talpraesetlen (deszépszó) vagyok. szóval ha vki ráér aznap, és bír ehhez szükséges ismeretekkel, legyen kedves jelezni nekem. elég fontos lenne. a fáradozásaiért kicsikarok vmi ajándékot a kiadótól.
www.battlefield.hu
A páciens pilóta, és ráadásul medic, ami máris feltételezi azt, hogy nem a fegyvereivel bánik jól, hanem a gyógyítócsomagjaival...a találati arányok miatt valóban gyenge harcos, de ugyanakkor csapattársainak gyógyításával elõsegíti a gyõzelmeket.
A helikopterrel való foglalásokkal elõsegíti társainak boldogulását, majd feltételezi azt jóhiszemûen, hogy azok képesek azt meg is tartani, ha nem sikerül, erejét beleadva jár körbe-körbe visszaszerezni azokat és megtisztítani az ellenféltõl, vagyis hasznos tagja csapatának.
Nem pazarolja életét öngyilkosságra, ha hasznosan is feláldozhatja magát a sikerek érdekében, ismeri képességei, mégis sokszor áldozza fel magát társainak gyógyításának érdekében.
A játékos 70 óra felett játszott csapatvezetõként, és rengeteg érem tulajdonosa ami feltételezi azt, csapattagjai is hasonló jutalmakban részesülhetnek, ha irányítása alatt állnak.
Köszönöm a figyelmet, egyenlõre legyen elég ennyi.😊
Kubra Dam-on meg kötelékbe repülve a jetekkel bombázták az usa fõbázist, valamint artyzta a kommander a helipadot. És aki túlélte azt a sniperek, és a tankokat lopdosók ölték meg. Hozzáteszem mindkét esetben volt még elfoglalható bázisa az usának. BC foglamát teljesen kimerítették.
Ja és mikor kérték és szidták õket, akkor röhögés volt a válasz...
Nem értem ezeket az embereket...még a pont se nagyon kell nekik hiszen asz egyik 50000 felett van már.
Azonosító:
Laboreredmény:
K:4977
D:6686
KDR:0.74
SPM:2.45
----MPK----
MPK: Medic (150h)
K(ass): 1201
D(ass): 3060
KDR(ass): 0.39
D(defib): 438
REV:1829
HEA:2146
----MPV-----
MPV: Heli (66h)
K(Heli):1122
D(Heli):1742
MPVKDR: 0.64
----------------
W:406
L:435
WLR:0.93
CPCAP: 3890
CPDEF: 192
SUI:253
A beteg alacsony KDR-je fõleg a KDR(ass) befolyására alakult ki, amely szerint nem bánik kielégítõen a lõfegyverekkel, határozott gyakorlást igényel.
A magas SPM kombinálva az alacsony WLR-rel pontharácsolásra utal. Kis-, középmértékû BH szindróma feltételezhetõ a viszonlyag magas CPCAP, és az alacsony MPVKDR miatt.
Védekezés elhagyagolhatónak tûnik, (alacsony CPDEF, 1 alatti WLR) nem suicid alkat. (253 SUI,438 D(defib))
Ajánlott lenne sokkal nagyobb figyelmet fordítani a csapat érdekeire, és kevesebbet a pontszerzésre, valamint jobban meg kellen válogatni, hogy milyen csapatban játszik a beteg.
DG: observatio mellett elbocsátva.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Másik ok, a szerveren lévõ csapattársaim is mind usával megy...úgyhogy emiatt is.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
http://bf2s.com/player/
Nézzétek lássátok szíggyatok....<#vigyor2>#vigyor2>
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
<#worship>#worship><#worship>#worship><#email>#email><#taps>#taps><#nezze>#nezze>
A köv cél, hogy ezüst és bronz is meglegyen a száz....<#vigyor2>#vigyor2>
PLD
======> Heli arra mozog
----X---T
Akkor az X-re kell célozni, hogy a T-t eltaláld. Ez azért van, mert a mozgó jármûbõl leadott lövések megkapják a jármû sebességét (ebben az esetben oldalirányú sebességet)
A zseniális az volt mikor pont alattam volt az apc, elkezdtem lõni a közepére erre semmi, mondom jó akkor elkezdtem mellé lõni, akkor már találtak a lövések, hozzáteszem egyhelyben állt, nem mozgott. Elég érdekes.
Gyalogos-gyalogos harcoknál is szerintem nagyon sokat számít ez, mert rengetegszer elõfordult az hogy egy supportos lõtt rám közelrõl én meg leszedtem két sorozattal a medic alapfegyverével ami jóval kevesebbet sebez. A 1-2 lövéses bug is kinek mikor kedvez, remélem ezekhez a patchben hozzá se nyúlnak...hogy enne meg a dice egy tál teveszart.