Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak az a nagy gondom , hogy mostanra a 2. fegyveremt unlockolhatnám...
A pont & rang stimell , de még se tudom a BFHQ-ban ki szedni a lakatot... <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Mindenféle tanácsot szivesen vennék !!
Elõre is köszi !!
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
van már vagy 250 pontom meg a tankos és repcsis ribbon 😊
király film 😊
-tRs-Landor
Mi hez van ez kötve , tudja esetleg valaki ???
Ha lenne 1 konkrét link meg köszönném !!
az sg team oldalan fel van sorolva par map, melle van irva a meretuk, ez a palya keszitotol szarmazik ? Vagy valahogy kimazsolaztatok a meretet, netan leleptetek rendesen ? 😊
amugy jo kis map a levegoben felrobbani a repulovel, mert neki mesz a lathatatlan szelenek...
szerintem
szerintem
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Az egy dolog, hogy nem egészen hû az eredetihez, de attól még jó map.
De az sgteam oldalon lévõ szavazás eredménye majd megmutatja pontosan, ki mit gondol.
ide kell kicsomagolnod
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
biztos volt már róla szó, de a letöltött map packet hova kell kipakolni, illetve kell valami +dolgot állítani a játékon belül, vagy magától felismeri õket.
de ha all seeing eye-t irsz, mar az elso is az.
emberek emberek hasznaljatok az eszetek, vagy levest fozunk belole 😊
szerintem
Kösznöm elöre is.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
szerintem
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
PÉNTEKEN 7-KOR GYERTEK!
El Alamein egy rakat trágyadomb, majd beszélek Borggal hogy vegye ki a kezdõtérképek közül.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
a jelek szerint ez bentmaradt.
El Alamein
szerintem
Hide and fear, Cobra Commander is here !
-tRs-Landor
én inkább gyalogosan szeretek menni
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Nem ajálom senkinek a 64player szarságott
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK
NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERÕSEK EZEK A DOLGOK?
GYERE TE IS, JÁTSZ AZ
(szept 30) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!
KEZDÕ TÉRKÉPEK:
1.El Alamein
2.Strike at Karkand
3.Nan nai
4.Khafji
5.Mashtuur
http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a CUSTOM MAP-ok
forrása ha még nincs meg.
SZERVER: 193.6.2.125:16567
Üdv!
Napokban már említettem, hogy az EA EU serverek nem adják a pontokat. Most, hogy regisztráltam a BF2Tracker-ra ,látom, hogy érdekes módon mínusz pontot kaptam! (nem is keveset)
Vajon ez egy bug lehet, mert kör zárás elött ki-punisholt egy láma? Esetleg a ranglépés miatt történt valami?
Vagy csak simán így jártam?
Más servereken megy minden rendesen...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.