Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2, Nem tudom Borg milyen programot ajánlott, de én törölném addig is a BF2-õt. Töröld az összes bejegyést a registerybõl ami hozzá tartozik, illetve a Doc./settings könyvtárból is.
Töröld az öszes ATI driverrel kapcsolatos bejegyzést, majd úgy próbáld ismét felrakni.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ez aranyos!:DDD
Te maximum magadtól rájöttél, de ez még az 1.01-nél linkelte be más, és Õ is a hivatalos fórumról fordította át magyarra!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Minek 2 pontonként uj rang?? <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
ezt még én fedeztem fel amit te itt leírtál
nekem nem idul el a game mióta új vga-m van.
fekete kép, aztán visszadob az asztalra.
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Azoknak akiknek még nem indúlt el.
1,A pirossal jelölt részt át kell másolni a fekete részbe. (egyik könyvtárból a másikba) :)
2,Fellûl kell írni mindent!
3,Utánna elindítani a BF2CDKeyCheck.exe-t. (NE várj semmit nem fogod látni mit csinál!)
Ennyi!
Inkább az lehet a nagyobb gond másoknál, hogy nem a megfelelõ helyre telepítetttétek. Azaz nem oda ahova az elején felajánlotta a telepítõ. Itt a teljes full programra gondolok.
Szerintem inkább "emberibb" lesz a tényezõ.
elindítom a játékot, bejön a fekete kép, aztán pár s múlva kidob az asztalra. ez a videókártya miatt lehet, mert nemrég lett atiról nviiára cserélve, és azóta nem tudom elindítani.
erre borg mondott valamit, de azt a progit nem találom sehol
Remélem GS itt kulturáltabban fogsz viselkedeni, mert Borg urnak hamar eljár a keze, nem olyan türelmes mint BB.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ma már leszedtem 3x legalább, újrainstalláltam mégsem volt jó, sõt még a windows-t is újrainstalláltam. Uóttibt felesleges volt, a megoldás rendkivül egyszerû. Elgondolkoztam azon, hogy itt a fórumon miért megy egyes embereknek gond nélkül és miért nem megy másoknak. Bosszantott a dolog mert nekem is eredetim van, szóval elvárnám hogy müködjön, az is elgondolkoztatott, hogy miért vna az hogy csökkentett módban a saját fiókomból nem tudom felrakni rendszergazdaim alól meg igen. És ekkor kezdett beugrani... rendszergazda vagy admin, olyan szó mely egyszó, tehát egybe kell írni és nincs ékezet sem. Az utóbbi tényezõ a döntõ. Mivel nekem a Windows is teljesen legális, ezért amikor feltelepítem a saját nevemet írom be, mely ékezetet is tartalmaz, ráadásúl - kigondolná :) kétszó. Ekkor csapott arcon a felismerés, hogy a windows reinstallt ha jól gondolom megspórolhattam volna. Egybõl ki is próbáltam létrhoztam egyo lyan fiókot mely egyik nicknevem ékezet nélküli, és egyszó. Ide feltelepítettem a Battlefieldet, utánna jött az 1.03-as patch és tökéletesen megy azóta is. Magyarázat, már az is erõsítette a teoriámat, hogy a battlefield 2-ben játék közben nem lehet ékezetet használni - ez egyébként visszalépés az 1942-höz képest. A battlefield 2 a javítással jelentõs szerepet ad a Docmunents and Settingsben lévõ felhasználói fióknak, és mivel az ékezetet nem tudja kezelni, ezért akiknek ékezetet tartalmaz a neve, azok nem tudják felrakni, a megoldás tehát ne használjatok ékezetet, és lehetõleg egybe írjátok (utóbbi nem biztos hogy kötelezõ de ajánlott).
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Sikerült kifognom egy kurvajó társaságot, köszi mindenkinek <#eljen>#eljen>
A repcsi rakétája biztos hogy pontosabb mert sokszor az is betalált ami a pecs elõtt mellé ment volna, már nem annyira könnyû lekanyarodni róluk.
Iglaval szart se tudtam lelõni, az egyetlen fregem egy késsel rámtámadó gyalogos volt, legalább most már azt is tudom hogy az Igla sebzi az embert :D
Viszont arról volt szó hogy Wake Island-en MEC lesz és nem Kína! <#mf3>#mf3>
Ja és valamiért a 3DMap baszik mûködni helikkel, csak akkor jelez ha hajszálpontosan rajtuk van a célkereszt :/
(bocs a team vehicle damagekért)
dragon valley 64 fos, kb 8:2 a zaszlok aranya az amcsik javara, beallok kinainak, egy halal utan atvag amcsinak, megjelenek a anyahajon, ket kinai ellopta a jetunket, lebegett a hajonk felett kb 5 centivel es minden megjeleno embert,legvedelmet, heliket, egybol szarra lottek, nem hittem a szememnek, en voltam az egyeduli aki ugattam , de le se tojtak, ugy hullottunk mint a legyek, vicces latvany volt...
persze ra 2 percre el is vesztettek a kinaiak a mapot, de oket nem zavarta gondolom csinaltak vagy 20 killt, se perc alatt.
szerintem
A jatek keresojenel, ha egyszer kinyomtad, hogy "not full" utana sose fog felhozni egy servert se csak a fullok kozott, mekkora egy kaki :)
Mit ertetlenkedtek ezeken a rangokon.
at vannak varialva ergo kevesebb pont kell egy ranghoz, de mivel minden esemeny egy masik esemenyhez van kotve, egyszerubben mondva nincs megirva ugy a jatek, hogy egyszerre 3 rangot lepj elore, ha jogos a pontod alapjan akkor sem.
Ezert barmi tevekenyseggel ami pontot ad neked, pl egymas utan lelosz ket embert vagy egy kill egy foglalas, akkor ket rangot fog adni, ha a jelenlegi szamitas alapjan ezen a szinten vagy.
comprende ???
szerintem
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
khumbula
khumbula
ez volt a #41685 hsz
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
3 giga szabad helyem volt a C-n ha ez számít valamit.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
És gondolom az install proginak lett volna dolga lefuttatni, de a failed miatt nem ment, azért ez vicc, nagy balhé lesz még ebbõl szerintem EA-nál...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
még mennyi ranked van 1.02-n?
A lényeg, hogy a temp könyvtárból másold át, majd ott indítsd el a patch exet.
És lám indul a game!
Nekem is így mûködött!
mindjá kiderül hogy az miatt van-e
Azt írja, hogy a cdkey invalid!
Próbáltam már másik cdkeyt generálni, de azzal sem megy.
Mit csináljak?
borg, nem vennéd le a büntipontokat?
mert már amit kaptam 2-t, az is lejárt, meg katam egyet 1 hete, az is lejárt , de még mindíg ott van :(
most felrakom az 1.03-as patchet,, és ha nem indul, akkor a patchbe van a bibi
az hogy milyen autod van stb stb az rejtely, persze ezt nem azert irtam, hogy most mindenki leirja a konfigjat :)
alapesetbe turkald meg a jatek konfig fileait, ott lesz az a bibi, de mint irtam anno pl atisoknak, javit az uj catalist allitolag ezen a probleman, de kb igy, hogy nekem sose volt bajom, kb 10000 otletem lenne mit kellene megnezni, de ertheto okokbol most nem sorolom fel oket :)sot paran regen ilyenkor lelkesen FAQ allitolag ott is vannak otletek, de mar raunt mindenki.
vannak rendes csokak is, ha valamivel szivtak le is irtak csak olvasgatni kellene szorgosan a hiszti helyett. ezalol kivetel akik nonemuek, ok mindig hisztizhetnek :)
szerintem
<#vigyor5>#vigyor5>De egy probát megér
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
én ujraraktam a wint is mondjuk nekem esedékes is volt aztán bf2 telepit utána re boot azonal utána 1.02 utána 1.03és készmondjuk a magyaritást nem tudtam visszarakni rá de megy <#circling>#circling>
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Pl alma2 igazán mondhatna valamit mert olyan okosnak tûnt :)
(tom szarvót :))
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Engem az érdekel ha felrakom a új patchet, akkor feltudok menni a magyar ranked szerverrekre ?