Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nemtudom, én wake-t már a korábbi BF-ekben megszoktam a csónakkal nem légvonalban kell menni hanem kerülõn az amcsi repülõ (bár amcsi oldalon még nem játszottam de gondolom van nekik) szétbombázhatja a csónakra kempelõket, ami sztem gáz hogy APCt nem láttam sehol, megdobná a mappot ha az öbölben át lehetne lógni.

Nekem bejön a map, sokkal jobban tetszik mint a gyári BF2-esek.

Skynet723
A JÓ KURVA ANNYÁT ENNEK A KIBASZOTT BATTLEFIELDNE ROHADJON MEG SZÉTÖRÖM EZT A SZAR DVD-T BAZDMEG !!!!!!!!!!!!!! KURVA ANYYÁT AKI KITALÁLTA EZT A SZART MÉG EGY PATCHET SE TUDNAK KIADNI EGY ILYEN JÁTÉKHOZ BAZDMEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Running
Valahol olvastam hogy a dice csapatból kb 10% gyártja az alap bf2-höz a javítást, a többiek a kieget hegesztik. Hát meg kell hogy mondjam, látszik is az eredmény: 2 hónap és egy kalap szar!

A wake island tényleg szar, kínaival lövöldözöl a csónakokra, usával meg elhalsz a csónakba. Zseniális lett, jól kipróbálták.

Skynet723
IGEN Mondd meg neki !!!! 😄DDDD

Looserke
Csak tudod a BF1942-nél is kiadtak olyan patchet, hogy pl. 1.3 és olyat is hogy 1.2-1.3 és volt köztük 100Mb különbség. Ha a nagyobbat teszed fel, akkor nem kell patchelni az elõtte lévõkkel. Én nem tettem fel az 1.2-õt és gond nélkül játszottam vele tegnap, de ha te így jobban érzed magad akkor tedd csak fel...

baromság, játék telepít, 1.03 fel, játék, ennyi

schrank
na ez már télleg -ság

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Skynet723
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

koschwarz
hát olyan eccerûen, hogy nem szerzek kombatpontot, de pl. punisht kapok tk-ért.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Vazz' nagyon fostalicska lett ez az egész, ugrottam 4 rangot, tegnap két kör alatt szereztem 4 veteran badge-t teljesen leveszett a kihívás a játékból EA sucks <#mf3> Egyébként nem tudom mi a faxot görcsöl itt mindenki a patch telepítéssel letöltöttem telepítettem és kész, nem volt semmi faxom invalid cd key, nem a TEMP könyvtárból másoltam be egyszerûen elindítottam az installt és flottul felment.

koschwarz
persze hogy az, hiszen akkor a peccsek egyre nagyobb méretûek lennének, de ez nem mindig van így. úgyhogy szerintem érdemes peccselni 1.02-sel is elõtte.

Skynet723
Nagyon de nagyon szenvedek ettõl a Battlefieldtõl de majd csak sikerül csak a hajam huulik ki a sok tépéstõl 😄DDD Nem baj legalább már van életcélom 😊

Nos, tegnap tudtam egy kicsit többet játszani az új patch-el, és elég negatív véleményem alakult ki a következõk miatt:
Elsõ szerverre bejelentkezem, nincs se rangom, se unlock fegyvereim, elkezdem kapni a basic badge-okat.
Kilépek, visszalépek, nincs rangom, DE MEGVANNAK az unlockjaim, wtf?
Wake island-on játszottunk, kínai oldalon. Tök uncsi volt. De tényleg, béna ellenfél, alig tudott bejönni a szigetre akkor is legyaktuk. Pálya nem tetszik.
Késõbb kubra damon helizuk haverral, mondom hogy gyorsabban foglaljuk a zászlót, kiugrom. Az alig mozgó heliból kiugorva persze elgázolt (TK). Phasza! A TV guided minden második lövés helyett besült. A dzsipek hangja olyan, mint egy játékautóé, az APC lövéshangja jó. A minimap zoom állandóan elállítódik (ez FEATURE, nem BUG!!) azaz: megszületek, átállítom nagy zoomra. Beülök kocsiba, átállítom nagy zoomra, elmegyek a heliig (kubra dam) átállítom nagy zoomra. Meghalok, és MEGINT ÁLLÍTHATOM NAGY ZOOMRA. Hátaphaszom!
Szerverbrowser tökszak lett. Néha mûködik a szûrés néha nem. Beírod a névszûrõbe, hogy "mas" kattintasz az "update" gombra, hoz minden pályát. Kiegészíted, hogy "mast", nyomsz egy entert, mûködik, (csak hoz egy csomó wake islad meg egyéb pályát is!) csak minden szerver pingje 200 feletti. Rákattintasz egy szerverre, átírja a pinget 60-ra. Rákattintasz egy másik 200-asra, átírja 300-ra. WTF?WTF?WTF? WTF!!! "+!%"+!%"'+!%
A térképen a pontok nevei jók, de C4 bugtól 3x haltam meg.
GET SOME PRIORITIES!!!! Elõször a bugok, utána az új feature-k.
Karkandon (Több tanú is van rá) a tank 30 métert ugrott a levegõbe. WTF? WTF??????
Egyik pálya betöltésekor szépen feladta az "optimizing shaders" üzenetet, amit ugye akkor csinálna, ha állítottam volna a videobeállításokon. De nem állítottam, ez két pálya között! Persze 5 percig molyolt rajta, utána minden elkezdett szaggatni. (külföldi fórumon többen is írták, hogy nekik gyorsabb lett)
Indítás után üres/vagy BF2 1.03-at reklámozó ablak. WTF?WTF?
Mindenki, értsd MINDENKI unlockolt fegyverekkel rohangál. Csávóba közvetlen közelrõl egyeslövéssel belelõttem 5x G3-mal, megfordul lelõ (ilyen persze azelõtt is volt, szal ez nem annyira újdonság)
TV rakéta 2x ment át ellenséges helin.

Röviden: nagyon elment a kedvem az egésztõl. Nagyon. Csalódott vagyok, és dühös. Kiegészítõt biztosan nem veszem meg, mert (mint programozó) nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy "nem vették észre" azokat a bugokat, amik nekem 3 óra játék alatt elõjöttek. Következésképp tudnak róla, csak szarnak rá. Ígértek 140+ bugfixet ebben a patchben. Lehet, hogy a mastuur city tankgyilkos stoptábláját megjavították, de azzal a hibával soha nem találkoztam, ellenben hozzá sem nyúltak azokhoz, amiktõl rendszeresen meghalok/szétb*sz az ideg.
Azt hiszem ma este kipróbálom, hogy tudok-e 1.02-vel játszani (ha igen, az vicces lesz a rang/unlock miatt)

Elkezdtem megérteni Hatt-ot, hogy miért nem játszik a játékkal.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

koschwarz
aha, tehát a bf2-es useraccountot most teljesen a serialhoz kötötték, és olyan nem lehet, hogy valaki egy bizonyos user serialjával telepített (illetvel peccselt) bf2-vel más néven tudjon játszani.

(ez de hüjén hangzik, ahogy így visszaolvasom)

schrank
H Ü L Y E S É G

schrank
hogyan lehet mínusz kombat pontot csinálni tímvehájl sebzés <#fejvakaras>vagy TK de az is a csapatmunkából von le nem ? ? ?

Looserke
mert minden patch magába foglalja az elõzõek tartalmát is...

koschwarz
nekem volt már rosszabb 😊, talán a combatban mintha még -2 vel kevesebb lett volna, és többször is öltek meg, úgyhogy én gyõztem 😊

Itten azt írják, hogy valszeg csak a patchet installáló user accountal tudsz játszani, mert az EA így oldotta meg a serial titkosítását.

koschwarz
igen, szerintem az elsõ 2-3 rangnál csak minimálisan kellett volna levinni a határokat, a fölött meg jobban (szóval a több ezer órás játékidõket). egyébként szerintem jól van ez így.

looserke: és miééért nem kell az 1.02-est telepíteni az 1.03-as elõõõt???

Running
Na tegnap elértem a legrosszabb eredményemet is, és természetesen veletek is megosztom. Sajnos képet nem csináltam róla, majd legközelebb ha lesz még ilyen.
Nos: Combat: -4, Team: -8, kill:3 death:10

(Ezt saját erõbõl értem el a kör végére, a program nem hibázott.)

Akinek volt már szarabb írja meg.😊

A gaméból mivel lehet screenshotot csinálni? Kijavították már a 0kbyte-os dolgot?

Skynet723
OK bocsi 😞

Looserke
TALÁN MERT SOK HÜLYEGYEREK KÉRDEZTE MÁR...

Skynet723
ÉS ez mér fontos??

Looserke
JAH ÉS NEM KELL TELEPÍTENI AZ 1.02-ÕT AZ 1.03 ELÕTT...

Skynet723
NAh nekem már majd nem sikerült 😉 Most ujra rakom és akkor remélem már sikerülni fog és nem veszemm meg a játékot inkább.... hagyomn a pénzt a Quake 4-re....

Looserke
Elõször is, akiknek problémájuk van a game-val, akkor elõször a FAQ-ot olvassák el plz. Ha valakit kivág a game egy VILLANÁSSAL,vagy FEKETE KÉPERNYÕVEL azok próbálják meg telepíteni a MONITOR DRIVERT, hogy ne PLUG&PLAY-ként jelezze a winfos, ezután, ha van telepítve valamilyen REFRESH RATE progi, akkor azt el kell távolítani. A PATCH nekem gond nélkül felment, eredeti gamem van a D:\Games könyvtárba telepítettem és 2 részbõl álló, ékezet nélküli néven jelentkezem be a winfosba. Ha CD key invalid üzenettel vág ki a játék, az azért van, mert a patch titkosítja a CD KEYt a registrybe és ez a PATCH Failed miatt nem történt meg a PATCH trükkös feltetepítésébõl kifolyólag, LÁTSD FAQ!!!. Ilyenkor le kell futtatni a BF2CDKeyCheck.exe-t, ami a PATCH ideiglenes könyvtárában található, ez megoldja a problémát. EGYÉBKÉNT MEG OLVASSÁTOK EL A FAQ-ot, NAAAGYON HASZNOS!!!

schrank
nem mert nem jáccottam 2 napja és be kell pótolnom azt a 2000 pontot habár most hogy lement a limit baszok rá inkább megtanítalak benneteket kesztyûbe dudálni
<#ravasz1>

Pharaoh
Verzoo, ha így folytatja lassan elsõ lesz.

Running
Transportkiráj jössz hétvégén sg-re lõdözni?

Running
Szerintem is alacsonyak lettek, nem sikerült eltalálniuk az arany középutat. Kíváncsi vagyok mit alakítanak majd a kiegészítõvel, mert új peccs talán csak decemberben lesz, ha lesz egyáltalán ebben az évben.

schrank
ez elég nagyképû kijelentés ! az eddigi ponthatárok irreálisak voltak danee számára meg pláne nem hiszem hogy megélte volna a legmagasabb rangot <#nyes>

Pharaoh
Szerintem õ úgy gondolta,hogy túl alacsonyak a ponthatárok.
Szerintem se kellett volna az elsõ rangokhoz tartozó pontokat levinni, egyedûl a elsõkhöz tartozót, hogy ne kelljen 50.000 egy plusz rangért.

schrank
nem szószerint értette legalábbis remélem nem úgy <#hehe>

koschwarz
bakker, fogd már fel, hogy ez azért van, mert pl. jelenleg van 15000 pontod, ami a peccs után mittomén 3 ranggal többet jelent, mint a peccs elõtt. na most úgy van ez a gyönyörû peccs megcsinálva, hogy nem fogja automatikusan az új rangodat megadni, hanem ölésenként, vagy pontonként mész fel egészen a pontod szerinti új rangodig. egy kis idõ után valszeg már nem fog ölésenként rangot adni.

formatáld le a c meghajtot és istaláld ujra a win haveromnak is igy sikerült

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

gergod
van ati driver remover az ati honlapján. De nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás, fõleg, hogy amikor kijött a peccs már játszott vele.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

koschwarz
alberto, vazze, mindent, ami az atival kapcsolatos, távolítsd el a géprõl. elvileg kellene találnod egy olyat, hogy ATI szoftver-eltávolító. rányomsz, aztán nyomod az OK-kat, és voálá. 😊 a lényeg, hogy a valószínûleg még jelenleg is a gépeden lévõ és aktív ati meghajtót le kell szedned. majd az uninstall után a biztonság kedvéért töröld az ATI könyvtárat is (abban vannak a korábbi driver verziók is). szerintem szedd le az új nvidia drivert is, és rakd újra, az a biztos.

schrank
hát ezaz azt se tudom mi a faszom van a belinkelt képen mert én nem szoktam ilyeneket csinálni igaz nincs is baja a gépnek amióta megvan

Running
SZánd rá, jobb lesz így.

leveskocka
erdekes,nekem nem kell allandoan odarakni a klan elotagot...egyszer beirtam,azota ugy van...

lehet azert van,mert en sem ertek a gepekhez?pelda

mindenesetre az uj peccs ota valahogy nem jatszok olyan lelkesen rankedon...
leveskocka
hat,az eleg gaz,mikor egy programot csak a c:\default konyvtarba lehet telepiteni...altalaban nem foglalkozok az olyanokkal😊
leveskocka
szervizkiraly😊
schrank

schrank
én nem értem hogy miért mindíg a hardverbuziknak és kompjúterzseniknek vannak gondjaik egy szaros peccs feltelepítésében nekünk akik meg csak játszunk a pc-n mindíg minden gond nélkül installálható nem dobál asztalra nem kér cdkey-t lehet hogy ki kellene törölnötök az aláírasaitokból a csúcskonfigotokat(amik kurvára ütköznek egymással<#nezze>) és azt kéne begépelni hogy :
"BALFASZ VAGYOK A SZÁMÍTÓGÉPHEZ"
mellesleg ma nyitva vannak az áruházak vagy ez csak alibi pirosbetûs nap ?

"De mit ratyizod, most komolyan, mikor nincs meg a játék? Gányolsz tört szarokkal, mégis mit vártál? És nem ratyi, nekem pl és sok másnak elsõre fent van. Jahh, hogy megvettem a játékot..."

Ize... Lofax! Nekem a tortre nyikkanas nelkul ment fel az 1.2-es patch, az eredetire meg csak trukkozessel. Az 1.3-ast meg mindjart kiproszalom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Pár gondom:

1,Én még mindig a név váltással küzdök.
Jelenleg Xi@n lenne
de mivel már nem vagyok SG igy kivenném a nevembõl.
De nem lehet. Gamespy -ban már átirtam. Most teljes a káosz:
BFHQ Név: Xian. Play név: KmZ Xi@n Stat név:Xian_Hun

2, Mi lett a légvédelemmel?
Amcsi ként a kinai szállitó helit szerettem
volna lelõni. IGLA 3x2 lövés (Ujratöltés után egyszerre lõttem) és ment tovább lomhán az égen. Se füst, semmi. De becsapódtak a lövedékek, és a célkereszt is
jelezte a találatot. Valami olyan volt itt a patch leirásban hogy a gyorsabb
gépekre hatékony. Ezek szerint a lomha szállitó heli már nem is sebzi?

3, Szerverkeresõ
Itt elszállt ma az agyam. Beirom map névhez hogy Strike semmit nem ad. Letörlöm hogy Strike, update, semmi szervert nem talál. Kijelentkezek, vissza,
semmi szervert nem talál. Ujrainditom a játékot, ujra talál szervert.
Beirom a névhez hogy EA erre ugyan ez a móka.
Legalább ez a része ment eddig.

4, Nekem lassabbnak tûnik a játék, mivel most rengeteget tölt a HDD rõl.

Ha valaki tud segiteni ezekben plz irjon.

Hol van 64fös tört szerver
vagy 32 tört amin sokan vanak

Üdv:atwe

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Crem
Nekem mondod.

190.100 pont a következõ rang... 3-at léptem, aminek nem nagyon örülök, de a következõt meg soha nem fogom elérni...😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

de hisz mikor kijött a patch akkor játszottál vele nem ? 😊