Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem bejön a map, sokkal jobban tetszik mint a gyári BF2-esek.
A wake island tényleg szar, kínaival lövöldözöl a csónakokra, usával meg elhalsz a csónakba. Zseniális lett, jól kipróbálták.
-ságschrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Elsõ szerverre bejelentkezem, nincs se rangom, se unlock fegyvereim, elkezdem kapni a basic badge-okat.
Kilépek, visszalépek, nincs rangom, DE MEGVANNAK az unlockjaim, wtf?
Wake island-on játszottunk, kínai oldalon. Tök uncsi volt. De tényleg, béna ellenfél, alig tudott bejönni a szigetre akkor is legyaktuk. Pálya nem tetszik.
Késõbb kubra damon helizuk haverral, mondom hogy gyorsabban foglaljuk a zászlót, kiugrom. Az alig mozgó heliból kiugorva persze elgázolt (TK). Phasza! A TV guided minden második lövés helyett besült. A dzsipek hangja olyan, mint egy játékautóé, az APC lövéshangja jó. A minimap zoom állandóan elállítódik (ez FEATURE, nem BUG!!) azaz: megszületek, átállítom nagy zoomra. Beülök kocsiba, átállítom nagy zoomra, elmegyek a heliig (kubra dam) átállítom nagy zoomra. Meghalok, és MEGINT ÁLLÍTHATOM NAGY ZOOMRA. Hátaphaszom!
Szerverbrowser tökszak lett. Néha mûködik a szûrés néha nem. Beírod a névszûrõbe, hogy "mas" kattintasz az "update" gombra, hoz minden pályát. Kiegészíted, hogy "mast", nyomsz egy entert, mûködik, (csak hoz egy csomó wake islad meg egyéb pályát is!) csak minden szerver pingje 200 feletti. Rákattintasz egy szerverre, átírja a pinget 60-ra. Rákattintasz egy másik 200-asra, átírja 300-ra. WTF?WTF?WTF? WTF!!! "+!%"+!%"'+!%
A térképen a pontok nevei jók, de C4 bugtól 3x haltam meg.
GET SOME PRIORITIES!!!! Elõször a bugok, utána az új feature-k.
Karkandon (Több tanú is van rá) a tank 30 métert ugrott a levegõbe. WTF? WTF??????
Egyik pálya betöltésekor szépen feladta az "optimizing shaders" üzenetet, amit ugye akkor csinálna, ha állítottam volna a videobeállításokon. De nem állítottam, ez két pálya között! Persze 5 percig molyolt rajta, utána minden elkezdett szaggatni. (külföldi fórumon többen is írták, hogy nekik gyorsabb lett)
Indítás után üres/vagy BF2 1.03-at reklámozó ablak. WTF?WTF?
Mindenki, értsd MINDENKI unlockolt fegyverekkel rohangál. Csávóba közvetlen közelrõl egyeslövéssel belelõttem 5x G3-mal, megfordul lelõ (ilyen persze azelõtt is volt, szal ez nem annyira újdonság)
TV rakéta 2x ment át ellenséges helin.
Röviden: nagyon elment a kedvem az egésztõl. Nagyon. Csalódott vagyok, és dühös. Kiegészítõt biztosan nem veszem meg, mert (mint programozó) nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy "nem vették észre" azokat a bugokat, amik nekem 3 óra játék alatt elõjöttek. Következésképp tudnak róla, csak szarnak rá. Ígértek 140+ bugfixet ebben a patchben. Lehet, hogy a mastuur city tankgyilkos stoptábláját megjavították, de azzal a hibával soha nem találkoztam, ellenben hozzá sem nyúltak azokhoz, amiktõl rendszeresen meghalok/szétb*sz az ideg.
Azt hiszem ma este kipróbálom, hogy tudok-e 1.02-vel játszani (ha igen, az vicces lesz a rang/unlock miatt)
Elkezdtem megérteni Hatt-ot, hogy miért nem játszik a játékkal.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
(ez de hüjén hangzik, ahogy így visszaolvasom)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
looserke: és miééért nem kell az 1.02-est telepíteni az 1.03-as elõõõt???
Nos: Combat: -4, Team: -8, kill:3 death:10
(Ezt saját erõbõl értem el a kör végére, a program nem hibázott.)
Akinek volt már szarabb írja meg.😊
A gaméból mivel lehet screenshotot csinálni? Kijavították már a 0kbyte-os dolgot?
<#ravasz1>#ravasz1>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Szerintem se kellett volna az elsõ rangokhoz tartozó pontokat levinni, egyedûl a elsõkhöz tartozót, hogy ne kelljen 50.000 egy plusz rangért.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

lehet azert van,mert en sem ertek a gepekhez?pelda
mindenesetre az uj peccs ota valahogy nem jatszok olyan lelkesen rankedon...
"BALFASZ VAGYOK A SZÁMÍTÓGÉPHEZ"
mellesleg ma nyitva vannak az áruházak vagy ez csak alibi pirosbetûs nap ?
Ize... Lofax! Nekem a tortre nyikkanas nelkul ment fel az 1.2-es patch, az eredetire meg csak trukkozessel. Az 1.3-ast meg mindjart kiproszalom.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
1,Én még mindig a név váltással küzdök.
Jelenleg
de mivel már nem vagyok SG igy kivenném a nevembõl.
De nem lehet. Gamespy -ban már átirtam. Most teljes a káosz:
BFHQ Név: Xian. Play név: KmZ
2, Mi lett a légvédelemmel?
Amcsi ként a kinai szállitó helit szerettem
volna lelõni. IGLA 3x2 lövés (Ujratöltés után egyszerre lõttem) és ment tovább lomhán az égen. Se füst, semmi. De becsapódtak a lövedékek, és a célkereszt is
jelezte a találatot. Valami olyan volt itt a patch leirásban hogy a gyorsabb
gépekre hatékony. Ezek szerint a lomha szállitó heli már nem is sebzi?
3, Szerverkeresõ
Itt elszállt ma az agyam. Beirom map névhez hogy Strike semmit nem ad. Letörlöm hogy Strike, update, semmi szervert nem talál. Kijelentkezek, vissza,
semmi szervert nem talál. Ujrainditom a játékot, ujra talál szervert.
Beirom a névhez hogy EA erre ugyan ez a móka.
Legalább ez a része ment eddig.
4, Nekem lassabbnak tûnik a játék, mivel most rengeteget tölt a HDD rõl.
Ha valaki tud segiteni ezekben plz irjon.
vagy 32 tört amin sokan vanak
Üdv:atwe
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
190.100 pont a következõ rang... 3-at léptem, aminek nem nagyon örülök, de a következõt meg soha nem fogom elérni...😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?