Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tényleg ha valaki érdemleges választ adna nagyon hálás tudnék lenni!!!
hol nézzem meg ogy default-e?
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Feltettem egy zsír új winfost a legújabb nvidia drivert feltettem az eredeti gamét(igaz rögtön nem inditottam újra)aztán feltettem rá az 1.03as patchet igaz a trükkös verzióval!!!És nekem is elindittom aztán vissza dob az asztalra mi a megoldás???
PLZ HELP!!!!<#shakehead>#shakehead>
/persze akiknek elindult 😊 /
megelnek-e itt abbol, ha hazhoz mennek, es elinditanam a jatekot, azoknak akiknek nem jon ossze, darabjat 1500-ert, van ra kereslet ? 😊
Nem is tudom kiirta, "rendszergazda" es nem birja elinditani, hat igen elhigult az informatika vilaga is rendesen... ott is annyi a verpistike, mint a jatekban legalabb 😊
akinek nem inge ne vegye magara.
szerintem
hmm, pedig még nemis utaltuk az pénzt 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
felrakom a patchet és utánna nem tudom elindítani a gamet miért van ez? mini imagem van
feljöna bf2 logo és kidob asztalra
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ne vedd meg.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nezd meg hogy felismerte-e a monitor, vagy "Deafault "-at jelez
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Akkor nem tud senki segíteni?#42164
84.21.4.42:16567
Irány a harcmezõ <#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Together we'll fly someday...
ha akkor sem, akkor te nem a tempes módszerrel telepítetted a peccset, hanem simán a telepítõjével
mit csináljak?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
aki még nem látta volna http://www.bf2s.eu.tt/ oldalt nézze meg, többek között battlefield.hu fórumozók statisztikái vannak kint, illetve bátorságuknak köszönhetõen fényképük is. Aki szeretne a stat oldalakra felkerülni csatolja a saját magáról készült függõleges formátumú fényképet, írja meg Bf2 nevét vagy PID számát, kérem küldje a [email protected] e-mail címre, elõre is köszönöm.
üdv.
-=vgez=-
http://www.bf2s.eu.tt/
én csak 1 rangal léptem ovább 😞 más meg 4-el
Hogy lehet rangot lépni??
* és a % nem jött be,
Ha beirtam valamit semmilyen szervert sem talál mostmár.
Bugosabb lett ez mint volt.
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
Legion of Merit Ribbon
Awarded to recognize the individual who, through gallantry, determination and esprit de corps, succeeds in his/her mission while under difficult and hazardous conditions
* IAR: 50 team points
* Global: 200h Total time played
* Global: 10 Best kill streak
* Global: 8 Worst death streak
Ezen nemigen lehet változtatni, bakker!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
2. Miért van az, hogy most már nem indul el, de egyszer elindult az 1.03-assal?
Na majd ha kijön a PoE aztat megnézem 😉
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯