Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alberto 15
ezt ma én is tapaszaltam wake islandon 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Zs0lt1
Az imént volt egy meccsünk, ezt a frankó kis bugot vettem észre:

A következõ az ábra:
A MEC bázis kb 50-60 méterrel odébb van, tehát foglalási területen kívül voltam, mégis azt jelezte, hogy foglalok egy amerikai bázist. 16 fõs volt a map, tehát azt a bázist nem lehet befoglalni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Cobra.
Asztalra kidobás legfõbb oka szerintem a túl kevés swapfile, legyen a rammal együtt legalább 2Gb, de inkább több. De okozhatja hibás hardver, illetve a videókártya drivere is.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Meg van adva.
odex
meg tood adni a linket? a pontos linket!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Van ahhoz is link, a mapoknál.
odex
ugyan azok a szabályok mint az 1.02-es patchnél?

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Fenrir
menj a teljes FAQ-ra fent...ott le van írva szóról szóra hogy hogyan kell peccselni

A halál csupán a kezdet...

odex
istenem miért nem jó törtnál az 1.03-mas patch? azt írja ki hogy patching felied valaki írjon privibe mert nem aktívam fogom nézni az sg-ét!

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fenrir
ezt akartam megspórolni magamnak...

sza23
Sziasztok!Tudna vki segíteni 2 dologban?
1.mit lehetne csinálni azzért, hogy ne dobáljon ki állandóan a játék az asztalra,
2.hiába talál az ASE szervert, nem enged rá fellépni.
Tudom, hogy ezek a dolgok itt elég bagatelnek számítanak, de kérlek segitsetek, ha tudtok.Eddig csak a demoval tudtam játszani, de ma megvettem az eredeti játékot, de a fentiek miatt nem igazán tudom élvezni.

schrank

Fenrir
oké, az xxl-re tudsz adni egy linket? 😊

schrank
mindet + elalamejn xxl

Fenrir
btw az sg szerverre mit kell leszedni ezek közül?

SG BF2 Mappack V1 149MB
SG BF2 Mappack Update 1 66MB
Lost Village map 57.7MB
Nan Hai Beta 4 map 24.2MB
El Alamein map 37.9MB

Fenrir
tegnap is bf2-ztem csak éppen a fórumokat nem bújtam 😊

schrank
fenrir te az elmúlt napokban hol a ...csába voltál ezmár lerágott csont <#nezze>

Fenrir
lol játszottam 10 percet és 3 rangot léptem, wtf?

schrank

joebacsi
😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Szerintem itt jelentkezhetsz. Biztosan örülni fognak, hogy jelentõs összeggel kívánod támogatni õket. Bizonyára lehetõvé teszik számodra, hogy a fenntartott helyek egyikét igénybe vedd utána.

Minden jog fenntartva!

joebacsi
😊

Fenrir
felraktam az új peccset de bármilyen szerver csatlakozását ez öli meg: Cd-Key is not valid.

mondanom sem kell hogy eredeti játékom van és eddig a peccsig sohasem volt gondom...ellenõriztem regeditben is, de ott is az eredeti kulcs van meg

ilyenkor mi van? tudna valaki segíteni?

matyi08
vajon miért nem talál a the all seeing eye-m külföldi servert?

TS Zolly
Ranked szerverhez kell egy szerver is nem? A szervert nem az ea adta, csak a rankedhez szükséges filekat. + ha elolvastad volna az 1.3-as path dolgait, akkor tudhatnád, hogy lehetõséget adtak már arra, hogy helyet foglaljanak a szerveren. Szerver tulajdonos miért ne élne ezzel a lehetõséggel, csak azért, hogy legyen hely számára és a szerverértr fizetõknek hely ha fel akarnak menni. Kettõ foglalt hely az nem is oly sok, általába hatot foglalnak. Ha a játékon bellül megnézed a szervereket, ott láthatod, a szerveren tartozkodok lécáma/szerver nagysága után lévõ zárojelbe tett számot. Na az a szám jelzi, mennyi hely van lefoglalva. Tök mindegy, ranked vagy nem.

Utoljára és a téma részemrõl lezárva: Akik fizetnek érte, azoknak van elsöbbségük.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

FCH kari
akkor egyböl ugy kelett volna kezdeni hogy(1 sms 160+áfa 3 napig játszthatsz???)vagy hogy van ez??ha annyi lové lenne akkor nemérné meg üzemeltetni nem??na ez is egy fasza változtatás a patchben!vagy ez is ugy müködik mint nálunk a polgármesteri hivatal SOGOR KOMA JOBARÁT😊

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

De a ranked szerver nem arra van, hogy ott foglaljam a klános havernak a helyet. De van ezer csés klán is akiknek van saját szerverük.vagy az ea hu az klán szerver akkor szeretnék jelentkezni a ea hu klánba jó<#gonosz3>
TS Zolly
Mit gondolsz most hogyan van???? Ranked szerver ingyé van? Valakinek azt ki kell fizetni nem?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mert aki a klánjának foglal az dobja össze a haverokkal a pénzt azt béreljenek maguknak<#mf3>
Sarapetike
srácok az hogy lehet hogy edigg(tegnap) jo volt a bf2 (tört) ma pedig el akarom inditani és nem jo kéri az eredeti cd de ???

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Na most voltam fent néztem az ea hu szervert ,látom,hogy megvannak már csinálva. Örülök mint napközis a tízórainak, erre van két hely.Hát nem levan foglalva vagy mi a faxom. Hát elég régóta járok oda kétszer voltam máshol és nem enged be mert valami buzi lezárta azt a két helyet. Hát ekkora faxságot még nem láttam. Megvan a véleményem.Ha már csak két szervervan magyar akkor ugyan ne foglaljuk már másoknak a helyet.
Running
Ja és kb 3x dobott le két akadás között.
12-16 embernél viszont tök jól megy, hát ennyit bír szegény.

Running
Igen elég érdekes volt a dolog. 😊

Nincs mikorfonhasználat.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

alma2
ehem, most jottem az sg szerverrol, a fo reklamozo ATWE nincs is fent 😊
de tok mindegy ugy lagol 20 embernel, hogy SZO SZERINT ERTSD: JATSZHATATLAN
ilyet meg nem lattam.... a pingek kozben jok.
felejtos ...

szerintem

TS Zolly
Hüha

Egy orátok van már csak és kezdödik a War a sg szerveren

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

alberto 15
all seeing eye

Hiszen megkérdeztem.<#nezze>

alberto 15
😄

"Mi az az ASE?"

Ase tudod? 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

alberto 15
fura, nekem jó pontos volt

"szerintem pontosították a repülõk rakétáit is, mert akárhogy cikázott elõttem az ellenséges repcsi, csak bemértem, lõttem azt meg is halt
mindegyik rakéta eltalálta 😊, vagy a patchben javították vagy én fejlõdtem"

Az. A Kubra Dam-on alldigalok a Tunguzkaval a partoldalban, mikozben ket helikopter lebeg egymassal szemben, es lonek veszettul(gondolom parbaj, vagy mi). Becelzom az ellensegeset, el van persze foglalva, nem nagyon szorakozik a csapdakkal, mozogni is csak annyit mozog, mint egy kikotott leghajo. Elkuldom a raketakat, azok meg gyonyoruen rafordulnak a sajatra, es szepen el is talaljak. Fentmaradt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mi az az ASE?

PocoK Bf2
lool <#nyes><#nyes><#nyes>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
"fénycsapda"<#hehe>

FCH kari
pontositották a f@szt,helikoptert aligtudtam leszedni,helyben lebegett nyil egyenesen repültemrá a fénycsapdákatsem dobta ki,azt egy bele három mellé

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

TS Zolly
Látom beszedtél egy bünti pontot.

Nekem is, nekem is, nekem is!