Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A következõ az ábra:
A MEC bázis kb 50-60 méterrel odébb van, tehát foglalási területen kívül voltam, mégis azt jelezte, hogy foglalok egy amerikai bázist. 16 fõs volt a map, tehát azt a bázist nem lehet befoglalni.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Hide and fear, Cobra Commander is here !
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
A halál csupán a kezdet...
1.mit lehetne csinálni azzért, hogy ne dobáljon ki állandóan a játék az asztalra,
2.hiába talál az ASE szervert, nem enged rá fellépni.
Tudom, hogy ezek a dolgok itt elég bagatelnek számítanak, de kérlek segitsetek, ha tudtok.Eddig csak a demoval tudtam játszani, de ma megvettem az eredeti játékot, de a fentiek miatt nem igazán tudom élvezni.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
SG BF2 Mappack V1 149MB
SG BF2 Mappack Update 1 66MB
Lost Village map 57.7MB
Nan Hai Beta 4 map 24.2MB
El Alamein map 37.9MB
Minden jog fenntartva!
mondanom sem kell hogy eredeti játékom van és eddig a peccsig sohasem volt gondom...ellenõriztem regeditben is, de ott is az eredeti kulcs van meg
ilyenkor mi van? tudna valaki segíteni?
Utoljára és a téma részemrõl lezárva: Akik fizetnek érte, azoknak van elsöbbségük.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
12-16 embernél viszont tök jól megy, hát ennyit bír szegény.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
de tok mindegy ugy lagol 20 embernel, hogy SZO SZERINT ERTSD: JATSZHATATLAN
ilyet meg nem lattam.... a pingek kozben jok.
felejtos ...
szerintem
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Ase tudod? 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
mindegyik rakéta eltalálta 😊, vagy a patchben javították vagy én fejlõdtem"
Az. A Kubra Dam-on alldigalok a Tunguzkaval a partoldalban, mikozben ket helikopter lebeg egymassal szemben, es lonek veszettul(gondolom parbaj, vagy mi). Becelzom az ellensegeset, el van persze foglalva, nem nagyon szorakozik a csapdakkal, mozogni is csak annyit mozog, mint egy kikotott leghajo. Elkuldom a raketakat, azok meg gyonyoruen rafordulnak a sajatra, es szepen el is talaljak. Fentmaradt.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."