Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
thx.!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
És ebbõl van három.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
aki tudja pls! ip-t adjon
thx.
tul sokat nyomom az plsql-t, ott meg nem szamit a valtozok kis-nagy betuje
en kisbetuvel irtam vegig a : +playerPassword -ot
eskuszom ezentul csak copy-pastelek 😊
szerintem
mindegyik rakéta eltalálta 😊, vagy a patchben javították vagy én fejlõdtem
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Várunk mindenkit
Mappack linkért SG Team topik -> SG Team oldal
<#violent>#violent><#eplus2>#eplus2><#felkialtas>#felkialtas><#email>#email>
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
A diszkobol kirangatott, kigyort kopasz fehertrikos iq bajnok beszolna nekik,
"Leverem a fejetek bazze, ha nem adtok patchet," tuti mukodne... a boltban is ilyen beszolas utan elore engedik oket a sorban😊
----
nekem sokat javult a jatek sebessege a patch utan.
szerintem

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
többen is beírták már, talán még zsolt1 is
Szal ne hobbiból fenttartott "EA HU" szerverek üzemeljenek, hanem üzleti alapon mûködõ, kifogástalanul karbantartottak!!!
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
majdnem minimumon is grafikai lagg tapasztalható 😞
edddig meg medium-high közt ment
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Assault Grenade 0.45
Carbines 0.49
Light Machine Guns 0.71
Sniper Rifles 1.25
Pistols 0.59
AT/AA 0.56
Submachine Guns 0.60
Shotguns 0.63
Knife 0.67
Defibrillator 0.07
Explosives 1.20
Hand Grenade 1.61
Igen, remekul jatszol.
Hogy Borgot idezzem: "Sajnos nem talaltam konnyezve rohogo smileyt" 😊
Together we'll fly someday...
már 4kobrát leszedtem a tunguskával 😊.
csak az a baj, hogy mindenki akkor lövi el a rakétákat, mikor bemérte, pedig meg kell várni amíg kidobja a hõelterelõ izéket, aztán lõni éás akkor nincs menekvés 😊 tisztelet a kivételnek
fogadjnk, hogy ha jön Sp.Force akor hirtelen lesz megint 3 SpF ranked server....mert el kell adni a cumót..aztán majd arra is lehet szarni....
akik ingyen tesznek bármit is a serverek ügyében azoknak hálával és köszönettel tartozunk, így én is elõre is köszönöm a lehetõséget!
de ez nem mentesíti az EA politikáját és nagyon szomorú, ha ez így van....
a mohának mindig a déli oldala fás
amúgy mi klánszerverünk még az elsõk között lett átlõve 1.03-ra...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.battlefield.hu
Mert kellenének. please írjátok le . THX
Vagy erre is kitalaltak valami, hogy miert nem lehet ?
mindenesetre viccesek, szokas szerint.
szerintem
www.battlefield.hu
vagy megint csak át vagyunk baszva? ujra igazolódni látszik hogy az jár jól aki lop?
a mohának mindig a déli oldala fás
sot olvasgattam, hogy kell filterst irni atirtam a magam modjara, de ugyse ment 😊
Akkor ma este megin nekifutok.
A jatekon belul amugy a favorites megjegyszi az utoljara jatszott servereket, na meg amit kulon beraksz, szoval annyire nem macera, ha mar egyszer vetted a faradtsagot, hogy beird az ipcimet kezzel 😊
szerintem
Ráadásul sok fegyvert szépen átállogattak, olyasmire mint amia real weapon modunkban is volt.
Amúgy aki akar menjen a szerverre, most is vannak bent vagy 10-12-en. Még 8-9 körig Wake fut.