Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Igazan taglatokoru, valtozasokra es ingerekre erzekeny ember lehetsz b+

Together we'll fly someday...

ok
thx.!

TS Zolly
ja

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

és ezeken csak a strike+az új map megy?!

TS Zolly
pl multiplay.co.uk :: 24/7

És ebbõl van három.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

van olyan szerver csak nemtoma z ip-jét 😊

?

TS Zolly
Hüle! 😄

hali! nem tuggyátok,meik az a szerver ameiken csak Strike at Karkand és az új pálya megy váltakozva?!
aki tudja pls! ip-t adjon
thx.

alma2
ahh megvan miert nem mukodott, nem is copy-pasteltem 😊
tul sokat nyomom az plsql-t, ott meg nem szamit a valtozok kis-nagy betuje
en kisbetuvel irtam vegig a : +playerPassword -ot
eskuszom ezentul csak copy-pastelek 😊

szerintem

alberto 15
már meg is szûntették a pisztolyos, késes szervert 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

alberto 15
szerintem pontosították a repülõk rakétáit is, mert akárhogy cikázott elõttem az ellenséges repcsi, csak bemértem, lõttem azt meg is halt
mindegyik rakéta eltalálta 😊, vagy a patchben javították vagy én fejlõdtem

Me0w
He?

Mi az az ASE?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

alberto 15
látom te vagy tutorial.hu-s meow 😊

TDC Geronimo
😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Me0w

Gyertek ma a sg-re 19.00 orakor
Várunk mindenkit
- 32 player, törtet is beenged! 1.03! IP: 193.6.2.125
Mappack linkért SG Team topik -> SG Team oldal
<#violent><#eplus2><#felkialtas><#email>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Egy kérdés srácok, van olyan oldal ahol magyarul leírják hogy melyik kitüntetés és rangot hogy lehet megszerezni?? Ha van, pls link!!!

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

alma2
Ha telefonon szidjatok oket, akkor valami eros markans ferfi hang kellene, a kedves noi hangot helyett, hatha jobban hat rajuk 😊
A diszkobol kirangatott, kigyort kopasz fehertrikos iq bajnok beszolna nekik,
"Leverem a fejetek bazze, ha nem adtok patchet," tuti mukodne... a boltban is ilyen beszolas utan elore engedik oket a sorban😊
----
nekem sokat javult a jatek sebessege a patch utan.

szerintem

schrank
elsõresikerült geccc . . .köszi köszi kösziiiii

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Pedig így kell beírni. Felhasználónév, jelszó elé és mögé szóközt tettem és nekem így müködik. Szóköz nincs a BF2 profilom nevében, lehet hogy akinek van annak nem fog menni.

Lol 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Kandurex
Programozóként se értem mi köze 2XAA -nak és mediumnak a sata raid -hez, pláne 2G -vel <#hehe><#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Me0w
Kostolgatsz? 😛

Nekem X800-am van, a patch elõtt high-ba futott 2x antialiasing-gal, most mediumra vettem vissza. Tudom, tudom, nincs rendben a gépem, elvégre programozó vagyok. Vagy kevés a 2G memória, esetleg lassú a 2*120 SATA RAID....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

schrank
nálam is úgy kerreg a vinyó mintha dízel lenne pedig nem ugye nincs dízel csak benyás

schrank
poggyász a vastagon szedett dolgokat nem kell valamilyen zárójelek közé szorítani csak így ömlesztve begépelni ezt a rengeteg karaktert ugye nem gondolod komolyan te sem <#fejvakaras>

alberto 15
ez nem csak nálam tapasztalható
többen is beírták már, talán még zsolt1 is

Én meg azt gondolom, hogy egyáltalán nem érdekel, hogy mûködnek a nemzeti szerverek, ha elad nekem az EA egy játékot, ami mellesleg kimondottan hálózati játék, akkor kutya kötelessége lenne néhány -az eladott darabszámnak megfelelõ mennyiségû- nemzetiségemnek megfelelõ szervert is tisztességes szinvonalon üzemeltetni!!!
Szal ne hobbiból fenttartott "EA HU" szerverek üzemeljenek, hanem üzleti alapon mûködõ, kifogástalanul karbantartottak!!!

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

schrank
én találtam

akkor valaminek nézz utána a gépedben, mert nálam semmi ilyesmi nem jött elõ. Ugyanúgy fut, ha nem még jobban, mint eddig. Pedig nincs egy extra kártyám, sajna csak egy GF 5600 256Mb rammal, bár ez állitólag tökmindegy.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

alberto 15
basszus, ez a patch nagyon lerontja a gamet.
majdnem minimumon is grafikai lagg tapasztalható 😞
edddig meg medium-high közt ment

Me0w
Azt ugyis kidobhatod, sot mar ki is kellett volna par honapja...

Timbo
Ez egy zsír játék lenne CSAK egy problem van hogy gef 4 ti4200 am van :="+!'%

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Me0w
Assault Rifles 0.35
Assault Grenade 0.45
Carbines 0.49
Light Machine Guns 0.71
Sniper Rifles 1.25
Pistols 0.59
AT/AA 0.56
Submachine Guns 0.60
Shotguns 0.63
Knife 0.67
Defibrillator 0.07
Explosives 1.20
Hand Grenade 1.61

Igen, remekul jatszol.
Hogy Borgot idezzem: "Sajnos nem talaltam konnyezve rohogo smileyt" 😊

alberto 15
szerintem a légvédelmi "tankok" sokkal pontosabbak lettek 😊
már 4kobrát leszedtem a tunguskával 😊.
csak az a baj, hogy mindenki akkor lövi el a rakétákat, mikor bemérte, pedig meg kell várni amíg kidobja a hõelterelõ izéket, aztán lõni éás akkor nincs menekvés 😊 tisztelet a kivételnek

Sanko
csak az az érdekes hogy addig naprakész volt minden amig a játékot el nem adták jó pár ezer darabban....aztán meg szarjunk a fejükre magasról filozófia?

fogadjnk, hogy ha jön Sp.Force akor hirtelen lesz megint 3 SpF ranked server....mert el kell adni a cumót..aztán majd arra is lehet szarni....

akik ingyen tesznek bármit is a serverek ügyében azoknak hálával és köszönettel tartozunk, így én is elõre is köszönöm a lehetõséget!

de ez nem mentesíti az EA politikáját és nagyon szomorú, ha ez így van....

a mohának mindig a déli oldala fás

joebacsi
ne érts félre, nekem semmi közöm sincs a magyar ranked szerverekhez, csak azt tudom, hogy bbék teljesen nonprofit módon, a saját szabadidejüket feláldozva tartják fennt a szervereket a közösség érdekében...ezért, ugye érthetõ, hogy nembiztos, hogy egyik pillanatról a másikra képesek reagálni egy változásra...ha valaki szerint ez "nevetséges, szánalmas, stb..." annak üzenem, hogy nem muszáj a segge alá tolt szervert használni

amúgy mi klánszerverünk még az elsõk között lett átlõve 1.03-ra...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

PsyhoApu
Köszi! Sikerült a segítségeddel belõni az ASE-t 😊

http://kutyuszoba.blog.hu/

BurnBaby
elhiheted, h ha tudnék tenni az ügyben már menne. nem tudom miért felejtettek ki minket, napok óta zaklatjuk õket... dühönghetünk rajta, de ettõl a probléma még nem oldódik meg.

www.battlefield.hu

Hy! valaki letudná írni nekem melyik pályákat kell letöltenem hogy tudjak játszani a szerveren?
Mert kellenének. please írjátok le . THX
Bocsánat, kicsit, off, de aki nem ismeri:
Real Hussein
Real Hussein 2

alma2
aham.Akkor biztos nehez lenne egy usernev/passwordot kuldeniuk valamelyik ftpjukre, hogy akik "jogosultak" ra azok leszedhessek azon nyomban.
Vagy erre is kitalaltak valami, hogy miert nem lehet ?
mindenesetre viccesek, szokas szerint.

szerintem

BurnBaby
ranked szerver külön file, amit az ea küld meg. ez nem úgy megy, h felpatcheled és majd jól ranked lesz 😊

www.battlefield.hu

Sanko
annyit hogy megvettem a játékot eredetiben!

vagy megint csak át vagyunk baszva? ujra igazolódni látszik hogy az jár jól aki lop?

a mohának mindig a déli oldala fás

alma2
bahh, pedig copy-pastelni eleg jol tudok 😊
sot olvasgattam, hogy kell filterst irni atirtam a magam modjara, de ugyse ment 😊
Akkor ma este megin nekifutok.
A jatekon belul amugy a favorites megjegyszi az utoljara jatszott servereket, na meg amit kulon beraksz, szoval annyire nem macera, ha mar egyszer vetted a faradtsagot, hogy beird az ipcimet kezzel 😊

szerintem

alberto 15
ok, én felmegyek rá, ha nem baj 😊

Most nyomattam SG szerveren egy kör erejéig Wake 2007-et, szerintem király lett 😊
Ráadásul sok fegyvert szépen átállogattak, olyasmire mint amia real weapon modunkban is volt.
Amúgy aki akar menjen a szerverre, most is vannak bent vagy 10-12-en. Még 8-9 körig Wake fut.