Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Together we'll fly someday...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
egy ribbont nem adott meg, holott frissítette pontszám alapján a profilomat (és a játékban írta hogy megkaptam) + a csík nem töltõdik hanem nullán áll, szóval azt sem tudom hogy mennyi kell a következõ rangfokozathoz
A halál csupán a kezdet...
Üdv!
Lenne egy kisebb problémám!:)
Szal" az 1.03 óta néha összeugrik a kép. Bár szerintem ennek semmi köze hozzá, de hát azóta változás más nem történt.Valószínû véletlen egybeesés, mert ki is fagy minden. Mégis ha valaki járt már így, vagy tudja mi a megoldás akkor szívesen fogadom.
Ja igen! Minden elsõ indításnál csinálja ezt.Utánna már jó.
Természetesen csak a Bf2-nél...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Megoldas: El kell kerni a bf2.exe-t valakitol akinek mukodo 1.03-as game van fent.
Nekunk bejott.
Remelem segitettem.
Byez
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
(Aki nem tudná, õ a legtöbbet pofázó <#duma>#duma> magyar bf2 játékos, de egy élmény)
khumbula
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
ServerType: GS
RegKey: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 2\INSTALLDIR
ExeName: BF2.EXE
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} +username schrank
ennél egyértelmûbben már nem lehet <#szomoru2>#szomoru2>
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} +username schrank
ilyenre írjátok át az adatok nem valósak a szóközöket is pont így kell
én space-el lövök és pont azért hogy a lövés és az irányzék két külön kézen legyen
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Bedöglött a telefonom töltöje, adatkebellel kellett tölteni, reggel csak felkuksiztam ide.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
1.) A kamikaze megissza a szakét, felköti a homlokára a bátorság szalagot, repülõbe száll, majd teljes gázzal belerongyol a legközelebbi ellenségbe.
2.) Nem védeni akarom Danee-t, de testközelbõl küzdöttünk már jóval korábban is, (még akkor nem voltál fenn) de az esetleges "balesetek" kicsit sem éreztették a kamikaze hatást. Ezt viszont megerõsítheti Senoi kollégám is, mivel vele heliztünk. Szóval egy kamikaze nem dob hátast a társával együtt a hegyoldalnak harc közben.
Ugye Danee(????)
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
faq sem irt semmirõl :( (dx9_c -m van dxdiag szerint 4.09.000000000.0904)
Forza.
legalábbis azt mondták kijavitották.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
aztán többen is szavaztunk.
a heliekt csak úgy tuttad írtani hogy jól belementél. volt amikor tbw-be, volt amikor boxerba. szal õk is bizonyíthatják :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
:)
az kamikaze, ha lelövök valakit, és belemegyek a heli roncsába? pályánként 2-3 mindig sikerül :D
Freddy nyomta is a kick vote-t.....
Na de sebja, a heliket is ugyanolyan könnyû leszedni... meg a tankokat is..... meg a repcsiket is ..... :D:D:D:D:D