Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
FAQ! Nem birsz olvasni?

Together we'll fly someday...

Azt mondjátok, hogy ha a patch telepítése után nem megy a játék(tört) akkor olyantól kérjem el az exe filet akinek fut a játék?! Nem segítene nekem ebben valaki?? Köszi
Meghalt az SG szerver? Mert állandoan kapcsolodási hibát ir.

Crem
Sajna nekem így marad, amíg nem resetelek..:((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Me0w
Szopjon le egy taliga apromajmot az a buzi amelyik a szerverkeresot csinalta. Foleg a ping reszet...

Together we'll fly someday...

schrank
ez csak egy fantom-kép de valami ilyesmi <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fenrir
van baja ennek a peccsnek

egy ribbont nem adott meg, holott frissítette pontszám alapján a profilomat (és a játékban írta hogy megkaptam) + a csík nem töltõdik hanem nullán áll, szóval azt sem tudom hogy mennyi kell a következõ rangfokozathoz

A halál csupán a kezdet...

Looserke
Nekem is volt már vagy 2-3szor ilyen bár nem csak az 1.03ban.

schrank
nekem szokott ilyeneket amikor kilépek a játékból a menübe de csak egy villanás az egész ; gondolom te se elsõre kaptad le vagy akkor nagyon gyors lehecc <#fejvakaras>

:DDDDD
Crem

Üdv!

Lenne egy kisebb problémám!:)

Szal" az 1.03 óta néha összeugrik a kép. Bár szerintem ennek semmi köze hozzá, de hát azóta változás más nem történt.Valószínû véletlen egybeesés, mert ki is fagy minden. Mégis ha valaki járt már így, vagy tudja mi a megoldás akkor szívesen fogadom.
Ja igen! Minden elsõ indításnál csinálja ezt.Utánna már jó.
Természetesen csak a Bf2-nél...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Looserke
Én nem próbálkoznék a helyedben, mert ha jól tudom, akkor az EA rászállt az ilyen szerverekre és az itt játszó emberkékis retorziókra számíthatnak. Én pl. egy 64 játékos szerveren szedtem össze a pisztoly és kés badget az Operation Cleen Sweap vagy mi pályán. Sinperral átcsónakáztam a legközelebbi MEC bázisra és a légvédelembe és AT álláson ülõ emberkéket késeltem le. Mivel 64-es a szerver ezért van elég ticket idõ erre.

JAH és nem tud valaki valami késelõs szervert mert már a kukim kivan ,hogy csak 5 öt 6 ot tudok mindig lekéselni. elöre is köszi
Már régóta itt voltam csak még nem jelentkeztem be.És gondolhatod ,hogy mennyire szemvedtem angol szerveren játszani ahol nem lehet dumálni.Vagyis nem tudok. De a friccekkel egész jól elvoltam.Német perfekt<#beka2>
Yo! Van akinek az 1.03-as patch telepitese utan, nem indul a game,(fekete kepernyo--->desktop)...
Megoldas: El kell kerni a bf2.exe-t valakitol akinek mukodo 1.03-as game van fent.
Nekunk bejott.
Remelem segitettem.
Byez
Promi
Nem rohog koran van meg.:)
geri15
sündisznó a jelszavad? <#idiota>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

leveskocka
Alsó kötõjel :DD
Promi
EA_HU

Az also kotojel fontos.
FCH kari
köszi a tippet müködik!ÉN VOLTAM A BALFÉF!:)

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Running
Tegnap voltam kb 30 percet rankedon. Mec-el voltam és láttam hogy az egyik maki behúzodik a sikátorba, lõni azokat akik megjelennek. Behajítottam egy gránátot, erre két fasz berohan szembõl...már láttam mi lesz, puff és punish, már nem is kúrvaanyádoztam csak nyomtam a kilépést.

Szevasz Farkas, idetaláltál? <#integet2>

(Aki nem tudná, õ a legtöbbet pofázó <#duma> magyar bf2 játékos, de egy élmény)

khumbula

schrank
van már valami betû kombó amivel lehet keresni a játék keresõjével a magyar rankedeket? mert az "ea hu" nem mûxik !

SigS
Es ha jol tudom megvaltoztattak a punish rendszert hogy nem lesz tobb "elefekveses TK" a repuloknel es heliknel. Ezzel szart se csinaltak, most dobott ki a magyar szerver mert a lofaszjoska eleugrott a repcsinek... <#gonosz3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

schrank
Battlefield 2
ServerType: GS
RegKey: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 2\INSTALLDIR
ExeName: BF2.EXE
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} +username schrank +playerPassword sundiszno [ +password "{PASSWORD}"]
ennél egyértelmûbben már nem lehet <#szomoru2>

schrank

FCH kari
nekem ott ez a sor van neme egészen az amit a bf2.hu ir(JoinTemplate: {EXEPATH} {address}/)

leveskocka
az adigg ok,de az tuti,hogy a jelszavamat nem irom le sehova.plane az ase-ba...
leveskocka
kosz.a commandernek nem szamolja a killeket agyuval.igaz,tk sincs...felemas...
FCH kari
köszia bf2.hu-n megtaláltam most gyakorlok vele:)

schrank
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} +username schrank +playerPassword sündisznó [ +password "{PASSWORD}"]
ilyenre írjátok át az adatok nem valósak a szóközöket is pont így kell

FCH kari
de hogy kell megbuherálni???

Pink Tiger
:))))
én space-el lövök és pont azért hogy a lövés és az irányzék két külön kézen legyen

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

schrank
buheráld meg az ASE-t most már a loginolást sem kell csinálni

leveskocka
gratulalok a peccskeszitoknek...ahogy belepek a multiplayer menube,egybol nyomom a favoritot(ez egy jo otlet).aztan vissza internet menu,nyomom az updatet.semmi.jatek ujraindit,akkor jo...nagyon hitvany ez a kereso
TDC Geronimo
Mondták pfff. AZt is mondták, hogy nem lesz több véletleszerû TK...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TS Zolly
Pont te beszélsz????

Bedöglött a telefonom töltöje, adatkebellel kellett tölteni, reggel csak felkuksiztam ide.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uk74
Zolly te nem alszol<#bohoc>

Az élet kegyetlen

TS Zolly
:)

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Boxer HUN
Óvatosan a fogalmazással alberto..
1.) A kamikaze megissza a szakét, felköti a homlokára a bátorság szalagot, repülõbe száll, majd teljes gázzal belerongyol a legközelebbi ellenségbe.
2.) Nem védeni akarom Danee-t, de testközelbõl küzdöttünk már jóval korábban is, (még akkor nem voltál fenn) de az esetleges "balesetek" kicsit sem éreztették a kamikaze hatást. Ezt viszont megerõsítheti Senoi kollégám is, mivel vele heliztünk. Szóval egy kamikaze nem dob hátast a társával együtt a hegyoldalnak harc közben.

Ugye Danee(????)

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

arty
rákerestem a topikban, de ezexerint én lennék az egyetlen akinél a 1.03 hiányolja a d3dx9_25.dll-t?

faq sem irt semmirõl :( (dx9_c -m van dxdiag szerint 4.09.000000000.0904)

Forza.

Zs0lt1
nem, de azt hittem kijavitották az ilyen hibákat.
legalábbis azt mondták kijavitották.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

alberto 15
az a kamikaze, hogy belemész egy ellenséges helibe plz és te is meghalsz meg õk is szvsz

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

alberto 15
pesze, mert mondák a sqadtársaim hogy ezt a lámát szavazzuk már ki.
aztán többen is szavaztunk.
a heliekt csak úgy tuttad írtani hogy jól belementél. volt amikor tbw-be, volt amikor boxerba. szal õk is bizonyíthatják :)

TDC Geronimo
Csak most vetted észre? :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Danee
LOL kamikazee :)
:)
az kamikaze, ha lelövök valakit, és belemegyek a heli roncsába? pályánként 2-3 mindig sikerül :D

Danee
szerintem a ugynaolyan a repcsi mint régen... jót irtottam vele ma este is :)
Freddy nyomta is a kick vote-t.....
Na de sebja, a heliket is ugyanolyan könnyû leszedni... meg a tankokat is..... meg a repcsiket is ..... :D:D:D:D:D

alberto 15
szia :) jó volt a bombázgatás, meg a kamikaze ?:DDDD

Danee