Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
1.01 - hibás, jóvan nembaj reinstall
1.02 - patching failed jóvan k szar a gém vagy a peccs reinstall, újra letöltés még mindig szar vki win reinstallozik ijenkor...ok temp könyvtárból msáolgatok összevissza hú de jó
pár nap múlva feltörik a cucczt jóvan mind1
1.03 - patching failed jóvan 2nap alatt rájövök h azé me ékezet van az xp-s loginnevembe k
ma - YOUR CD KEY IS NOT VALID!!!
eredeti gémem van basszszájba...azt csodálkoznak h mér warezol az ember....
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
rá kéne szánni magam, aztán menne
miért kérded?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ötlet?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
ha az xp-s login nevedben van szóköz vagy ékezet vagy nem rencergazda vagy akkor csinájja ezt
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
nem nekem kell<#ejnye1>#ejnye1>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Together we'll fly someday...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Together we'll fly someday...
az sg-nek mik a BF2 server ip címei?
Thx,
B:
Ezt a képet ki csinilta a bf2 topicnak?
ON
Minden jog fenntartva!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
De persze az sem elhanyagolható,hogy közben haladsz elõre.:)
Amúgy ,a lentebb említett magyar bf oldalon találsz egy kis progit Battlefield 2 Stats Retriever 1.5 néven,amivel megtudod nézni az aktuális statodat .
hellyel-közzel <#buck>#buck>
...közben mikin dumalunk egymással...
ez a fórum mindig képes mosolyt csalni az arcokra :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem elöszõr járok már így.Nagyon bosszant<#falbav>#falbav>, mert így sohasem jutok elõrébb.
Van vmi megoldás erre?
<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
U.I.: Bocsi, Hiszti, de nem tudtam megallni. :)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Aki ismer minket tudja,hogy nemvagyunk bénák :) Múltkor nyertünk az SG Teams clan ellen is :)
A jó társaság garantált.
Minden nap mindenki játszik,közben mikin dumalunk egymással.Segítjük egymást bf2 ben és minden másban is..
A Clannak van saját fóruma.
Feltételek:
-Legyen eredeti gamed
-Jó ha van mikrofonod
-Jó ha van msn ed
na szóval jelentkezni @@@@ !!!!!!!!!!!!!!! ITTTT !!!!!!!!!!!!!!! @@@@ tudsz a fórumunkon.
Üdv.:Hys
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
vanEz is tölcsd le ez megy most
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
feltettem az SG oldalon található mapokat a gépre.amíg ezt nem tettem meg,addig azt írta ki a gép,hogy nincs megfelelõ mapom, amikor az SG szerverre fel akartam menni.most hogy felraktam a ampokat,most azt írja ki a gép.hogy nincs megfelelõ mapom ,amikor az SG szerverre akarok belépni.mi a megoldás?természetesen már 1.03-as a játékom,és voltam is fent 1-2x a szerveren.
elõre is köszi!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
gondolom nem akkor lõttél elõször :)
quake-nek nemsok koze van hozzá szvsz...
póker roxx, bár énmég csak néha egy freerollra nézek be (idõ-idõ :()
Voltam egyszer agyaggalamblövészeten. Sörétessel lövöldöztem vagy 50-et. A 90%-át le tudtam lõni. Erre megkérdi a csávó, hogy voltam e már ilyenen, vagy mitõl megy ilyen jól, mert versenyeznem kéne. Mondam neki még nem voltam, csak azért ment jól mert sokat quake-eztem. Szerintem azóta is azon gondolkodik, mi az a quake, mert elég bután nézett rám. :)