Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

odex
nem jön be a link :)

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

odex
én nekem is patching faliedel az 1.03 és ez a faq nem is ír semmit róla de majd ha a win újra lesz baszva mert nem csak az a hiba van!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

quack
az isten tossza meg az ea-t márrr...
1.01 - hibás, jóvan nembaj reinstall
1.02 - patching failed jóvan k szar a gém vagy a peccs reinstall, újra letöltés még mindig szar vki win reinstallozik ijenkor...ok temp könyvtárból msáolgatok összevissza hú de jó
pár nap múlva feltörik a cucczt jóvan mind1
1.03 - patching failed jóvan 2nap alatt rájövök h azé me ékezet van az xp-s loginnevembe k
ma - YOUR CD KEY IS NOT VALID!!!
eredeti gémem van basszszájba...azt csodálkoznak h mér warezol az ember....

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

schrank
na ja a BF2 egyik legnagyobb hibája geológiailag hogy a sztingerek geológiailag szar helyen vannak :fákközt;tornyokközt;hegyekközt;barátokközt<#mf2>

Hatt
Lehet a szarból aranyat csinálni, de a peccs csak kevergeti azt... Igazi javulást szerintem már nem fogunk tapasztalni

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Sok sikert:) Szerintem 100% hogy kreatívabb vagy mint a neves EA vagy Dice... a peccs új pályája nem túl nagy kreativitást mutat...

Elastic An-usZ Boys

Zs0lt1
hát én bfv-re csináltam pár mapot, bf2 editorra belenéztem, aztán töröltem :-)
rá kéne szánni magam, aztán menne
miért kérded?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

0Fritz0
A pöcsölés után "Invalid CD key" hibát kapok, a BF2Cdkeycheck.exe meg el sem indul. (Eredeti gém és agyvérzés pozitív).
Ötlet?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sorry, bf2-es mapszerkesztésre.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

quack
ezzel én is szívtam rendesen :D

ha az xp-s login nevedben van szóköz vagy ékezet vagy nem rencergazda vagy akkor csinájja ezt

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

schrank
a peccsing féld-t okozhattya az hogy szar a peccs ?
nem nekem kell<#ejnye1>

TDC Geronimo
;)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Me0w
Marad ez :)

Together we'll fly someday...

Me0w
Jah, 20 percet szenvedtem vele, de mar most nem tetszik :(

TDC Geronimo
Vazz ez az új ruha...totál megtévesztõ ;)

Me0w
Marmint megvannak a terkepadatok (wgs), abbol kell egy ertelmes flash alapu megjelenitot keszitenem, keresovel, tokkal vonoval. Gondolom te magara a GPS-es felmeresre as abbol a terkepkoordinatak lekepzesere gondoltal :) Vagy a bf2 mapszerkesztesre, nem vilagos jelenleg :)

Flash alapú? wtf?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Me0w
Sajnos muszaj vele :) Marmint olyan szinten, hogy egy flesssss alapu terkepen dolgozom felsobb parancsra :)

Hi,

az sg-nek mik a BF2 server ip címei?

Thx,
B:
Jut eszembe.... foglalkozik itt valaki térképszerkesztéssel?

OFF
Ezt a képet ki csinilta a bf2 topicnak?
ON

Azon kívül, amit Éjfél Kapitánynál olvastál? Mert ugye ott már jártál?

Minden jog fenntartva!

AK-t én sem. 10 alatt újratárazok. egy ember átlag 5-6 lõszer. van tár elég :)

Looserke
A Commander mire kapja a command pontokat? A Squadok után vagy mi?

dronkZero
Mondjuk én az AK-t sem várom meg míg betáraz. Pisztoly, aztán vagy sikerül lelõnöm az ellent azzal, vagy nem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

koschwarz
mert alig egy napja használtam a DAO-t, és valahogy egy ilyen húzós helyzetben nem gondoltam még át, ("affene, kifogyott a lõszer, közben itt van szembe egy amcsi!") hogy ha most késre váltok ("a faszért lövöldözik rám ez a kurva jenki??"), aztán visszaváltok ("ez még mindig rám lõ!"), akkor abbahagyja a tárazást ("már csak két pöcöknyi életcsíkom van, az is piros, ez mit jelent?"), és lehet lõni ("na bakker, akkor most hova spawnoljak vissza?")

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Persze.Alapvetõen ne a statnövelésért játsz ,hanem azért ,mert jól érzed magad mellette és leköt.:)
De persze az sem elhanyagolható,hogy közben haladsz elõre.:)
Amúgy ,a lentebb említett magyar bf oldalon találsz egy kis progit Battlefield 2 Stats Retriever 1.5 néven,amivel megtudod nézni az aktuális statodat .
hellyel-közzel <#buck>

joebacsi
Aki ismer minket tudja,hogy nemvagyunk bénák :) Múltkor nyertünk az SG Teams clan ellen is :)
...közben mikin dumalunk egymással...

ez a fórum mindig képes mosolyt csalni az arcokra :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#bdead><#bdead><#bdead>

joebacsi
nyugi, nemkell elsietni, majd borgra rájön megint az asszimilálhatnék, aztán majd mindegyikünk neve mellett ott fityeg egy, akkor majd nézegethetjük <#circling>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Me0w

TDC Geronimo
Vázze :D

sza23
elõfordúlt már veletek, hogy pár órán át toljátok a játékot( pár körben elsõként végezetek, érmeket kaptok), de azt nem számolja a játék?
Nem elöszõr járok már így.Nagyon bosszant<#falbav>, mert így sohasem jutok elõrébb.
Van vmi megoldás erre?

Új szmájli az SG-n, muszáj volt kipróbálnom valakin :)
<#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead>

NAgYdÖG gamer vagyok es csavazom a BF2t, meg en is nemvagyok bena annyira,de nem szeretnek mikin dumalni egymassal, igy inkabb nem jelentkezek a Clanba. :)

U.I.: Bocsi, Hiszti, de nem tudtam megallni. :)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TDC Geronimo
:o

<#bdead>

Hysteria
a DrAgOnS ClAn tagfelvételt hirdet!
Aki ismer minket tudja,hogy nemvagyunk bénák :) Múltkor nyertünk az SG Teams clan ellen is :)
A jó társaság garantált.
Minden nap mindenki játszik,közben mikin dumalunk egymással.Segítjük egymást bf2 ben és minden másban is..
A Clannak van saját fóruma.
Feltételek:

-Legyen eredeti gamed
-Jó ha van mikrofonod
-Jó ha van msn ed

na szóval jelentkezni @@@@ !!!!!!!!!!!!!!! ITTTT !!!!!!!!!!!!!!! @@@@ tudsz a fórumunkon.

Üdv.:Hys

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

dronkZero
Mondjuk nekem teljesen nyilvánvaló volt, mikor másodszor fogtam a kezembe azt a sz*rt, hogy ha elõkapok egy pisztolyt, vagy egy kést, akkor abbahagyja a tárazást. Sokat nem segít, mert újra elõvenni is gázos, de legalább nem kelll kivárni a tárazást végig. De ezekre ti hogy a pékbe nem jöttök rá?!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

TDC Geronimo
Quake ez jó xD

Az el ALAMEIN XXL LETÖLTÖTED NEM A SIMÁT AMI NINCS KI LINKELVE itt
vanEz is tölcsd le ez megy most

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

üdv!
feltettem az SG oldalon található mapokat a gépre.amíg ezt nem tettem meg,addig azt írta ki a gép,hogy nincs megfelelõ mapom, amikor az SG szerverre fel akartam menni.most hogy felraktam a ampokat,most azt írja ki a gép.hogy nincs megfelelõ mapom ,amikor az SG szerverre akarok belépni.mi a megoldás?természetesen már 1.03-as a játékom,és voltam is fent 1-2x a szerveren.
elõre is köszi!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

joebacsi
:)
gondolom nem akkor lõttél elõször :)

Running
Persze hogy nincs, de akkor nagyon vicces válasznak tûnt. :)

joebacsi
kicsit hihetetlen
quake-nek nemsok koze van hozzá szvsz...

joebacsi
nagyon helyes <#eljen>
póker roxx, bár énmég csak néha egy freerollra nézek be (idõ-idõ :()

Running
Jut eszembe egy régi sztori!

Voltam egyszer agyaggalamblövészeten. Sörétessel lövöldöztem vagy 50-et. A 90%-át le tudtam lõni. Erre megkérdi a csávó, hogy voltam e már ilyenen, vagy mitõl megy ilyen jól, mert versenyeznem kéne. Mondam neki még nem voltam, csak azért ment jól mert sokat quake-eztem. Szerintem azóta is azon gondolkodik, mi az a quake, mert elég bután nézett rám. :)

joebacsi
ma már távirányítással tolják :)