Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
cs!=bf2
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
amúgy meg g36c powwa, tegnap megkaptam vele a veteran spec ops kitüntetést :)
A halál csupán a kezdet...
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
gondolom ezen nem indul el :)
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Én az ufo: enemy unknown-ban egyetlen hibával sem találkoztam. És az nem 4-5 éve volt. Heroes 3 szintén. Soroljam még? Vagy elhiszed nekem, mint programozónak, hogy ez így ez nem így nem jó ez így nem. Jónéhány jólismert hiba egysoros javítás lett volna.
pld:
if (jumpbutton) then begin
jump;
stamina-=5;
end;
helyett
if (jumpbutton and stamina>5) then begin
jump;
stamina-=5;
end;
stb.....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
A másik, hogy csatlakozáskor kilép a gémbõl. Visszaolvastam 15 oldalt, és már fáj a szemem.
Szórakoztam a video.con fájl-al, és nem sikerült, refresh progim azóta sincs.
Valakinek ötlet?
én idáig aszittem h ha monnyuk vki healeli magát a supplynál akkkor az pont...
Fél órája sikerült megszereznem Wake-n a knife badget...õk jöttek a northbase felõl mi meg a reptértõl azt a sok gyökér fölment a sziklára (sniperek, medicek, supportok) azt én meg felkúsztam azt csók az összesnek...de még nem atta meg sajna :((( akko má ne is számítsak rá?
szerintem
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Talán ezt most a DICE veszi annyira komolyan, mint a BF42-t. A jelek szerint nem túlságosan teszik oda magukat. Mindegy, a remény hal meg utoljára.
Addig meg aki nem akar, az nem játszik vele bugosan. Szerintem még így is a legjobb multis FPS eddig.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Wake Islanden jatszottam egy kicsit. Csak ugy tet nelkul, mert nem voltunk elegen, hogy elinduljon a tetmeccs. Ott teljesen jol van elhelyezve a stinger. Kilottem a komara vagy huszat, ezalatt meghaltam hatszor(csak azert ennyiszer, mert nem mindig velem foglalkozott), es egy raketa sem talalta el. Odaig jutott az arcatlansagban, hogy nem is bombazott le, csak a gepagyuval nyirt ki. Szerintem eselyesebb lett volna, hogy pisztollyal veletlenul fejbe lovom, mint hogy a raketaval leszedem.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
a peccset szvsz a DICE csinálta, nem? ;)
mondjuk azért az ea is megéri a pénzét :Ð
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
nem jön be sehogy én max rád vagy a gépemre fogom!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mindjárt kijön a vacsi.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
komolyan rohadjon el a farkam ha még egy eredeti ea játékot fogok venni