Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
http://www.bf2s.eu.tt/stat4.htm <#papakacsint>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
ezt 1x már én is felvetettem. ráadásul úgy kellene megcsinálni, hogy csak terepjárók, homokfutók, meg legfeljebb apc-k vannak, se heli, se jet, se tank, ja, és tüzérség sem.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Azt nézted már, hogy ne fusson semmi felesleges a háttértben? Nekem mióta játék elõtt kilövök a task managerben minden feleslegeset, azóta sosem lépett ki.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Fenrir
valaki tudná egy webes bf2 stat mutatót? :)

A halál csupán a kezdet...

Zs0lt1
Aki kicsit jobban szereti az asszi csatát azt már elküldöd cs-zni? :-)
cs!=bf2

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fenrir
nagyon feelinges most az ea hu ranked 1, sok ember igazi háborús érzés...sok láma tegnap beállt amcsiba, 3 óra alatt amikor ott voltam 1x nem nyertek, végigaláztuk õket kínaiként és arabként is :)

amúgy meg g36c powwa, tegnap megkaptam vele a veteran spec ops kitüntetést :)

A halál csupán a kezdet...

Beers
Te dolgozzál ;) !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Menj csézni.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

alberto 15
sajna nem tudok játszani most legalább 2 hétig, mert a gépemben beszart a vinyó, és most egy régi gépem van, p3 950mhz, gef mx440, 256mb ram.
gondolom ezen nem indul el :)

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

alberto 15
sirály :)

Zs0lt1
Ez tervbe van véve, csak kéne egy kis idõ, míg végigrágom magam a tutorialokon :-)

Na, sikerült megoldanom ezt a desktopra visszadobós témát, csak azt nem értem, miért lép ki, ha szerverhez akarok joinolni.

mNzJean
Na jólvan biztos igazad van , de egy kicsit más szemszögböl próbáltam megközeliteni a dolgot , csak egy példa ,ma leszedtem a sniper elite játékot , kb egy óra játék után szó szerint menekültem vissza bf2-õzni , multiban nyomtam egy kicsit és akkor jöttem rá ,hogy azért a bf2 õ mégis csak egy király játék a hibáival együtt.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

"nekem nagyon bejön a bf2 a sok bug ellenére is , szerintem kezdünk beleesni abba a hibába ,hogy csak a tökéletesset tudjuk elfogadni , gondoljunk csak bele ,hogy 4-5 éve milyen játékokkal nyomtuk..."

Én az ufo: enemy unknown-ban egyetlen hibával sem találkoztam. És az nem 4-5 éve volt. Heroes 3 szintén. Soroljam még? Vagy elhiszed nekem, mint programozónak, hogy ez így ez nem így nem jó ez így nem. Jónéhány jólismert hiba egysoros javítás lett volna.

pld:
if (jumpbutton) then begin
jump;
stamina-=5;
end;

helyett
if (jumpbutton and stamina>5) then begin
jump;
stamina-=5;
end;

stb.....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Szerintem jó lenne csinálni egy gyalogos gyakorlópályát. Két csapatnak két elfoglalhatatlan bázis, közepen meg egy elfoglalható, semmi jármû, nagyon közel egymáshoz, szimmetrikus pálya.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Fasza....

Talán azért mert a "szar illegális" és az originál játék között a cd-kulcson kívül az égvilágon semmi különbség sincs, ha bajod volt a warezzel akkor az az eredetivel is lesz :)

quack
ez így viszont azér köcsögség mert lehet h a commander xarakodik de rohatt jó a csapata és így rengeteg pontja lesz vagy fordítva....

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Végülis nem bénáztam a szar illegális játékkal, elmentem, vettem egy eredetit, de a problémám továbbra is fennál: fullscreen-ben nem akar elindulni, csak ablakban.
A másik, hogy csatlakozáskor kilép a gémbõl. Visszaolvastam 15 oldalt, és már fáj a szemem.
Szórakoztam a video.con fájl-al, és nem sikerült, refresh progim azóta sincs.
Valakinek ötlet?

Looserke
THX, most már figyelem. Játszottam a magyar ranked I-en. Most már 64fõs, de b*sztak az utasításaimra. Az EA UK és US szervereken gyökeresen más a helyzet. Szerintem megpróbálom ott megszerezni a kitüntetést, mert már csak ez hiányzik.

Looserke
Csak mert össze akarom hozni a Basic command badget, vagy mit, de az a 40 pont/kör elég elérhetetlennek tûnik nekem kb 50 szokott összejönni a végén, de ez már a duplázott pont, ha nyerünk, szal olyan 25-30 pont. Nem tudom hogy miért is kapok pontot. Supplyéer UAVért nem.

schrank
a csapat össz pontját elosztod a csapat létszámával azt kapod te mint kommander ha nyersz akkor ennek az értéknek a dupláját ! amúgy meg matek 1-es leülhetsz <#mf2>

quack
TÉLLEG???
én idáig aszittem h ha monnyuk vki healeli magát a supplynál akkkor az pont...

Fél órája sikerült megszereznem Wake-n a knife badget...õk jöttek a northbase felõl mi meg a reptértõl azt a sok gyökér fölment a sziklára (sniperek, medicek, supportok) azt én meg felkúsztam azt csók az összesnek...de még nem atta meg sajna :((( akko má ne is számítsak rá?

Looserke
Csapatpontok??? Az melyik?<#nemtudom>

schrank
a csapat átlag pontját kapja ha nyer akkor még 2*-es szorzó

Pharaoh
A csapatpontok átlagát kapja meg.

alberto 15
ezt hogy a picsába csinálták?

Looserke
Megmondaná valaki, hogy a commander pontosan miért kapja a commander pontokat? A FAQban nem találtam rá választ csak általános útmutatót és Éjfél kapitány írásában sem.

Sziasztok. A nan_nai_beta_4 pálya betöltése utan kidob a szerver, nem megfelelö játék vagy 'mi. Ez miért lehet? Pedig milyen hivogato az a sok heli az mutter-boaton.
alma2
igen igen, egy kilopott chartbol az EA-tol lattam, millyen ivben csokken a jateknak a bug szamai,0 korul 2006 vegen lesz :), ez egy jo marketing fogas az ea reszerol, mindig lehet a jatekrol beszelni :)

szerintem

mNzJean
nekem nagyon bejön a bf2 a sok bug ellenére is , szerintem kezdünk beleesni abba a hibába ,hogy csak a tökéletesset tudjuk elfogadni , gondoljunk csak bele ,hogy 4-5 éve milyen játékokkal nyomtuk ,ehhez képest a bf2 óriási játékélményt nyujt plussz technikailag is magassan túlszárnyalja az akkori játékokat , ugyhogy egy kicsit nem ártana lehiggadni és a jó oldalárol megközeliteni a kérdést .Amugy meg ha a bf2 tökéletes lenne akkor most ez a forum is üressen pangana.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

dronkZero
Hát, a BFV két nagy peccs után sem lett tökéletes, mert szartak bele "a BF2 miatt". A BF42-nek meg 6 peccs kellett, hogy teljesen rendbejöjjön. A Codname Eagle-rõl meg ne is beszéljünk, az a végsõ javitás után is játszhatatlanul bugos volt(multiban, LANon).

Talán ezt most a DICE veszi annyira komolyan, mint a BF42-t. A jelek szerint nem túlságosan teszik oda magukat. Mindegy, a remény hal meg utoljára.
Addig meg aki nem akar, az nem játszik vele bugosan. Szerintem még így is a legjobb multis FPS eddig.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Crem
nem pofátlanság. Egyszerûen elég 1 rövid sorozat nagy magasságból, amíg a bombával kicsit közelebb kell menni.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
nekem nem jön...:(

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

pedig a mapok faszák amik rajta vannak

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

kár mert így gyakorlatilag használhatatlan.

Nem tudjuk miert lagol nem teheünk semit este lagol csak

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

üdv! az mitõl van,hogy az SG szerver laggol mint az állat?most voltam fent,de kiléptem,mert tiszta star trek volt a sok térugrás miatt.

jó kis AA a 42-bõl, na akkor lenne a repcsiseknek :)

DannyL
Már megint kaki lett a pecs? :)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

"Mondjuk nem véletlenül. HA használható lenne, összevissza szarhatnád magad a heliben, ha nem úgy lennénének elhelyezve, ahogy. Így persze szar, hogy ritkán látni a helit/repülõt, és még akkor sem lehet eltalálni..."

Wake Islanden jatszottam egy kicsit. Csak ugy tet nelkul, mert nem voltunk elegen, hogy elinduljon a tetmeccs. Ott teljesen jol van elhelyezve a stinger. Kilottem a komara vagy huszat, ezalatt meghaltam hatszor(csak azert ennyiszer, mert nem mindig velem foglalkozott), es egy raketa sem talalta el. Odaig jutott az arcatlansagban, hogy nem is bombazott le, csak a gepagyuval nyirt ki. Szerintem eselyesebb lett volna, hogy pisztollyal veletlenul fejbe lovom, mint hogy a raketaval leszedem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A buzi stingereket kéne lecserélni flak-ra szvsz :P

Zs0lt1
frankón nem vágom, miért az ea-t szidjátok a szar peccs miatt.
a peccset szvsz a DICE csinálta, nem? ;)

mondjuk azért az ea is megéri a pénzét :Ð

dronkZero
Mondjuk nem véletlenül. HA használható lenne, összevissza szarhatnád magad a heliben, ha nem úgy lennénének elhelyezve, ahogy. Így persze szar, hogy ritkán látni a helit/repülõt, és még akkor sem lehet eltalálni...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

odex
hát ez sztem nem az én hibám vazze! <#lama><#wilting>
nem jön be sehogy én max rád vagy a gépemre fogom!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

quack
tom ezt néztem de akkor ez az h újra indíccsam el a peccs intallert azt istalláljam fel újra, vagy nem kell feltenni újra?

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
gyakorolj még <#lama><#taps>

0Fritz0
Baszki, lehalább kiírnád, hogy csak +18!!
Mindjárt kijön a vacsi.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

quack
hol van ez a szar? ez a cdkeycheck?
komolyan rohadjon el a farkam ha még egy eredeti ea játékot fogok venni