Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
a gépemen vannak, de nincsenek jáccva (ez olyan szép, hogy így hagyom):
-hitman3
-close combat:first to fight
-nfs underground2
-suffering
-a már említett c&c generals
-meg az a tengerészgyalogos játék, amiben két csapatot lehet irányítani, nem is FPS, valami taktikai oktatásra használták az amcsiknál állítólag, nem jut eszembe a címe
egyedül a Call of Duty2 meg a Brothers in Arms2, illetve majd a Prince of Persia3 fog ebbõl a statikus állapotból kilendíteni 😊
Igaz most pihentetem a BF2-t 😛
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ennyi ideig néztem az eget eddig a játékban.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Engem a legvedelem frusztral. Szornyure bosszant, mikor 20 masodpercenkent athuz ugyanaz a k... bombazo, es vegigszorja a terepet. Ha meg odaszokkensz barmilyen legvedelmi kutyuhoz, akkor rad dobalja a bombait, mert idegesiti a sipolas. Akkor meg idonkent arra jar egy kosza helikopter, hogy bosszantsa a foldhozragadtakat, aztan mar csuklik is a DICE-os nepek kedves edesanyja.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Piros pont <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Fõ az optimizmus...
Hát én már unom annyira, hogy 2-3 óránál többet már nem is játszom, fõleg most az új peccs miatt.
NO STATPADDING 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
En G3-assal lottem ki egy Hummer vezetojet. Rohant felem lelkesen, en meg lehasaltam, es el kezdtem loni a faszi fejet. Egyszeruen athaladt felettem.(Nem tudom, ez bug vagy feature. 😊) Mikor mindketten rajottunk, hogy meg elek, megfordultam, es a nyitott platon keresztul kivegeztem, mikozben megprobalt ramtolatni. Nem tudom melyikunk volt meglepettebb.
Hasonlo potya modon vegeztem ki egy BH szemelyzetet. Mikor spawnoltam ott lebegett kb. fel meter magasan. Arcon lottem soretessel az ajtoban ucsorgo megdobben tagot, majd a tuloldali loveszt, es eppen azon gondolkodtam, merrol kene a pilotat kiloni, mikor segitokeszen romma raketaztak mindannyiunkat.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Látszik, hogy a BF2 realizmus (fõleg a távolságok) terén iszonyatosan gagyi. Ugyanakkor egyedül a BF2-ben van egy normális csata, ahol minden rész (tankok, repcsik, gyalogosok) úgy-ahogy hitelesek. Remélem,hogy pár év múlva majd egybeolvad a két irányzat.
Mustáron vagy Sarquin meg rengetegszer volt olyan hogy a hummert oldalba kapom T90-el mégis simán lelép, pár másodperc múlva sem látom hogy fraget kaptam volna és a mapon sem jelenik meg az üres hummer hogy elhagyta volna a sofõrje, egyszerûen vmi gáz van a sebzés számítással