Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
En mig DS2-ztem egy percet nem basztam a bf2vel 😊

Together we'll fly someday...

Running
Oblivion? Age3? Civil4? Fear? Call2? Na ezek azért jöhetnének már. Aszem drasztikusan lecsökken majd a bf2-vel töltött idõm.

uHs Gerzson
Hát nálam az NFSU2 kb 3 óráig volt fent miután megnéztem mindenki e hülye toyotával nyomul le is töröltem 😛 Amugyén most a FEAR demoval játszom meg a GT Legendsel 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
de, érdemes megvenni, csak hülyülnek itten veled. télleg.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
bár engem senki nem kérdezett, de én még nem unom 😊, sõt, mióta kijött, nem játszottam semmi mással, pontosabban befejeztem az amik küldetését a C&C generalsban, de még vannak kínaiak, arabok kampányai...ezek az EA-nál nem is tudnak más konfliktust elképzelni

a gépemen vannak, de nincsenek jáccva (ez olyan szép, hogy így hagyom):

-hitman3
-close combat:first to fight
-nfs underground2
-suffering
-a már említett c&c generals
-meg az a tengerészgyalogos játék, amiben két csapatot lehet irányítani, nem is FPS, valami taktikai oktatásra használták az amcsiknál állítólag, nem jut eszembe a címe

egyedül a Call of Duty2 meg a Brothers in Arms2, illetve majd a Prince of Persia3 fog ebbõl a statikus állapotból kilendíteni 😊

Running
Kéne néhány új pálya, mert az eredetiek már unalmasak....

Me0w
En meg osszeszedem a maradek 2600 pontot a 8000ig, aztan pihi 😄

uHs Gerzson
JaJa gogogogo modok <#violent>
Igaz most pihentetem a BF2-t 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

matyi08
szóval már nem érdemes megvenni? de miért?

Akkor fekete <#hehe><#hehe><#hehe>

matyi08
szóval már nem érdemes megvenni? de miért?

Me0w
En panaszkodom a legtobbet 😛

matyi08
miért?

42 óra, 51 perc, 45 másodperc.

Ennyi ideig néztem az eget eddig a játékban.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

"Hát én már unom annyira, hogy 2-3 óránál többet már nem is játszom, fõleg most az új peccs miatt."

Engem a legvedelem frusztral. Szornyure bosszant, mikor 20 masodpercenkent athuz ugyanaz a k... bombazo, es vegigszorja a terepet. Ha meg odaszokkensz barmilyen legvedelmi kutyuhoz, akkor rad dobalja a bombait, mert idegesiti a sipolas. Akkor meg idonkent arra jar egy kosza helikopter, hogy bosszantsa a foldhozragadtakat, aztan mar csuklik is a DICE-os nepek kedves edesanyja.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TDC Geronimo
Csak 1* kerülj vele 1 squadba <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem <#hehe><#hehe><#hehe>

Running
Azért gurulok a röhögéstõl. 😊

Meow téged még nem nagyon láttalak panaszkodni.
Piros pont <#eljen><#eljen>

Mr Manson
nem

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

matyi08
sztetek érdemes még megvenni a játékot?

Me0w
Remelem csak viccelsz...

<#hehe><#hehe><#hehe>

Running
Engem se a hibák zavarnak, hanem az hogy nem tudok farmolni a bh-val. <#vigyor2>

Nem nagyon foglalkoztatnak a hibák.Ez van.Lehetne rosszabb is,de remélem majd kijavítják.
Fõ az optimizmus...

Running
Ne keseregj, semmi gond....

Running
Hát jól tolod, akkor nagy kedvenced lett a játék. 😊
Hát én már unom annyira, hogy 2-3 óránál többet már nem is játszom, fõleg most az új peccs miatt.

Elnézést a helyesírási hibáért<#rinya>

Pókerezni 😊

Ja még szoktam online pókerozni is 😊

Csak ezzel <#hehe><#hehe>

Én 800-1000 pontot összelövök délutántól hajnalig <#nezze><#nezze>

Running
Más játékkal is ennyit tolsz, vagy csak ezzel?

<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Running
Az jó mert a helivel én kb 1000 pontokat farmoltam össze naponta kb 5-6 óra játékkal. 😊

koschwarz
lolesz, 500 pontot én két heti játékkal szedek össze, ha ügyi vagyok 😊

TDC Geronimo
PoE a zisten! 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
Nem unod még a játékot ennyi idõ után???

quack
na az ijeneket le tudnám köpni...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Nem kell ezt túlkomplikálni csak lõni lõni és lõni <#violent><#violent><#violent><#violent>

Running
Ezzel csak azt bizonyítod, hogy azon a szerveren mindenki faromolta a pontokat!!! 😊

Server rules:
NO STATPADDING 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

"Karkand, gyíkegyenesen felém robogó hummer motorházába küldöm az eryxet aztán alig bírok félreugrani mert jön tovább, visszatolat farolgat meg minden mitközben újratöltök, másodikra a hátsó kerekét találom el és azonnal robban."

En G3-assal lottem ki egy Hummer vezetojet. Rohant felem lelkesen, en meg lehasaltam, es el kezdtem loni a faszi fejet. Egyszeruen athaladt felettem.(Nem tudom, ez bug vagy feature. 😊) Mikor mindketten rajottunk, hogy meg elek, megfordultam, es a nyitott platon keresztul kivegeztem, mikozben megprobalt ramtolatni. Nem tudom melyikunk volt meglepettebb.

Hasonlo potya modon vegeztem ki egy BH szemelyzetet. Mikor spawnoltam ott lebegett kb. fel meter magasan. Arcon lottem soretessel az ajtoban ucsorgo megdobben tagot, majd a tuloldali loveszt, es eppen azon gondolkodtam, merrol kene a pilotat kiloni, mikor segitokeszen romma raketaztak mindannyiunkat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Úgy látom nem is nagyon kell felmászni a toronyba:
T90

Á, a kedvenc témám, a reality. Mostanában jelenik meg a T72 Balkans On Fire, ajánlom mindenkinek kipróbálásra, aki kicsit is szereti a tankokat BF2-ben.

Látszik, hogy a BF2 realizmus (fõleg a távolságok) terén iszonyatosan gagyi. Ugyanakkor egyedül a BF2-ben van egy normális csata, ahol minden rész (tankok, repcsik, gyalogosok) úgy-ahogy hitelesek. Remélem,hogy pár év múlva majd egybeolvad a két irányzat.

Ezt mondom, WW2-ben még légvédelemrõl szólt és a szerepe azóta sem változott (a hatékonysága viszont annál inkább hiszen ma már nem tudja betölteni a szerepét), gyalogság ellen mindig is használhatatlan volt

Karkand, gyíkegyenesen felém robogó hummer motorházába küldöm az eryxet aztán alig bírok félreugrani mert jön tovább, visszatolat farolgat meg minden mitközben újratöltök, másodikra a hátsó kerekét találom el és azonnal robban.

Mustáron vagy Sarquin meg rengetegszer volt olyan hogy a hummert oldalba kapom T90-el mégis simán lelép, pár másodperc múlva sem látom hogy fraget kaptam volna és a mapon sem jelenik meg az üres hummer hogy elhagyta volna a sofõrje, egyszerûen vmi gáz van a sebzés számítással

Running
Mert a gumijára kell célozni!!!!!

Running
De mondjuk az is érdekes, hogy néhány méterrel arrébb találsz akkor a gyalogos simán rohan tovább, a valóságban meg beleesne egy 2 méter mély kráterbe, természetesen holtan.

koschwarz
én tegnap két méterrõl oldalbabaxtam eryx-szel egy humwee-t, semmi nem történt (értsd, még füst se), viszont a géppuskás agyonlõtt