Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Na megvan az elsõ jelentkezõ az autóversenyre!!

Eddigi jelentkezõk:
1. koschwarz
2. Running

Fenrir
köszi <#worship>

A halál csupán a kezdet...

BurnBaby
remek érzékkel köszönted meg a segítségét. gratulálok

akkor most próbáld ki ezeket is: bf2s.com, gameslave, bf2tracker - az utóbbinál regisztráció szükséges

www.battlefield.hu

koschwarz
én benne vagyok az autóversenyben 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fenrir
normális trackert adj, ne ezt a xart

A halál csupán a kezdet...

Na, megtaláltam:
stat sig sdk

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Running
Kérdés:

Kinek lenne egyszer kedve autóversenyezni az sg szerverén? Megadjuk hány kör van, merre lehet menni, kezdõ és végpont. Aki hamarabb teszi meg az utat az a nyertes és az lesz a transportkirály!!

Na ki van benne a versenybe??

Írjon ide aki jelentkezni akar!!!!

Running
ÉN IS SZERETEK MEDICCEL FARMOLNI, HA LEHETNE AKKOR A FÖLDI JÁRMÛVEK RONCSAIT IS FELÉLESZTENÉM!!

koschwarz
ja, ugyanígy karkandon láttam két medicet, akik mindig együtt mentek, egymásnak meg másoknak segítettek. engem is vagy 6x-7x élesztettek + amit elsõsegéllyel gyógyítottak. nagyon jól csinálták, ez hasznos "pontfarmolás" volt.

koschwarz
nem azért, schrank, de te is ugyanúgy bele vagy gyöpösödve ebbe a transzportkodásba, úgyhogy nem kellene fikázni más játékstílusát. most nem kritizállak, ha ebben vagy a jó, akkor csináld ezt, de más meg másban jó, lehet, hogy assault-ként szeret csak játszani és gránáttal osztani az áldást. ha ezek nem lennének, akkor lehet, hogy te sem tudnál transzportkodni olyan lelkesen 😊

hétvégén volt egy ilyen felemelõ pillanatom, 5 gránáttal 30 mp-en belül 6 kill, mert mindegyik csak jött karkandon a szûk sikátorban...

Running
Karkandon egyszer láttam egy csodálatos csapatmunkát. Hotelnél a két sikátorba álltak..a kisebbe egy faszi, a másikban ketten. Akik megjelentek agyonlõtték. Egy medic és fedezte õket és töltötte élesztgette õket ha véletlenül közbejött valami. Az egyik support volt, aki a lõszert is biztosította.
Szóval igazi csapatmunka volt, gratuláltam is hozzá.

Aszem csak egy tank tudta elzavarni õket onnan.

Van egy csomó szerver ahol a frendly fire ki van kapcsolva, az ilyen mókusok onnan tévedhettek be...

Running
Van hát, már én is láttam néhány emberkét aki így küzdött a kitûzõért.😊 A spawn pontokat is szeretik fel c4-ezni.

Zs0lt1
persze :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

koschwarz
schrank, te mit is csinálsz tulajdonképpen a bf2-ben olyan nagy kedvvel???

eszembe jutott egyébként, mekkora lúzerség, amit soxor látok, hogy specopossal valaki odarohan hozzám, ledob egy c4-et, és úgy akar kinyírni, hogy felrobbant. még 1x sem sikerült ezeknek, mert mielõtt megnyomta volna a gombot, lelõttem. ráadásul szerintem õk is meghalnának ilyenkor. de ezt a faszságot miért csinálják, ki találta ki? van valami c4-es jevény is?

Nem ismer valaki stat retriever sdk-t? Magyarán, hogy hogyan lehet a gamespy serverrõl lekérdezni a statodat.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

schrank
megnéztem az SPM-emet 2.06 ami azt jelenti hogy percenként átlag 2 pontot csinálok ami egy húszperces játékidõnél 40 pont és akkor én még nem is vagyok bombázós tömeggyilkos meg a többiek ráadásul ha nyerünk 2*-es szorzó ! szerintem az a kommenderes plecsni az egyik legkönnyebb kitüntetés <#beka3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
aki nem tud 30-40 pontot csinálni átlagba egy tejjes kör alatt (nem ilyen 5 perces mustárszitire gondolok) az mennyen WoW-ni

koschwarz
ne legyél már ennyire looser 😊!!! össze kell adni a csapat minden egyes tagja által szerzett pontot (tehát minden egyes játékos pontját a csapatban) és elosztani a játékosok számával, ezt mexorozni 2-vel, vagyis

commander pontja = (játékosok pontjainak összege / játékosok száma) x 2 + (amit a repülõvel öl 😊 vagy amit egyéb hétköznapi talpas teljesítménnyel szed össze) 😄

schrank
www.albasrah.net

Looserke
De akkor a 40pontos Commander Basic badge-hez, pl egy 32 fõs szerveren a csapatnak össze kellene szednie 40*15(gondolom a commander nem számít bele)=600 pontot! Mikor jönne össze ennyi???

schrank
aki nincs szkvadba az nem a te oldaladon van észkombájn ? õket is számoljad !

Looserke
Csak mert commanderkedtem egy kicsit és akárhogy osztottam szoroztam, sohasem jött ki a csapatpontokból a comm pont...

"Szal Schrank, ne általánosíts, hogy helisek nem foglalnak pontot."

En nagyon szeretem, ha a helisek pontot foglalnak. Olyankor lehet a legsumakabb modon a kertek alatt osonkodva oldalba loni oket mindenfele valogatott mokakkal. 😊

Ja, tegnap lattam eloszor zombi dance-et egy szerveren. 😊 Voltak is erdekes esetek rajta. Odasunnyogtam egy sniperhez, es gyakorlatilag a hatan allva ket golyo maradt az MP5-ben mire meghalt. Meg volt egy gyerek, akit egymas utan haromszor lottem le egy lovessel, soretessel. Mondom, ha most nem csitereznek le, akkor soha.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Looserke
Szóval, ha van 2 squad és a két squad összpontszáma pl. 300és a két squadban 6-6 player játszik akkor a commander pontja 300/12=25 lesz???
Beleszámít a commander pontjaiba a squadon kívüliek pontja???

schrank
a csapat az azon az oldalon jáccó játékosok "összege" akik által összegyûjtött pontok elosztandók a csapat(usmc;mac;china´) létszámával <#nemtudom>mit nem lehet ezen érteni B+ télleg ilyen <#wilting> vagy ?

Looserke
Nah akkor világosítson már fel valaki. Azt mondta itt nekem valaki, hogy a commander a csapatpontok átlagát kapja meg. Ez a Squadok pontjainak az összege lenne elosztva a squadokban játszó playerek számával???

uHs Gerzson
Nyem <#bee1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
amejik heli foglal és nem szedik le (AT;FAV;APC;TOW;stb) annak vagy szerencséje van vagy lámák az ott állomásozó ellenfelek vagy nincs is ott ellenfél vagy én pont nem vagyok fent a szerveren <#nyes>

feljön valaki gémelni ea hura?<#violent>
Én helivel gyakran foglalok pontot, tegnap a dragon valley 64-en megkaptam a legion of merit ribbont, pedig végig heliztem. Teamplay pontom csak a foglalásokból megvolt 50. Jah, és 185 pont lett a vége. A javított légvédelmi rakétákról meg annyit, hogy egyszer 2 iglából + egy tunguskából lõtték rám folyamatosan, miközben egy repcsi kergetett, és kiszedtem õket...

Szal Schrank, ne általánosíts, hogy helisek nem foglalnak pontot.

schrank
az csak véletlen volt mert vezetni se tucc<#nyes>

Running
Én már elgázoltam a transportkirájjjtt, mert gyalogosan nokedli!!!! Szóval megvan a gyenge pontja, húúrrrááááá....😊

Majd szólj, ha végeztél, oks? 😊

schrank
ki hasznájja a azt a szerverkeresõt ??? annál még a gúgléval is elõbb fellépek egy szerverre ! azzal meg nem menõznék hogy nagy asszaultos vagyok ami abból áll hogy ugrálok meg gránátvetõzök <#mf2>

schrank
neszójjábe <#nyes> most hogymár az általam elõszeretettel használt kasztokból megvan az aluplecsni most "rágyúrok az elmaradt testrészekre is" nem mondom hogy nem tudok asszaultozni csak nem szeretek mert a bf nem errõl szól hanem a zászlófoglalásokról a sok gyökér aki ki se szál a helibõl meg a repcsipõl még mindig nem fogta fel hogy hiába öl 1000-et ha egyet se foglal na meg ott az ellentét a BH-s <#kocsog>-k pfffff<#levele>

koschwarz
igen, úgyhogy a transzportkirályoknak lõttek 😊

koschwarz
engem is legjobban ez az érezhetõ beleszarok-hozzáállás zavar. kiadták a játékot, rohadt sikeres lett, milliókat kerestek rajta dollárban, az alapjáték kiadása után 4-5 hónappal már a kiegészítõt akarják kidobni (!), mivel -elvileg- 100 % tuti siker lesz az is, de hogy maga a multis (!) alapjáték olyan alapvetõ hibákkal bír, hogy szar a szerverkeresõ, ez több mint bosszantó és arra utal, hogy a dice-nál egyrészt dilettánsok dolgoznak, másrészt a peccsel sem törõdtek, mivel összességében nem egy nagy durranás

nekem továbbra is tetszik a játék, csak ez a hozzáállás zavar

Zs0lt1
a transzportkirály ezekszerint assaultban nulla 😛
no komment

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

schrank
GYALOG ? <#taps>

koschwarz
de most nem tom mi bajod, 1000 olyan háborús film van, ahol egy qrva dombot akarnak elfoglalni a katonák, és az amerikai történelem része egy ilyen csata 😊

Errõl beszélek én is! A szerverböngészõ egyszerûen kiakasztó, pláne ahhoz képest, hogy az 1.02-ben elfogadhatóan mûködött. Hol hallottál már olyan programról, vazze, (leszámítva a hello world-öt) aminek egyféle hibaüzenete van: "Patching failed". A hibaüzenet CÉLJA, hogy tájékoztassa a felhasználót a hibáról, valamint annak lehetséges okairól. (kevés a hely, nem elérhetõ a könyvtár, nincs admin jog, stb, stb)
Leültetsz elé egy tizenéves hülyegyereket, és 1 órán belül 8 hibát talál benne. Ez nem kész termék, ez egy beta quality program, ami három patch után NEM ELFOGADHATÓ. Ha én így dolgoznék, már rég nem lenne állásom.

schrank
"MÁR MEGINT KI A FASZOM RAKTA EL A NAGYFLEXET ? "<#ticking>

Sajnos ez így van. Nem a bugok a legidegesítõbbek, hanem az, hogy ordít róluk a szakmai igénytelenség. A szerverkeresõ, a prefix-beállító kontrol, a stats-compare funkció az úgy ahogy van fércmunka. Az install gondok a patcheknél meg simán botrány, ilyen más játéknál szerintem nem is volt még.

A nem látható részek szintén, pl. a moddolásnál használt script file-ok is hasonlóan igényesek, de ez bf42-ben is így volt.

Az egész program valahogy igénytelenül lett összedobva, amire az idõhiány csak félig magyarázat. A 3. peccs után is bugosak a szerverek, a battlerecorder használhatatlanul szar stb. Remélem rágyúrnak erre a mûfajra más cégek is, mert nekem elõre már semmi kedvem a BF3-hoz.

És mégis hogy jön ez ide? Akkor legalább ut2004ezni küldj el, csemeg, azt legalább játszottam valaha is. Itt most a hibákról, és a ki nem javításukról volt szó. Ha ugrálós játékot akarok játszani, akkor abban nekem az ut2004 a király. MONSTERKILL!

schrank
http://www.bf2s.eu.tt ezt mér nem reklámozza senki én csak most bukkantam rá véletlenül megyek is fényképészhez <#pias> ja meg kell kölcsönkérnem egy VW transport(ert)-ot <#hehe>

Ezt monnyuk még nem próbáltam.

Ez a kieg lesz, BF2 jármûvek nélkül már nem BF2...

schrank
NA MOST FEJEZÉTEK BE DE AZONNAL VAGY MENNYETEK A ...CSÁBA CoD-OZNI; CS-ZNI;MOHAA-ZNI <#ejnye1><#nyes>
különben is mit akartok favokkal bagikkal a transzportkiráj ellen <#hehe>

Mennyi idõ lenne a régebbi gépbõl átrakni a vinyót az újba a beszart helyére? <#nezze>