Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Together we'll fly someday...
A vadaszat verseny is pl nagyon jol sikerult....
A héten még lesz vmikor, attol függ mikorra lesz téve a sg war, de vagy pénteken, vagy szombaton lesz verseny...19:00.tól kb 2 óra, szóval 21:00-ig.
OKés?
Remélem atwe rak majd be képeket...
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
khumbula
Egyre jobb lesz, csomóan már vágták mit kell tenni, gyorsabban is haladtunk.
khumbula
On
khumbula
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
JO LENNE HA MÁR NÉHA LENNE ADMIN A SZERVEREIN!MINDEN MÁSODIK JÁRMÜÉRT VAGY LE TK-ZIK VALAKI VAGY TELJESEN LESEBESIT!!ÉS JÖHET A FELKIÁLTO JEL !! AKKOR IS FASZOM TELEVAN!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Aki meg fegyveres emberre szembõl rohamozik késsel, az meg is érdemli.
Mondjuk csináltam olyan is, hogy kilõttük egy csókával egymás köré a tárat, õ tárazni kezdett, én pisztolyt akartam elõkapni, de kés lett belõle. Csávókám épp hátrált felõlem egy fal mellett, gyorsan sprinttel ráugrottam, és elvágtam a torkát.
Én az ilyen szituk miatt játszom.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Játszani jöjön aki csak baromkodni akar azt meglesz büntetve EZ lesz vele aki nem bir magával 😊
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Elkezdett frissíteni az XP!😞((( ki is vágott...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Par embernek memoriahiba vagy tulhuzas miatt volt ez, masiknak meg azert mert a S.M.A.R.T. be volt kapcsolva... keresgelj.
Viszont a rossz hírem az, hogy nagy valószínûséggel hibás a memóriád (vagy az alaplapod, vagy csak túl van húzva a gép, ha tuningolt).
Ajánlom a memtest lefuttatását, ha az is hibát ír ki, akkor még megpóbáhatod átrakni másik slotokba a memóriákat, hátha úgy jó lesz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Csapattársaim:
5 ember várnak a repülõre
3 a helire
1 az apc-re
1 azt hiszi, hogy van tank is, és arra vár
2 elindul úszva
6 ember beszállnak a BH-ba és lezuhannak
... és kb ugyanennyien (mint most) vagyunk a fronton és harcolunk háromszoros túlerõ ellen. Voltmár hasonló.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Ilyen volt.
"...de nem tudtál ellene semmit tenni."
Ilyen nem. Illetve engem nem hat meg, ha veszít a csapat, ha én úgy érzem, hogy mindent megtettem, amire képes voltam.
Nincs olyan kemp, amibõl 3-4 spawnból ne lehetne kijönni.
"De ugyanezen az alapon vissza is lehet vágni: egy 64-es karkandon semmit nem kell taktikáznod, mész elõre ölni, és ha jó vagy, akkor sok pontod lesz, itt viszont sokkal inkább kell."
Ez teljes mértékben attól függ, hogy taktikázásnak mit nevezel.
"Szóval csak ezért ne szólj már le, mert nekem ez a játékstílus bejön... 😊"
OK, de azt ugye érzed, hogy nem erre találták ki, és nem véletlenül "64-es map"?
Nem volt rossz, csak Pharolas földhöz vágta az egeret és egy óráig nem jött vissza játszani!😊 Sajnos ellenünk volt...
DronkZero: összegezve amiket írtál, mi olyan b@lfasz lámák vagyunk, hogy körbe-körbe szaladgálunk 1 mapon és foglaljuk a zászlókat, meg gyógyítjuk a másikat, ha rosszúl száll ki a kocsiból.
Tudom, hogy hihetetlen amit írok, de kb. úgy zajlik egy csata, hogy 3-3 foglalás és vége! Középen meg tüzijáték. A leadert folyamatosan cserélni kell, hogy egyáltalán esélyünk legyen...
"veszélyes körynék ahol lelõhetnek/lesznájpolhatnak ha kiszállsz," - na ilyen nem volt
Tornádóban meg maradona is mellélövi. khm. vagy:
Sok lúd disznót gyõz. Nem csoda, ha a disznók kedvelik a lúdszegény területeket.
Ne mondd, hogy veled már nem volt olyan, hogy szar csapatba kerültél bele és a szar csapat miatt te is nagyon szívtál, de nem tudtál ellene semmit tenni.
Én gyûlölök más miatt szívni. Ha én bénázok el valamit, vagy ha jobb az ellenfél azt sokkal könnyebben elfogadom.
De ugyanezen az alapon vissza is lehet vágni: egy 64-es karkandon semmit nem kell taktikáznod, mész elõre ölni, és ha jó vagy, akkor sok pontod lesz, itt viszont sokkal inkább kell. Szóval csak ezért ne szólj már le, mert nekem ez a játékstílus bejön... 😊