Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
máris megcáfolom magam, mert hétvégén ezen a heros...szerveren 64-esek voltak a pályák, de akkor sem rémlik, hogy mi volt a különbség.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
nem is tudom, hogy néz ki a mustár 64-es térképpel. eddig csak 32-esen játszottam. vagy nem tudom. a max az volt eddig, hogy mindkét csapatnak megvolt a helikopterbázisa. az 32-es? és a 64-es miben különbözik?

gergod
Gondolom elõtte meg editálták a pályát, hogy legyenek benne helik. (szépen megaszondtam)

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Running
Egyébként nem érdekel annyira mit hogyan ír jóvá a stat, csak azért akadtam ki, mert néhány szituba nagyon küzdött mindkét csapat a gyõzelemért és hajszálon múlt a gyõzelem. Ráadásul az egyiket csak úgy nyertük meg, hogy két apc-vel végigírtottuk a környéket és így gyõztünk.

Boxer HUN
Láttam egy video-t (Mashtuur City) ahol voltak jet-ek, és helik. Na ez hogy is lehet???

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Running
Ok, csak érdekelt mi volt a gond.

koschwarz
öhöm, igen, "jelentkeztem", de igazából mégsem, pontosabban nem erõltettem, mert egyszerûen nem tudok mindig akkor játszani vagy szerveren lenni, amikor van valami esemény. szóval tök rapszodikus, mikor tudok leülni a gép elé, van amikor egy héten 1-2 órát összevissza. eddig a meghirdetett idõpontokban összesen egyszer (az elsõ autóversenyen) tudtam tényleg ott lenni, akkor is "késtem". fórumozni meg a munkahelyemrõl szoktam.

a lényeg, nem tudok egyszerûen teljes körûen részt venni a dolgokban. na ennyit a magyarázkodásról 😊

BurnBaby
fogalmam sincs mit kéne látni... nekem megy rendesen, így nem vagyok képben hibákban. ill. egy dolog - mivel különbözõ domainek alatt mûxik az oldal megeshet, h többször kéri h logolj be, mert mondjuk te a battlefield2.hu címen keresed, de a továbblépéskor már csak battlefield.hu-ként kezeli a rendszer. más ötletem nem nagyon van...

www.battlefield.hu

Running
Mindek jelentkeztél SG-snek ha a végén nem érdekelt? Nem jeleztél vissza, így nem vettek fel, tudtad?

koschwarz
na már, ez gáz!! én is írni fogom, ha legközelebb játszok.

koschwarz
hogy fut a magyar I-es, amit átállítottak 64-esre????

Running
Ja nagyon kéne az a kép, gondoltam majd valaki beszúrja helyettem. 😊

Tegnap kb 30 healing pontot farmoltam össze egy kör alatt, valamint 150 óra felett járok mediccel mégse kaptam egy deka érmet se. Elég faca mondhatom.
Ezenkívül a szerver csak a pontjaimat írta jóvá, mert 6x gyõzött a csapatom és 1x vesztettünk, ennek ellenére, csak 1+gyõzelmmel nõtt a stat. Ja és most már hóttuti az is hogy a kill/death számokat is sorozatba bassza el a játék, ezt meg onnan tudom, hogy mindig felírom épp hol járok, körök végén milyen eredményeim voltak, aztán osztok-szorzok másnap miket hozott ki.

Nem kell mondanod 😊

Jaja, Sharqui-n volt egyszer, hogy mec oldalon 3-an gyûltünk oda a helihez, beültem gunnernak, a kimaradt srác beszállt a légvédelembe. Miután lelõttek minket, pilóta lettem azzal a sráccal, aki az elõzõ körben kimaradt. Miután megint meghaltunk, egybõl a légvédelembe mentem...
És minden összebeszélés nélkül kialakult a menetrend (egyszer gunner, egyszer pilóta, egyszer légvédelem). Gondolom mondanom sem kell, hogy nem magyar szerver volt...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Frankie
valami ilyet akartam én is írni 😊

demostmegkíméllekbenneteket.. 😊

Jaja a veterán érmek már nem sokat érnek de azért az experthez kell egy kicsit hajtani.

braincruiser
jajmár..mi az a 10 repair pont egy körben meg az a 15 óra😊))
mondjuk nekem szerencsém volt.. én úgy "farmoltam" össze a veterán badge-et, hogy volt egy lelkes Spec Ops az ellenfélnél aki mindig felrobbantotta az ütegeket meg a radart ... én meg mindig érkeztem .. lelõttem, megjavitottam majd mentem a dolgomra. Õ meg nem adta fel.. megint elment megint összecsapta a munkám.. én megint érkeztem megint lelõttem és megint javitottam😊
ráadásul azt vettem észre, hogyha javitok... kapom a repair pontot... abbahagyom..elmegyek egy másikhoz.javitom..kapom a repair pontot..majd visszamegyek az elõzõhöz.. megint javitom és megint kapom a repair pontot.
szóval secc-percalatt összejött igy a tiz😊)

ami talán a leggagyibb az egész gamában, hogy pl. sniperrel a "kézben", de tankban ülve és harcolva is megkapod a sniper badge-ted...igaz ezen változtatni nagyon már nincs értelmi alapja😄

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Így van, én is ha elviszik elõlem a tankot és endzsiként spawnolok, és látom hogy skilles a tankos, akkor követem kocsival, reparálom, aknákat szedek. <#eljen>
Mostanában voltam egy párszor heligunner és ott sajnos csak nagyon ritkán találkozok egymást segítõ játékosokkal.
Sokszor megesik hogy Pista17 adajön egyedül, látja hogy ott van két klán elõtaggal rendelkezõ játékos, õt ez nem érdekli, beül ás ordibálja hogy üljön be valaki mellé (jobb esetben) gunnernek. Mi kiabáljuk vissza neki hogy menjen, mi nem szállunk be! Tiszta kabaré! 😄 Persze pár perc szenvedés után jön egy repülõ és lebombáz mindannyiunkat helikopterestõl.
Ellenben náhányszor sikerül már úgy megoldani hogy egyszer az egyik páros, egyszer mi helizzünk! Ez nagyszerû érzés! Jön a két pilóta, mi meg mutogatunk a fegyverünkel hogy szálljanak be, mert õk jönnek! 😄

-tRs-Landor

Firefox 1.07. Mit kellene látnom, ha rossz jelszót írok be (ilyenkor nem változik semmi), illetve ha jót? (ilyenkor a fórumtémákra ugrik)
A pontfarmolásról: csak akkor kap -2 pontot, ha 50%-ot sebez, ha 25%-ot (majd javít), majd megint 25%-ot (megint javít) akkor nem. Persze az egésznek maximum akkor (illetve akkor sem) lenne értelme, ha éremre hajt az ember.
Egyébként olvastam már ilyet: medic a saját kommanderén így farmolt. Pisztollyal lõtte + gyógyította.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

koschwarz
ha hiányoznak a vesszõk akkor elég kellemetlen megfejteni a szöveg értelmét legyen szíves mindenki plusz nullaegészegy másodpercet fordítani a veszzõk szövegbe illetsztésére mert sokszor ha többféleképpen lehet értelmezni a mondatot akkor aztán indul a flém egyébként is legyen már mindenki annyira igényes hogy megbecsüli szép nyelvünket és kirakja a vesszõket oda ahova szükségesek ezzel megkönnyíti a többi fórumozó dolgát is

itt jegyeznem meg hogy az angol billentyukiosztast is at lehet valtani magyarra hiszen mar a huszonegyedik szazadban jarunk es egyebkent is eleg kellemetlen ekezet nelküli szavakat olvasgatni foleg akkor ha vesszok sincsenek

koszonom

LOL 😊

Naja, ennél egyszerûbben is lehet repair pontot csalni. Aki viszont tényleg segíteni akart a páncélosoknak, megesik, hogy nekikoccan az ember. Én is jártam már így: engiként spawnoltam, de nem volt páncélos, hát nekiálltam kísérni õket/aknát felderíteni/eltávolítani elõttük. Persze most már az akna szétlõhetõ...

Running: ilyenkor Fritz "flém szagot érzek" képét kell belinkelni! 😊

BurnBaby
törni

www.battlefield.hu

BurnBaby
az nem zavar, h ha belemész egy csapattárs jármûvébe, akkor levonnak 1-2 pontot team vehicle damage címen? amit a javító pont nagyjából kinulláz. elég ostoba ötletnek tünik szándékosan töri javítani, h stabil 0 pontot farmoljon 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
hm. nekem iexplorerben és firefoxban remekül mûködik. nem tudom te mit használsz, de esetleg a jelentkezés erejéig próbáld ezek közül vmelyiket...?

www.battlefield.hu

<#hehe><#hehe>

Running
ÉJJEN INDUL A FLÉM!!!! (Bocs a felkiáltójelekért! 😊 )

Na megint egy összeesküvés elmélet! <#nevetes1> Majd biztos avval foglalkozunk, hogy egy jeepes kolléga állandóan nekedmegy, mi meg alig várjuk hogy endzsiként a páncélosainkban megreparáljunk téged/egymást... lol
A négy betûs tag nem GCR hanem tono és ezúton kezeskedem a tagjainkért, hogy effajta abszurd dolgot nem csinál senki közülünk.
Üdv

meow: köszi a korrektúrát 😄

-tRs-Landor

Me0w
Probaljatok mar kifejezni magatokat anelkul hogy lenne szaz felkijaltojel meg kerdojel a mondat elejen, vegen, kozepen. Leirom neked, hogy nezne ki magyarul amit irtal:

Fair play! Tegnapi játékban a trs klán egyik tagja - a nevét sajnos nem jegyztem meg, de azt hiszem 4 betü az egész (GCR egyebkent) - elöször nem értettem miért jön nekem meg a többieknek, hát ugye kellett neki javito pont, na ennyit a fair játékosokrol!

Most ha 0.1 percnel tobbet toltenel avval, hogy megnezed mit irsz, nem kene 3 kodfejtonek dolgoznia a hszek dekodolasan.

Together we'll fly someday...

Ha mast akarsz egetni, figyelj, hogy magadra ne locsolj a benzinbol, transport king! 😊)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

schrank
te meg tanulj meg képet belinkelni <#mf2>"schrank a transzportkirály" amúgy is szar linket raktál volna be de sejtem hogy erre gondoltál a végén még én fogom magamat baszogatni mert egyesek még ahoz is balf...szok <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

FCH kari
fair play!!!!tegnapi játékban a trs klán egyik tagja a nevét sajnos nemjegyztem meg de aszem 4 betü az egész!!!trs klán páncélosokban javitos mindegyik az egyik közülük jeepben elöször nem értettem miért jön nekem meg a többieknek,hát ugye kellett neki javito pont na ennyit a fer játékosokrol!!!!!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

schrank
a 64-es servernél szelektálni kéne a pályákat mert vannak map-ok ahol túl nagy a 64-es vagy nyomjátok fel a tikettet 1-2 ezerre mert ekkora pályákhoz és ilyen létszámnál a jelenlegi tikett enyhén szólva nevetséges <#levele>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nem, 64-es mapos,32 players nemtommá milyen szerver.

Az én kukim nagyon aktív, emiatt ne aggódj, viszont semmilyen visszajelzést nem kapok az oldalról akár jó, akár rossz passwd-t írok be....

koschwarz
ez nem véletlenül egy 16-as pályás multiplay.co szerver ?(amirõl tegnap írtam)az atmosphere nevû játékos volt azon is, és ott sem volt balance, mikor ezt megemlítettem, a többségben lévõ csapatból valaki elküldött a picsába, hogy fogjam be, finoman szólva. én el is mentem 😊

FCH kari
35😊

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

BurnBaby
kell hogy aktív legyen a kukid, különben elfelejt az oldal 😊

www.battlefield.hu

TS Zolly
Szerintem is NV-t vegyél.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Cobra.
DDany amit írtál, azokat felejtsd el, nagyon gyengék az árukhoz képest (az X600 meg egyébként is). Legalább sima NV6600-at vegyél, de inkább 6600GT-t, vagy Ati X800GTO-t (vagy sima X800-at).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

uHs Gerzson
Probálj újra bejelentkezni nekem is vacakolt ma 😞

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

alberto 15
pffff, http://serials.ws
de miért itt kérdezed? van topikja 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

MOHAA.-breaktrough-hoz kellene cd kulcs tud valaki köszi
BB!

Akartam jelentkezni a BF talira, de ezt az üzit kapom az új hozzászólásra kattintva:
"Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára elérhetõ!
Kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj a fórumra. A regisztrációhoz klikkelj ide."

Természetesen elõtte bejelentkeztem....

alberto 15
ok, én nem tudtam.

Jaja, már egy ideje...

alberto 15
ex klánba léptél?

alberto 15
jó neked vazze 😊, nekem gef 6600 és alíg akar menni medium-lowon 😊

Néha külföldi szerveren is van ilyen.

Fair play

quack
X800XL rulz 😄 singlben tuggya akadás nélkû az 1280*1024et highon

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Mr Manson
X800GT

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN