Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
WTF? Akarsz beszélni róla? Miért nem notepad-dal? 😊
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
single player-ben szeretném megnövelni a pálya méretét, de sehogy sem sikerül.
F.A.Q írja:
Single player játék több mint 16 bottal
Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:
aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4
32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következõ sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:
aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0
Adobe Illustrator-ral megnyitottam a AIDefasult.ai-t, és kitöröltem azt a 3 sort, majd a helyére bemásoltam a 4 soros szöveget.
a gond csak az nem jelzi sehol, hogy 32 v. több boot lenne, és a pálya betöltésénél is kifagy az egész.
aki már megcsinálta, az legyen oly kedves és írja le, hogy mit kell még b@sznom ezzel a file-val. köszi.
De ha tankba ülök, akkor nem nagyon zavar, hogy nem kell legéppuskáznom 3 gyalogost két tank között. A másik: egy ilyen szerveren egy 3 fõs, jól szervezett squad ÜT. Egy 64 players karkandon alig számít valamit. Ezekben a játékokban alapvetõen megváltozik pld a heli feladata (s mint azt tudod, szeretek helizni)
Hosszú-hosszú idõ óta az egyik legélvezetesebb játék volt, amit hétvégén nyomtunk verzoo-ékkal, crem volt pilóta, verzoo a bombázótisztje, én meg tankban nyomtam US oldal, Op. clean sweep. Hárman nagyon jól nyomtuk, 140 ponttal, 50-52 kill, 9 halállal fejeztem be (abból 6x repcsi bombázott le), nagyon sok tank-tank, tank-apc harc volt. Cremék leszedték a helik, meg a repcsik nagy részét, a többit én írtottam a földön.. Mindezt 24-en egy 64-es mapon. Sosem játszottam még ilyen jót ezen a térképen.
Nem szégyenlem bevallani, de én szeretem, ha a "hozzáértésem" kifizetõdik. Karkand 64-en többször is volt olyan, hogy lespawnolok bázist védeni, és 5x egymás után kilõnek/felrobbantanak/letankoznak, mielõtt meg bírnék mozdulni. Itt sokkal szellõsebb volt a légkör, és jellemzõen az maradt állva az összecsapás után, aki jobb volt. Persze kevésbé intenzív a légkör, de tökéletesen élvezhetõ, ha szereti az ember a jármûves harcokat.
Az olyat szinte szembõl is érdemes megrohamozni... Akkor aztán baszhatja a kevlárt.
Az gáz egyébként, ha ebben a játékban nekem a legnagyobb örömöt az okozza, ha valaki háta mögé tudok sunyulni, és belebökni a kést?
"Egyáltalán nem statpadding, mert így jóval hosszabbak a körök. Ergo egy körben kétszer annyi pontot szerzel, de kétszer annyi idõ alatt."
Ja, csak míg egy normál szerveren kb 1:1 arányban van csapatpont és a kill, addig itt fõleg foglalásból.
"Viszont jelentõsen más a játékélmény: pld mindenkinek jut jármû, nincs egymástgyakás a tankért, stb..."
Na, azt elhiszem, hogy más. Gyalogság nélkül nyilván az lesz... És nem zavar, hogy ott van 10 négyzetkilométernyi terep, rajta 2 qrvanagy katonai bázis, köztük 6 falu, és embert sehol nem látni? Meg mondjuk tankkal, vagy ápécével 5 percenként (közben elfoglalsz 3 zászlót) találkozol szembe ellenséggel, és ha szerencséd van, tankban ül. Ha nincs, akkor heli vagy repülõ.
Pilótaként nem sokat változik a helyzet, azoknak eddig is elsõdleges célpontjai voltak a légierõ és a páncélosok. Meg aztán nem azért van 7 kasztnak 28 féle fegyvere, hogy csak a spanwképernyõn nézegesd.
Mindegy igazából, mindenki ott játszik, ahol akar, és jól érzi magát.
Én jó messzirõl el fogom kerülni az ilyet.
LEGKÖZELEBBI PRÓBA AUTÓVERSENY IDÕPONTJA CSÜTÖRTÖK 20:00-kor!!!!!
Aki kipróbálná magát a versenyeken, egyenlõre tét nélkül az jelentkezzen nálam privátban, vagy jöjjön fel az adott idõpontban.
És elnézést a sok szövegért!!!!!
- Résztvevõk eddig:
- A versenyeket meg lehet rendezni, apc-vel és tankkal is.
- Aki vét a szabályok ellen az nem folytathatja a játékot, max nézõként.
- A szerveren a játék ideje alatt más tevékenység nem folyhat.
- A kategóriákban gyõztesek jutalomban részesülnek. 😊
- Az idõpontot akkor hirdetjük ki ha a csapatok összejönnek.
- A játék az SG SZERVERÉN kerül megrendezésre.
- A térképek eddig: Karkand, Mashtur, Dragon...
*****A TEGNAPI PRÓBA GYÕZTESEI: Monochrome,
MINDENKINEK A JELENTKEZÉSÉT SZERETETTEL VÁRJUK!!!!
1. Kezdõ verseny:
- 2-6, vagy amennyi van (autó, apc, tank) indulhat.
- A kijelölt útvonalon kell megtenni 1-5 kört, vagy az összes kijelölt pont érintése.
- A sofõrön kivül nem lehet más a jármûben.
- Aki elõbb ér célba az nyer!
- Kiszállni, aknásítani, a kijelölt útvonalról letérni nem lehet. Lökdösödni, letolni
másikat az útról lehet.
2. Haladó verseny buggy-val, dzsippel:
- 2-6 azonos kategóriába tartozó jármû indulhat.
- A kijelölt útvonalon kell megtenni 1-5 kört, vagy az összes kijelölt pont érintése.
- Max létszámmal lehet versenyezni a jármûvekkel, a csapat felépítése mind1.
- Kiszállni, aknásítani, a kijelölt útvonalról letérni nem lehet. Lökdösödni, letolni
másikat az útról, géppuskázni és szerelni az autót lehet.
3. Királyok versenye buggy-val, dzsippel:
- 2-6, azonos kategóriába tartozó jármû indulhat.
- A kijelölt útvonalról letérni nem lehet. Aknásítani, lövöldözni, lökdösödni, letolni
másikat az útról, géppuskázni és szerelni az autót lehet.
- A csapat tagjainak nem kötelezõ a kocsiban lenni, a kijelölt útvonalakon lõhetik az
ellenfél jármûvét, valamint mindenféle módon megakadályozhatják célja elérésében.
4. Királyok Vegyes versenye:
- Mindenféle jármû indulhat max létszámmal az 5. versenypont szabályainak betartása
mellett.
5. Vadász verseny:
- Minden jármû más támaszpontról indul.
- Cél az hogy a többi csapat jármûvét meg kell semmisíteni, amelyik csapat egyedül marad, az a nyertes!
- Aknásítani, lövöldözni, lökdösödni, letolni másikat az útról, géppuskázni és szerelni az autót lehet.
- A csapat tagjainak kötelezõ a kocsiban maradni.
- Ha csapat jármûve felrobbant akkor a csapat kiesett.
6. Harc a zászlókért:
- Mindkét csapat tagjai a saját támaszpontjaikról indulnak.
- Cél az hogy az összes zászló (kivéve elfoglalhatatlan) az adott csapaté, csapatoké legyen! Természetesen ha az ellenfél jármûve megsemmisül az a squad kiesik a játékból.
- Aknásítani, lövöldözni, lökdösödni, letolni másikat az útról, géppuskázni és szerelni az autót lehet.
- A csapat tagjainak kötelezõ a kocsiban maradni, zászlófoglalás idejére ki lehet szállni.
- Ha csapat jármûve felrobbant akkor a csapat kiesett.
- A versenyek akkor indulnak ha az eldobott gránát felrobbant.
- Ha körmérkõzések zajlanak, akkor az ellenfélre való tüzelést csak az elsõ kör megtétele után lehet elkezdeni.
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tavcso nelkul is lehet iranyitani. Persze nagyobb tavolsagbol nem tul pontos igy. Kozelebbrol meg kilovom, aztan mar vissza is ugrok a fedezekbe, nem varom meg a becsapodast.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Lattam. Probaltad mar Operaval hasznalni? 😊
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
na akkor én elégg lámer playa vagyok...😄DDD azt is csak most tudtam meg hála neked fritz hogy hogy kell pontlövést eszközölni assi fegyveren😊))
na most bújkálok inkább a bf taliig😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Together we'll fly someday...
www.battlefield.hu
En inkabb a fulebe dugom a puska csovet, es jol megijesztem. 😊
Szerintem 😊"
Jogos, de idonkent kenytelen vagy olyan terepre is odatolni az arcodat, amit nem kifejezetten neked talaltak ki. A sniper leteleme egyebkent a sunnyogas a bokrok kozott. Lehetoleg nem maszni ki tetok peremere, vagy hegygerincekre. Kinyirni nehany embert, majd poziciot valtani. Jopar snipert nyirtam mar ki, aki azt hitte cellovoldeben van. Megkerultem, es a lovesek hangja alapjan meg lehet oket talalni. Bar volt olyan, hogy csak akkor vettem eszre, mikor majdnem raleptem.

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
DAO A KIRÁLY
Az egész class függõ, ATvel kerülni kell a nyílt terepet míg pl. sniperrel pont hogy a házak közé nem szabad bemenni mert ott meg õ a bénább.
Szerintem 😊
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ott megint csak a cikkcakkban futas marad, de nem maszkahatok mindenhova M95-vel, mert akkor meg az elso arra jaro shotgunos keni el a szamat. 😊
Meg infivel sem lehet mindenki, mert azokat meg a pancelosokbol rohogik ki, mielott keresztul lovik.
Together we'll fly someday...
En nem hiszem, hogy lecserelem az MP5-ot. Utalok cikcakkban futni a DAO-val, mikozben tavolabbrol celba lonek ram.