Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Üldözés közben...
Jobban látott így...
Hát a sort az nem mindig jön össze elsõre. :)
Vigyort fel!!
Vagyunk páran!
Mindenki a motorházon.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
"
Ma is voltak bent folyamatosan 10-15-en.
szal vmi tort szerver kéne
asse bánom ha nem magyar csak kozeli legyen
télleg nagyon jó volt az elején (karkandon)
kösz
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Az autó feldöntés nagyon tetszett.
KÉP
eredeti gémem van...vagy kijött valami frissítés az elmúlt két hétben?
ha volt már, vagy faq akkor bocs
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Az anyahajorol sem tudtunk kijönni, bár igény lett volna rá.
Sorbanállás volt a helikért.
Alig birtam valakit a motorcsonakomba csábitani.
Más:
Nem tudja valaki, a szakaszvezetök is kapnak külön pontot a csapat után?
Az hogy a sajátok se tudják a cuccokat használni másodlagos :)
dalian plant és wake ment, amcsi oldalon mindig ugyanaz a gyerek vitte el a kobrát, tököm tele volt már vele, biztos bérletet vett hozzá hogy csak ö használhatja
el sem lehetett tõle lopni mert a spawnpont mellett állt és nyomkodta gondolom az E betüt állandóan, így amikor megjelent rögtön be is szállt
A halál csupán a kezdet...
A helis dologról meg annyit, hogy néha nekem úgy tûnik hogy csak a "kiválasztottak" repülhetnek vele. Valahogy - nekem ûgy tûnik - mindig ugyanaz a pár ember repked vele. De hogy megöljem a csapattársamat egy heliért?! A másik kedvencem, amikor az ember javítja a tankot amivel jött és közben a saját csapattársa beugrik és elmegy vele.
Horda Maki!:D
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
benyomtam neked hogy köcsög geci danee :DDD
aztán nem tékáztuk egymást, csak ahogy száltam fel másodjára, a csávó meghalt, mert ráugrált a helire. :)
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Gyertek
Mappack linkért SG Team topik -> SG Team oldal
Már megy gyertek
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Lehet hogy számomra nem fragelõs a minuszok miatt, de megakadályozom az ellenség bh-s tevékenykedését, ami lehetetlenné teszi a mi játékunkat :) (ez jó hosszu lett)
Elsõ robbantás után
Aztán Freddy-ék tk-zták egymást a bh-ért vagy nem tom...
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Inkább az a veszély áll fent, hogy még gyakrabban lesznek olyan helyzetek, hogy nincs commnder.
Gyertek
Mappack linkért SG Team topik -> SG Team oldal
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Bár tegnap asztem az enyém megadtta magát. Megállt a venti rajta. Ha veszel ilyent, a gagyi hõrelágyulo ventilátort cseréld le egy megbízhatobbra. Most egy régi amd k6-2 es proci ventije hütti a kártyát.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy