Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

te milyen fémrõl beszélsz??

dronkZero
Nem partnerek ezek a srácok benne, hagyjuk, nem kell... <#eplus2>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
Fritz kérjük a kedvenc "flém szagot érzek képedet" !

értem

dronkZero
Á, nem, lenne dolgom, csak nincs kedvem csinálni. Ennyire.

0Fritz0
(flém?)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

baszki te ennyire ráérsz??
ha igen mennyé orvoshoz!

dronkZero
Ez azért van, mert ez érzékeli ezt, és a saját biztonságod érdekében letiltja a használatát. <#bee1>
Menjél, olvasd inkább a kötelezõket!<#mf2>

dronkZero
Komolyan mondom, ma rajzás van... <#vigyor>

odex
problema megolva 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
mivan olyankor ha felrakom az 1.03-mas patchet és belépnék a gamebe elkezd villogni a kép és kilép?!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
valamiért nem engedi az eye progi hogy feltelepícsem! ennek mi lehet az oka?

odex
Szerintem sehogy <#bee1>

Jaffa 2843
Nem tudja valaki hogyan lehet a multiba botokat berakni? ketten eléggé unalmas

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

most újratelepítettem, most hibátlanul megy a játék!!
de 1.03-mal már baszakodik, nem is fogom felrakni
talán az 1.02-t

Zoltanoo
Nah, azt hiszem megoldottam a problémát, quack hozzászólása alapján!

Szóval a megoldás a faq, patch telepítés elsõ pontjában bújik meg. Akkor írja ki minden esetben, h invalid cd key, hogyha tartalmaz ékezetet felhasználói fiókunk (nálam legalábbis)

Én létrehoztam egy új, ékezetek nélküli felhasználói fiókot, ezzel jelentkeztem be, és most lekopogom, müködik a játék!

Próbáljátok ki, hátha segítettem...
Cobra.
BF2 csak azokat szereti, akik adminisztrátorként vannak bent XP-ben. Ha sima user vagy, akkor lehetnek gondok installnál.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

dronkZero
Mintha az is le lenne írva, hogy nem lehet ékezet a profil nevében.

nem is gondolnád hogy ezzel a "bunkó paraszt" hozzászólással mennyit segítettél😄
még mindig nem kell csalódnom az sg fórumzozók hozzáállásában,a lécet te is verdesed rendesen<#nezze>

dronkZero
Na most nem azért, de: a gépemre, mikor fel akartam tenni, kiírta, hogy kell neki 1600 mega. Némi _alapfokú_ XP ismerettel kitalálhatjátok, hogy ezt elõször a rendszerpartícióra rakja fel (Illetve oda, ahol a felhasználód "Temp" könyvtára van. Azt nem nézem ki belõletek, hogy azt átállítottátok máshová). Nos, nem elég neki ott 1600Mb, cirka 1900 kell neki, mert az install is felpakol még párszáz megát, mikor elindul. Ezek után ezt átpakolja a BF2 könyvtárba, ha ez ugyanott van, mint a Temp, akkor azon a partíción már ~3G helynél járunk.
Nekem C - rendszer, D - stuff, mindkettõn csináltam kb 2G helyet, és gond nélkül felment.
Uwu klántársamnak nem volt ilyen szerencséje, neki kimásoltam Tempbõl, be BF2 gyökérbe(két partició neki is), patch.exe, bf2cdkeycheck.exe elindít, és voila, kész. A bf2cdkeycheck.exe _tényleg_ nem csinál semmi látványosat, egy villanás az egész.
Ez mindkettõ eredeti játékkal történt. Lehet, hogy a cdkeycheck a kulcs eredetiségét is ellenõrzi, nem csak kódol, akkor viszont b*szhatjátok a törtet. De biztosan mi vagyunk a _szerencsések_, hogy nekünk megy, nem ti vagytok bénák hozzá, dehogy. Sajnos a programokok mûködésre bírása is a számítógéphez tartozik, nem csak arról szól, hogy ha megnyomod a bal gombot, akkor lõ. Ez ilyen. Oldjátok meg. Ha nem megy, akkor ez a játék nem nektek való, viszlát.
Most, hogy válaszoltam nektek egy ugyanolyat, mint ami a FAQban le van írva, boldogok vagytok? Volt bármi értelme? Nem hiszem.

Ja, tudom, én vagyok a bunkó paraszt.

csak megerõsítetted az elõzõ írásomat,ezúton is köszönöm😄D

quack
ennél már csak az a nagyobb poén h nekem eredetibe van meg és mégis baszakodott az összes peccs felrakásánál...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

és milyen jó ez nekünk hogy havonta baszakodni kell a gaméval,de hát aki nem veszi meg az eredetit ezrekért az pusztuljon meg😊
de lehet hogy az fog hamarabb éhen halni aki az összes gamét megveszi és utánna veregeti saját vállát(kirögve közbe kistársát)hogy ugye milyen faxa is az eredeti gém nem kell vele(annyit)szarozni😛

quack
nekem is ugyanez a gondom (eredeti a gém), de ha anyám xps felhasználói lószarjában indítom a gémet akkor meg simán megy...viszont elég idegesítõ h állandóan ha jáccani akarok ki-be kell jelentkeznem

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Running
Csak hogy tudjátok én sajna nem tudok segíteni!!<#nemtudom><#nemtudom>

Nekem eredetibe van meg.

1.02-vel szerintem nem is fog,mert átállnak a szerverek az új megváltóra:1.03

Ámen<#worship>

tépek egy számot és beállok a sor végére,szintén küzdök a kulcsokkal mint az oroszlán
rongyosra olvastam a faqot,de ez sem segít😞

eddig simán mûködött az 1.02-es patch-el
most akartam megint játszanui de nem indult el (1.02-vel)
felraktam az 1.03-ast de azzal sem mûködött

Na a DT. problémám megoldódott, most viszont az elõttem szóló Richard90 problémája merült fel ;-)))
Zoltanoo
visszaolvastam több napi fórumozást, több bf topikban is de senki nem válaszolt erre a kérdésre, szóval tisztelettel kérem az urakat, legyenek szívesek segíteni! <#lookaround>
nem fogsz kapni sajna csak egy lelámázást(mint én is szintén eme probléma felvetése után)mert az oviba azt mondták hogy most ez a menõ<#nemtudom>

Zoltanoo
Sziasztok!

Nekem is problémáim vannak. Felraktam a játékot, a FAQ szerint, daemonnal minden, aztán peccseltem a faq szerint, de azt írja ki, h CD key is not valid, pedig elindítottam a bfcdchack.exe-t igaz nálam csak egy villanás volt, és sztem semmi nem csinált. Természetesen többféle magyar szerveren is próbálkoztam...

Plz help!
minnyá megkapod zérohavertõl te is<#vigyor>

felraktam az 1.03-as patchet el akarnám indítani a játékot és semmi. fekete képernyõ és kilép az asztalra. még be sem tölti
valami tipp???
olvastam a FAQ

egyéb magasröptû hozzászólás<#levele>

dronkZero
Jáááááááj, lámarohaaam!! <#mf1>

Your CD key not invalid vagy valami ilyesmi
Légyszi valaki segítsen,hogy kell futtatni ezt a BF2Cdkeycheck.exe progit.
Futtatom akár egy ribancot de semmi😞

Ez érdekes, nekem kezdettõl fogva DT-vel fut, és sosem vette még észre 😄
Nekem hasonló volt,ha jól emlékszem a CloneCD-vel veszett össze.
Ledörgöltem és jó lett.

Ha bf2 mini iso-t mount-olom ahogy a FAQ-ban van a DAEMON TOOLS-al a játék indításakor azt írja ki, hogy emuláló szoftvert talált, álítsam le és indítsam újra a játékot. Tudtok rá megoldást? Kaptam rá választ, de nem segített:
"Zinege be kell kapcsolni DT-ben a Safedisc vagy Securom emulálást (már nem tudom melyik kellett, én bekapcsoltam mindkettõt"
Valami más ötlet?
cicai
hogyan kell multiplayeren játszani másokkal?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

#44100-ra plííz!

Nem néz ki rosszul, délután meglátjuk.
"Ennek megoldására a 'Patching failed' hiba 2. pontjában leírtak szerint keresd meg a patch ideiglenes telepíto könyvtárát (C:\Documents and Settings\\Local Settings\Temp\...) és futtasd az itt található 'BF2Cdkeycheck.exe' programot."

Ezt írja megoldásként a fakk a cd kulcs hibára,de mi van ha nekem nincs olyan fileom a docba hogy BF2Cdkeycheck.exe?
Tudom láma a kérdés de ez a topik már csak ilyen<#wilting>

Danee
jó a logód Boxer, mivel csináltad?
A szin nem teljesen passzol, de azér jó, off 😄

Boxer HUN
Borg:

Az SG szerverre bekerülhetne ez a pálya: eslamashar? Valószinûsítem, hogy igen népszerû lenne. Innen lehet leszedni. Reg. szükséges.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

jaja az király kép! 😊)<#vigyor2>

badsec
<#eljen> Csak így tovább srácok! A motorháztetõs kép nagyon király!!!

Horda Maki!:D

Cobra.
Nagyon tetszett a verseny, azt leszámítva hogy a BF2 jelen állapotban teljesen alkalmatlan ilyesmire, hála a jármûfizika teljes hiányának. Meg amikor én is voltam már annyian lettünk ,hogy nem fértünk el a rajtvonalnál <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !