Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ha igen mennyé orvoshoz!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
de 1.03-mal már baszakodik, nem is fogom felrakni
talán az 1.02-t
Szóval a megoldás a faq, patch telepítés elsõ pontjában bújik meg. Akkor írja ki minden esetben, h invalid cd key, hogyha tartalmaz ékezetet felhasználói fiókunk (nálam legalábbis)
Én létrehoztam egy új, ékezetek nélküli felhasználói fiókot, ezzel jelentkeztem be, és most lekopogom, müködik a játék!
Próbáljátok ki, hátha segítettem...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
még mindig nem kell csalódnom az sg fórumzozók hozzáállásában,a lécet te is verdesed rendesen<#nezze>#nezze>
Nekem C - rendszer, D - stuff, mindkettõn csináltam kb 2G helyet, és gond nélkül felment.
Uwu klántársamnak nem volt ilyen szerencséje, neki kimásoltam Tempbõl, be BF2 gyökérbe(két partició neki is), patch.exe, bf2cdkeycheck.exe elindít, és voila, kész. A bf2cdkeycheck.exe _tényleg_ nem csinál semmi látványosat, egy villanás az egész.
Ez mindkettõ eredeti játékkal történt. Lehet, hogy a cdkeycheck a kulcs eredetiségét is ellenõrzi, nem csak kódol, akkor viszont b*szhatjátok a törtet. De biztosan mi vagyunk a _szerencsések_, hogy nekünk megy, nem ti vagytok bénák hozzá, dehogy. Sajnos a programokok mûködésre bírása is a számítógéphez tartozik, nem csak arról szól, hogy ha megnyomod a bal gombot, akkor lõ. Ez ilyen. Oldjátok meg. Ha nem megy, akkor ez a játék nem nektek való, viszlát.
Most, hogy válaszoltam nektek egy ugyanolyat, mint ami a FAQban le van írva, boldogok vagytok? Volt bármi értelme? Nem hiszem.
Ja, tudom, én vagyok a bunkó paraszt.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
de lehet hogy az fog hamarabb éhen halni aki az összes gamét megveszi és utánna veregeti saját vállát(kirögve közbe kistársát)hogy ugye milyen faxa is az eredeti gém nem kell vele(annyit)szarozni😛
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Nekem eredetibe van meg.
Ámen<#worship>#worship>
rongyosra olvastam a faqot,de ez sem segít😞
most akartam megint játszanui de nem indult el (1.02-vel)
felraktam az 1.03-ast de azzal sem mûködött
Nekem is problémáim vannak. Felraktam a játékot, a FAQ szerint, daemonnal minden, aztán peccseltem a faq szerint, de azt írja ki, h CD key is not valid, pedig elindítottam a bfcdchack.exe-t igaz nálam csak egy villanás volt, és sztem semmi nem csinált. Természetesen többféle magyar szerveren is próbálkoztam...
Plz help!
valami tipp???
olvastam a FAQ
Légyszi valaki segítsen,hogy kell futtatni ezt a BF2Cdkeycheck.exe progit.
Futtatom akár egy ribancot de semmi😞
Ledörgöltem és jó lett.
"Zinege be kell kapcsolni DT-ben a Safedisc vagy Securom emulálást (már nem tudom melyik kellett, én bekapcsoltam mindkettõt"
Valami más ötlet?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ezt írja megoldásként a fakk a cd kulcs hibára,de mi van ha nekem nincs olyan fileom a docba hogy BF2Cdkeycheck.exe?
Tudom láma a kérdés de ez a topik már csak ilyen<#wilting>#wilting>
Az SG szerverre bekerülhetne ez a pálya: eslamashar? Valószinûsítem, hogy igen népszerû lenne. Innen lehet leszedni. Reg. szükséges.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)