Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PAtr0n
Egy kérdés:
Hol van a BF2 szerver menüben az a hely ahová be lehet írni filternek hogy %HUN? Én nem találtam sehol. Csak beépített filtereket találtam.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

gergod
Hát elõfordul az ilyesmi 😊 Bár a végére már kezdett nagyon idegesítõ lenni 😊

Amúgy hamarabb kéne félrerántani 😉 jaaa, hogy akkor kevesebbet is sebzel? 😄

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Nem, ez inkább annyit jelent, hogy õ sem tudja, hogy hogy ölt meg téged.
magyarul lehetne a rövidítés: MAP? Mi a p*csa???

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

koschwarz
bocs gergod, hogy tegnap vagy 3x vadászgéppel kamikazeként repültem belétek helizés közben. tényleg nem ez a perverzitásom. kellene egy jó joystick 😊

köszönet a II-esen tegnap este 21.00 óra elõtti kört a karkandon, rohadt jó volt az amcsi csapat, megkaptam a command badge-et. mindenki azt csinálta, amit kértem, stb.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

PAtr0n
De van még ilyen káromkodás is hogy:
STFU
SOTB
Lehet gondolkodni mi is lehet angolul <#nyes>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Crem
kösz!😊

Ez olyan "kimagyarázom, hogy f@sz voltam"...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alberto 15
annyit jelent, hogy (what the fuck?), ami magyarul kb az hogy (mi a f*sz?)

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Crem
Üdv!

Valaki árulja már el, hogy mit jelent, mikor játék közben csinálnak egy TK-t (rajtam) és beírja a gyerek, hogy WTF! ?

Köszönöm!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alberto 15
én írtam tegnap utoljára ide 😄D
lehet megérinteni<#nevetes1>

PAtr0n
Én meg még meg sem próbáltam. Sima sznipperrel is ki lehet kûdeni a pilótafülkébõl? Vagy csak unlockolt mordállyal?

PAtr0n
Hát mégsem az elsõ...... <#rinya>

PAtr0n
Na szasztok!

(Hú!... én vagyok az elsõ ember ma aki ide ír! <#wink>)
Amúgy jó reggelt mindenkinek (még annak is akinek nem jó:-)
Egy kérdés: mikor szoktatok az SG-s szerveren fent lenni? Mert tegnap felmentem kb. 23:00 felé, és csak én voltam bent. (Ja és volt vagy 90-es ping-em)
Lehet egy kicsit késõn mentem fel? Majd ma délután megpróbálom.
.....<#fogmosas>......

Danee
én már többször is kilõttem a heli sofõrjét 😊)

alberto 15
én meg téged lõttelek ki kis pisztollyal 😄
pedig lottel ram, csak ugye aki nem tudja kezelni a daot az meg is hal 😄

quack
pedig átviszi 8)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

mohus
én is prószálgattam az unlockolt snipert...de nem akarta átvinni a heli üvegeket...még gyakni kell...

a mewdic unlockoltja viszont jobban céloz...de lehet csak én érzem így

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Aha, jól le is lõttelek ma, mikor bámészkodtál a toronyban a kínai bázisunk felett 😊

khumbula

PAtr0n
Ok megvan!!
Tehát kell hozzá egy BF2 mini image..
Remélem már jó lesz <#buck>

PAtr0n
Szasztok!

Az a problémám, hogy a peccselés után (1.03) nem indul el a játék, hanem kidob a fekete képernyõ után. Megnéztem a FAQ-ban, azt írták, hogy nem indul el NOcdCrack-el a peccs után, vissza kell rakni az eredeti file-t (exe + core.dll együtt kell?) mert utána meg azt írja hogy rakjam be a correct cd-t. Most mi legyen?<#confused>

alberto 15
ma felfedeztem hogy nagyon jól játszom sniperrel 😊
szegény boxeréknek ezt mondtamfolyton, mert egy squadban voltunk. gondolom nagyon örültek neki... 😄

gergod
Jah csak nehogy összefuss velem <#hehe>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Boxer HUN
Tudod hogyan végezte az eddigi összes császár???
Inkább ne akarj az lenni! <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

badsec
nem...elég kielégítõ válasz remélem...

Horda Maki!:D

Tanknál 10 a legjobb de akkor a sima géppuska szinte használhatatlanul gyors lesz, tapasztald ki hogy neked melyik a legjobb 😊

PAtr0n
Sziasztok!

Ahhoz, hogy felrakjam at1.03-mat fel raknom az összes többi elõzõ peccet is igaz? <#conf>

épp azt kérdeztem, hogy mi a megszokott...

khumbula

8 vagy 10???? jesszus... kipróbálom, de nekem az szerintem nagyon sok. elég érzékeny alapból a razer egerem.

khumbula

Nekem 10, de így is gyakran hasbavágom az asztal mellett álldogálókat <#hehe>

Tanknál a 3 kurvakevés, legalább 5 vagy inkább 8 szvsz

schrank
ne legyé má ilyen érzékeny he <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

SigS
Jovan sasszem <#nyes>
Bar nem igazan lehet erre valaszolni, mert szerintem mindenki a megszokott erzekenyseggel jatszik.

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

schrank
én nem is tuttam hogy külön lehet beállítgatni a szenzitiveket <#wilting>
B+ szar beállítással is transzportkirály voltam most átállítom kurvaérzékenyre aminek az lesz a következménye hogy én leszek a magyar transzportcsászár <#nyes>

Fenrir
õ azt kérdezte hogy mennyire érdemes állítani, nem azt hogy hol lehet 😊

A halál csupán a kezdet...

SigS
Van egy kulon sensitivity a jarmuvekhez, ott allitsd at es bekenhagyja a gyalogos-beallitasokat

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

badsec
Szia! Az 1.02 -es patchcsel csak az 1.02-es szervereken tudsz játszani (már ha még van olyan egyáltalán). Az 1.03-as patch megváltoztatja a 20 jegyû CD-Keyt egy kódsorra. Amikor elõször felraktam az 1.03-at elmentettem a registrybõl ezt a kódsort(HKLM/Software/Electronic Arts/EA GAmes/Battlefield 2/Ergc). Ez volt a "szerencsém", mert a win újraindítása után valamiért kitörlõdött a regbõl. Nekem is akkor tûnt fel amikor csatlakozni akartam, de nem sikerült. Mivel elözõ nap játszottam az 1.03-as verzióval a neten, gyanús volt, ezért megnéztem a regben és nem volt ergc. Megcsináltam a kulcsot(visszamásoltam) és azóta megy. PErsze csak tört szerverekre tudok felmenni, mivel a game nem eredeti.

Transzportkirályokat kérdezem, hogy milyen szenzivel viszik a járgányokat. A tanktorony forgatását próbálom belõni, hogy mi a jó. Gyalognál default 1 a szenzi nekem, a kocsiknál, tankoknál 3-ra húztam. Monndjuk így valószínûtlenül gyorsan teszek 180 fokot, de sajna nincs pinyóasztalnyi egérpadom 😊 Ti mennyivel forgatjátok a tornyot?

khumbula

mNzJean
ha egy kicsit utánnanéznél nem kérdeznél ekkora marhaságot , itvan ezt találtam kb 3 mp alatt.

Battlefield 2 1.03 Patch hivatalos infok
2005. október 02. - Zs0lt1 | Battlefield 2 hírek

A következõ Battlefield 2 javítás az 1.03 már a tesztelés végsõ stádiumába ért, tehát napokon belül letölthetõ lesz. Az 9/30/05-ös EA közösségi hírekben megtudhatunk néhány információt, hogy mire számíthatunk a patch-ben -->

Wake Island 2007:
A BF1942 multiplayer demójának pályáját eddig az összes bf sorozatban feldolgozták. Azóta is õrzi népszerûségét. Ugyan a BF2-re is készült már egy átirat, de az nem az igazi. Az igazit most kapjuk majd a Battlefield 2 minden újdonságával felvértezve. Természetesen ezúttal nem a Japán és az USA fog harcolni, hanem földrajzilag kicsit áthelyezõdik a pálya és ezúttal az Egyesült Államok hadserege ellen a MEC hadserege fog csatában állni.

Újdonságok:
- Stat összehasonlítások - Összehasonlíthatjuk majd a statunkat bármely más játékossal a BFHQ-ban, simán duplakattintással a Leaderboard-on
- Szerver kedvencek és elõzmények - Sokkal egyszerübben megtalálhatjuk majd a kedvenc szerverünket a szerver böngészõben, nem kell majd a sok szerver közt keresgélni
- Nick elõtag - Hozzáadhatod és megváltoztathatod a klánod elõtagját a nevedhez. Nem kell többé új nevet regisztrálni e miatt
- Supply Drop ikonok - Az utánpótlás dobozok ezeután megjelennek egy ikon formájában a fõ térképen és a 3D térképen is
- Pontok a kommander objektumainak felrobbantásáért - Azok a Special Forces katonák akik felrobbantják az UAV-ot, az ágyúkat valamint a szatelit antennákat, pontokat kapnak
- Szerver lefoglalt slotok - Ezentúl a szerverek rendszergazdái lefoglalhatnak helyeket a szerveren. Pl egy klánszerveren, hogy legyen hely a késõbb csatlakozó klántagoknak
- Jármû és utasai - Ezentúl látszani fog mindenkinek a neve, aki benne ül egy jármûben
- Újratöltõ sáv - Számos jármû kapni fog egy újratöltõ sávot, többek közt látni fogjuk, az elterelõ fáklyák újratöltési idejét is

Módosítások:
- Pontfarmolás - A DICE beépített egy olyan funkciót a játékba, mely jelentõsen nehezebbé teszi a pontfarmolást
- Mod támogatás - A modok ezentúl rendesen fognak mûködni a dedikált szerverrel, valamint a játék automatikusan aktiválni fogja a modot szerverre való csatlakozáskor
- Térkép módosítások - A spawn térkép és a kommander térképe ezentúl a játékosszám(16,32 vagy 64) alapján arányosan fog nõni, ill csökkenni
- Kommander pontozása - Ezentúl nem fog TK-nak számítani, ha a kommander ágyúval megöl egy csapattársat
- Jármû módosítások - nem lesznek több véletlenszerû ölések, mert valaki a jármûved elé ugrik (nagy sebességnél természetesen meghal az illetõ), dombnak felfelé nem fog elakadni a tank ill APC, valamint nem lesz több téves halál, mikor a jármû roncsa felrobban
- Auto Team Balance módosítások - Ezentúl nem fogja átdobni az team balance a kommandereket illetve a szakaszvezetõket
- Légelhárító rakéták - Ezentúl sokkal könnyebben lehet majd a gyors repülõket levadászni a telepített légvédelmi rakétákkal

Ezenkívül még rengeteg módosítás és javítás várható.

Forrás : www.battlefield.hu

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fenrir
azt hogy nem nagyon fox játszani magyar szervereken mert azok majdnem mind 1.3-asak

A halál csupán a kezdet...

na megint én a fõláma😊
mi a rák van ha nem teszem fel ezt az igen jól sikerült,felülmúlhatatlan 1.03 pecset és az egyel régebbi szintén látványos elõnyöket magában hordozó 1.02 tolom reá??
sokkal szarabb nem lehet mert most egy tetves szerverre sem tudok még csak beköszönni sem!
nekem azelõtt ment a régivel(az sem volt egy egyszerû dolog),nem egy újabb parasztvakításról van itt szó?
kérdésem összefoglalva:mi a szart csinál ez az új pecs azon kívûl hogy a frászt hozza a játékos társadalomra és mint egy rákfene úgy fertõzi meg a lelkes felhasználók gépét?????????

Ezt írja a FAQ, és nekem ez van: "Fekete képernyõ, vagy egyszerûen desktopra visszadob a játék inditásakor
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
De mit jelent ez??
schrank
semmi érdekes nincs itt megyek is jáccani a gecibe <#vigyor1>

Danee
ja, én is azzal csináltam 😄

Danee
ilyen betûket painttel?

Boxer HUN
Hehe... Paint.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

0Fritz0
Nemes.

(Running: Kép nincs, az csak az igaz, hû flémereknek jár.)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

badsec
http://battlefield2.sk/maps/download.php?id=6a - Berlin map linkje

Holdpro
letöltöttem az elalamein XXL-t feltelepítettem és azt mondja nincs ilyenem 😞

Berlin Mapot honnan lehet szerezni ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

quack
igen ez így van. csak az a baj hogy ha mondjuk egy már meglévõ ékezetes loginnevedet átírod nem ékezetessé akkor se fog mûködni, csak ha egy tök újat csinálsz. és ez azér kicsit kurva idegesítõ.

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Nem mondod, hogy benne van a FAQ-ban? 😊
Lehet, hogy a többiek is találnának gyógyírt a gondjukra benne? <#fejvakaras>
Csak figyelmesen végig kellene olvasni? <#hehe>

Minden jog fenntartva!

Nem, nem a temp könyvtárat használja. Nálam át van állítva mind a temp könyvtárak, mind a swap, meg minden ilyesmi. A c: csak a rendszernek van, ezért nem is túl nagy partíció (~5G). De ez a nyomorult patch mindenáron akar kitömöríteni.
Nem ám oda ahol a temp van, és 10x annyi szabad hely...
Ezen kívül viszont más gondom eddig nem volt a játékkal. Bár ezt már félve vallom be, mert még megköveznek. 😊

Minden jog fenntartva!