Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott egyenesen kell a szabotázsakció sztem, ha ez segíti a csaptodat. Az ex nyomatta ellenünk 16-os pininsulán és remekül csinálták, kellett vagy 5 perc mire egyátalán támadást tudtunk szervezni. Jah és köcce a tegnapi gyakot ex! <#worship>#worship>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
a mohának mindig a déli oldala fás
Felveszem én is gyorsan a szép új ruhám<#buck>#buck><#vigyor2>#vigyor2>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
emlékszem, azon a mapon azon a körben elsõ voltam, és nagyon csodálkoztam ezen, mert csak rohangáltam, mint egy mérgezett egér.
igaz, nagyon durván agyonvesztettük magunkat, egy zászlón voltam végig, ami õrült tûz alatt volt a teljes körben. a végére kész lettünk, mint az M3-as, persze vagy 120-0 volt.
khumbula
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Minden jog fenntartva!
Nem tudjátok, hogy lehet még valahol Battlefield 2-t kapni 8990Ft-ért?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
(Azért Cs-ben kipróbálnám magam ellene <#vigyor>#vigyor>) -ender
Amúgy meg letöltöttem ezt a fasza kis szerverkeresõ progit, és a problémám meg lett oldva: itt
Mennék mán jáccani de sajna nem lehet. Nincsenek sehol senkik.
<#szomoru1>#szomoru1>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Elastic An-usZ Boys
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Legtöbbszõr így látom õt fentrõl,és ez megnyugtat!😄DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Másodszor: Nem vagyok hülye, tudom hogy a lap tetején van FAQ meg egyebek
Harmadszor: Nem tehetek róla, hogy mostanság játszok elõször szervereken (nemrég lett netem).<#nemtudom>#nemtudom>
Senki sem tökéletes. (mert te valószínû az vagy) <#worship>#worship>
Nem véletlenül írtam ide, hogy nem bírom megcsinálni a szûrést a magyar szerverekre, mert már szétkeresgéltem az agyam a FAQ-ban és nem találtam rá, máshol meg hol segítenének. (magyar szerverlistát azt találtam IP-kel együtt)
Kösz a segítséget.<#taps>#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem tudna valaki olyan (magyar) IP-t mondani amire lehet törttel is menni? (ja és lehetõleg legyenek is rajta emberek) Az SG szerverén senki (ping is nagy) a chipkatonák szerverén sincs senki.
Amúgy nem értem még mindig, hogy hova kell azt a %HUN filter izét írni a szerverlistában <#confused>#confused> A szerverek listája fölött van egyedül olyan hely ahova lehet írni, valami ilyenekkel: server, ping, map stb..., és ha egyáltalán be sikerül írni valahová, akkor mit kell nyomni? Update list vagy refresh?
Bocsi, hogy ilyen lámaságokkal nyaggatlak titeket, de jó lenne már játszani is. <#rinya>#rinya>(Tudom, vegyem meg az eredetit, elvileg jövõ hónapban meglesz.). De nem igaz, hogy nincs olyan tört szerver ahol vannak is emberek.
Plz <#help>#help>!
Majd talán a modokban megtudják oldani ezeket is!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Most tervezem megvenni a gamet azt kiváncsi lennák arra, hogy:
ha kapom majd a plecsniket, az másik szerveren is megmarad, vagy csak azon ahol megszereztem.
Üdv:
W
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
egyébként nem tom, hogy repültél-é már jettel, de vagy 3-4x el kell hussani a leszállópálya felett, mire úgy fél HP-rõl megint teljes lesz a gép. ráadásul újratöltéskor csak 1 tárat tölt. tehát azért ez nem olyan 1xû. 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
ja és lagg mentes volt...
a magyar szerverek linuxosak, nem tudja valaki?
a mohának mindig a déli oldala fás