Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leveskocka
de eszrevett...csak a szabalyban bennevan,ha barkit lelo a nem elfoglalhato bazison,akkor a meccs bukta...robbantgatni lehet,esetleg lopkodni...en pl.cb waron,ha lopok,kikerulom az urget😊rankeden azert lelovom,ha ramlo,de ott sem kezdemenyezek...
Danee
verzoo mennyit játszol 1 nap?

erdos
Hát azért egy cb meccs nem barátságos derbi, sztem csak nem vett észre... 😄
Ott egyenesen kell a szabotázsakció sztem, ha ez segíti a csaptodat. Az ex nyomatta ellenünk 16-os pininsulán és remekül csinálták, kellett vagy 5 perc mire egyátalán támadást tudtunk szervezni. Jah és köcce a tegnapi gyakot ex! <#worship>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

leveskocka
nemtom,az enyem nem kopik,en tankkal jarok,flatline a mondhatoja😊
Sanko
nem tudjátok, hogy lehet bakancsot váltani? már elkopott az eredeti....

a mohának mindig a déli oldala fás

vsly
<#wave>De csini lettél<#taps>
Felveszem én is gyorsan a szép új ruhám<#buck><#vigyor2>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Jaja, ez én voltam 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Már kijött az elsõ "igazi" mod! Tactical War a neve, jó kis reálmod, gyönyörködjetek a damage systemben. A bökkenõ az, hogy a legvédelmen szerintem semmit nem változtattak, de a tankok/infantry át lett gyúrva rendesen.

persze, hogy nem tudtam lõni 😊 gyakran pánikba esem a harctéren és olyankor nagyon béna vagyok.
emlékszem, azon a mapon azon a körben elsõ voltam, és nagyon csodálkoztam ezen, mert csak rohangáltam, mint egy mérgezett egér.
igaz, nagyon durván agyonvesztettük magunkat, egy zászlón voltam végig, ami õrült tûz alatt volt a teljes körben. a végére kész lettünk, mint az M3-as, persze vagy 120-0 volt.

khumbula

leveskocka
jot csataztunk,egyszerre lottunk,en a tankba,flat meg a gunnerja a helibe pusztult bele😊
uHs Gerzson
Személyesen 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

leveskocka
flatline ez te vagy?

DannyL
...akkor már nagyon kíván6ja. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

alberto 15
már egy hete nem rakta be 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

alberto 15
én ezt v.gez-tõl láttam 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Feltûnt már, hogy klán helyett leginkább cián-nak olvasható a "ClAn"?

Minden jog fenntartva!

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy lehet még valahol Battlefield 2-t kapni 8990Ft-ért?
quack
nekem meg még netem sincs sajna 😞

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

gergod
sajnos mi egyáltalán nem tudjuk, hogy mûködik a neten a bf2. Én úgy tudtam nem mûködik.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

quack
ja ez az...sorry :$ :\\ 😄

quack
ase-be keressé

PAtr0n
Gondolom nem tört mi? <#confused>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

PAtr0n
Jó látni, hogy azért vannak normális emberek is... na mindegy
(Azért Cs-ben kipróbálnám magam ellene <#vigyor>) -ender
Amúgy meg letöltöttem ezt a fasza kis szerverkeresõ progit, és a problémám meg lett oldva: itt
Mennék mán jáccani de sajna nem lehet. Nincsenek sehol senkik.
<#szomoru1>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

nem jöttök netem multizni a bf2-vel?
gergod
jovan ne izzadj nem kell 5percenként benyögni

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Hysteria
A DrAgOnS ClAn felvételt hirdet jelentkezni ITT LEHET

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Danee
olyan jól esett multkor szarrá bombázni wake-n ezután a sok "jó duma" után 😊

badsec
ja... errõl én is tudnék mesélni...<#vigyor5>

Horda Maki!:D

Hatt
Ne foglalkozz vele, jobb a szövegeit átugrani. Meglátod a nevét és nem olvasol tovább😊 Csak 1 jó tanács

Elastic An-usZ Boys

Hysteria
A DrAgOnS ClAN felvételt hirdet jelentkezni ITT LEHET

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Crem
Schrank már csak ilyen... Ne foglalkozz vele!😊

Legtöbbszõr így látom õt fentrõl,és ez megnyugtat!😄DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ne nagyon várj segítséget, mert én, és már egy páran megkérdeztük ezt, de választ azt nem kaptunk, mert mi "lámák" vagyunk.
Adam II
Segítség

PAtr0n
Elõször: Nem vagyok sértõdõ típus, de a "rigójancsi" kifejezést én esetleg olyan emberre használom akit ismerek.
Másodszor: Nem vagyok hülye, tudom hogy a lap tetején van FAQ meg egyebek
Harmadszor: Nem tehetek róla, hogy mostanság játszok elõször szervereken (nemrég lett netem).<#nemtudom>
Senki sem tökéletes. (mert te valószínû az vagy) <#worship>
Nem véletlenül írtam ide, hogy nem bírom megcsinálni a szûrést a magyar szerverekre, mert már szétkeresgéltem az agyam a FAQ-ban és nem találtam rá, máshol meg hol segítenének. (magyar szerverlistát azt találtam IP-kel együtt)
Kösz a segítséget.<#taps>

Adam II
Feltettem az 1.03as peccset és a mini image ellenére is kihalyít az asztalra a fekete képernyõ után pedig az eredeti exe és core.dll van

leveskocka
tegnap jatszottunk a CB kereteben egy dan csapattal.nagyon korrekt banda voltak,en commanderkent tundokoltem😊,egy srac jott dalianon robbantani a radarokat,es mikor kergettem a szereloflintaval,egyetlen egyszer sem fordult meg,es lott le...pedig megtehette volna.nagyon jo tisztesseges csapattal jatszani...
schrank
itt van a lap tetején rigójancsi

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
jajám azért nevetséges hogy elõbb szedek le FAV-val egy helit mint csasztuskával vagy mi a gecivel pedig az 4 csõbõl lõ a kocs meg egybõl egy az egyben a DC fájnöl sebzés rendszerét kellett volna átvenni és akkor most sztingerkirály meg ZPU király meg vulkán király lennék nem az ami most <#fejvakaras> azt a vulkánt bennehagyhatták volna a játékba az jó kis anti-mi-24 volt <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

PAtr0n
Szasztok.
Nem tudna valaki olyan (magyar) IP-t mondani amire lehet törttel is menni? (ja és lehetõleg legyenek is rajta emberek) Az SG szerverén senki (ping is nagy) a chipkatonák szerverén sincs senki.
Amúgy nem értem még mindig, hogy hova kell azt a %HUN filter izét írni a szerverlistában <#confused> A szerverek listája fölött van egyedül olyan hely ahova lehet írni, valami ilyenekkel: server, ping, map stb..., és ha egyáltalán be sikerül írni valahová, akkor mit kell nyomni? Update list vagy refresh?
Bocsi, hogy ilyen lámaságokkal nyaggatlak titeket, de jó lenne már játszani is. <#rinya>(Tudom, vegyem meg az eredetit, elvileg jövõ hónapban meglesz.). De nem igaz, hogy nincs olyan tört szerver ahol vannak is emberek.
Plz <#help>!

Beers
Ezért mondom még most is,a bf2 nem az amit vártunk!
Majd talán a modokban megtudják oldani ezeket is!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Mindenhol, a plecsnik globálisak.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Helló mindenkinek

Most tervezem megvenni a gamet azt kiváncsi lennák arra, hogy:

ha kapom majd a plecsniket, az másik szerveren is megmarad, vagy csak azon ahol megszereztem.

Üdv:
W

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Rusid
Sírás ON. Na a jetekkel a tököm tele van. Ha legalább valami esélyem lenne ellenük, de az esélyem földrõl kb. 0. Nem igazán értem, ha már nem tettek a játékba vállról indítható légvédelmi raksit akkor legalább megoldhadták volna, hogy helivel le lehessen szedni a repülõt, mint annó a vietnámba lehetett. Érdekes Vetnámban megtudták oldani, hogy ne a vadászgépek uralják a légteret, nem volt egy nagy mutatvány le lehetett szedni a repcsiket sa7-tel a heli gépágyujával sõt ha elég ügyes voltál a rakétáival is le lehetett szedni õket. Mióta bf2-zöm még egyszer se szedtem le repülõt stringerrel, igaz egyszer már sikerült leszednem AA-val, de akkor alacsonyan és lassan repült pont felém ami valjuk be igen ritka eset, hozzáteszem ilyenkor se mindig sikerül kilõni mert 10 bõl 7 szer a rakéta még ilyenkor is elsiklik mellette. Na mindegy úgytünik ez változni már nemfog, de az az igazság, hogy pont ezért rohadt keveset játszom olyan pályán ahol vannak repcsik is.Sírás OFF.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

koschwarz
😊

egyébként nem tom, hogy repültél-é már jettel, de vagy 3-4x el kell hussani a leszállópálya felett, mire úgy fél HP-rõl megint teljes lesz a gép. ráadásul újratöltéskor csak 1 tárat tölt. tehát azért ez nem olyan 1xû. 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
géppityuval jobban megy a helik leszedése, de az meg 2-3 ráfordulás.

koschwarz
mert ellenséges gépeket 1000-rel irtok. néha leszórom a bombákat, ha már vannak, de nem különösebben hatékonyan. kizárólag akkor használom el a repcsiket, ha másnak nem kell. 😊

odex
a pnetes server eredeti cd keyes?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Sanko
én játszottam lengyel szerveren 16-oson....és mondhatom arra mentek hogy ponthegyeket kaszírozzanak...ugyanis az utsó zászlót sose foglalták el egyik oldalon sem....így csak ment az írtás...én commandereztem. de hiaba utasítgattam õket (ez mondjuk a magyar szervereknél is igaz :-( )így csak zusztam a piros pöttyöket és kaszíroztuk a 50-120 pontokat menetenként...

ja és lagg mentes volt...
a magyar szerverek linuxosak, nem tudja valaki?

a mohának mindig a déli oldala fás

Running
Azok közül akik ide járnak tud vki a bf2 editorral pályát módosítani? Kéne tõle egy kis segítség. (A vernyekehez szeretném egy kicsit módosítani a pályákat!)

mondtok olyan magyar szervert ahol 1.2 van fenn, és lehetõleg ranked?