Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FLATLINE: Tegnap kipróbáltam fincsi a gépuska is a tow mellett. Azt röhögtem mindenki kapkodta a fejét honnan lõnek...én meg aprítottam õket, daráltam a húst befele amíg ki nem sniperkedtek. 😊 De nem volt gond mert visszatérõ vendég voltam. 😊
csak hogy téma legyen: 2 hónapja még 0.66 volt a K/D-m, most 0.83. lassan és bizonytalanul fejlõdök, cél az 1. mindezt úgy, hogy nem is csak gyilkolok, hanem általában valamelyik teamwork, capture vagy support action listában benne szoktam lenni a kör végén (ha nem repkedek, mert akkor squadba se állok be, úgysem tudok semmit csinálni). bár ezek sem jelentenek semmit.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Pl. El a láma map Dc-ben. Iraki oldalról a saját fõbézrõl ugy belehet kembelni az ami fõbézt, hogy szinte nem tudnak onnan semmivel kijönni. Vagy a 73 iszting. Scud és sv használatával, két ember nyeri a wart tiz ember ellen.
Szerintem a bf2-es dc-be ezek az iratlan szabályok vissza jönnek majd. Láttam már képeket a készülö modról, és vissza köszöntek a régi jó fegyverek. Mlrs sa-3 lesz, ez már tuti.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
A másikon meg legalább nem kell vigyázni a cuccainkra. Ha meg beülnek az iglába a mainjukon még jo hogy ki lesz bombázva a srác😊
Annó vietnamban megszokott volt 1 kemp, ott legtöbbszõr az nyert aki azt hibátlanúl vitte véghez. Ezek meg asszem ilyen dc-s szabályok voltak mert az a játék koránts sem volt nevezhetõ ilyen szabályok nélkûl használhatónak meccsre.
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
sztem sincs értelme, tegnap nekünk is szédszetettek mindent, kis gesznyók...<#mf2>#mf2>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Átlagban a valamicskét gyengécske és félõs csapatok csinálnak ilyen szabályokat.
Ez ilyen önkényes kitaláció. Nem kötelezõ elfogadni és ezer egy másik csapat van akik nem kiváncsiak ilyen szabályokra.
Hozzáteszem az elsõ 2 meccsünkön lesznek ilyen szabályok, de ezzel csak magukat szabályozzák be a srácok.
Elastic An-usZ Boys
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ezek azok a meccsek amikbõl sosem elég😊
Elastic An-usZ Boys
Tehát próbáld elindítani telepítés után patch nélkül hátha...
Meg is lepõdtem hogy nem indul mert bf még nem dobált ki az asztalra.
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
Jah és egy jó tanács, a kék halas számtech boltban ne vegyetek videókártyát!!!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Hide and fear, Cobra Commander is here !
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
transzportkirály <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kép gyühet. <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
a levegõbõl meg még egy sirály is le tudja szedni
Juhé! 😊
erre céloztam a faq nem tört szerverek reklámozására szolgál de lehet hogy mindent a faqba kéne leírni mert valakik csak azt ismerik <#nemtudom>#nemtudom>

JA CSAK SZERETNÉK SZÓLNI HOGY SZERDÁN AUTÓVERSENY 19:00-tól AZ SG SZERVERÉN. KEZDÕ MAP KARKAND, az itt elért eredményeket kiteszem majd egy weboldalra, MAJD FOLYTATÁS DRAGON VALLEY, ahol próbaversenyek és terepbejárást tervezek.
Akik az eddigi versenyekrõl készítettek képeket azok jelezzék nekem, mert azokat is fel szerentém tölteni az oldalra.
Nincs senki sem aki tudna segíteni nekem a pályák szerkesztésében?
Az oldal egyenlõre fejlesztés alatt áll, egyenlõre a következõ címen található:
ITT TALÁLHATÓ A WEBOLDAL!!!!!
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"